• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canımm battaniye modelini internetten mi buldun yollar mısın varsa tarifi ben de örmek istiyorum.ben şu an geçen sene kendime başlamış olduğum pançoyu bitirmeye çalışıyorum..

bi kıyak geçmek lazım aman pek bi seviniyolar :D

pirinç örgü diye bişi var kolayıma geldi onu yapıyorum, şişe sığmaz diye bikaç uzun ince parça halinde örüp dikerek birleştircem. kafama göre bi model çıkcak ortaya :6::6:

bend ebi mrb deyip kaçıyım bugun yıne daktıra gıttım:D bişe yok a dedi kasıklarımdaymış bebiş evet ama çok ıyı durumda endişe etme dedi baktı baktı ya göstermıyo uygun posizyon yok kızmı dedi yok valla göremıyorum dedi kaldırdı benı petuşşşşşşşşşşşş biz dört gözle bekledik 4 ayı bunlar göstermicekmi neeeeeeee:52:

bu arada facebook taki grupta olmayan lar hemen beklıyoruz sizi aaa
2012 NİSAN ANNELERİ (KK)

benim dr bakma gereği bile duymadı, 4 hafta sonra doğrusu belli olurmuş :31::31:

bu arada gruba başvurdum ben :126:

merhaba bayanlar ve bebişler:49:

biraz geç mi kaldım aranıza katılmak için neyse allahtan doğurmadan katılabildim size:1:

selam arkadaşlar ben 14+o hamileyim dün doktora gittik.çok şükür herşey yolunda cinsiyeti için çok ısrar ettim büyük ihtimalle kız dedi.Allah affetsin üzüldüm:14:.çünki annemin 3 kızı ablamın 3 kızı diğer ablamın kızı ve benimde 1 tane kızım var.yani hiç erkek çocuğumuz olmadı.ve bu bebeğimin erkek olması için herşeyi denedim.tabiki önce sağlık ama insan 8 kızdan sonra 1 tanecik erkek bebek diliyor ALLAH tan.acaba yanılma payı varmıdır doktorun varmı böyle birşey yaşayan:44:

veeeeeeeeeeee oğlumuuzzzz olacakkk :) inşallah Allahın izniylee.. kızlar cok mutluyum ucuyorum suratımda aptal bir gulumseme var gitmiyoo kocişimi öpüp öpüp duruyorum geldigimizden beriii oooo yeeaahhh :D :D

kızlar şu göbüşlerinizin linkini verir misiniz.. bilgisayar müthiş yavaşş.. arayıp bulamadı bi türlü..:47:

selam arkadaşlar ben 14+o hamileyim dün doktora gittik.çok şükür herşey yolunda cinsiyeti için çok ısrar ettim büyük ihtimalle kız dedi.Allah affetsin üzüldüm:14:.çünki annemin 3 kızı ablamın 3 kızı diğer ablamın kızı ve benimde 1 tane kızım var.yani hiç erkek çocuğumuz olmadı.ve bu bebeğimin erkek olması için herşeyi denedim.tabiki önce sağlık ama insan 8 kızdan sonra 1 tanecik erkek bebek diliyor ALLAH tan.acaba yanılma payı varmıdır doktorun varmı böyle birşey yaşayan:44:

öncelikle umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. cinsiyetini söylemek için bana erkenmiş gibi geldi. benim ilk hamileliğimde 16. haftada belli olmuştu

veeeeeeeeeeee oğlumuuzzzz olacakkk :) inşallah Allahın izniylee.. kızlar cok mutluyum ucuyorum suratımda aptal bir gulumseme var gitmiyoo kocişimi öpüp öpüp duruyorum geldigimizden beriii oooo yeeaahhh :D :D

:46::46::46: canım gözün aydınn haydeeeee şehZAdemiz geliyorr sağlıkla sıhhatle inş.. :nazar::nazar:
nasıl bi mutluluktur yaaa bizde öğrenelim artıkkınnn :1:

ay sevincim kursagımda kaldı canım görmedim yazzını kusura bakma hemen altına ben yazmıs gibi oldum yeni geldim hastanedn ve hemen paylasmak istedim insallah dr yanılıyodur yani rabbim gönlune göre versin

veeeeeeeeee bir erkek daha ohh ohh maşallahhh süphanallahhh allahım nazardan saklasın yavrularımızı inşallahh allahım tamamına erdirsin canım benim hayırlı olsun pipilin :52:

:46::46::46: canım gözün aydınn haydeeeee şehZAdemiz geliyorr sağlıkla sıhhatle inş.. :nazar::nazar:
nasıl bi mutluluktur yaaa bizde öğrenelim artıkkınnn :1:

dr ultrason cihazını koydu ve 3 saniye sonra erkek dedi hatta bebeeemm arkasını dönmus uyuyodu hareket etmiyodu dr bi aleti titretti biraz poposunu salladı ama hiç dönmedi uykucu şehzade :)

gözün aydın canım.. hep erkek cinsiyetler heralde benimde erkek ben pipisini bile gördümmmmm:52::52::52::52::52:

Tebrikleeeeeeeeer:emir_bebek: Hemen belli oldu mu yoksa ihtimalli mi konuştu doktor? Çok sevindim inşallah hayırlı olur.

dr ultrason cihazını koydu ve 3 saniye sonra erkek dedi hatta bebeeemm arkasını dönmus uyuyodu hareket etmiyodu dr bi aleti titretti biraz poposunu salladı ama hiç dönmedi uykucu şehzade :)

yerler onun poposunu uykucuuuuuuu:1: yarabbim Allahım büyümüşlerdee bide uyurlarmış oyyy yirimm:)) nazarlar değmesin tatlım inş. Allahım korusun pipiliyi :52:

veeeeeeeeee bir erkek daha ohh ohh maşallahhh süphanallahhh allahım nazardan saklasın yavrularımızı inşallahh allahım tamamına erdirsin canım benim hayırlı olsun pipilin :52:

canım cok sagol pipilin mi cok güldüm :) insanın iki pipisinin olması ne müthiş şey yaa :D:D:D:D:D

ayyyy tebrik ederim canımmm.. biz bile nakadar seviniyoruz burada cinsiyetler öğrenince. darısı bizim başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhh:21:

Back
X