• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kilodan başka zararı olmaz mı hiç.. hamile ve çalışmak zorunda olan benim gibi bi çarenin canını çektirirsin.. bi de anlatmış trabzon ekmeğine süreceksin diye...ohhhh.. nerden bulcam ben şimdi.. nerden nerden :19:

ahh kıyamam kuzum yaaa pek can çektircek bişi değil diye düşünmüştüm aslında neyse çoğu fırında vardır bebişimm kocişine sölede akşam alsın bol bol ye :46:

sorma akşam eşime dicem fırına uğra trabzon ekmeği al gel diye canım çekti yaw:D evde ekmek de var ama olsun

:1::1: ay kıyamam size yaaaa ama canınızın çekiceği aklıma gelmemişti sorry kuzucuk :1:

evet kullanılabiliyormuş

pierre cardin fiyatıda çok uygun 599

çift taraflı olabiliyor tecrübeli annelerin söylediklerine en uygun bu ama benim almak istediğimde aşağıdaki
ama hem 12kg ağırlığı taşıma kapasiteside 15kg fiyatı1069tl
Eki Görüntüle 275179

benimde çok hoşuma gitti doğrusu çift taraflı kullanabilme özelliğide çok güzelmiş..599 de normalmiş..

kızlar ben de oğlumun bebek arabasını kullanmayı düşünyorum..pier cardinindi..lacivert kırmızılı bir şeydi..hani oğlum şuan 2..ama inşallah doğum vakti nisanda 2,5 olacak.zaten yenidoğduğnda bir süre pusette taşınıyr..

yaa bizim çok işimiz var onu anladım şu balayı denilen süreçte bunları kesinleştirmek lazım
baby shower yapacakmısınız
bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı

kızlar bu arada hafif bebek arabaları çok daha kullanşlı..hafif,aynı zamanda emniyetli,korunaklı ve konforlu olanlar

yaa bizim çok işimiz var onu anladım şu balayı denilen süreçte bunları kesinleştirmek lazım
bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı

canım ben baby shower yapamıcam en sevdiğim iki arkadasım var burda onlar da yetmez. bebek kurabiyesi ve bebek şekeri yapmayaı düşünüyorum hastane süsünü bebek şekercileri gelip yapıyo.doğum fotoğrafcısını da geçen de petuştan öğrendim hastanelerde oluyomuş benimkinde var mı bilmiom ama onu sorcam.yoksa istiyorum ben.

bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı

ya bişi diimmi baby shower yapmayı istiorum ben aslında ama bi arjadaşım bundan 4-5 ay önce baby shower yaptığı günün ertesi günü 9. ayında bebeğini kaybetti..hiç genellemek adetim değildir böyle şeyleri ama aklımdanda hiç çıkmıo:26:
doğum fotografçımızı ayarladık biz...foto çeken çok yakın bi arkadaşımız yapcak.
kurabiye şekr süs yapcam hepsini ama ddaha araştırmadım hiç:49:

bebek kuarbiyeleri
hastane süsleri
doğum fotoğrafçısı

canım ben de baby shower yapamıycam..ama bayramdan bir önceki hafta dr.randevum var.cinsiyetini öğrendikten sonra başlıyacağım araştırmaya..

ya bişi diimmi baby shower yapmayı istiorum ben aslında ama bi arjadaşım bundan 4-5 ay önce baby shower yaptığı günün ertesi günü 9. ayında bebeğini kaybetti..hiç genellemek adetim değildir böyle şeyleri ama aklımdanda hiç çıkmıo:26:
doğum fotografçımızı ayarladık biz...foto çeken çok yakın bi arkadaşımız yapcak.

petuşcum hastanede var diye sen söylememişmiydin bana yawww?doğumfotoğrafçısı.bi arkadaşım çamlıca medicanada yapmış orda varmış bana gösterdi.

canım ben baby shower yapamıcam en sevdiğim iki arkadasım var burda onlar da yetmez. bebek kurabiyesi ve bebek şekeri yapmayaı düşünüyorum hastane süsünü bebek şekercileri gelip yapıyo.doğum fotoğrafcısını da geçen de petuştan öğrendim hastanelerde oluyomuş benimkinde var mı bilmiom ama onu sorcam.yoksa istiyorum ben.

ben yapmayı düşünüyorum ama şimdiden birşey söyleyemem bakalım durumlar ne olcak malum hamilelik bu benm doğum yapacağım hastann varmış hatta geçende sergisi olmuş bizimkini eşim çekicek makinamız var 2mizde fotoğrafçılıkla ilgileniyoruz habi olarak aman dikkat bazı fotoğrafçılar özen göstermiyo flaşlı çekim yapıyorlar bunu önceden konuşun bebek kurabiyelerinmide Allah izin verirse kendim yapacağım seviyorum çünkü yapmyı eşime sevgililer günü pastası doğum günü pastası kurabiyeleri yaptım onlarıda yapıcam tabi kardeşim yardım edecek hatta ben gösterecem gerisini onlar yapacak

canım ben de baby shower yapamıycam..ama bayramdan bir önceki hafta dr.randevum var.cinsiyetini öğrendikten sonra başlıyacağım araştırmaya..

kızlar bi de bu bebek şekeri işini filan çok ertelememek lazım arkadaşımerteledi erteledi sonra yapamadı.ben eminönüne gidip alcam malzemesini kendim yapcam.çocukluk arkadaşımın bebeğine yapmıştım çok beğenmişti herkes.lavanta koycamiçine mıknatıslı yapcam bi de.

ben yapmayı düşünüyorum ama şimdiden birşey söyleyemem bakalım durumlar ne olcak malum hamilelik bu benm doğum yapacağım hastann varmış hatta geçende sergisi olmuş bizimkini eşim çekicek makinamız var 2mizde fotoğrafçılıkla ilgileniyoruz habi olarak aman dikkat bazı fotoğrafçılar özen göstermiyo flaşlı çekim yapıyorlar bunu önceden konuşun bebek kurabiyelerinmide Allah izin verirse kendim yapacağım seviyorum çünkü yapmyı eşime sevgililer günü pastası doğum günü pastası kurabiyeleri yaptım onlarıda yapıcam tabi kardeşim yardım edecek hatta ben gösterecem gerisini onlar yapacak

ben de bebek şekerini yapcam da kurabiye işi beni bozar yapamam onu.ama siz nası yaptığınızın resmini tarifini neyim gönderirseniz annemle ablam burda olacak onlar yapıverir.

ebru gündeşinkini gösterdi seda sayan bende hastane için öle yapıcam renkli badem şekerleriden ağaça asmışlar gibiydi bende hastane için öle bişey düşünüyorum evdekiler içinde kurabiye zaten 1 ay önceden yapıp paketleyince taze duruyo gerçi ben şeker hamurlu şeyleri yemiyorum ama yapıcam şeker hamurlarım bile var

petuş ilk çocuğum uzun tedavi süreçlerinin ardından olmuştu ve öncesinde de olumsuz tecrübelerim vardı..o yüzden 8-9 aya kadar baktımsa da bir şeyler almaMIŞTIM..efham da vardı biraz bende sanırım..son 2 ay böyle aklıma yer edenleri toplu toplu almştm..ama bu bebeğimde içimde inanılmaz bir huzur ve alışveriş heyecanı var cinsiyetini öğrenmeyi bekliyrm ben de..

canım aynı bende 12+2 de gitmmiştim en son..şimdi cmt gidicem 16+2 olcam..o zmn banada 4lü test yapılacak..17+2 de 18. haftada olyosun bence imkan varsa daha erken git..çünki bebeler bazen ultrasona göre daha ilerde olyolar..
randevumu one cektim 28 ekimde 4lu testimiz yapilacak allah kismet ederse 16+4 olacagiz o gun:nazar: boylece tam 1 ay arayla doktor ziyareti yapmis olacagim bebegimi bir hissetmeye baslasam heyecanla o gunlerin gelmesini bekliyorum:49:

Son düzenleme:
petuşcum hastanede var diye sen söylememişmiydin bana yawww?doğumfotoğrafçısı.bi arkadaşım çamlıca medicanada yapmış orda varmış bana gösterdi.
evet cnm evet var bi çok hastanede..benimkindede var..ama biz kendimizde ayarladık, arkadaş yani beleş nede olsa:)) bebemiz alışsın hemen flaşlara:)
kızlar bi de bu bebek şekeri işini filan çok ertelememek lazım arkadaşımerteledi erteledi sonra yapamadı.ben eminönüne gidip alcam malzemesini kendim yapcam.çocukluk arkadaşımın bebeğine yapmıştım çok beğenmişti herkes.lavanta koycamiçine mıknatıslı yapcam bi de.

benide götürrrrr:) ist. anneleri toplaşıp gidelim hatta:)

tatlım büyük ihtimalle ben söylemiştim de sana mı söylemiştim hatırlamıyorum.. Her hastanede yok tabiki bebeem.. Sormak lazım var mı yok mu diye.. Hatta hastane odası süslemesi de bazı hastanelerde çok abartılarak muazzam yapılıyormuş.. Tabe bu hastaneler fiyat olarak fazla tuzlu.. O ayrı.. Ama fotoğraf kuaför çoğu hastanede var..

$DSC01254.webp
bakın bunu kardeşim için yapmıştım

Back
X