• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın arkadaşlar benimde 4 kasımda randevum ve cinsiyetini çok merak ediyorum.

canım meltem mobilyada ben bir oda beğendim acaba yakından gördün kaliteli duruyormu. bu arada ben bebeğe 6 aylık olmadan bebek arabası almayı düşünmüyorum . çünkü alsamda o aydan önce kullanamam. anakucağını kullanacağım ilk 6 ay onuda zaten ablam verecek yeğenimin eskisini. o yüzden ona masraf etmmeiş olacağım. sadece dediğin gibi bi sene sonra oto koltuğu şart oda çok pahalıymış

evet canım hangisini beğendin bilmiyorum ama güzel bebek odaları ben yakından gördüm inceledim içlerine çokta güzel uyku setleri koymuşlar onu gösterenden o setler zaten ben beğendim ve ciddi ciddi düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem haftaya doktordan çıkışta alıcaz inş. tabi bebeğimiz kendini gösteririse

evet canım hangisini beğendin bilmiyorum ama güzel bebek odaları ben yakından gördüm inceledim içlerine çokta güzel uyku setleri koymuşlar onu gösterenden o setler zaten ben beğendim ve ciddi ciddi düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem haftaya doktordan çıkışta alıcaz inş. tabi bebeğimiz kendini gösteririse

maskoda sanırım birde kadir hasın içinde varmış. bizde 4 kasımda randevumuz var ordan çıkışta bakmaya başlayacağız tabi cinisyeti belli olursa. 6 ayından önce almayı düşünmüyorum ben. ama kampanyalı ürünleri bende beğendim ve çok uygun dediğin çok mantıklı geldi 2-3 sene aralıkla bebek yapacak biri için idarelik olması güzel. şimdi 4-5 milyar verince insan onu atamazda. bende bakınca karar vereceğim. kral yazan odayı beğendim bende

anladım canım bende öle düşünüyorum gerçi eşimin abisi vermiş sadece anakucağı olandan bebek arabasıda varmış ama o eskimiş birazcık izmitte de var e-bebek ben baktım hatta şuan yazlık pusetler indirim var ama bizim için değil büyükler için ben kesinlinlikle portbebe olan pusetlerden almak istiyorum ve siyah istiyorum

bide dün bi bebek odası gördün netten buldum resmini sizce nasıll eşim pek beğenmedi ama fiyatı özellikleri bide mdf ve kansorejen madde içermemsi bana cazip geldi sertifikalarına da baktım nasıl sizceEki Görüntüle 275037 Eki Görüntüle 275038 ellerinde 2sinde de varmış fiyatı 1166 lira 7 ay taksitle birde büyük yatakla birlikte 1430 lira yapıyor ben 2.çocuğu da 2-3sene arayla düşünüyoruz birde park yatak aldıkmı 2 side bi odada büyür ve mobilyayı pert etseler bile zaten pahalı değil sonrada daha bi büyük bir odaya genç odası yaparız diye düşündüm bunlarıda atarsın ama eşim beğenmedi:(
yani özellik kalite vs. olarak nasıl bilmiom cnm, ben oda almıyacağım için araştırmadım hiç ama biraz sade sankim..hı...yani belki mobilyaları sade yapıp duvarları ve perdeyi süsülü yaparsan olabilir...ama ben oda yapsam kesin daha süslü bişiler alırdım..ama özellik olarak bilmom tabi cnm, onlar içine sindiyse no problem yani:emir_bebek::emir_bebek:
canım dediğini çok iyi anladım çünkü bizde de var o durum aynı şeyi ben de yaptım aaa burda işte diye ama malesef o kendi kalp atışımızmış :(

boş yere uykusuz kaldım:((

yani özellik kalite vs. olarak nasıl bilmiom cnm, ben oda almıyacağım için araştırmadım hiç ama biraz sade sankim..hı...yani belki mobilyaları sade yapıp duvarları ve perdeyi süsülü yaparsan olabilir...ama ben oda yapsam kesin daha süslü bişiler alırdım..ama özellik olarak bilmom tabi cnm, onlar içine sindiyse no problem yani:emir_bebek::emir_bebek:

öyle deme annesi hissetmiştir o senin sevgini ilgini emin ol :))
Bana da biraz sade geldi ama ben de oda yapmayacağım şu an evim müsait ama bir süre bizim odamızda yatacak zaten kendi odasına geçerken oda yapacağım Allahım izin verirse

maskoda sanırım birde kadir hasın içinde varmış. bizde 4 kasımda randevumuz var ordan çıkışta bakmaya başlayacağız tabi cinisyeti belli olursa. 6 ayından önce almayı düşünmüyorum ben. ama kampanyalı ürünleri bende beğendim ve çok uygun dediğin çok mantıklı geldi 2-3 sene aralıkla bebek yapacak biri için idarelik olması güzel. şimdi 4-5 milyar verince insan onu atamazda. bende bakınca karar vereceğim. kral yazan odayı beğendim bende

kralı bizde beğendik yatağı uyku seti falan derken 4bine geliyor fiyatı bide 3kapılı 140cm bizim odaya olmuyor çok küçültüyo odayı birde büyüyen yaptığımızda diğer çekmecelere yer kalmıyor ama güzel gördüm ben yerin varsa olur

ay yok ben süslü ieyler sevmem aslında düz kremler var onları beğeniyorum ama olmuyo :) dediğin gibi tül perde halı oyuncak stikerlarla yapcaz bişeyler

öyle deme annesi hissetmiştir o senin sevgini ilgini emin ol :))
Bana da biraz sade geldi ama ben de oda yapmayacağım şu an evim müsait ama bir süre bizim odamızda yatacak zaten kendi odasına geçerken oda yapacağım Allahım izin verirse
evet cnm benimde evim 2+1 ama annane ve babane dönüşümlü bakcakları için o odada onların olacak..bebik de bizim odada beşikte olcak kreşe başlıyana kadar..bi 4-5 yaşına kadar felan yok ona oda:)) en fazla 1-2 yaşında babannenin kaldığı odaya onada minnak bi yatak alırım o kadar..
kralı bizde beğendik yatağı uyku seti falan derken 4bine geliyor fiyatı bide 3kapılı 140cm bizim odaya olmuyor çok küçültüyo odayı birde büyüyen yaptığımızda diğer çekmecelere yer kalmıyor ama güzel gördüm ben yerin varsa olur

ay yok ben süslü ieyler sevmem aslında düz kremler var onları beğeniyorum ama olmuyo :) dediğin gibi tül perde halı oyuncak stikerlarla yapcaz bişeyler

evet cnm, perde halı stiker larlada çok güzel süslenebilir

bende süslü şeyleri sevmiyorum . beyaz yada krem mobilya alıp odayı aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyorum. ama maşallah kral odası 3000 falan sanıyorum hani indirim falanda olur. tam tersi fiyat artıyormuş.

evet cnm benimde evim 2+1 ama annane ve babane dönüşümlü bakcakları için o odada onların olacak..bebik de bizim odada beşikte olcak kreşe başlıyana kadar..bi 4-5 yaşına kadar felan yok ona oda:)) en fazla 1-2 yaşında babannenin kaldığı odaya onada minnak bi yatak alırım o kadar..

evet cnm, perde halı stiker larlada çok güzel süslenebilir

bizim ev oldukça geniş 170 180 metrekare ve 3+1 ve çalışmayacağım ama ben de oda yapmayacağım şu an için meleğime.Ben de 2 - 3 yaşına kadar bizim odamızda yatmasını istiyorum.Sonra da odasına geçerken güzel bir oda alırız bebeğime..Zaten evimiz de kira olur da taşınırsak boşu boşuna hiç kullanmadan yıpranmasın..

bende süslü şeyleri sevmiyorum . beyaz yada krem mobilya alıp odayı aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyorum. ama maşallah kral odası 3000 falan sanıyorum hani indirim falanda olur. tam tersi fiyat artıyormuş.

yok ya hiç nidirim yapmıyolar nakit diyoruz zaten nakit fiyatları diyorlar taksitli olunca artıyor bide ama bunlarda çift yatak almana gerek yok büyük yatak alınca kullanbiliyorsun çilek öyle değil onda hem küçük yatak hemde büyük alman gerekiyor birde çileğin 2 kapılı gardropları çok küçük büyüyen yatak olduğundada 70*170 oda küçük ona göre tekstil satılıyomu yoksa sadece çilekten mi alabiliriz bilmiyorum biz bebeğimizin odasında eşyaları çıkarttık koşu bandı falan vardı onları kaldırdık boyasını yaptık öle boş bekliyor çok heyecanlanıyorum biran önce belli olsun istiyorum.

petuşeşimde dün gece göbeğimi severken bi heyecanla kıpırdıyo dedi gözleri parladı bende çok az hissettim sonra başka hissedemedik ama tabi ben tam anlamlandıramıyorum ne olduğunu o kesin hareketleri dedi ama bilemiorum. bütün gece elim göbeğimde uyudum resmen

bizim ev oldukça geniş 170 180 metrekare ve 3+1 ve çalışmayacağım ama ben de oda yapmayacağım şu an için meleğime.Ben de 2 - 3 yaşına kadar bizim odamızda yatmasını istiyorum.Sonra da odasına geçerken güzel bir oda alırız bebeğime..Zaten evimiz de kira olur da taşınırsak boşu boşuna hiç kullanmadan yıpranmasın..

bende parkyatak alıp yanımda yatıracağım geceleri odasını anca gündüzleri kullaır ama heves işte benimki yoksa gerçekten ne kadar kullanacak ama dolap falan lazım bizimki bize yetmiyor mesela evin baya büyükmüş kiradayken bncede almak mantıklı değil haklısın

yok ya hiç nidirim yapmıyolar nakit diyoruz zaten nakit fiyatları diyorlar taksitli olunca artıyor bide ama bunlarda çift yatak almana gerek yok büyük yatak alınca kullanbiliyorsun çilek öyle değil onda hem küçük yatak hemde büyük alman gerekiyor birde çileğin 2 kapılı gardropları çok küçük büyüyen yatak olduğundada 70*170 oda küçük ona göre tekstil satılıyomu yoksa sadece çilekten mi alabiliriz bilmiyorum biz bebeğimizin odasında eşyaları çıkarttık koşu bandı falan vardı onları kaldırdık boyasını yaptık öle boş bekliyor çok heyecanlanıyorum biran önce belli olsun istiyorum.

petuşeşimde dün gece göbeğimi severken bi heyecanla kıpırdıyo dedi gözleri parladı bende çok az hissettim sonra başka hissedemedik ama tabi ben tam anlamlandıramıyorum ne olduğunu o kesin hareketleri dedi ama bilemiorum. bütün gece elim göbeğimde uyudum resmen

bende bir kaç hafta önce eşimi aradım heyecanla ki bebek hareket ediyor diye yok dedi ya daha çok küçük. sonra araştırdım karnımızın sağ tarafında bir ana damar varmış o atıyormuş halada atıyor. bende dün bbişeyler hissettim ama sanırım gaz hareketleri falan olabilir. çünkü ilk bebeğim ve bu haftada ilk anne adayları hissedemezmiş.

duklarımız seninle cnm...ya ben dün gece hiç uyuyamadım..eşim akşam göbemi severken dediki burda bişi var damar atıo gibi(geçen okumuştum 16. haftada bebek göbek dşiğinin 3-4 parmak altında olyomuş kasıktan yukarı doğru-bunu bikmiodu ve dediği yer tam orasıydı)..dedim ben hissetmiom, walla walla die die elini hiç çekmedi ordan sonra ben elimi attım ama bişi yoktu..dedi geçti artık..şakamı yaptı ciddimi yaptı anlamadım..ama gece boyunca uyuyamadım allam kıpırdıcak tekmelicekte ben kaçırırsam ya die:50:

cnm akşam konuştuk eşimle mavilef in yaptığı gibi ikli bi travel set alcaz, bi oto koltuğu(anakucağı) bide puset işte..e-bebekte kraft vardı 900 küsür dü, ama aynısı gitti gidiyorda 750 civarındaydı..dedik bu hafta sonu mağazaya gidelim yerinde bakıp inceleyelim, kafamıza yatanıda netten araştırıp sipariş veririz..bu arada e-bebek in palladium da mağazası varmış ist. da olanların bilgisine..bizim arabamız yok şimdilik zati:)):27:

eşim de geçen burda mı şurda mı diye çok kıpraştırdı bebeği ve ben ciddi ciddi o hareketliliği hissettim. heyecandan çok korkuydu hissettiğim, insana bi garip geliyo içinde bir yaşam daha olduğu fikri :3::3::3:

bu arada ben bebeğin doğumundan önce yatak odasını da arabasını da ıvırını da zıvırını da almak istiyorum. çünkü bütün masrafları eşimin ailesine yıktım, "annem bebek hediyesi olarak arabamı yenilediği için daha fazla masraf yapamaz" dedim eşime sıra onunkilerde.

:21::21::46::46:

bende parkyatak alıp yanımda yatıracağım geceleri odasını anca gündüzleri kullaır ama heves işte benimki yoksa gerçekten ne kadar kullanacak ama dolap falan lazım bizimki bize yetmiyor mesela evin baya büyükmüş kiradayken bncede almak mantıklı değil haklısın

Anladım canım öyle işte bakalım hayırlısı ile gelsinler inşallah sağlıkla sıhhatle :D

günaydın
bende ikili testimi yaptırdım geldim
ense kalınlıgı 0.9 muş iyi dedi doktor
ince olması iyiymiş
pek birşey anlamadım zaten ama bol bol
bebeğimi gördüm
ilk ultorasana girdiğimde uyuyyordu sanırım eli basının arkadındaydı
sonra birden hareketlenmeye basladı yerinde durmuyor
zorlandı baya doktor ölçüm alırken
uyandırdk diye sinirlendi diyor doktorumuz :):)
kan değer sonuclarımızıda cuma alcaz
6cm miş boyuda cinsiyete birşey demedi
ssk ya gittim teste doktorum orda yaptır burda 4lü test yaparız demişti
ssk daki doktorlar pek söylemezmiş cinsiyet

günaydın bayanlar
benim canım çok sıkkın
hafta sonu full misafir vardı temzilik falan derken ben bittim
pazar 4 den beri yatıyorum
arada karnıma sancı girdi gibi ama 1-2 dklık bişey
dün yattım dinlendim
bugün daha iyiyim
baş ağrısı belim tutuldu ayaklarımın ağrısı
2 kilo vermişim hop diye

çok korkuyorum
doktora gitmeliyim biliyorum
ama doktorum buraya uzak napacağım bilmiyorum
içim içimi yiyor
dua edin bana ne olur
bebeğime bişey olmasın

günaydın bayanlar
benim canım çok sıkkın
dün yattım dinlendim
bugün daha iyiyim
2 kilo vermişim hop diye

çok korkuyorum
içim içimi yiyor
dua edin bana ne olur
bebeğime bişey olmasın

canımm korkma dualarımız seninle yazmıştım geçen hafta ben de küveti ovdum aynı sancı bende de oldu yarın muayenemiz Allahın izni ile.Korkma canım hiç lekelenme yoksa korkma dedi herkes

günaydın bayanlar
benim canım çok sıkkın
dün yattım dinlendim
bugün daha iyiyim
2 kilo vermişim hop diye

çok korkuyorum
içim içimi yiyor
dua edin bana ne olur
bebeğime bişey olmasın

olmaz canım olmaz sen içini ferah tut bol dinlen uyu geçer banada oluyor çok yorulduğumda o sancılarda büyük ihtimalle rahim büyüdü içindir stres yapma

günaydın bayanlar
benim canım çok sıkkın
dün yattım dinlendim
bugün daha iyiyim
2 kilo vermişim hop diye

çok korkuyorum
içim içimi yiyor
dua edin bana ne olur
bebeğime bişey olmasın

cnm etrafında normal ultrasona gideceğin yer hiç yokmu
eğer korkuyorsun bi git gözük bak
cokta yormayın lütfen kendinizi cok ufaklar daha
dikkat edin

bende bir kaç hafta önce eşimi aradım heyecanla ki bebek hareket ediyor diye yok dedi ya daha çok küçük. sonra araştırdım karnımızın sağ tarafında bir ana damar varmış o atıyormuş halada atıyor. bende dün bbişeyler hissettim ama sanırım gaz hareketleri falan olabilir. çünkü ilk bebeğim ve bu haftada ilk anne adayları hissedemezmiş.

ben de okudum ama 16. hafta itibariyle hiisedilmeye başlanır hareketler diodu..annenin hassasiyetine göre değişyomuş ama hissedebilitesi:)) 16-20 hafta arasında hissedilirmiş..eşim dün söylüodu iş yerinde bi arkadaşı varmış..18. haftada hissetmeye başlamış:))
günaydın
bende ikili testimi yaptırdım geldim
ense kalınlıgı 0.9 muş iyi dedi doktor
ince olması iyiymiş
pek birşey anlamadım zaten ama bol bol
bebeğimi gördüm
ilk ultorasana girdiğimde uyuyyordu sanırım eli basının arkadındaydı
sonra birden hareketlenmeye basladı yerinde durmuyor
zorlandı baya doktor ölçüm alırken
uyandırdk diye sinirlendi diyor doktorumuz :):)
kan değer sonuclarımızıda cuma alcaz
6cm miş boyuda cinsiyete birşey demedi
ssk ya gittim teste doktorum orda yaptır burda 4lü test yaparız demişti
ssk daki doktorlar pek söylemezmiş cinsiyet
gözün aydın cnm
günaydın bayanlar
benim canım çok sıkkın
dün yattım dinlendim
bugün daha iyiyim