gözün aydın canım.. hep erkek cinsiyetler heralde benimde erkek ben pipisini bile gördümmmmm![]()
sağol kuşuumm hepimizin gözü aydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım.. hep erkek cinsiyetler heralde benimde erkek ben pipisini bile gördümmmmm![]()
öncelikle umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. cinsiyetini söylemek için bana erkenmiş gibi geldi. benim ilk hamileliğimde 16. haftada belli olmuştu
TebrikleeeeeeeeerHemen belli oldu mu yoksa ihtimalli mi konuştu doktor? Çok sevindim inşallah hayırlı olur.
kızlar ben başka bi dr'a gitmeye karar verdim, ist'da olup dr'u cinsiyet konusunda sorun çıkarmayan kim var???
hee bi de kadın dr istiyorum, bir ay daha bekleyemem çatlarım kıskançlıktan![]()
kızlar ben başka bi dr'a gitmeye karar verdim, ist'da olup dr'u cinsiyet konusunda sorun çıkarmayan kim var???
hee bi de kadın dr istiyorum, bir ay daha bekleyemem çatlarım kıskançlıktan![]()
canım cok sagol pipilin mi cok güldüm :) insanın iki pipisinin olması ne müthiş şey yaa![]()
ayyyy tebrik ederim canımmm.. biz bile nakadar seviniyoruz burada cinsiyetler öğrenince. darısı bizim başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhh![]()
kız Allah seni niitmesinn![]()
niitmesin niitmesiin :) kız bana bak hala ifade kullanamıyorum buranın admini falan yok mu sorumlusu cahilleri bi öğretsin bende yok öyle sarı kafalar neyim kapalı nerden şşeetcem?
alla alla yawrum sen nerden msj yazıyon bize ayrı yerdenmikine acep:52
anlamadım getti valla..benim msj yazdığım yerin hemen altında ifadeler var ordan tıklıyom oluyo hepsisisisi![]()
Kızlar kaç kilo aldınız.ben 3 ay boyunca kilo almamıştım son 15 günde 4 kilo almışım 1 hafta sonrasında kilom düşmezse doktor diyet verecekmiş sizlerde durum nasıl.Benim gibi bir durum yaşayan var mı.
Kızlar kaç kilo aldınız.ben 3 ay boyunca kilo almamıştım son 15 günde 4 kilo almışım 1 hafta sonrasında kilom düşmezse doktor diyet verecekmiş sizlerde durum nasıl.Benim gibi bir durum yaşayan var mı.
şimdi birine cvp yazacaksam msjının altındaki alıntı ile cvo verş tıklıyorum ordan yazıyorum ama öyle ortaya yazıyosam :) konuya cevp veri tıklıyourm ordan yazıyorum sen nerden yazıyosun? msj yazdıgım yerin altında msjınız için simge secin var kalp can simidi falann var orda da :S
tamam şekerim aynı yer hatta ifadeler o kalp can simitlerinin üstündeki sarı kafalar![]()
65 kiloyla hemiş kaldım şu an 70im ben 3 ayda 5 kilo aldım dr diyet verdi gecen hafta bugun didimki ben sizin verdiginiz diyete uyamıyorum yani yapacak bişi yok acıkıyorum ekmeği biraz kestim dedim tamam sorun yok dedi o da.
yeni üyeyim ben 2 hafta olmadı belki bi hafta hatırlamıyorum onla ilgisi varmıdır? bu arada cıkmam lazım benim hepinize mutlu günler mcx..
Ben hiç kilo almadım cnm :) Karnımda çok yok![]()