• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Benim ki 4,47 heralde beni de endokronolojiye sevkeder aksama 2 li testim cikacak o zaman gorusucem doktorumla insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
amin inş.
slm kızlar aranıza yeni katıldım. bende 12+5 gunluk gebeyim. dun drumuza gittik bebegimin elini kolunu ilk defa gördum. karnımda trambolin varmıs gibi zıp zıp zıplıyordu :) ama muaallakta kaldı dr kız mı erkek mi die. haftaya persembe tekrar gidicez :)

:)) hoşgeldin

Benim ki 4,47 heralde beni de endokronolojiye sevkeder aksama 2 li testim cikacak o zaman gorusucem doktorumla insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

benimkide çok çok düşük çıktı 0.04
benide endokronolojiye gitmem konusunda uyardı haftaya randevu aldım bakalım oradaki doktor ne diyecek.inşallah sorunsuz atlatırız

nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz şu an ıtıbariyle canım hiçbirşey yemek ıstemıyor acayıp iştahsızlık başladı ıkı gundur sabah bı yıyorum akşama kadar acıkmıyorum yada canım istemıyo mide bulantılarım geri geldi noluyoz yaa:47:

seninde çok yüksek değilmmiş canım kokrkma o kadar ama ihmal etme git dr a. zaten oda söyleyecektir.

benimkide çok çok düşük çıktı 0.04
benide endokronolojiye gitmem konusunda uyardı haftaya randevu aldım bakalım oradaki doktor ne diyecek.inşallah sorunsuz atlatırız

inşallah canım . ihmal etme ama çok önemliymiş çünkü .

iştahsızlık birazda bana uğrasa.. 3 ayda 5 kilo aldım. drum diyet verdi diyet listesindekileri görunce biraz guldum yemekten sonra cayın yanında ıvır zıvırmıs gibi geldi bana :) böyle devam edersem doguma kadar 15-20 kilo daha alıcam. acıkınca sanki bebek iç organlarımı yiyo öyle kötu oluyorum :D

nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz şu an ıtıbariyle canım hiçbirşey yemek ıstemıyor acayıp iştahsızlık başladı ıkı gundur sabah bı yıyorum akşama kadar acıkmıyorum yada canım istemıyo mide bulantılarım geri geldi noluyoz yaa:47:

yeaaa pzr günü bende öyleydim...didim bulantılar yeniden geldi herhal..allahdan o günlükmüş..ama iştah konusu çok fena ya..sbh kahvaltımı yaptım saat 10 gibi allam sanki hiç kahvaltı yapmamışım gibi hissettim birden..imdadaıma 2 minik puaçacık yetişti..normalde ceviz+badem her gün 11 de yiyorum ve her gün böyle şişkinlik olyodu zorluodum kendimi..bugün 11 olmadan yedim walla ondan medet umdum aceba doyururmu die...şimdide çok açım..yemeğe gitcem ama 1 saatir kuryom aceba onumu yesem yok yok onumu yisem die:56::56::56:

iştahsızlık birazda bana uğrasa.. 3 ayda 5 kilo aldım. drum diyet verdi diyet listesindekileri görunce biraz guldum yemekten sonra cayın yanında ıvır zıvırmıs gibi geldi bana :) böyle devam edersem doguma kadar 15-20 kilo daha alıcam. acıkınca sanki bebek iç organlarımı yiyo öyle kötu oluyorum :D

HOŞGELDIN CNM bend eöle oluyodumdaa bu ıkı gundur yıyemıyorum nedense , ben daha bı kılo aldım olsun olsun yarasın ebbeişlere:)

slm kızlar aranıza yeni katıldım. bende 12+5 gunluk gebeyim. dun drumuza gittik bebegimin elini kolunu ilk defa gördum. karnımda trambolin varmıs gibi zıp zıp zıplıyordu :) ama muaallakta kaldı dr kız mı erkek mi die. haftaya persembe tekrar gidicez :)

hoşgeldin tatlım :) ben de on üç haftalıkken görmüştüm en son.. kımıl kımıldı :) ama şöle de bişi var yazık büyüdükçe orada hareket alanı kısıtlanacak şimdi ne yapabiliyosa o kar ama güzel bişi ya suyun içindesin devamlı yer çekimi yok bişi yok eğlencelidir heralde :)

soğuk nevale güzel zamanda konuşmaz kötü zamanda da susmaz!!!

:41::41::41:[/QUOTE]

valla benimki gibi hiç susmamasından iyidir... zaman zaman da olsa sussu keşke...

yeaaa pzr günü bende öyleydim...didim bulantılar yeniden geldi herhal..allahdan o günlükmüş..ama iştah konusu çok fena ya..sbh kahvaltımı yaptım saat 10 gibi allam sanki hiç kahvaltı yapmamışım gibi hissettim birden..imdadaıma 2 minik puaçacık yetişti..normalde ceviz+badem her gün 11 de yiyorum ve her gün böyle şişkinlik olyodu zorluodum kendimi..bugün 11 olmadan yedim walla ondan medet umdum aceba doyururmu die...şimdide çok açım..yemeğe gitcem ama 1 saatir kuryom aceba onumu yesem yok yok onumu yisem die:56::56::56:

yok petuş ya çocugu besleyemıyorum ben mıc-nıcık kalcak:(( yıyemıyorum şimd i zorla yıyım bbişeyler:26:

hoşgeldin tatlım :) ben de on üç haftalıkken görmüştüm en son.. kımıl kımıldı :) ama şöle de bişi var yazık büyüdükçe orada hareket alanı kısıtlanacak şimdi ne yapabiliyosa o kar ama güzel bişi ya suyun içindesin devamlı yer çekimi yok bişi yok eğlencelidir heralde :)

evet ya bayagı egleniyo gibi gorunuyodu ama bi ara kapadı bacaklarını ne yaptıysak acmadı ilk bi erkek bebek dedi dr.um ama emin olmak için tekrar bakıcaktı acmadı bacaklarını anası kılıklı inat bebegim :)

kızlar bu arada ben hızlı kilo almaya basladıgım için cabukta catlamaya basladım kasın kasın duruyorum. dr bonal-f plus önerdi bende arastırdım learec daha iyi oldugu söyleniyo bide nette indirimde yakaladım. tum eczanelerde 75 tl idi ben 2 tanesini kargo dahil 84,5 aldım. bonal-f kullanan var mı yada learec? gebeliğimi öğrendigimden beride bebe yagı badem yagı ne varsa surdum ama catladım yine :(

kızlar bu arada ben hızlı kilo almaya basladıgım için cabukta catlamaya basladım kasın kasın duruyorum. dr bonal-f plus önerdi bende arastırdım learec daha iyi oldugu söyleniyo bide nette indirimde yakaladım. tum eczanelerde 75 tl idi ben 2 tanesini kargo dahil 84,5 aldım. bonal-f kullanan var mı yada learec? gebeliğimi öğrendigimden beride bebe yagı badem yagı ne varsa surdum ama catladım yine :(

kaçıncı haftadasın ki canım bu kadar çabucak oluyo mu öyle çatlak ya :( ben de mi sürsem ki... on beşinci haftadaym kaşıntı falan da yok...

bana da doktorum mustela ve bonal önermişti. ben mustelayı aldım. baya araştırmıştım almadan önce. lierac da kimyasal madde olduğunu öğrenmiştim ne kadar doğru bilmiyorum ama internette yorumlarda felan yazıyordu.benim yengem de mustela kullanmıştı hiç çatlağı olmadı. bende onu tercih ettim. umarım iyi gelir sana da kremin.benimde çok fazla kaşıntım var çatlıycam sanırım bende çok.

kaçıncı haftadasın ki canım bu kadar çabucak oluyo mu öyle çatlak ya :( ben de mi sürsem ki... on beşinci haftadaym kaşıntı falan da yok...

aman aamaannn olmasın amaa en azından goguslerine ve göbek bölgene bebe yagı sür istersen. benim belim cok inceydi göguslerimde cok kucuktu 3 ayda da 5-6 kilo alınca haliyle çatladım ama cok değil. su an bile cok kasınıyorum yani öyle bi kaşıntı ki sürsem elimi kanatıcam. cildimde cok hassas ondan böyle oldu işte. ince ince cizgiler var bazen hafif pembe oluyo bazen tamamen kayboluyo.

deneme bir iki lilypie için deneme :)

bu bebük neden ters duryo annesi:)))

cnm bende kilo almaya başladım yavaşdan kaşınyorum ama pat die çatlamayız heralde yaf daha erken sanırsam...ben şimdilik yağ süryorum ama 4. ayım bitince kremde kullanmaya başlıcam..toktorum henüz bi krem önermedi ama topik cek mustelaya karar verdik sankim..lierac da kimyasal varmış...amma bana bi arkadaşım kalmış bi tüp liearac verdi, kimyasal falan dimiycem önce onu kullancam sonra mustela kullancam..tabi toktorum ne der bilmom..:34:

Back
X