Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın benimde prensim yakışıklım olacak :) kız anneleri damat adayları hazır :)erkekimmm paşammmm şehzadem yakışıklım geliyorrrrrrr![]()
ben ankaradan istanbula tasındım. keçiören etlikte özel lokman hastanesinde dr elif terzi var.kızlar ankara da olup dr.undan hastaneden memnun olanlar varsa yardımcı olur musunuz?hala dr hastane konusunda net değiliz de![]()
evet canım elevite başladım da acaba digerine de devam etsemmi diye düsünmüştüm doktoruma da sormamıştım da ama internette baktım da yararı yokmuş sanırım 12. haftadan sonra
bana bu dr elevıtte vermedi bı tek kan hapı onu unutmıyımda sorım
boğazlarım acıyo acıdıkça gözlerim sulanıyo galıba bende grip oluyorum 10 gun paso grıbım ya kızımda sağolsun bı dakıka kendı bşına oynamaz bağırdım ona bugun içim acıyoooo![]()
selam kızlarr.. bende b12 vitamini eksikliği cıktı dr b12 vitamini verdi bide demir ilacı. saclarım tutam tutam döküüyoinsallah ilaçlar iyi gelir ve durur dökülmesi. bide cok cabuk yoruluyorum halsizlikte var hepsi b12 eksikliği yuzuundenmiş.
kızlar ankara da olup dr.undan hastaneden memnun olanlar varsa yardımcı olur musunuz?hala dr hastane konusunda net değiliz de![]()
canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun. sadece sor bence. açıklama yapmasını bekle, inkar edersede okuduğunu sakince söyle. ve aileden kimseye söyleme. utansın yaptığından. allah doğru yolu bulmasını nasip etsin.
başım günlerdir ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi eşim eski sevgililerine msj atmış 2 güne bir yalnız uyuyorum zaten bütün gece içiyor yan odada hatta eski sevgilisinin bi tanesine paraya ihtiyacın var mı diye sormuş şimdi ben ne yapayım(
kızlar bana destek olduğunuz için saolun Dün akşam konuştum eşimle bana nasıl böyle bişey yapabildiğini sordum Hem aynı durumda sen olsaydın ne yapardın dedim Tabiki yakalanmayı beklemiyordu Ve yaptığından utandığını sezdim Kendini affettirmek için peşimde dolandı durdu Ve tabiki bende sinir olsamda umursamaz davranmaya ve öyle hissetmeye çalışttım bebeğim için Sadece son bir laf söyledim bir daha görürsem bu durumu babama anlatırım Gelir alır beni bir daha ne benim ne de bebeğimi gösterirler sana dedim
kızlarr
basıma ne geldı ıkı gece oncesı gece yatarken bırden karnım da kasılma oldu kasılmanın sıddetını anlatamam![]()
sabah saat 4 de oldu ve 9 a kadar sag tarafımda gobegımın asagısı 5 dk ara ıle bebek tekmelemesı gıbı bısı oluoodu durmadan 9 da doktrumu aradım gıttım
bısı yk ama cok sıddetlı kasılma olmus kanama fılan olmamıs dedı bebegm ıyımıs cok şükr
ama cok canım acıdı
sonra ultrasonda erkek dedı bırazcık daha baktı fılan kordon da olabılır bu haftalarda kız bebeklerde erkek gorunumu olur ve yanılta bılır dedı
ılac verdı bu arada bebegın eşi aşagı taraftaymış...
dogumun sezaryan olaobılır net bısey demıyorum yer degıstrebılır dedı
of lutfen dua edın bu kasılma sızde de oldumu
kızlar bana destek olduğunuz için saolun Dün akşam konuştum eşimle bana nasıl böyle bişey yapabildiğini sordum Hem aynı durumda sen olsaydın ne yapardın dedim Tabiki yakalanmayı beklemiyordu Ve yaptığından utandığını sezdim Kendini affettirmek için peşimde dolandı durdu Ve tabiki bende sinir olsamda umursamaz davranmaya ve öyle hissetmeye çalışttım bebeğim için Sadece son bir laf söyledim bir daha görürsem bu durumu babama anlatırım Gelir alır beni bir daha ne benim ne de bebeğimi gösterirler sana dedim
kızlarr
basıma ne geldı ıkı gece oncesı gece yatarken bırden karnım da kasılma oldu kasılmanın sıddetını anlatamam![]()
sabah saat 4 de oldu ve 9 a kadar sag tarafımda gobegımın asagısı 5 dk ara ıle bebek tekmelemesı gıbı bısı oluoodu durmadan 9 da doktrumu aradım gıttım
bısı yk ama cok sıddetlı kasılma olmus kanama fılan olmamıs dedı bebegm ıyımıs cok şükr
ama cok canım acıdı
sonra ultrasonda erkek dedı bırazcık daha baktı fılan kordon da olabılır bu haftalarda kız bebeklerde erkek gorunumu olur ve yanılta bılır dedı
kızlarr
ama cok canım acıdı
offf kızlarr benim gibi diş etleri şişip yara olan varmıı yaaa canım çok yanıyor![]()
canımm ölüyorum diş mi damak mı çenemi anlamadım 2gecedir uyuyamıyorum ağrısından