• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya doktorum bana verdiği vitamin hapını içemiyorum ben ya kocaman bişi yutarken öğürüyorum sonrada afedersiniz kusmaa:120:
yarım yarım içeyim dedim onuda beceremedim.. sizin ilaçlarda büyükmü nasıl içiyonus ya

pariscim benimde elevit kocaman ikiye kırıp içiyorum bazende senin gibi öğürüyorum ama drum sıkı sıkı tembihledi onlar içilecek dedi:26::36:

yehhuuuu... biliyo musun denis herkes erker doğuracak.. senin kıza kaç erkek düşüyo bu durumda düşünsene:27: yavrum seçici olcek işte.. seçsin seçsin beğensin..

de le le le lee:64::64::64::64::64:
canım mavilef in dediği gibi kız çocuğunun piyasası ilerde çok yüksek olcak bu gidişle, banada cazip gelmeye başladı yani kız bebe fikri:46::46::46:

eee valla bende erkek erkek dıodum baktım kısss kıtlıgı var bende de kıss cıkınca hemen dondum kısss anasıyım heyttt dıe :33::33: hayırlısı olsun kıssslar fildir fildır oynuyodu baş asagı habıre :27: kıssslar ben o zmn martta dogururum diimiii kıss cocugu daha erken gelirmiş ya 9 nısan gozukuyodu abowww marttın ortasından itibaren beklicem ben artıkk:18::23::23:

kızlar biz battaniye örmek için yan odaya geçiyoruz biras :(

akşam eşim gelsin fotosunu çektirip koyarıp hem örgünün hem de son aldığım cicilerin, siz de ihmal etmeyin işte bu da linki:

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476964-2012-nisan-anneleribebisimize-neler-aldik.html
canımm battaniye modelini internetten mi buldun yollar mısın varsa tarifi ben de örmek istiyorum.ben şu an geçen sene kendime başlamış olduğum pançoyu bitirmeye çalışıyorum..
yaaa benim herif benden çok korkuyo hem istiyo hemde bişi olcak diye ödü kopuyoo..napsamkine :1::1:

bi kıyak geçmek lazım aman pek bi seviniyolar :D

kızlar nasılsınız?? bu cinsellik derdini bırakın da kardeşinizin derdini dinleyin yahu !! :)

ikili test sonuçlarım:

sadece yaş: 1/1460
tarama riski: 1/3430
biyokimyasal risk: 1/399

şimdi burada asıl önemli olan tarama riski değil mi? benim doktorum sırf yaşınıza bağlı olarak riskiniz 1/1460 iken, tarama sonucu risk 1/399 a çıkmış üçlü yapmalıyız falan dedi.bebeğimin ensesi 1.0 mm idi burun kemiği iki hafta sonra baktık 3.1mm burnu var yavrumun..sizin doktorlar ne yaptı tarama riski mi biyo riskine mi baktı??

kızlar nasılsınız?? bu cinsellik derdini bırakın da kardeşinizin derdini dinleyin yahu !! :)

ikili test sonuçlarım:

şimdi burada asıl önemli olan tarama riski değil mi? benim doktorum sırf yaşınıza bağlı olarak riskiniz 1/1460 iken, tarama sonucu risk 1/399 a çıkmış üçlü yapmalıyız falan dedi.bebeğimin ensesi 1.0 mm idi burun kemiği iki hafta sonra baktık 3.1mm burnu var yavrumun..sizin doktorlar ne yaptı tarama riski mi biyo riskine mi baktı??

tatlım ben de tek bi risk değeri vardı bu testlerin sonuç kağıtları da değişik oluyor sanırım mesela free beta hcg değeri bende yoktu.o yüzden net bi yorum yapamam bende tek bi risk aralığı vardı trisonomy için bi değer bi de down için bi değer vardı.sadece yaş tarama riski gibi 3 ayrı şey yoktu. çok iyi dedi doktorum ve sonra 3lü testi de kapsayan bi 4lü tarama yaptı

Son düzenleme:

ikili test sonuçlarım:

canım bence hiç moralini bozma herşeyi gayet güzel bence heleki ense ölçümü dahada önemki benim dr um ikili testi gerek bile görmedi ense kalınlığı çok iyi dedi burun kemiğide güzel gelişmiş dedi hiç canını sıkma hiç bişeyi yok kuzunun

ikili test sonuçlarım:

canım ben dr dan almadım sonuç kağıdımı..dr um arayıp söylemişti, o zmnda eşimi aramış..söylediği tek şu "herşey yolunda bi problem yok hatta eşinin yaşına göre risk genelde 1000 in altında olması gerekirken eşininki 17000 demiş"..yaşımda 28...ama nedir nasıl yorum yapılır bilmiyorum..bi kere denk gelmiştim kk da bu testleri bayağı bi yorumlamışlar bazı topiclerde "ikili test sonuç yorumu" yaz bakalım google a ve kk ne çıkacakmı bişiler?

canım bence hiç moralini bozma herşeyi gayet güzel bence heleki ense ölçümü dahada önemki benim dr um ikili testi gerek bile görmedi ense kalınlığı çok iyi dedi burun kemiğide güzel gelişmiş dedi hiç canını sıkma hiç bişeyi yok kuzunun

tatlım ben de tek bi risk değeri vardı bu testlerin sonuç kağıtları da değişik oluyor sanırım mesela free beta hcg değeri bende yoktu.o yüzden net bi yorum yapamam bende tek bi risk aralığı vardı trisonomy için bi değer bi de down için bi değer vardı.sadece yaş tarama riski gibi 3 ayrı şey yoktu. çok iyi dedi doktorum ve sonra 3lü testi de kapsayan bi 4lü tarama yaptı

sağolun kızlar ben van da doğu hizmetindeyim medical park a gidiyorum onlar da testi düzen lab diye bir yere gönderiolar..güvenilir bi yermiş benim gibi orada yaptıran varsa söyleyebilir mi onların doktorları tarama riskini mi baz aldı biyokimyasal riski mi?? öptüm hepiniziii

oo bir prenses geliyor maşlhh ilk kızımız sanırım

bu cinsiyetleri öğrenenler free b-hcg değerlerini yazabilirlermi

benim doktor 2li testimi iyi diye yorumladı 3lü için ibrşey demedi bende sormadım

4lü testte de aç tok olmamız farketmiyordur dimi

oo bir prenses geliyor maşlhh ilk kızımız sanırım

bu cinsiyetleri öğrenenler free b-hcg değerlerini yazabilirlermi

benim doktor 2li testimi iyi diye yorumladı 3lü için ibrşey demedi bende sormadım

4lü testte de aç tok olmamız farketmiyordur dimi
canım benim 2lide öyle bi değer yoktu o yüzden yazamıyorum.Bize de 2li sonucu çok iyi çıktı dün 4lü yapacağım hem 3lüyü kapsayacak hem ekstra şeyler de olacak dedi ve 3lü yapmaya gerek duymadı direkt 4lü yaptı.17 kasımda da 4 boyutlu ultrason var

Back
X