benim dr.umu şiddetle tavsiye ederim canım seninki bide 16 hafta cat die söyler bence yani insallah bide ultrason cihazları cok gelişmiş iyi cihazlar goruntuler acaip net saglık ocagındaki hemsirem bile öyle dedi goruntu cok netmiş ultrason cihazları harika dedi. zeytinburnu avrasya hospital dr gamze baykan
bana yakın sayılır hemen bir randevu ayarlıyayım çok teşekkürler.
peki gidince ne demek gerek? hani "bu ayda niye geldin" derse ayıp olmaz mı "bi kerelik geldim" demek???
Kızlar kaç kilo aldınız.ben 3 ay boyunca kilo almamıştım son 15 günde 4 kilo almışım 1 hafta sonrasında kilom düşmezse doktor diyet verecekmiş sizlerde durum nasıl.Benim gibi bir durum yaşayan var mı.
ben son 4 haftada 4 kilo civarı aldım önceden de 2 kilom vardı toplamda 6 kilo etti ama dr bişi demedi sorduğum halde

Cinsiyet konusunda nasıl sorun çıkardı ki?
Yani hastane takıntın yoksa; Özel muayenesi olan bir doktor var Berra ÖNSOY GİDEMEZ. Tavsiye ederim.
Medical Park la anlaşması var doğum için, ama acayip tatlı bir bayan. Doğumadan sonra bile bırakamıyor arkadaşlarım benim.
Bende Allah nasip ederse son aylarımda ona gitmeyi düşünüyorum.![]()
yeri nerde canım eğer bana yakınsa ve doğum ücreti fazla değilse gidebilirim ben de son aylarda. benim dr'um da medical park fatih'te.