• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bizde ilişkiye hiç ara vermedik bnm bide tüp bebekle oldu testten sonra basladık haftada 3 4 hiç bir sakıncasınıda görmedm ki salgılanan bir hormon varmıs orgazm sırasında bebek içişn iyimiş bile

günaydın kıslar nassınızzz.
biz kahvaltımızı etcez. işyerinde ne kadar kahvaltı olursa tabe

günaydınlar kıslarrr,

Bizde kahvaltımızı ettik, vitaminimizi aldık.
Ve çalışmaya başladık :)

Haftanın son gününde kolay gelsin hepimize...

Bu arada bebeğinin cinsiyeti beli olanlar isim düşündüler mi?:emir_bebek:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

günaydııııııııııııın bizde erkenciyiz bugun
hiç iştahım yok benım nıye böle oluyo anlamadım
kahvaltı hazırlıyım bari kızımla yeriz bişeyler

hepinize güzel günler diliyorum sevgiyle kalın:))

hayatımda mandalina yemezdim şimdi yemeye doğamıyom koklayıp koklayıp sabah akşam yemek istiyom şuan hala yemekteyim :))

ben eskiden severdim ama evde varsa ve biri önüme getirirse yerdim şimdi sabah akşam yiyorum doyamıyorum, mide ekşimesi yapacak diye korkup kendimi frenliyorum :56:

ay allah rızası için birine vereyim bilgilerimi bana çizelge yapsın.herşeyi aynı yazıldığı gibi yapıyorum olmuyorda olmuyor:(stres oldum yav

çizelge dediğin bebeğin kaç haftalık olduğunu gün gün takip eden bantsa ben hallederim mesajla yolla bilgilerini :)

günaydınlar kıslarrr,

Bizde kahvaltımızı ettik, vitaminimizi aldık.
Ve çalışmaya başladık :)

Haftanın son gününde kolay gelsin hepimize...

Bu arada bebeğinin cinsiyeti beli olanlar isim düşündüler mi?:emir_bebek:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

dadlum afiyet olsun... ne yedin hee ne yidin:27:
cinsiyet bellli değil daha.. bayramdan önce öğreniriz herhalde ama kız olursa belli aslında.. taa flört döneminde karar vermiştik ve hiç değişmedi.. başka bişey de düşünmüyoruz..ÖYKÜM olcek kızımız olursa.. erkek olursa da büyük ihtimalle BORA ya da TOPRAK..

dadlum afiyet olsun... ne yedin hee ne yidin:27:
cinsiyet bellli değil daha.. bayramdan önce öğreniriz herhalde ama kız olursa belli aslında.. taa flört döneminde karar vermiştik ve hiç değişmedi.. başka bişey de düşünmüyoruz..ÖYKÜM olcek kızımız olursa.. erkek olursa da büyük ihtimalle BORA ya da TOPRAK..

Bol limonlu ıhlamur eşliğinde, simit yanında beyaz peynir...
Çok güzel isimler canım inşallah Allah gönlünüze göre versin.:72:

biz dün 2'li test sonucumuzu aldık şükürler olsun rabbime temiz çıktı sonuçlar:9::9:ama ultrasona giremedik bakalım 2 hafta sonra gitcez inşlhh gösterir bebişim:emir_bebek: kızlar benim fb hcg degerim 24. bu duruma göre erkekmi oluyor???:46:

biz dün 2'li test sonucumuzu aldık şükürler olsun rabbime temiz çıktı sonuçlar:9::9:ama ultrasona giremedik bakalım 2 hafta sonra gitcez inşlhh gösterir bebişim:emir_bebek: kızlar benim fb hcg degerim 24. bu duruma göre erkekmi oluyor???:46:

50nin altı erkek diyolar
bende öyle bir değer yoktu yaaa
sadece hcg değeri vardı o da 0.1 di

herkesde tutmuyor bu durum... bizde 89 la erkek çııktı :9: pek güvenme yani

günaydın kızlar, 1 haftadan beri gripten dolayı ewde yattım.. aman dikkat edin hamilelerin gribi zor geciyor, kalın giyinin ve insanlarla konuşurken aranızda mesafe olsun dipdipe durmayın. benm de ikili test sonuçlarım iyi çıktı şükürler olsun, değerim 65 çıktı ama cinsiyeti erkek

Back
X