• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oo bir prenses geliyor maşlhh ilk kızımız sanırım

bu cinsiyetleri öğrenenler free b-hcg değerlerini yazabilirlermi

benim doktor 2li testimi iyi diye yorumladı 3lü için ibrşey demedi bende sormadım

4lü testte de aç tok olmamız farketmiyordur dimi

benim hcg 66 idi canım ve inşallah kızım olacak

slm kızlar çoook hastayım:43:yataktan zor çıktım walla biras bakıyım ne var ne yoq dedim:54:

Günaydın herkese :8::8: Nasılsınız . Benim 2 gündür kesintisiz başım ağrıyor yaa :25::25: Ağlamak istiyorum beynim zonkluyor resmen :5::5: İşe zor geldim yanii
benimde zonkluyorr offf doktoramı gitsem acaba:2:
prenses geliyor musssss :21::23:
:46::nazar:gözümüz aydın listemiz kızz gördü:1:
benim ikli test sonuclarım tam olarak yarın sabah cıkacak
ama kan değerlerimden bazıları cıktı
free hcg değilde
serbet hcg 31,4 yazıyor
sizlerde hiç serbet hcg diye bi bölüm varmıydı?

cnm free trkçede serbest anlamına geliyor aynı şey:29:

acaba ultrason çocuk için zararlı da o yüzden mi böyle bi sınırlandırma var ki :53:
Canım ben Amerika'da eğitim görmüş bir Türk doktorun yazısını okumuştum. Orada önerilen 9 ay boyunca 5 defa ultrason kontrolüymüş. Ultrasona belli bir dakikadan fazla (yanlış hatırlamıyorsam 1 dk gibi birsüreydi) maruz kaldığınızda bebeğin kalp ısısı yükseliyormuş bu da sağlıklı değilmiş. Bu yazıyı okuduktan sonra dikkat ettim ki doktorum ultrason sırasında çok hızlı hareket etmeye çalışıyor kalp atışını 2 sn dinletiyor ve çok uzatmadan kapatıyor. Çok sık ve uzun süreli ultrasonu önermiyorlar.

bend ebi mrb deyip kaçıyım bugun yıne daktıra gıttım:D bişe yok a dedi kasıklarımdaymış bebiş evet ama çok ıyı durumda endişe etme dedi baktı baktı ya göstermıyo uygun posizyon yok kızmı dedi yok valla göremıyorum dedi kaldırdı benı petuşşşşşşşşşşşş biz dört gözle bekledik 4 ayı bunlar göstermicekmi neeeeeeee:52:

bu arada facebook taki grupta olmayan lar hemen beklıyoruz sizi aaa
2012 NİSAN ANNELERİ (KK)

serbest hcg ile free hcg aynı şey canım ;))
teşekkürler canımm

slm kızlar çoook hastayım:43:yataktan zor çıktım walla biras bakıyım ne var ne yoq dedim:54:

aslında benimde aklıma geldi ama dedim belki farklı şeylerdir diye :)

tüm ihtimaller erkek üstünde gidiyor ama
içimden bir ses inatla kız diyor
aslında hiç farketmez kızmıs erkekmiş ama
insan cok merak ediyor

kızlar nasılsınız?? bu cinsellik derdini bırakın da kardeşinizin derdini dinleyin yahu !! :)

ikili test sonuçlarım:

sadece yaş: 1/1460
tarama riski: 1/3430
biyokimyasal risk: 1/399

şimdi burada asıl önemli olan tarama riski değil mi? benim doktorum sırf yaşınıza bağlı olarak riskiniz 1/1460 iken, tarama sonucu risk 1/399 a çıkmış üçlü yapmalıyız falan dedi.bebeğimin ensesi 1.0 mm idi burun kemiği iki hafta sonra baktık 3.1mm burnu var yavrumun..sizin doktorlar ne yaptı tarama riski mi biyo riskine mi baktı??

tatlım bildiğim kadarıyla söyleyeyim ama kesin değil tabe.. yaş riskine göre 1460 ihtimalde 1 demek oluyor.. tarama riskine göre 3430 ihtimalde 1, biyokimyasal riske göre de 399'a 1 olasılık taşıyor.. sanırım bakman gereken ihtimal de tarama riski ama emin değilim..

teşekkürler canımm

insan cok merak ediyor

cnm bu freee de kı deger bende tutmadı ya da gitttigin haftaya gorede takip edilmeliyidi mesela 12+6 ydı deger 28 flndı galiba 50 nın altı erkek guya ama fıyasko cıktı :)

günaydın koca göbüşler nasılsınız bakalımmmm bugün ne güzel şeyler konuşulmuş sabah sabah ilişki filan olsun oda şart :9: bizim tüp bebek olduğu halde dr yasak koymadı ama benim kuku acayip acıyo dayanamıyorumki hatta baya ağlıyorum eşimde kıymamıyo:37: bendemi var bi anormallik acep :26:
yok canım sende bir anormallik bende de aynen..

bu kadar ara vermekten midir nedir benim kutu da ağrıyo elçincim ya hafif hafif sızlıyo..normaldir herhalde dimi
psikolojik sanırım bizimkisi.. allahtan yalnız değilmişim :)

kızlar bizim ikili test sonucumuz çıktı çok şükür temiz...ama hani şu b hcg değeri varya o bende 23.5 ... bu şimdi erkek olacağı anlamınamı geliyor :26:
gözün aydın canım... bizimki 89 çıktı ama erkek :)))

prenses geliyor musssss :21::23:
gözünaydın canım.. rabbim pamuk prensesini kucağına almayı nasip etsin...

çok geçmiş olsun bitanemm...
Hadi kızlarr grubumuza gelsin olmayalarr

yok canım sende bir anormallik bende de aynen..

psikolojik sanırım bizimkisi.. allahtan yalnız değilmişim :)

gözün aydın canım... bizimki 89 çıktı ama erkek :)))

gözünaydın canım.. rabbim pamuk prensesini kucağına almayı nasip etsin...

siz de ara verdiniz mi canım yoksa kesintisiz devam mı :))) off ağrı yeni yeni geçti benim

arkadaslar neler yazıyorsunuz öyle kan degerınden cınsıyetmı bellı oluyor benım doktorum bna hıcbırsey anlatmıyor ıkılı test sonucu cok ıyı baska teste gerek yok 1 ay sonra gel dedi bende saf saf bekliyorum 3lü yada 4lü teste gerek varmıdırki acep??

siz de ara verdiniz mi canım yoksa kesintisiz devam mı :))) off ağrı yeni yeni geçti benim

ilk 3 ay, ayda 1 falan öyle yani :))) şimdi hafta 1. ama ağrıyoo valla benim pek istemiyorum aslında ama kocişleride düşünmek lazım... ayrıca çokta uzaklaşmamak lazım...

teşekkürler canımm

insan cok merak ediyor

ben inanmıyorum bence tamamane tesadüf o yaa..benimde serbest hcg 68.46 çıktı ama doktor erkeğe benziyo diye tahminde bulundu ..daha tam kesinleşen bişi yok ama ben sonradan inanmadım o değere yaa..:1:

arkadaslar neler yazıyorsunuz öyle kan degerınden cınsıyetmı bellı oluyor benım doktorum bna hıcbırsey anlatmıyor ıkılı test sonucu cok ıyı baska teste gerek yok 1 ay sonra gel dedi bende saf saf bekliyorum 3lü yada 4lü teste gerek varmıdırki acep??

Canım en iyisini yapıyor doktorun. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :)
2 litest sonuçları iyi ise, diğerlerine gerek kalmıyor bildiğim kadarıyla...

Back
X