• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar üstünüzden uzak olsun da benim bir şikayetim var. az bir iş yapsam bel ağrısından kımıldıyamıyorum. uzandığım zaman kalkamıyorum ve kalkabildiğim zaman da ayaklarımın üstüne basamıyorum. şimdiden böyle ben ilerleyen zamanlarda ne yapıcam. bu kalıcı olurmu. dr randevum kasımın ilk haftasında. sizce ne yapmalıyım. bu bel ağrısı beni mahvediyor :((((

sanırım ebbeklerimizi taşımayı öğrenene kadar çekeceğiz bu ağrıyı. devamlı belinin arkasına bişeyler yok. sakın boşlukta bırakma canım. sıkıntıyapma dr una danışırsın ama bence olağan şeyler bunlar.

luckyincident doktora gitcekti henüz gelmedi sanırım :31:

neyse kızlar evimi b.k götürüoo azcık temislik yapayım:27: tekrar uğrarım ok:3:

biz geldik..
kurumda sınav vardı sabahtan yeni eleman alımı için.. yoğundum ancak yazabiliyorum..geçmişe baktım azıcık ama yeni bi mevzu yok sanırım..
şehit haberleri var.. o da yeni bir mevzu değil malesef.. offf.. okumayayım diyorum ama yine de dayanamıyorum.. ağlamaktan mahvoldum.. çok kirli pis bir durum bu.. lanet olsun.. hepimizin eşi,, kardeşi, evladı var.. sövüp saymak geliyor içimden..

bu arada hepinize tünaayyddıınnn.. dün gece kötü bişi yasadım bi baygınlık gecirdim ödüm patladı bebeğimize bişi oldu diye ilk defa yasadım bide Allah'ım ne fena bişey annemle babam vardı eşim daha işteydi küt diye yere serildim yazık annemle babam ne korktular nasıl aglıyolar bende iyice bi coştum eşim geldiginde gözlerim kapanmış derecede şişti aglamaktan ay kurban olurum oda cok korktu. Allah bi daha yasatmasın resmen hersey sıfırlandı önumde bi çizgi kafam bomboş ve yerdeyim.. :(:(:(
cnm çok geçmiş olsun..umarım bi daha tekrarlanmaz..

slm kızlarr:34:
dün kızkardeşim bendeydi takılamadım topiğe...
bugün gitti:5:
birinede öylee sinirlendim kiiii sinirimden kasılıyorum sabahtan beriii:47::47::43:

kimeeee:41:

biz geldik..
kurumda sınav vardı sabahtan yeni eleman alımı için.. yoğundum ancak yazabiliyorum..geçmişe baktım azıcık ama yeni bi mevzu yok sanırım..
şehit haberleri var.. o da yeni bir mevzu değil malesef.. offf.. okumayayım diyorum ama yine de dayanamıyorum.. ağlamaktan mahvoldum.. çok kirli pis bir durum bu.. lanet olsun.. hepimizin eşi,, kardeşi, evladı var.. sövüp saymak geliyor içimden..

hoşgeldin bebem

Teyzelerimiz biz geldik ama 4te tekrar gideceğiz.bebeğim iyiymiş çok şükür her şey yolunda haftası önden gittiği için 4lü taramamızı da bugün yaptık sonuçları 4te alacağız dualarınızı eksik etmeyin.bu arada cinsiyetini göstermiyor bebeğim annesi gibi inat sanırım ne kadar uğraştı doktor bacağını kımıldatmadı :-))sonuç alırken tekrar bakarız yoğun olmazsak dedi inşallah bakar doktorumuz bakalım artık sağlıklı olsun da:-)):nazar::nazar::nazar: Telefondan girdiğim için geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.

zaten sanırım kapı pencere açmaktan üşüttüm galiba dozu fazla kaçırdım hava alma konusunda:27:
astımımda olduğu için sürekli havalandırırım evi ama iycede soğudu hava kapmışım bişeyler belli yani :1:
kızlar ya ayıp olmasın ama bişi sorcam ishalin bebeğe bi zararı olmaz dimi?? bol bol su tüketsek geçer sanırsammm:44::44:

canım ben de ishal olmuştum ve doktora söylediğimde çok paniklemişti tahlil falan istedi.. bence geçmezse doktora görün ne olur ne olmaz...

Teyzelerimiz biz geldik ama 4te tekrar gideceğiz.bebeğim iyiymiş çok şükür her şey yolunda haftası önden gittiği için 4lü taramamızı da bugün yaptık sonuçları 4te alacağız dualarınızı eksik etmeyin.bu arada cinsiyetini göstermiyor bebeğim annesi gibi inat sanırım ne kadar uğraştı doktor bacağını kımıldatmadı :-))sonuç alırken tekrar bakarız yoğun olmazsak dedi inşallah bakar doktorumuz bakalım artık sağlıklı olsun da:-)):nazar::nazar::nazar: Telefondan girdiğim için geçmişi okuyamıyorum haber vereyim dedim.

inşallah sonuçlar temiz çıkar canım cinsiyette önmeli değil aslında ama merak ediyoruz işte benimkide üstten göstermemişti alttan baktıda söyledi dr um heheheh :27:

kuyruk kemiğim hala ağrıyo yaaaaaa :50::50:
:27::27:
yaf benimde orda bi yer ağrıo ama kuyruk kemeiğimmi kalçammı hala çözemedim:))
selamlarrrr kızlar nasılsınız bakalım :36:
ben senin şehzadenin tonuna tükirim elchin taammıı:27::27:

hadi inş. sonuçlarda güzel çıkar cnm

selamlarrrr kızlar nasılsınız bakalım :36:

canımmm hoşgeldinn biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın bakalım??nasıl oldun ??

oy oyyyy yerim ben onu bizde 4 gözle seni bekliyoduk şekerim :1::1: inş. sonuçları almaya gittiğinde öğrenirsin cnm bizde meraktan çatlıcaz yoksa :1: 4lü test sonucu aynı gün çıkıyomuymuş??

canım ben de ishal olmuştum ve doktora söylediğimde çok paniklemişti tahlil falan istedi.. bence geçmezse doktora görün ne olur ne olmaz...

tatlım evet yaa yarına kadar bekliyimde geçmezse gidicem bol sıvı ve muz tüketicem patateste iyi geliyomuş yiyim bakalım nolcak ..

yaf benimde orda bi yer ağrıo ama kuyruk kemeiğimmi kalçammı hala çözemedim:))

ben senin şehzadenin tonuna tükirim elchin taammıı:27::27:

hadi inş. sonuçlarda güzel çıkar cnm

ağırlık merkezimiz değişiyomuşya ondan sanırsam ya kuyruk kemiğisinin ağrısı yanlarada vuruyo yürüyünce falan belki sendeki ağrıda kuyruktur :27::27:

cnm çok geçmiş olsun..umarım bi daha tekrarlanmaz..kimeeee:41:

dur hele biras sakinleştim anlatıpta tekrar sinirlenmiim..ama önemi yoq artık mühim deiill:63:

boşveeeeeeeeeeeerrrrrrr bazen süper can sıkıyolarrr sağolsunlar
keyfine bakkk:113:
:129:beni sevmeyen ölsünnnn:27::27::27:

süperr:46::46:
seninkine erkek yazdık zaten bakalım hayırlısı artık

Son düzenleme:
kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum o da mart annesi olacak allah izniyle.. bebişinin cinsiyetini öğrenmiş kızı olacakmış :nazar: bana göbek deliği aşağı bakıyorsa kızın, yukarı bakıyorsa oğlun olur dedi. onun da aşağı bakıyormuş, tabiki bilimsel bi açkılaması yok ama yine de merak ettim böyle bişey duyan var mı? bebeğinin cinsiyetini öğrenen anneler de durum nasıl acaba?

kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum o da mart annesi olacak allah izniyle.. bebişinin cinsiyetini öğrenmiş kızı olacakmış :nazar: bana göbek deliği aşağı bakıyorsa kızın, yukarı bakıyorsa oğlun olur dedi. onun da aşağı bakıyormuş, tabiki bilimsel bi açkılaması yok ama yine de merak ettim böyle bişey duyan var mı? bebeğinin cinsiyetini öğrenen anneler de durum nasıl acaba?

heaa bende duydum hatta burdan biri sölemişti:29:
du bakiiimm wallahi aşağı bakıyoo:1:

bayrakta süperr olmuş:46:
29 ekim hazırlıkları sanki:44:

Back
X