• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bayanlar
benim canım çok sıkkın
hafta sonu full misafir vardı temzilik falan derken ben bittim
pazar 4 den beri yatıyorum
arada karnıma sancı girdi gibi ama 1-2 dklık bişey
dün yattım dinlendim
bugün daha iyiyim
baş ağrısı belim tutuldu ayaklarımın ağrısı
2 kilo vermişim hop diye

çok korkuyorum
doktora gitmeliyim biliyorum
ama doktorum buraya uzak napacağım bilmiyorum
içim içimi yiyor
dua edin bana ne olur
bebeğime bişey olmasın

Canım kötü şeyler düşünme inşallah hiç bişiycik olmaz. bebişlerimiz bırakmazlar biziii..

günaydınn tunihan86 hg. ya bizde kahvaltımızı yaptık ama 2 sabahtır kahvaltılık margarin yiyorum canım cok istiyo kızarmıs ekmege surup. sonrada pişman oluyorum hiç faydalı değil bide fil gibi olucam valla doktor dogurtamicak beniiii yaaaa :(

günaydın
bende ikili testimi yaptırdım geldim
ense kalınlıgı 0.9 muş iyi dedi doktor
ince olması iyiymiş
pek birşey anlamadım zaten ama bol bol
bebeğimi gördüm
ilk ultorasana girdiğimde uyuyyordu sanırım eli basının arkadındaydı
sonra birden hareketlenmeye basladı yerinde durmuyor
zorlandı baya doktor ölçüm alırken
uyandırdk diye sinirlendi diyor doktorumuz :):)
kan değer sonuclarımızıda cuma alcaz
6cm miş boyuda cinsiyete birşey demedi
ssk ya gittim teste doktorum orda yaptır burda 4lü test yaparız demişti
ssk daki doktorlar pek söylemezmiş cinsiyet

canım gözün aydınnn bebişlerimiz büyüyo yerim ben hepsini yaa :1: neden uyandırdınız bebişi annesi olurmu hiç bak kızmış size :34:
cinsiyeti bende çok merak etmeye başladım yaa...ben ikili test için gittiğimde erkeğe benziyo dediler ama yanıltabilir dedi eşimde kız olcak bak görürsün diyo kafam karıştı muallaktayız doğruusu :52:

günaydınn tunihan86 hg. ya bizde kahvaltımızı yaptık ama 2 sabahtır kahvaltılık margarin yiyorum canım cok istiyo kızarmıs ekmege surup. sonrada pişman oluyorum hiç faydalı değil bide fil gibi olucam valla doktor dogurtamicak beniiii yaaaa :(

ay inanmıyorum bu sabah biz ondan yedik hemde 3 büyük dilim :52::52:
kilodan başka zararı olurmuki acep???

günaydın güzel forumumuzun güzel annelerriiiii biz kahvaltımızı ettiik geldikkk :46::46:

hoşgeldin guzum...bizde ceviz+badem yidik, süt içyoz..çok yoğun bugün burası...mavlief nirde aceba bu arada?
siz bi az yiyin bakim, daha küççüksünüz 13. hafatada kızarmış ekmekler filan nolii:27:

yok canım zararı olmaz ama yararıda olmaz vitaminli kalsiyumlu proteinli bişi değil ki ama yemeden de duramadım 3 koca dilim mi? koca dilim boyutun ne kadar kuşum ben 8 dilim yedim de :D

kızlar bunlarda bizim yeni cicilerimizzz

$Resim 081.webp$Resim 082.webp

$Resim 083.webp$Resim 084.webp

$Resim 085.webp$Resim 086.webp

hoşgeldin guzum...bizde ceviz+badem yidik, süt içyoz..çok yoğun bugün burası...mavlief nirde aceba bu arada?
siz bi az yiyin bakim, daha küççüksünüz 13. hafatada kızarmış ekmekler filan nolii:27:

hoşbulduk bebem..evet ceviz süt ayran bizde tüketiyoz onları ara öğünlerde..ve acaip elma yiyorum mandalina eşliğinde meyveye acaip bi düşkünlük başladı bende :46:
dimi biz yiyebiliriz daha minnağız kilo hala almadım 4. aya da girdik acep ne zaman alırızkine :52::52:

yok canım zararı olmaz ama yararıda olmaz vitaminli kalsiyumlu proteinli bişi değil ki ama yemeden de duramadım 3 koca dilim mi? koca dilim boyutun ne kadar kuşum ben 8 dilim yedim de :D

hani şu trabzon ekmekleri varya kocaman onlardan 3 dilim :52::52:
yediriyo bide kuşum yaa üstüne yağ tuz yedikçe yiyesin geliyo :1:
neyse süt ceviz elma yiyimde birazdan telafi edelim :52:

ben işte tam o bacakların çıktığı totonunda hafif göründüğü yerden onları ısırmak istiom:))
güle güle sağlıkla giysin canım, datlular çokk, tabi bide mavi olunca artısı yüksek bende:)

bende bende istiyorum

bayıııllldııımmm :) Güle güle kirlendirsin işesin kussun falan :) bizede teyzesi dun akşam getirdi bir sürü ciciler.. Rabbim üzerlerinde görmemizide nasip etsin.

amin inş. canım

ayh bunların hepsi çok şeker ama her erkek kıyafeti. senin cinsiyet bellimiydi canımm

yok belli değil ama dayanamıyorum alıyorum en azından bunları kızada giydiririm zaten üzerine bişeyler giyecekler onları alamıyorum daha ama kız kıyafetlerini erkek bebeğe giydiremem diye düşündüm o yüzden mavi alıyorum hep bide bizim çocuğumuzun gözleri mavi olma ihtimali çok yüksek giyebilir diye düşündüm engel olamıyorum en kötü hediye veririm erkek olanlara

hoşbulduk bebem..evet ceviz süt ayran bizde tüketiyoz onları ara öğünlerde..ve acaip elma yiyorum mandalina eşliğinde meyveye acaip bi düşkünlük başladı bende :46:
dimi biz yiyebiliriz daha minnağız kilo hala almadım 4. aya da girdik acep ne zaman alırızkine :52::52:

hepsi züper canım..bende günde bi tane meyve yiyorum mutlaka oda genelde elma olyo..elma bebeğin astım/bronşit olma riskini sıfırlıyomuş nerdeyse cnm, iidr yani:)) cnm ben evdeki kendi tartımla hamile kaldığımda 72,5-73 arasuydım.şimdi bu sbh 74 düm..1,5 kilo almışım yaklaşık..ama bu 1,5 kiloyuda 13. haftadan sonra aldım..çünkü o bulantı dönemi bitince öyle bi hırsla yidimki onuda yicem bunuda yicem die...allahdan o hızla devam etmedim..10 günüdr falan aynı gidyoz..yani toktorda 4. ayda 1 kilo demişti..ha 1 ha 1,5 yani:)))

hani şu trabzon ekmekleri varya kocaman onlardan 3 dilim :52::52:
yediriyo bide kuşum yaa üstüne yağ tuz yedikçe yiyesin geliyo :1:
neyse süt ceviz elma yiyimde birazdan telafi edelim :52:

üstüne bide süt ceviz he :) tabi yersin kilo almamışsın biz 13 haftamızı bitirdik 5 kilo aldım dr diyet verdi ama diyetede uyamam 3 kraker 2 fındık o ne yaa :D

hepsi züper canım..bende günde bi tane meyve yiyorum mutlaka oda genelde elma olyo..elma bebeğin astım/bronşit olma riskini sıfırlıyomuş nerdeyse cnm, iidr yani:)) cnm ben evdeki kendi tartımla hamile kaldığımda 72,5-73 arasuydım.şimdi bu sbh 74 düm..1,5 kilo almışım yaklaşık..ama bu 1,5 kiloyuda 13. haftadan sonra aldım..çünkü o bulantı dönemi bitince öyle bi hırsla yidimki onuda yicem bunuda yicem die...allahdan o hızla devam etmedim..10 günüdr falan aynı gidyoz..yani toktorda 4. ayda 1 kilo demişti..ha 1 ha 1,5 yani:)))

bizde sadece göbüş olcak bence fazla kilo almiiğğiciz gibi görünüyorr:1::1: 4 ayda 1 kilo süper aslında..çağla şikel nekadarlık hamile bilmiyorum ama karıda hiçbideğişiklik yok canım sıkılıyo diyo neden kilo almıyosun dediklerinde miden bulanıyo yiyemiyorum diyomuş:52:
elma astım olma riskinimi azaltıyomuş ayyy ne güzel bende korkup duruyom benden bebeğimede geçermi diyee hep yicem hep yicem bundan sonraa...günde 3 falan yiyodum zatii :1: 4e çıkartırım belkim

üstüne bide süt ceviz he :) tabi yersin kilo almamışsın biz 13 haftamızı bitirdik 5 kilo aldım dr diyet verdi ama diyetede uyamam 3 kraker 2 fındık o ne yaa :D

:52::52: 5 kilomuu hımmm sen ne zamandır yiyosun bakalım bu yağlı ekmekleri doğru söle hiç 2 günlük iş değil gibi bu :)
3 kraker 2 fındık beni öldürür be ölmesede süründürür dayanamam ben yerim Aman canımmm ye gitsin canının istediğini yaa kiloları veririz doğumdan sonra :1:

Back
X