• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
lucky cimmmm çok sevindim canımmm pipilin hayırlı olsun bakalım bizimki belli olacakmı cuma günü gidicem nasip olursa

muckkkk:))) kocama da doldum yanı haklısın ahahaha sabah hazıerlandım doğume vıne at cınsıyet öğrencem dedım işim çok hayatım noluysun 24 u bekle dedi ve kaçtııııııı:D:D:D:D
çeneye baksana bebem...herifin haklı yane bekle 24 ünü:)))))) adam sizin için çalışiiiii
günaydınnnnn canlarrr ciğerler anca gelebildik :)petuş geçmiş olsun bebeğim ama bence tam fırsatı burnundan kan gelmesi neyse derim ama boğazın tahrişte olmuş olabilir ama genede önemli bence bunun için doktora git dediğin gibi 1 hafta önce nolcakta cinsiyetini öğrenirsin hem bence artık innşşşşşş.:)

parisss gözün aydın kuzummm nazarlar değmesin sonuçlara çok sevindim Allahım bi kızçemiz dahamı geliyooo ne güzel hadi bakalım inş. bekleyelimde görelim :)))

heyooo erkek haaa :))) gözün aydın şekerimm cinsiyetler belli oldukça mutlu oluyorum valla yaa :)) bence sizi doktorda aynısını dicek pipiyi göstermiş bikere :DD:D

hoşgeldin kuzum...mail attım bakem böyle böyle die..didim boğazımdan kan gelii purnumdan kan gelii, gelemmi die de döner şimdi "merhaba sevgili..., merak edilecek bir durum değil hamilelikte rastlanan bir durum, Böyle durumlarda tabii muayene etmek şart, en kısa sürede bekliyorum":))))))

hayırlı olsun canım oğluşun maşallah herşey yolundaymış sevindim:)

geçmiş olsun petuşum..git doktora kuşum bu hafta iyi olar öğrenirsin falla:))

olsun hiç bi sıkıntı yokmuş ya bidahakine söyler artık canımcım gözün aydın=)

Seninde gözün aydın fıstık herkeste tutmuyor ona inanma bence canım

o ağrı benimde canımı yidi walla=))

fıstığm hoşgeldinnn..ne güzel haberler getirmişsin böle bişey çıkmamasna çok sevinndimmm...oğluşun hayırlı olsun meleğim oğlu olanda çoğaldı topikte farkındamısınıssss=))

Çokk ama çok çok sağol canımmmmmm içim içime sığmıyo Rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhh :D

bir kız annesi olarak olaya el atmam lazım:))))
devir öyle bi devirki, ne erkeği nede kızı ayırt edılmıyor artık herkes eşit yaşıyor hayatı
ben kızımda yasakladıgım şeyleri oğlumdada yasaklarım dıye düşünuyorum erkek yetiştirmesi daha zor azıcık buydulermi benım dediğim doğru deyıp bağımzsızlaşıyolar ve hep dışardalar yok bugun evde otur dıyemezsın:)
aslında ıkısının tadıda muhakkaki ayrıdır ama bi annenin ilacı kesinlikle kız çocuk
ben tek kızım 3 abım var ve keşke bi ablam veya kızkardeşim olsun dıyorum
gulerken eğlenırken sorun yokta
annem vefat edeli 3 yılı geçti ve ben o acımı hala taze yaşıyorum kızkardeşim olsaydı arada tl açıp aynı acıyı yaşadıgım için ağladıgımda benı sabıla ve anlayışla dınelrdi abımı aradıgımda mukadderat napalım kızım sıkma canını takma kafana o guzel yerde der olay bıter :)
Allah bılıyor oğlan çocukta ıstıyorum o tadıda yaşamak istıyorum bu oğlan olursa keısnlıkle 3. de 4.de kız bebek yıne ararım kızım yanlız olsun ıstemem
orasını tabıkı RABBİM bilir hakkımızda hayırlısı fena döktüm:)))

sevdacım napıcan o kadar bebeyi yafrum sana yazık deilmiii:P

günaydınnnnn canlarrr ciğerler anca gelebildik :)petuş geçmiş olsun bebeğim ama bence tam fırsatı burnundan kan gelmesi neyse derim ama boğazın tahrişte olmuş olabilir ama genede önemli bence bunun için doktora git dediğin gibi 1 hafta önce nolcakta cinsiyetini öğrenirsin hem bence artık innşşşşşş.:)

parisss gözün aydın kuzummm nazarlar değmesin sonuçlara çok sevindim Allahım bi kızçemiz dahamı geliyooo ne güzel hadi bakalım inş. bekleyelimde görelim :)))

heyooo erkek haaa :))) gözün aydın şekerimm cinsiyetler belli oldukça mutlu oluyorum valla yaa :)) bence sizi doktorda aynısını dicek pipiyi göstermiş bikere :DD:D
sağol bitanemmmm. gönlümden kız geçiyo bende kız hissediyorum kutumda :))) hadi bakalımm eşim erkek diyo ben kız hangimiz kazanacaz :))))

bu arada benimde ikili test sonuçlarım bugün çıkıyo ama konyadan eşimin arkadaşı alıp gönderecek bugün gelmezse yarın gelir muhakkak yarında ben sölerim sonuçlarımı hayırlısıylaa inş. :)))
yarında anneciğimmmmm geliyo yuppiiiiiiii kuzenimle beraber çoook mutluyum :))darısı bütün annesine kavuşmak isteyenleree :)
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınsende canım
ohh gözün aydın nihanım anacığın geliyoo. çok iyi gelir bu sana

Seninde gözün aydın fıstık herkeste tutmuyor ona inanma bence canım

sağol tatlım inşallah tutar :)ilk hamile kaldığımdan beri kız hissediyorumm. hadi hayırlısııı :)

Heyecandan gözümden kaçanlar olmuş petuşum ve diğer hasta olanlara çokkk geçmiş olsunnn..
Cinsiyet öğrenenlere de hayırlı uğurlu olsunn :D

çeneye baksana bebem...herifin haklı yane bekle 24 ünü:)))))) adam sizin için çalışiiiii

hoşgeldin kuzum...mail attım bakem böyle böyle die..didim boğazımdan kan gelii purnumdan kan gelii, gelemmi die de döner şimdi "merhaba sevgili..., merak edilecek bir durum değil hamilelikte rastlanan bir durum, Böyle durumlarda tabii muayene etmek şart, en kısa sürede bekliyorum":))))))

Allahım ama ne güzel doktorun cinsiyeti geç söleyen bi toktor olsadda maillere hemen cvp atabilen biri buda güzel bişey yani :D:D:D bebeğim inş. ya bencede git cinsiyeti öğrenedebilirsin tabi ama bu daha önemli bence şu durumda ..tahriş olduğunu dşünüyorum bende ama genede ihmal etmemek gerekir kuzum..bakalım toktor cvp yazınca haber et bizede :)

teyzeleri biz anasağlığa gidiyoruz randevumuz vardı... bakalım napcaklar bugün bizeee.. öpüyoruz sizii kızımlaa :P (ayy çok heyecanlı kızım demek bile) :))

tunihan86 pancem luckyincident kk_bayansu paristebirgece+ ..ELCHIN.. perigul mmavilimm PetunyaPet htcydmr feros_ Gunka suulee nefrazen akasya22 ecrin_1982 mehoo ozge0606 mavilef

maşallah maşallah elçinnnnnnnnnnnnnnn liste yok oldu bebeklerin cinsiyetı bellı olamay başladı karıştırcaz herşeyı bi duzenımız yok heee:)
becerebılen arkdşlar yapıverın bişelyler ben yaparımda yoğun oluyorum sık gırıpte gunceleleyemm

Kızlar yaaa benim de gönlümde yatan Kız bebek.Ve Kız taşıdıgımı sanıyorum.Dr 11 haftada erkek gibi ama kordonda olabilir dedi.Benim ilk bebeğim ama çok heyecansız yaa demişim.Dr da fark etti noldu deyince Hocam bizim 2 erkeğimiz var ve gerçekten çok yorucu eşimin çocukları 2 erkek ve bizimle yaşıyorlar hepimiz gerçekten tüm ailece kıza odaklandık dedim hocada kıvırdı kordondur bu kordon dedi:)))))))bende kıvırdın hocam dedim oda evet evde 2 erkek birde koca varken ilk bebeğini bekleyen anne adayına ne diyeyim dedi.Ama sonrada gerçekten çok erken kordon olabilir.16 haftada bakarız dedi.Ben hala<kız taşıdığım hissindeyim:)ama tabiki biz ellerin evladına sağlık diliyoruzki kendi bebeğimizin cinsiyeti sağlığından kıymetli değildir.bakalım cumayada radyolog dr gel bakalım bende merak ettim bacaklarını belki açar dedi.bakalım nolcak.

Bu arada bende kız erkek yetiştirmek aynı meşakette bu devirdi.Ama küçükken erkekler daha haraketli oldugu için yorgunluğu fazla oluyormuş.
allah gönlüne göre versin cnm...zaten ben hissettiğimizmi yoksa gönlümüzün istediğimi bi türlü ayırt edemiom..2 duygu bende birbirine karışıo:))
bu arada benimde ikili test sonuçlarım bugün çıkıyo ama konyadan eşimin arkadaşı alıp gönderecek bugün gelmezse yarın gelir muhakkak yarında ben sölerim sonuçlarımı hayırlısıylaa inş. :)))
yarında anneciğimmmmm geliyo yuppiiiiiiii kuzenimle beraber çoook mutluyum :))darısı bütün annesine kavuşmak isteyenleree :)
ohhh missss
hanımalrrr selamlarr herkese nasılsınız bakalımmm
hoşgeldin cm..nassın

Allahım ama ne güzel doktorun cinsiyeti geç söleyen bi toktor olsadda maillere hemen cvp atabilen biri buda güzel bişey yani :D:D:D bebeğim inş. ya bencede git cinsiyeti öğrenedebilirsin tabi ama bu daha önemli bence şu durumda ..tahriş olduğunu dşünüyorum bende ama genede ihmal etmemek gerekir kuzum..bakalım toktor cvp yazınca haber et bizede :)

ederim bebem..

teyzeleri biz anasağlığa gidiyoruz randevumuz vardı... bakalım napcaklar bugün bizeee.. öpüyoruz sizii kızımlaa :P (ayy çok heyecanlı kızım demek bile) :))

inaşşallahhhhhhh kızdır cnm kesın olaraktan:) öl ıstıyosun çunkı
hadı hayırlı haberlerle gel bakalım

Back
X