• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Teşekkür ederim kızlar, Zehra'cım dediğin doğru herkesin bünyesi farklı, Susesi'ne de kabızlık yapmış tam tersi. Ya dediğin gibi bir de multivitamin elevit alıyorum ben de onun içinde de demir var aslında, bu kadar çok ilaç içmemize gerek var mı gerçekten acaba. Kan sayımımız normal çıktıysa, düzenli de beslenebiliyorsak bu kadar takviye niye! Arkadaşım doğurdu yeni, hiç bir ilaç vitamin vs vermedi doktoru ihtiyacı yok diye, maşallah bir sorunu da yok.. Ben isyan bayrağını açtım, ilaçların yan etkilerinden gına geldi :)) Ben yine kuzu kuzu ilacımı değiştirmesini rıca edeyim bari :44:

bende o kadar çok ilaç kullanyorum kii bende bıktım benim başta düşme tehlikesi vardı 5 haftadan beri progestan kullanıyorum fitil olarak hala devam coraspin var demir hapı var magvital vecalcımax kullanmaya başladım yeni ama artık ilaçlardan tiksindim...

benim hic ilac kullanma aliskaNligim yok cogu zaman unutuyorum. ust uste hamilelik yasadigim icin mutlaka icmam gerekiyormus ama hic sevmiyorum ilac icmeyi hele o suda eriyen tabletler igrenc :120: ama mecburuz bebislerimiz icin :)

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olucam inşallah 13+2 oldum daha cinsiyeti belli olmadı

bnmde bugun feci bas agrım vardı sizin cozümünüz varmı cekilir gbi degil :(

günaydın kızlar nasılsınız
ben dün doktora gittim
devlet hastanesine
bebeğim çok şükür iyiymiş
çokkk sevindim
cinsiyeti için erkek olabilir ama kesin değil dedi
4 ünde kendi doktoruma gideceğim kesinleşir o zamana inşallah
ağrılar için normal dedi
minoset iç dedi
ben içmedim bekliyorum geçsin diye ağrılar

babamız kız istiyodu :)
doğur doğur bana at diyo
erkek çocukları babaya düşkün oluyor evden çıkınca oğlanda çıkıyo arkasında hep
wcye bile erkeklerinkine gidiyo orası annelerin ben gitmem diyo
pek rahatım yani

ben oğlan olsun oğluma arkadaş olsun istiyodum
darısı 3. ye artık :)
dedim eşime yok anam yok ben daha çekemem dedi
sanki kendi taşıyo bulantıyı kendi çekiyoooo

günaydın kızlarrr biz geldikkk:emir_bebek::31:

dün rüyamda yine kız bebeği gördüm doğuruyodum sonundaa:1:
emziriyodum Allahım ne değişik bi duyguymuş rüya olsa bilee:31:.
bide eliyle tutuyodu göğsümü emerken:1:
çok değişik güzel bişey ya Allahım inşallah gerçeğinide yaşatır sağlıkla hayırlısıyla:16:

günaydınlar...açıldı yine tükkanlar...
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olucam inşallah 13+2 oldum daha cinsiyeti belli olmadı
hoşgeldin..
günaydın kızlar nasılsınız
ben dün doktora gittim
devlet hastanesine
bebeğim çok şükür iyiymiş
çokkk sevindim
cinsiyeti için erkek olabilir ama kesin değil dedi
4 ünde kendi doktoruma gideceğim kesinleşir o zamana inşallah
ağrılar için normal dedi
minoset iç dedi
ben içmedim bekliyorum geçsin diye ağrılar

babamız kız istiyodu :)
doğur doğur bana at diyo
erkek çocukları babaya düşkün oluyor evden çıkınca oğlanda çıkıyo arkasında hep
wcye bile erkeklerinkine gidiyo orası annelerin ben gitmem diyo
pek rahatım yani

ben oğlan olsun oğluma arkadaş olsun istiyodum
darısı 3. ye artık :)
dedim eşime yok anam yok ben daha çekemem dedi
sanki kendi taşıyo bulantıyı kendi çekiyoooo
gözün aydın cnm...allam forumda kız olan yok nerdeyse..bu kadar erkeğin içinde benimki kız çıkarsa şaşırmıcam bu saatten sonra:)))
günaydın kızlarrr biz geldikkk:emir_bebek::31:

dün rüyamda yine kız bebeği gördüm doğuruyodum sonundaa:1:
emziriyodum Allahım ne değişik bi duyguymuş rüya olsa bilee:31:.
bide eliyle tutuyodu göğsümü emerken:1:
çok değişik güzel bişey ya Allahım inşallah gerçeğinide yaşatır sağlıkla hayırlısıyla:16:
günaydın cnm...rüyalarr rüyalarr..
bende hep kız bebek göryom ya...ama hep çok tatlı olyo çook:))inşallah cnm

Günaydın teyzoşlar :)

1 haftadır yoktum. Zona sebebi ile doktor rapor verdi acılar içinde evde yattım (yatamadım !).
Çok şükür atlattık son evresindeyim. Dökülüyolar artık.

2 li test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. Ayrıca doktor amca erkeğe benzettim ama kesin değil.
Sadece benzettim dedi :)

Hayırlısı olsun inşallah.

Sizler nasılsınız ne var ne yok?
:emir_bebek:

Günaydın teyzoşlar :)

1 haftadır yoktum. Zona sebebi ile doktor rapor verdi acılar içinde evde yattım (yatamadım !).
Çok şükür atlattık son evresindeyim. Dökülüyolar artık.

2 li test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. Ayrıca doktor amca erkeğe benzettim ama kesin değil.
Sadece benzettim dedi :)

Hayırlısı olsun inşallah.

Sizler nasılsınız ne var ne yok?
:emir_bebek:

geçmiş olsun cnm çok..bide hadi gözün aydın inş:):49:

Günaydın herkese.biz birazdan hazırlanıp doktora gideceğiz telefondan da olsa bakayım dedim size öpüyorum hepinizi:emir_bebek::nazar:

günaydın kızlar nasılsınızz

babamız akşam bebeğimizi hissetti resmen vurmuş eline doğru bu karıştırılacak bişey değil diğerlerinden
çok farklıydı kesin oydu dedi bende okadar bekledim ama hissedemedim

günaydın kızlar..
çoğunluk öğrendi sanırım cinsiyeti..erkek çoğunlukta mı ne?forumun en küçük nisan bebeği biziz galiba.28 nisan gibi dedi doktorumuz doğumu.cinsiyetide bayramdan sonraya kaldı.hiç bir fikrimde yok cinsiyet ile ilgili.merak ediyorum ama ne olacak acaba diye...cinsiyetini öğrenip hazırlıklara başlamak istiyorum artık.

günaydın kızlar nasılsınızz

babamız akşam bebeğimizi hissetti resmen vurmuş eline doğru bu karıştırılacak bişey değil diğerlerinden
çok farklıydı kesin oydu dedi bende okadar bekledim ama hissedemedim

yaf dün aysınısı bizimkinede olsu, bu haftalardan sonra hissedilmeye başlanılırmışda yani biz hissetmeden babaların hissetmeside ilginç yani:)):1::1:

günaydın kızlar..
çoğunluk öğrendi sanırım cinsiyeti..erkek çoğunlukta mı ne?forumun en küçük nisan bebeği biziz galiba.28 nisan gibi dedi doktorumuz doğumu.cinsiyetide bayramdan sonraya kaldı.hiç bir fikrimde yok cinsiyet ile ilgili.merak ediyorum ama ne olacak acaba diye...cinsiyetini öğrenip hazırlıklara başlamak istiyorum artık.

he hee cnm bizde formun en büyüklerindeniz ama daha cinsiyetimiz belli değil..no panic:):emir_bebek::emir_bebek:

yaf dün aysınısı bizimkinede olsu, bu haftalardan sonra hissedilmeye başlanılırmışda yani biz hissetmeden babaların hissetmeside ilginç yani:)):1::1:

ben onun nedenini biliyorum geçen akşam videolara bakıyoruz
8-9 aylık anneler bebekleri kıpırdarken çekmişler videolar
bende dedim ki çok üzüldüm şimdi sizin adına
eşim de neden dedi
şu yaşadığımız duyguyu siz hiç bir zaman yaşayamacaksınız
tam tersi olsaydı ben çok kıskanırdım dedim
...ve ertesi gün şaka gibi o hissetti

ben onun nedenini biliyorum geçen akşam videolara bakıyoruz
8-9 aylık anneler bebekleri kıpırdarken çekmişler videolar
bende dedim ki çok üzüldüm şimdi sizin adına
eşim de neden dedi
şu yaşadığımız duyguyu siz hiç bir zaman yaşayamacaksınız
tam tersi olsaydı ben çok kıskanırdım dedim
...ve ertesi gün şaka gibi o hissetti

mavilimmm bak aa aynı senaryoyu bizde yaşadık..:18:
bende eşime diodum önceki gün çok üzülyorum senin adına ilk ben hissedcem onu, dua ette ben o duyguyu yaşarken bari yanımda ol die dalga geçiodum, akşamına hissetti güya?????
akşamda geldi ellio oynuo didim git, dün hissettim didin gece boyu uyyamadım zaten ben nie hissetmedim die..öküzcük babamızda didiki "malmısın aşkım sen karnında 1 karış 100 gr bişi var, nasıl hissetmion"..puffff:26::26::26:

mavilimmm bak aa aynı senaryoyu bizde yaşadık..:18:
bende eşime diodum önceki gün çok üzülyorum senin adına ilk ben hissedcem onu, dua ette ben o duyguyu yaşarken bari yanımda ol die dalga geçiodum, akşamına hissetti güya?????
akşamda geldi ellio oynuo didim git, dün hissettim didin gece boyu uyyamadım zaten ben nie hissetmedim die..öküzcük babamızda didiki "malmısın aşkım sen karnında 1 karış 100 gr bişi var, nasıl hissetmion"..puffff:26::26::26:

Allah'ın sopası yok :)

kızlar ben her akşam 3-5 acı biber turşusu yiyorum yemeğin yanında durduramıyorum kendimi:)))
netten baktımda bebike zararlımı die, zararlıdır die bişi okumadım hiç, aşağıdaki yazıda hoşuma gitti...yanık bağırlı bi bebem olcak heralde:)))

Araştırmacılar, ceninlerin rahim sıvısında en çok rastlanan lezzetlere alışarak, kendilerini anne sütünün özel lezzetine hazırladıklarına inanmaktadır. Doğumdan sonra beslenme alışkanlıklarını kökten değiştiren annelerin, başlarda bebeklerini emzirmekte zorlandığı bilinmektedir. Çünkü bebeğin emdiği sütün tadı, rahimde alışık olduğu lezzetten farklıdır. Anne, hamileliği boyunca düzenli olarak acı yerse, rahimdeki bebek buna alışır. Ancak bebek buna alışık değilse ve rahim sıvısına bir anda çok kuvvetli bir acı biber tadı dolarsa, bundan rahatsız olabilir. Hatta acı ir yemek yedikten sonra bebeğinizin, ifadesini görebilecek olsanız, tanımadığı lezzetten ötürü yüzünü buruşturmasına şaşırırdınız.

Meselâ, yemek yeme konusunda direnen bir bebek, besinler havuç suyuyla karıştırıldığında hemen yemeye başlamıştır. Konu araştırıldığında, annenin hamileliği sırasında bol havuç suyu içtiği ortaya çıkmıştır. Uzmanlara göre tatlar, çocuğun fetal tat tomurcuklarına amniyon sıvısı ile geçmektedir. Hamileliğinde acı biber yiyen annenin çocuğu üç yaşına geldiğinde acı biberi severek yemeye başlamıştır.

Back
X