• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biz de babayı işe gönderip geldik, eşim rüyasında kızımız olduğunu görmüş ağzı kulaklarında çıktı evden ben uzun zamandır göremediğim için accık kıskandım :19::19:

Günaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee...

Benim hamileliğimin ilk günlerinden beri ağrıyor.istisnasız hergün, kronikleşti artık :)
Baş ağrısı için doktor yapılacak pek birşey olmadığını söylüyor. Mutlaka bol bol su içmen gerekiyor ki ben çok su içerim önceden beri, yinede ağrıyor işte... dayanamadığın durumlarda minoset içebilirsin demişti. günde 2 tane yi geçmemek şartıyla. bir ara neredeyse hergün 1 tane içtim ben o derece yani.. hala bugün ağrımasa yarın ağrıyo falan.. zor bi durum ama gececek.. daha ne kadar sürebilir ki en fazla 6 ay daha
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın herkese. hayırdır ya birimize ne oluyorsa aynısından hepimizde var. benimde araba ağrıyordu başım ve bugün yice şiddetlendi. ve sanırım grip oldum sabahtan beri hapşuruyorum burnum akıyor. öğleden osnra keşke izin alabilsem.

Günaydın hatunlar..
Geçmişi okuyup bitirdim.. Ortak sorun baş ve karın ağrısı sanırım..
Bi de tabe parisciğimle petuşcuğumun izin ve haber verme sıkıntısı var..
Hade bakem ikinize söylüyom.. Petuş anlat durumu kocişimin mevzusu bu.. Insan gibi haber veriyoruz.. Yoksa şu hamile halimde kulak burun boğaz doktoruna bile gitsem çook rahat rapor alırım hatta 2 gün ne 10 gün alırım.. Ama bak sorumluluk sahibi olduğumu görün ve adam gibi verin iznimi dee..
Parissss.. Tüh yani tam aramışsın ulaşamamışsın ama senin stresini heç anlamadım..ezik durarak şey ben hamileyim demek yok.. Korkmak yok..:34: Haber vermem gerektiği söylendi.. Bilginiz olsun.. Bu kadar.. Kısacık sürcek zaten konuşma.. Hadeee..:57:

20 günmü :122::122::122::122:

Hı hı onunla avutuyorum kendimi bana çok ii gelecek. Eşimin 20 gün izni vardı benmde biraz bayram birazcık rapor alcam napam yani. Ankarayı özledim yani 06 plaka görmeyi ösledim vallahi. Kalabalığı trafiği insann görmeyi özlüyorum ya

benim de en büyük derdim bitmek bilmez mide ağrım ya yanma oluyo ya da ekşime ama sürekli oluyo işte :100::120:

Günaydın hatunlar..
Geçmişi okuyup bitirdim.. Ortak sorun baş ve karın ağrısı sanırım..
Bi de tabe parisciğimle petuşcuğumun izin ve haber verme sıkıntısı var..
Hade bakem ikinize söylüyom.. Petuş anlat durumu kocişimin mevzusu bu.. Insan gibi haber veriyoruz.. Yoksa şu hamile halimde kulak burun boğaz doktoruna bile gitsem çook rahat rapor alırım hatta 2 gün ne 10 gün alırım.. Ama bak sorumluluk sahibi olduğumu görün ve adam gibi verin iznimi dee..
Parissss.. Tüh yani tam aramışsın ulaşamamışsın ama senin stresini heç anlamadım..ezik durarak şey ben hamileyim demek yok.. Korkmak yok..:34: Haber vermem gerektiği söylendi.. Bilginiz olsun.. Bu kadar.. Kısacık sürcek zaten konuşma.. Hadeee..:57:

hihihi ne bilem ya stres yaptım bidenem..
dediğin gibi kısacık sürcek bitcek gitcekk:32:

Hı hı onunla avutuyorum kendimi bana çok ii gelecek. Eşimin 20 gün izni vardı benmde biraz bayram birazcık rapor alcam napam yani. Ankarayı özledim yani 06 plaka görmeyi ösledim vallahi. Kalabalığı trafiği insann görmeyi özlüyorum ya

ankara bi başka yaf:31:
buralar çok sovuk kalın giyin gel canım. paltonu falan getir yanında..her an kar falan yağabilir havaların soğukluğu sanki onu gösteriyo

kızlar birşey soracağım
çatlak kremini kullanmaya başladınız mı bana hergün sabah akşam
çok fazla geldi bir zararı varmıdır sizce

kızlar birşey soracağım

ben druma sordum bir dahaki gelmene konuşalım bu çatlak kremini dedi. ben o yüzden evde sadece bebek yağı sürüyorum sadece akşamları. siz ne kullanıyorsunuz. ben sanırım lyrac alacağım herkes onu tavsiye ediyor.

kızlar birşey soracağım

ben vucut losyonunu kullanıyordum, yetiyordu. ama artık karnım gerim gerim olmaya başladı mustela aldım onu kullanıyorum akşamları sürüyorum şimdilik yeterli gibi geliyor. iki kere banada biraz fazla gibi geldi. bence gerilme hissi olunca sürülmeli.. bi tanede lireac verdi arkadaşım kullanılmış, içinde az kalmış. onuda çantamda taşısam diyorum gün içinde gerginlik hissedince sürerim ama ikisini birden kullanmak ne derece doğru olur bilemiyorum.

bol bol gez ne güzel 20 gün nerde yaşıyorsun normalde?

Iğdırdayım canım . Bulunduğum yer merkeze uzak. Gezcem vallahi. 3 aydır buradayım bunaldım yaa. Yazık bana da . Ankara Gaziantep gezcez Allah izin verirse :40::40:

hı hı onunla avutuyorum kendimi bana çok ii gelecek. Eşimin 20 gün izni vardı benmde biraz bayram birazcık rapor alcam napam yani. Ankarayı özledim yani 06 plaka görmeyi ösledim vallahi. Kalabalığı trafiği insann görmeyi özlüyorum ya
tatlım sorma yaa.. 7 yıl yaşadım ben ankarada.. Eryamandaydım en son..
üniversite için gelmiştim.. Ve tek kelimeyle nefret etmiştim.. Egeden gelince, ankaranın insanını soğuk ve kaba bulmuştum.. şehirde öyle.. Alışveriş merkezinden başka hiçbir şey yok diyordum.. Okulu başka bi şehirde okumayı bile düşünmüştüm.. Ammaaaaa
istanbula gelince anladım ki..
Ankara bi cennet.. Hastaneleri iyi, trafiği iyi, sebzesi meyvesi ucuz ve kaliteli, düzenli..
Kısacası burnumda tütüyor benim de.. Hele eryaman.. Tek başına bi şehir resmen ve orada oturan insanlarda da oldukça kaliteli.. Nezih..
Yine de izmiri değişmem hiçbirine..:27:

ben druma sordum bir dahaki gelmene konuşalım bu çatlak kremini dedi. ben o yüzden evde sadece bebek yağı sürüyorum sadece akşamları. siz ne kullanıyorsunuz. ben sanırım lyrac alacağım herkes onu tavsiye ediyor.

bebe yağının fazla kullanılmasıda daha sonra ciltte daha fazla kuruma yapıyormuş diye duydum

bana dr um mustela çok iyi dedi ve aldım

hihihi ne bilem ya stres yaptım bidenem..
dediğin gibi kısacık sürcek bitcek gitcekk:32:

ankara bi başka yaf:31:
buralar çok sovuk kalın giyin gel canım. paltonu falan getir yanında..her an kar falan yağabilir havaların soğukluğu sanki onu gösteriyo

Soğuğunu ösledim o derece yani bu kadar özleyeceğimi bilmezdim hiç bu kadar uzun uzak kalmamıştım . Yani eşim yanıda olsun da nereye gidersem gideyim diyordum yine öyle ama insan özlüyor ya

bebe yağının fazla kullanılmasıda daha sonra ciltte daha fazla kuruma yapıyormuş diye duydum

bana dr um mustela çok iyi dedi ve aldım

aynen canım araştırdım bebek yağı sadece nemi hapsetmeye yarıyormuş ve sadece o anlık gerginliği laıyor ve bir faydası yok. o yüzden 4 kasımı bekliyorum randevu günümü. aslında ben kayısı yağı ve fındık yağı aldım ebru şallı tavsiyesi ama eşim izin vermedi dr a sormadan kulanma dedi. . ve kaşırsak çatlama yaparmış. ablam sakın kaşıma dedi. herkes bişey diyor valla kafam karışık ama lyracı ve mustelayı soracağım artık hangisi derse onu alıcam dayanamıyorum çünkü çok gerildim. özellikle göbek deliğim

tatlım sorma yaa.. 7 yıl yaşadım ben ankarada.. Eryamandaydım en son..
üniversite için gelmiştim.. Ve tek kelimeyle nefret etmiştim.. Egeden gelince, ankaranın insanını soğuk ve kaba bulmuştum.. şehirde öyle.. Alışveriş merkezinden başka hiçbir şey yok diyordum.. Okulu başka bi şehirde okumayı bile düşünmüştüm.. Ammaaaaa
istanbula gelince anladım ki..
Ankara bi cennet.. Hastaneleri iyi, trafiği iyi, sebzesi meyvesi ucuz ve kaliteli, düzenli..
Kısacası burnumda tütüyor benim de.. Hele eryaman.. Tek başına bi şehir resmen ve orada oturan insanlarda da oldukça kaliteli.. Nezih..
Yine de izmiri değişmem hiçbirine..:27:

Herkesin yaşadıı büyüdüğü yer kendine güzel tabi. Evet canım hastaneleri ii herşeyi ii. Yani tvde görsem bile bir tuhaf oluyordum biraz da hamilelik bilemiyorum. Evimi özledim ailemi yeğenlerim büyüyor ben göremiyorum. Malesef hayatın acı gerçekleri.

aynen canım araştırdım bebek yağı sadece nemi hapsetmeye yarıyormuş ve sadece o anlık gerginliği laıyor ve bir faydası yok. o yüzden 4 kasımı bekliyorum randevu günümü. aslında ben kayısı yağı ve fındık yağı aldım ebru şallı tavsiyesi ama eşim izin vermedi dr a sormadan kulanma dedi. . ve kaşırsak çatlama yaparmış. ablam sakın kaşıma dedi. herkes bişey diyor valla kafam karışık ama lyracı ve mustelayı soracağım artık hangisi derse onu alıcam dayanamıyorum çünkü çok gerildim. özellikle göbek deliğim

mustela için çok yağlı diye okumuştum ama gayet güzel hmn emiliyor yağlı his bırakmıyor

bide şimdi salonumuza güneş vuruyor bizde bebeğimle güneşleniyoruz d vitamini için

malum kışın güneşi bulmak zor

sabah güneşinin bir zararı yoktur değilmi kemikleri güçlensinn

benim doktorum zeytinyağıda kullanabilirsin demişti. kendi doktoruna gidene kadar zeytinyağı sür biraz istersen rahatlatır bi zararıda olacağını zannetmiyorum.

ben çalıştığım için öle yağlar, karışımlar yapmaya vaktim yok. uğraşamam zaten hiç daral gelir bana.. kremlenirken bile fenalık geçiriyorum resmen :) Yoksa doğal karışımlar daha iyidir yani...

mustela için çok yağlı diye okumuştum ama gayet güzel hmn emiliyor yağlı his bırakmıyor

bide şimdi salonumuza güneş vuruyor bizde bebeğimle güneşleniyoruz d vitamini için

malum kışın güneşi bulmak zor

sabah güneşinin bir zararı yoktur değilmi kemikleri güçlensinn

güneşten vitamin alabilmek için arada hiçbişi olmaması lazım.

buna cam da dahil yani camı açıp içeri vuran güneşle temas etmen lazım...

Back
X