• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben dr'a üstü kapalı olarak eski yaşam şeklime dönebilir miyim dedim çünkü eşim yanımdaydı çekindim açık açık yasak kalktı mı diye sormaya, ama kadın bana "bol bol yürü" dedi.
"havuz?" dedim,
"klor zararlı olabilir, deniz olsa izin verirdim" dedi.
ben de tehlike geçtiği için yasağım kalkmıştır diye düşündüm ama eşime bişi diyemedim onun hala ödü kopuyo bişi olcak diye, sapık gibi üstüne gitmek de istemiyorum :17::26::17:

cnm biz beyimle değil hamile olduğumu öğrenmek bebek için deneme yaptığımız en son günden buyana (17 temmuz olur o tarih-dün gibi aklımda) kardeş kardeş yatıoz...bi yasak vs. yoktu aksine toktorumuz eskisi gibi devam didi her gittiğimizde ama biz bebeği rahatsız etmek istemioz:)) en fazla sarılıp uyyoz...utanıoz bebekten:53::53:

biz devam ediyoruz:1: ama sık sık değil araya baya bi zaman giriyor.oda benim bulantılarımdan dolayı zaman giriyo. yoksa bi sorun yok şimdilik şükür.
her seferinde bebişten özür diliyoruz:9:

dr lar çok temkinli yaklaşıyorlar. benimkide yazmış 4 aya kadar haftada 1 sadece. sonra haftada iki. diye. sanki ilaç mübarek. ben hiç uymadım. araştırdım netten eğer düşük riski yoksa sıkıntıda yok aynen devam ediyorsun.

günaydın herkese..

ilişki yasağı sadece 3 ay sürüyor sonra ilişkiye girelebilir bir sakıncası olmaz bizdede vardı eger kanaman olmadıysa hiiiç korkma çünki cocukla alakası yok ilişkinin bu sürelerde..

günaydın annişlerrrrrr :46:
ya bize 3 ay ilişki yasak dedi toktor ama biz çekiniyoz hala petuşum seninde dediğin gibi kardeş kardeş yatmaya devam:1: soramıyorumda doktora çok çekiniyorum 9 ay böle gitcek sanırsam :1::1:
geçmişi şöle bi okudumda genelleme olarak yazayım..çatlak kremi bende kullanmaya başlamadım daha mustela almıcam faydası yok diye duydum onun yerine bebe yağı kullanıcam ve aktardan çilek+badem yağını alıp karıştırıp onuda sürcem..çilek yağı mükemmelllllll kokuyor yaaa :1:
bu arada haftaya alanyaya gidiyorumm yehuuuuu memleket hasretiyle yanıp tutuşuyorum kocişim çalıştığı için o anca bayrama gelcek..beni gelip babam alcak..annem seni burda doktora götürcem diyo bakalım inş. cinsiyetinide öğrenebilirim:46::46:

biz zaten normaldede çok fazla ilişkiye girmediğimiz için haftada 2 kez oluyordu normalde şimdi çok zorlanmıyoruz açıkcası ama ilk 3 ay yasak dediğinde doktor eşim çıldırıyordu resmen ne zaman bitecek yasak diye hani yasakya cazip geliyordu :) ilişki yasağı biteli 1 ay olacak nerdeyse 2 kere girdik sadece ilişkiye iki haftada bir oluyor zaten üşeniyoruz :) birde benim canım çok yanıyor sizinde oluyormu ilişkiden sonra dayanılmaz acı çekiyorum??

Bizdee :1::1: Hele şu aralar ban bişiler oldu

korunmana gerek yok canım bebeğe ulaşmıyor hiçbirşey ben baktım nette söylüyor ayrıntılı

bende tam eşim kapıdan çıkarken gizlice sordum doktora 3 ay bitince

cinsel hayatımız ne olacak dememe bırakmadan 2. 3 ay herşey serbest diye 6.aydan sonra

tekrar duruma göre haftada 1 olacak sanırım

kaldı şimdi 2 ayımız sonra zaten durumlar değişecek iyi değerlendirmek lazım

doğumdan sonrada baya ara gircek sanırım bilemiyorum yani

bide ilişki sırasında bebeğin kalp atışları hızlanıyormyuş buda bebeğin kalp sağlığı için iyiymiş

tabi uygun pozisyonlarda

Hepiniz çok ama çok sağolun..bizim de olsa en fazla haftada 1 olur zaten de 15 haftalık aradan sonra ilk ilişki korku dolu oldu biraz benim için.Doktorumuz ilk 3 ay yasaklarken de zaten bi sorun oluğu için değil sadece önlem amacı ile yasaklıyorum demişti. Dün de hamilelik bir hastalık değil sadece önlem olsun diye yasak demiştim artık devam edebilirsiniz dedi.Ama ne 3 ay içinde ne de ilişki sonrası binlerce şükür hiç kanamam olmadı:nazar: artık korkmama gerek yok sanırım değil mi:) Sizlerin de devam ettiğini duyunca içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim.
Mavilim cnm ben de araştırdım pek bişi bulamadım ama korunmuyoruz.o yazıya denk gelirsen yollar mısın çok sağol canım..
Not: Kızlar aniden çıkarsam yanlış anlamayın :)))

cinsiyeti belli olanlar limangoda çok güzel bebek kıyafetleri var duyrulur

özellikle smokinli tulumlar ...

Son düzenleme:
bende tam eşim kapıdan çıkarken gizlice sordum doktora 3 ay bitince

cinsel hayatımız ne olacak dememe bırakmadan 2. 3 ay herşey serbest diye 6.aydan sonra

tekrar duruma göre haftada 1 olacak sanırım

kaldı şimdi 2 ayımız sonra zaten durumlar değişecek iyi değerlendirmek lazım

doğumdan sonrada baya ara gircek sanırım bilemiyorum yani

bide ilişki sırasında bebeğin kalp atışları hızlanıyormyuş buda bebeğin kalp sağlığı için iyiymiş

tabi uygun pozisyonlarda

ama benimm 1 ay kanamam olmuştu 9.-13. haftalar arasında o yüzden emin olamadım :50::50:

günaydın herkese :)))
Değişik bir konu açayım şimdi birazcık ayıp mı olur bilmem ama :)) Dün ilişki yasağımızı falan kaldırdı doktorumuz ama ben çok tedirgin oldum ilişkiye devam eden hamişler var mı???

öncelikle günaydın cici annecikleeeerrr..
Canım bize dr yasak falan demedi bizde aynen devam ettik hani şu libidonun tavan yapma olayı varya oda bende nerdeyse 1 ay cok siddetli oldu hiç bi gece boş gecmedi :D şimdi bi gun arayla yada 2 gunde bir ama o istege baglı bişey bebek rahatsız olur diye sacma bişey yok kızlar bebek babasını görmuyo merak etmeyin özür dileyecek bişeyde yok yasagın genel nedeni fazla sarsıntı zaten yada pozisyonlar yoksa kocalarımız asla kardeşlerimiz olmamalı bu geceden tezi yok hadi tekrar onların kadınları oldugumuzu yasatalım :P :D şaka bi yana gercekten ilgisizde bırakmayın duygusal dalgalanmalarımız bide cinsellik gitmesin yani kocişlerede yazık..

Hepiniz çok ama çok sağolun..bizim de olsa en fazla haftada 1 olur zaten de 15 haftalık aradan sonra ilk ilişki korku dolu oldu biraz benim için.Doktorumuz ilk 3 ay yasaklarken de zaten bi sorun oluğu için değil sadece önlem amacı ile yasaklıyorum demişti. Dün de hamilelik bir hastalık değil sadece önlem olsun diye yasak demiştim artık devam edebilirsiniz dedi.Ama ne 3 ay içinde ne de ilişki sonrası binlerce şükür hiç kanamam olmadı:nazar: artık korkmama gerek yok sanırım değil mi:) Sizlerin de devam ettiğini duyunca içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim.
Mavilim cnm ben de araştırdım pek bişi bulamadım ama korunmuyoruz.o yazıya denk gelirsen yollar mısın çok sağol canım..
Not: Kızlar aniden çıkarsam yanlış anlamayın :)))

Hamileler hangi sıklıkta cinsel ilişkiye girebilir? - UZMANTV

Soru: Cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi?

Cevap: Kesinlikle hayır. İlişki esnasında erkeğin penisi fiziksel olarak bebeğe temas etmez. Çünkü bebek, rahim kasları, amniyon sıvı ve kesesi tarafından oldukça iyi korunmaktadır.

Ayrıca rahim kanalının girişindeki mukus tıkaç (servikal mukus) semenin ve bakterilerin rahim içine geçişini engeller. Ancak, derin ilişki veya zorlama, ağrıya sebep olursa bundan kaçınılmalıdır.

Soru: Hamilelikte cinsel ilişki esnasında prezervatif kullanımı önerilmekte midir?

Cevap: Gebe olsun veya olmasın, yeni veya birden fazla kişiyle cinsel ilişkiye giren tüm kadınlar (poligamik kadınlar), cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için prezervatif kullanmalıdır.

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar kapan tüm gebeler, bebeğe zarar verebilecek enfeksiyonlara açıktır ve erken doğum yapma olasılıkları vardır. Hepatit B, Hepatit C, HIV (AIDS) ve Herpes mikroorganizmaları cinsel ilişki ile bulaşan ve doğum yoluyla bebeğe aktarılabilen enfeksiyon etkeni ajanlardır.

Son düzenleme:
Canım bize dr yasak falan demedi bizde aynen devam ettik hani şu libidonun tavan yapma olayı varya oda bende nerdeyse 1 ay cok siddetli oldu hiç bi gece boş gecmedi :D şimdi bi gun arayla yada 2 gunde bir ama o istege baglı bişey bebek rahatsız olur diye sacma bişey yok kızlar bebek babasını görmuyo merak etmeyin özür dileyecek bişeyde yok yasagın genel nedeni fazla sarsıntı zaten yada pozisyonlar yoksa kocalarımız asla kardeşlerimiz olmamalı bu geceden tezi yok hadi tekrar onların kadınları oldugumuzu yasatalım :P :D şaka bi yana gercekten ilgisizde bırakmayın duygusal dalgalanmalarımız bide cinsellik gitmesin yani kocişlerede yazık..

ya şu benim libido niye tavan yapmadı ya.
afedersiniz ama hamilelikten önce ben çok istekliydim.üstüste çok sık olurdu.yada 1 gün arayla. şimdi eşim ahh ahh nerde o eski paris diye iç geçirip duruyor:1: öyleyken böyle olmak adamı sarstı:9: şuandada o istediği için giriyorum ilişkiye. yoksa istek hala yok.. doğumdan sonra geçer inşallah yaa:26:

Kesinlikle katılıyorum. ;Daha bunun doğumdan sonrası da var kesiydi iyileşmeşdi bayağı zaman sürecek malesef. Şuan bir acı hissetmiyorum zaten. Bende bu ahfta libidom tavan yaptı yane napcam bilemiyorum..:17::17:

Biz de normalde çok sık yaşayan biri değiliz ama 15 hafta bana bile uzun geldi canım açıkçası ve hem cinsiyet kalkmasını hem de yasakların kalkmasını korkarak da olsa kutladık ve çok şükür kanamam fln yok..sizleri de okuyunca içim rahatladı gerçekten çok sağolun.Bundan sonra kafam daha rahat olur en azından...Kanama olmdığı sürece korkmam gereken bir şey yok demek ki doğru anlamışım değil mi :)

çok sağol canım..
biz kahvaltı yapıp geliyoruz öpüyorum hepinizi çok sağolun..

şu libido bendede tavan yapmıyor zaten eşimde tedirgin sürekli sırf bu yüzden bebeğe birşey olursa kendimi asla affetmem deyip duruyor garibim :)

duş almaya üşenmediğimiz sürece her gün olabilir. hayret edecek bişey yok ki kuzu hayretlik bi olay yok yani hepsi istekle ilgili

bizde duş almaya üşeniyoruz saçımı kurutmak işkence geliyor bana zaten buda ilişkimizi ertelememize neden oluyor en büyük neden bu aslında ama yinede hergün olması imkansızdı herhalde biz iyi çocuk yapmışız çok üşengeciz hakkaten :)

yefrum biliyozda işte bi acemilik yapıştı yakamızı bırakmıo:))):26::26:
ya şu benim libido niye tavan yapmadı ya.
afedersiniz ama hamilelikten önce ben çok istekliydim.üstüste çok sık olurdu.yada 1 gün arayla. şimdi eşim ahh ahh nerde o eski paris diye iç geçirip duruyor:1: öyleyken böyle olmak adamı sarstı:9: şuandada o istediği için giriyorum ilişkiye. yoksa istek hala yok.. doğumdan sonra geçer inşallah yaa:26:

ivet yaa..benim beyimde dio çocuuk için tohumlarımı alana kadarmış senin ateşin...:9::9::9:

neyse teyzelerii bugun 13:30ta dr randevumuz var bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetini. bu arada ruyamda bebişim dogmustu bi yandan kollarının altından tutuyorum bi yandan bezini cıkarıyorum banyoya yapmaya hazırlıyodum sonra birazcık kaka yapmıştı öncce onu temisledim sonrada yıkadım mis oldu miss bebem ayh ruyada da olsa böyle muthiş bi duygu yok yaa :)

kızlar göbüş topiği iyce boş kaldı yaaa...göbüşleri büyüyenler yeni fotolarını koysalarda göbüş görsek şenlensek diyorum hani :46::46: benim henüz çok fazla bi dğeişiklik olmadı akşamları büyüyo :52:

neyse teyzelerii bugun 13:30ta dr randevumuz var bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetini. bu arada ruyamda bebişim dogmustu bi yandan kollarının altından tutuyorum bi yandan bezini cıkarıyorum banyoya yapmaya hazırlıyodum sonra birazcık kaka yapmıştı öncce onu temisledim sonrada yıkadım mis oldu miss bebem ayh ruyada da olsa böyle muthiş bi duygu yok yaa :)

büyük ihtimalle görür doktor cinsiyetini benim oğluşum olacakmış hayırlısıyla geçen hafta belli oldu :)

biz birazcık kaçıyoruz bugün babamımız erken gelecek evimizi toparlıyalım

yemek yapalım sonrada rahat rahat gezmeye gidebilelim

arada uğrarım açık sayfa

Back
X