çok kıskandım şimdi...9 ayın bitiminde biz bebek sahibi olcaz inş. ama kocamlada kardeş olcaz bu gidişle 89 gün oldu...max. sarılıp uyyoz:))![]()
Vay be... biz o kadar sabırlı değiliz sanırsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kıskandım şimdi...9 ayın bitiminde biz bebek sahibi olcaz inş. ama kocamlada kardeş olcaz bu gidişle 89 gün oldu...max. sarılıp uyyoz:))![]()
ne biliyim bende hiç bebeğe bişey olur diye bi his yok acaba sorun bendemi diyorum hiç korkmuyorum bişey olacak die doktor ilk 3 ay hafta bir dedi o kuralı bile aştık uygun pozisyon olunca sorun olmuyo 3 ay sonunda sordum ne olcak 2.üç ay sorun yok normal dedi ohhh ama yinede dikkat ediyoruz bebeğin gelişimi içinde sağlıklıymış kalp atışları hızlanıyormuş metobolizması gelişimi için iyiyimiş :) sadece onun için kendimizi düşünümyoruz hiç.![]()
gözün aydın cnm..allah gönlüne göre verir inş..günaydın arkadaşlar dün 2li testimizi yaptırdık sonucu haftaya perşembe alcazz..çok şükür ense kalınıgı normal çok iyi dedi:))cinsiyeti sordum benim bebikk yan gelmiş yatıyor yattıgı yerde de durmuyor:)) kıpır kıpırrr dokr çok ugraştı ama tm göremedi ama kıza benziyor dedi..ama bu sadece varsayım dedi net 16 cı hafftada görebilirz dediii:)) allh biliyor yaa aslında şehzade bekliyordum bi kızım var bide ogluşum olsun çok istedim ama kısmet rabbim neyi layık görürse o olurr saglıkla dünyaya gelsinde hayırlısıylaaa![]()
ne biliyim bende hiç bebeğe bişey olur diye bi his yok acaba sorun bendemi diyorum hiç korkmuyorum bişey olacak die doktor ilk 3 ay hafta bir dedi o kuralı bile aştık uygun pozisyon olunca sorun olmuyo 3 ay sonunda sordum ne olcak 2.üç ay sorun yok normal dedi ohhh ama yinede dikkat ediyoruz bebeğin gelişimi içinde sağlıklıymış kalp atışları hızlanıyormuş metobolizması gelişimi için iyiyimiş :) sadece onun için kendimizi düşünümyoruz hiç.![]()
benimde korkum yok bişi olacak diye falan. çünkü ağrım falan olmuyo.
ama benim sorunum eşime yaklaşamam
bulantılarımın azalmasına rağmen hala eskisi gibi öpemiyorum.zorla öpüyorum sanki.sarılıyorum![]()
bizde de eşim acayipleşti..tamam benn zaten halsiz uykusuz gezdim 3 ay ama kociş korkuyor çook.. olurda bebike bi şey olurmuş.. bi de artık anne oluyormuşum ya.. kutsal bi yere koydu beni.. tabe zor tutuyor kendini..![]()
bizde de eşim acayipleşti..tamam benn zaten halsiz uykusuz gezdim 3 ay ama kociş korkuyor çook.. olurda bebike bi şey olurmuş.. bi de artık anne oluyormuşum ya.. kutsal bi yere koydu beni.. tabe zor tutuyor kendini..![]()
hehehe çocuğumun anası diye yaklaşamıyo zaar.
herif beni çok çekici buluyo zaar bu halimle. sürekli yanaşmak istiyor ama cıks olmasss![]()
çekici olmamı heççç....gögüsler olmuş kaffa kadar![]()
gunaydınlar,,,
maşlhh bugun ki sabah konusu tahrik edici......kısss anam bii rahatsızlıgınız yoksa canınız cekiyorsa viriiin gitsinn
yarın birgun karnımız şişince tek pozısyonda bişey anlayamıyacazz![]()
biz şimdilikte tekinede razıyızda tık yok![]()
benim kocişte dört gözle o günleri bekliyor... hani hani nezaman öyle olacaksın die peşimde dolanıyoryorma kuzum kendini..
walla bilmom, ben bilimin yalancısıyım...3. aydan sonra kadın kocasına bıyık kıvırmaya, üstüne atlamaya başlarmış...benim 3,5 ay bitti daha bi numara görmedik emme öleymiş:)))![]()
o nasıl şeymiş öyle yaaaaheheeh herüf yaşadı o zaman
aylardık tık yoktu bende. ama olacağınıda sanmıyom yaf
bazıları doğuma giderken birlikte olduk diyolarla bravo vallla5:
çekici olmamı heççç....gögüsler olmuş kaffa kadar![]()
rahatsızlık değil aslında bizimki biraz psikolojikgunaydınlar,,,
maşlhh bugun ki sabah konusu tahrik edici......kısss anam bii rahatsızlıgınız yoksa canınız cekiyorsa viriiin gitsinn
yarın birgun karnımız şişince tek pozısyonda bişey anlayamıyacazz![]()
yorma kuzum kendini..
walla bilmom, ben bilimin yalancısıyım...3. aydan sonra kadın kocasına bıyık kıvırmaya, üstüne atlamaya başlarmış...benim 3,5 ay bitti daha bi numara görmedik emme öleymiş:)))![]()
GÜNAYDIINNNN HERKESE....
yaw accıkta çalışın yaaa, hep bi çene bi çene yetişemiyorum, çok fena kıskanıyorum.
o nasıl şeymiş öyle yaaaa![]()
çatlak kremi kuullnmaya başladınız internette 3 al 2 ödeyi söledim eşime kaçaktır boşver dedi
benimde içime kurt düştüü o yüzden vazgeçtim
alla allaaaa bende mi problem var acaba? ben ne zaman öle olacağım yaaahahhhhhvalla gecenlerde baktım fenayı eve girer girmez sıkıstırdım
bizimkıde pek cekıngen utanıyor bebikten valla dedim o senın problemimçalış karın karın içinnn
![]()
benim daha toktorum bişi demedi henüz bende sormadım..ama 4. ay bitince kullanmaya başlim diom kendimce, almadım henüz
sanmıyorum cnm ya..3 al 2 öde ler güvenilir siteler..kaçak değildir
alla allaaaa bende mi problem var acaba? ben ne zaman öle olacağım yaaa