Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tunicim..evet şehzade geliyoooo..
rabbim böylesini uygun görmüş canım...3.hiç düşünmüyorum..allah bu evlatlarıma ömür versin...3 erkekle de inşallah başedebilirim :))
yaaa daha on gün var... bi sürü şey sorucam daha doktora. üstelik değiştirdik doktoru. ilki çok fena acemiliğimize geldi.. salak kadın bana bi multivitamin hapı vermiş içinde yüksek oranda a vitamini var. meğersem hamileler yüksek a vitamini almamalıymış.. başka bi doktor tanıdığım farketmese daha kullanacaktım ben.. içinizde decavit kullanan varsa kıslar mutlaka başka doktorlara da sorun, içinde yüksek a vitamini var, ve bize hiççç lazım değil, Allah korusun bir yığın zararı varmış... çok korkuyorum... iki ay kullandırdı bana... başka bir kadın doğum uzmanı ben kesinlikle hastalyarıma vermiyorum, sana niye vermiş hiç anlamadım dedi... eğer çok eksik değilse vermiyorlarmış zatın... doktor diye güvendiklerimise bak...![]()
tabiki canım o işin şakası insan istiyor tabi bu da kız olsun diye ben ramazanda azmı dua ettim sabahlara kadar allahm önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada kız olsun sana şükürler olsun dedim...dualarım kabul oldu sanırım bütün ramazan geceleri sadece bunun için dua ettim...ama hayırlısı olsun tabe:13:
seramis merhaba,
bana da doktorum bi multvitamin verdi ve içinde yüksek doz a vitamini var, acaba seninkinin eski doktorun yazdığı vitaminin adını yazabilir misin? aynısıysa ben de kullanmıyım.
insan derki içinsıra petuşada bi şehzade ver hayırlısından ...hıhhh
bisde çıkıos hade bai bai![]()
ŞikayetVar / Şikayet Oku / Chicco Tekstil
buradan alacağınız ürün ile ilgili şikayetleri takip edebilirsiniz. en çok chicco şikayet almış...
merhaba güzel anneler benimde hayırlısıla doğumum nisan 19 gibi takvime göre.ikili testi yaptırdım 1/172 çıktı doktor amniyosentez dedi bir ay sonra çok panik oldum bugün çok ağladım canım sıkıldı.
hee işte bende de cihicconun o 0-13 kilo olanı var bayıldım onu görünce dayanamayıp almıştım.sen anlatınca biraz da sevindim.zaten arabada da kullanılıyo ama arabadan inince onu elinde taşıman gerekiyo.oikili olanda küçükken de pusetin içine yerleştirip taşıyabiliosun amaaan banane eşim taşııcak ben mi taşııcam.
Ohh be sonunda telefondan yazabiliyorum)
sevdacım sana ve fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler
merhaba güzel anneler benimde hayırlısıla doğumum nisan 19 gibi takvime göre.ikili testi yaptırdım 1/172 çıktı doktor amniyosentez dedi bir ay sonra çok panik oldum bugün çok ağladım canım sıkıldı.
size 2 'li testte beta hcg sonucumu yazyrm..B-hCG : 31 mL 1.164 MoM YAZIYOR.. geçen günlerde bu sonuca bakıp cinsiyet yorumu yapılıyrdu..buna göre benimki nasıl yorumlanabilir??
benimkisi 19 çıktı ve doktor yüksek ihtimalle ultrasonda erkek dedi...yani 50 nin altındakiler erkek üstündekiler kız oluyormuş. birçoğumuzun ki doğru çıktı ama tutmayanlarda var...:44: