• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaa moralim bozuldu şimdi benim canım hiçbişey istemiyor yemiyorum kocam evdeyken zorluyoda tek başımaykenn hiç yemiyorum ama içim almıyor ne yapıyım hele ceviz çok severdim ama şimdi istememiorum yesem bile zevk almıyorum ne yapcam ben yaa

canım bende cevizi fazla sevmem ama zorla yiyorum.
mesela cevizi tek başına yeme meyveyle birlikte ye. yada siyah üzüm al onunla birlikte at ağzına öyle ye ben öyle yapıyorum. tek başına bende yiyemiyorum çünkü. siyah üzüm kanda yapar hem 1 taşla 2 kuş:28:

ayy paris bu yaprak atanda çok şebelekmiş ya..çok güldüm..:119:
değer canım merak etme..annem hep der bebek olunca insana bi marifet bi sabır gelio die..daş gibi bi gadın olursun hemide:30:
geçmiş olsun cnm beyinede, az nazla kuzum sende geçti gari bitik günlerimiz..walla benim bey geçti sınavı, hep diom "aşkım şu yüklü kadından aldığın dular bi ömür yeter sana, sırtın yere gelmez"..annem bile kocam kadar bakamzdı bana bu dönemde %1000 eminim yani..zaten anneme az bi nazlanim didim yemedi "senin kocan sana senden benden ii bakar" didi..aferin didim iiki örenmişsin bunu:27::27:

süt ve ceviz için artık zorla cnm kendini bence..hani 12 haftadan az olsan dicem zorlama zaten sonra yiyebilyon diede artık geçmiştir bulantı vs..zorla kendini bebem

bulantılar geçti ama işte iştahsızlık var sanırım

canım bende cevizi fazla sevmem ama zorla yiyorum.
mesela cevizi tek başına yeme meyveyle birlikte ye. yada siyah üzüm al onunla birlikte at ağzına öyle ye ben öyle yapıyorum. tek başına bende yiyemiyorum çünkü. siyah üzüm kanda yapar hem 1 taşla 2 kuş:28:

siyah üzüm yiyorum zaten mevyede bi sıkıntı yok ben cevizi çok severim ama işte canım istemiyo yediğimde de ağzımda büyüyo ama şimdi yiyorum bişeler saolun

QUOTE=paristebirgece;21306182]akasya22
üyeliğini iptal ettirmiş:26:[/QUOTE]

:26::26::26: alla alla
bide aylin35 vardı ne zmndır onuda görmüom

QUOTE=paristebirgece;21306182]akasya22
üyeliğini iptal ettirmiş:26:

:26::26::26: alla alla
bide aylin35 vardı ne zmndır onuda görmüom[/QUOTE]
aylin35 facede gördüm bugün

aaa..nire gitti yaa.. niden niden.. ayrıca o yaprak atanı ben de çok sevdim..cici çok..ama bende yok mu ne.. göremedim ben.. bende istiyomm:25:

ifadelerin altında fazlası yazıyoya oraya bak tatlişkom

:123:

bulantılar geçti ama işte iştahsızlık var sanırım

siyah üzüm yiyorum zaten mevyede bi sıkıntı yok ben cevizi çok severim ama işte canım istemiyo yediğimde de ağzımda büyüyo ama şimdi yiyorum bişeler saolun

cevizle birlikte yersen diye şettim canım
çünkü benimde aynen sendeki gibi ağzımda büyüyo 40 saate anca yutuyom

selam hamişlerim bu ifadeler nirde? ben yeniyim bilmiyorum hem ben avatarda koyamıyorum nerden koyacam?

kocacım aradı acaba p.tesi bebeğimizi görmeye gitsek mi diyoo

çok özledim bebeğimi görmek istiyorum ama daha çok var:(

bende çok özlüyorumm kuzuyuu:69:

ben yarın toktura gidiyorumm:52:

enfeksiyon geçmedi krem vermişti
geçmezse gel dedi

ama bebişimi göstereceğini sanmıyorum:50:

Mesaj tekrarı ...

Son düzenleme:

Ben olsam duramazdım giderdim yani. Zor tutuyorum kendimi :19::19::19: Çook ösledim bebişimi yaa bana da yazık dimi ama :14::14: Başım da ağrıyor zaten.

Son düzenleme:
bende çok özlüyorumm kuzuyuu:69:

ben yarın toktura gidiyorumm:52:

enfeksiyon geçmedi krem vermişti
geçmezse gel dedi

ama bebişimi göstereceğini sanmıyorum:50:

ben artık göstersin istiyorum ama bazı yerlerde 5 aydan önce kesinleşmez diyo çünkü anca o zman bebeğin testisleri ortaya çıkıyomuş ne anladım bu teknolojiden nerdeyse doğumda öğrencez

ben artık göstersin istiyorum ama bazı yerlerde 5 aydan önce kesinleşmez diyo çünkü anca o zman bebeğin testisleri ortaya çıkıyomuş ne anladım bu teknolojiden nerdeyse doğumda öğrencez

artık şurda 1-2 hafta bile zor geçerken 5. ay ne kadar uzak geliyo:50:

selam hamişlerim bu ifadeler nirde? ben yeniyim bilmiyorum hem ben avatarda koyamıyorum nerden koyacam?
cnm gebelik takip çizelgesini bak bu linkdeki adımları takip ederek yapabilirisn http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/469682-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html avatar değiştirmeyide sağ üstteki kontrol panelinden yapabilirsin.

he heee şimdide bizim az kaldı...1 hafta sonra toktordayız allahın izniyle:119::119::119:

Back
X