• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Çalışırken bu dönemi geçirmek gerçekten zor Allah kolaylık versin. Ben istifa ettim 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yeni iş aramaya fırsat kalmadan :) Şimdi iyiki de böyle olmuş diyorum.

bende bekliyorum beni çıkarsınlar diye ama nafile. geçen rapor aldığımda yerine elaman bakcaz dediler. bugün yok elaman değil yardımcı alcaz dediler anlamadım. seninki tam zamanında olmuş maşallah.no iş no stres:27:

meho inşallah güzel sonuçla gelirsin. ve cinsiyeti de öğrenmiş olursun.

iyiyz canım sen nasılsın??

iyiyim bende işte. yazmıştım öğlen karın ağrılarım var işte. yarın raporumu kapatmaya gitcem bakalım doktor ne dicek. yaa tüylerimi almam mı lazım? geçen ikilide benim doktor alttan bakmıştı ya rezil olmuştum.[/QUOTE]
Ben her randevumdan önce aldırıyorum tüylerimi çünkü karından da baksa pantolonu baya indiriyor tüy varsa zaten oradan da görünüyor. Bence al için rahat git.

eeee kimsenin oglu yokmu bu sitede belirtileri neler. Ben cok aci, eksi, tuzlu, mandalin yemek istiyorum bunlar kizlarinmi erkeklerinmi belirtileri

arkadaşımın kızı olmuştu. hep mandaline ve turşu yiyordu. ama alakasız olabiliyor. ablam hep turşu yemişti oğlu oldu.

eeee kimsenin oglu yokmu bu sitede belirtileri neler. Ben cok aci, eksi, tuzlu, mandalin yemek istiyorum bunlar kizlarinmi erkeklerinmi belirtileri

canım onların hepsi hurafe inanma ama merak ediyosan;
ye ekşiyi dogur ayseyi
ye tatlıyı dogur atlıyı
ye acıyı dogur hacıyı derler meyve cok yiyenin kızı olur derler.. derlerde derler ama ekşi yiyen bi arkadssımın oglu tatlı yiyenin kızı oldu o bunyeyle alakalı bişey neye ihtiyacın varsa onu yiyosun gebelikte ve emin ol ne zararlıysa ondan tiksiniyosun.. alyansını bi ipe baglayıp karnının ustunde bırak yuvarlak hareket ederse erkek saga sola veya ileri geri giderse erkek diyolar buda baska bi hurafe yontem :D bence biraz sabırlı ol derim..

iyiyim bende işte. yazmıştım öğlen karın ağrılarım var işte. yarın raporumu kapatmaya gitcem bakalım doktor ne dicek. yaa tüylerimi almam mı lazım? geçen ikilide benim doktor alttan bakmıştı ya rezil olmuştum.
Ben her randevumdan önce aldırıyorum tüylerimi çünkü karından da baksa pantolonu baya indiriyor tüy varsa zaten oradan da görünüyor. Bence al için rahat git.[/QUOTE]

yarınki doktorum tek karından bakıyor allaha şükür. yarın hallederim cuma diğer doktorumda muayenem var çünkü.

canım onların hepsi hurafe inanma ama merak ediyosan;
ye ekşiyi dogur ayseyi
ye tatlıyı dogur atlıyı
ye acıyı dogur hacıyı derler meyve cok yiyenin kızı olur derler.. derlerde derler ama ekşi yiyen bi arkadssımın oglu tatlı yiyenin kızı oldu o bunyeyle alakalı bişey neye ihtiyacın varsa onu yiyosun gebelikte ve emin ol ne zararlıysa ondan tiksiniyosun.. alyansını bi ipe baglayıp karnının ustunde bırak yuvarlak hareket ederse erkek saga sola veya ileri geri giderse erkek diyolar buda baska bi hurafe yontem :D bence biraz sabırlı ol derim..

sen nasıl oldun düzeldin mi biraz. ama dikkat et kendine. ani hareketler yapma olurmu?

Ben yurt disinda kaliyorum 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasyona giriliyor gecen özele gitmek istedim 200 tlnin ustu dediler vaz gectim 1 ay sonra ultrasyon var ama sabredemiyorum cok heyecanliyim bu yuzden bir an önce görmek istiyorummmmmm

sen nasıl oldun düzeldin mi biraz. ama dikkat et kendine. ani hareketler yapma olurmu?

cok iyiyim canım hamd olsun dısarı cıktım havada guzeldi yuruyus yaptık biraz annemle tuhaf bi bas donmesi vardı ama hafif şimdi cok iyiyim sagol arkadasım sen nasılsın

Ben yurt disinda kaliyorum 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasyona giriliyor gecen özele gitmek istedim 200 tlnin ustu dediler vaz gectim 1 ay sonra ultrasyon var ama sabredemiyorum cok heyecanliyim bu yuzden bir an önce görmek istiyorummmmmm

evet ya çok zor yurtdışında. çok az ultrasona giriliyor. ben 1,5 hafta oldu doktora gitmeyeli. başladım kurmaya. gerçi benim tüp bebek olduğu ve kan pıhtılaşma sorunum olduğu için evham çok yapıyorum. bebeklerimiz allaha emanet. ben 2 haftada 3 doktora gitmek zorunda kalmıştım ama yine de cinsiyetini öğrenememiştim. biraz daha sabretcez artık.

bayanlar nasıl gidiyo hamilelik
beylerle aranız nasıl:49::49:
bu aylarda libido tavan yapar yazıyo
var mı öle durumlar :1::1::1:
benim tavana yakın aslında ama
her an midem bulanacakmış gibi hissediorum:19::19::19:

cok iyiyim canım hamd olsun dısarı cıktım havada guzeldi yuruyus yaptık biraz annemle tuhaf bi bas donmesi vardı ama hafif şimdi cok iyiyim sagol arkadasım sen nasılsın

iyiyim bende. dikkat et kendine. yorma kendini. üzülme o kadar sonuçta sen bir annesin artık. bebeğinide düşünmen lazım. belki açlık kan şekerinn düşmüş olabilir üzüntüden.

bayanlar nasıl gidiyo hamilelik
beylerle aranız nasıl:49::49:
bu aylarda libido tavan yapar yazıyo
var mı öle durumlar :1::1::1:
benim tavana yakın aslında ama
her an midem bulanacakmış gibi hissediorum:19::19::19:

geçen sabahlarda forumun konusu libidoydu..
benim libidom hiç düşmediği için bilemiyorum. ama bizim düşük riski nedeniyle yasaklıyız. ama normal hamilelerde bir sorun olmuyormuş diye biliyorum.

ya kızlarr yapamıyorum yokki bende ifadeler simgeler var kalp can simidi falan su an cok kızgınım ama ifadem olmadıgı için belli edemiyorum !
help mee :(

Ben her randevumdan önce aldırıyorum tüylerimi çünkü karından da baksa pantolonu baya indiriyor tüy varsa zaten oradan da görünüyor. Bence al için rahat git.

yarınki doktorum tek karından bakıyor allaha şükür. yarın hallederim cuma diğer doktorumda muayenem var çünkü.[/QUOTE]

neden alttan bakıyor ki bana hiç alttan muayene yapılmadı bi de neden iki doktora gidiyorsunuz ki :18:

Son düzenleme:
ya kızlarr yapamıyorum yokki bende ifadeler simgeler var kalp can simidi falan su an cok kızgınım ama ifadem olmadıgı için belli edemiyorum !
help mee :(

mesaj yazarken simgeler diğer seçeneklerde gülümseler gösterilmesin işaretlimi/ yada profiline bak orda birşeyi işaretlemiş olabilirsin

acaba ultrason çocuk için zararlı da o yüzden mi böyle bi sınırlandırma var ki :53:

yarınki doktorum tek karından bakıyor allaha şükür. yarın hallederim cuma diğer doktorumda muayenem var çünkü.

neden iki doktora gidiyorsunuz ki :18:[/QUOTE]

canım yazdım ya 4 yıl gittiğim doktorum vardı. sonrada tüp bebek doktorum var. özel olduğu için ilaç yazdıramıyorum, raporda alamıyorum. diğer doktorumda herşeyden bilgisi var ya onu bırakmıyorum.

Back
X