• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam güzel anneler çok kasık ağrım olduğunu yazmıştım daha önce geçen gün adım atamadım ağrıdan tabi hemen doktora gittik ultrasonla bakıldı tahlil filan yapıldı doktor herşeyin nomal olduğu bebek büyüdüğü için baskıdan ağrı olduğunu söyledi benim gibi olanlar varsa içinizi ferah tutun kızlar normalmiş çok şükür:nazar::nazar:
bende sizler gibi hep korku içindeyim ya bişey olursa korlkusu Allah onları bize bağışlasın

selam güzel anneler çok kasık ağrım olduğunu yazmıştım daha önce geçen gün adım atamadım ağrıdan tabi hemen doktora gittik ultrasonla bakıldı tahlil filan yapıldı doktor herşeyin nomal olduğu bebek büyüdüğü için baskıdan ağrı olduğunu söyledi benim gibi olanlar varsa içinizi ferah tutun kızlar normalmiş çok şükür:nazar::nazar:
bende sizler gibi hep korku içindeyim ya bişey olursa korlkusu Allah onları bize bağışlasın

amin inşallah. bendede vardı. bugün doktor korkmamam gerektiğini söyledi.

sevdacım sen sezeryan oldun dimi presnseste?? bişi hissediyomusun acı falan ??

dün aniden çıktım cnm kusura bakma göremedim yazını
evet tunicim sezeryan oldum kızımda, o anı soruyosan çıkışta çok ağrım oldu of of dıye dıye kıvarndım 1-2 saat surdu normal doğumda doğumdan önce çekıyosun ağrıyı bunda doğumdan sonra :) sonra azalıyor kalkarken yatarken eğilirken otururken zorlanıyosun zaten ağrı kesıcıler antıbıyotıkelrım vardı onlar hafıflettı ağrımı :) ama bana kalıcı hasar bırakmadı göbekten başka öyle soğukta felan ağrımıyo dikişlerimd ehiç problem olmadı sezeryanın yan etkılerını hiç yaşamadım genel anesteziyle olmuştu ağrıları uyanır uyanmaz hemen hıssettım daha amelıyat hanede uyandım ben yarım saate felan ılk uyandıgımda söyledğim şey aaa tuvaletım varrr :))) halbukı ağrıymış o hıssı veren
ama şimdi korkuyomusun desen hayır ozmankı gıbı stres yapmıcam hepsi bi kaç gune geçıyo canım rabbim hakkımızda hanısı hayırlısysa öle doğum nasip etsin

merhabalar kimsecikler yok burda sanırım kızlar benimde göbüşüm hiç büyümedi görenler hamile olduğumu anlamıyor hiç ama bence bu durum gayet iyi cunkı nede olsa büyücek göbüşler ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi :)

slm kızlar. hapşırıktan gözlerimden yaşlar geliyor:2::2::2:... aman kendinize dikkat edin. hamilelikte soğuk algınlığı hiççç çekilmiyor.:50:

slm kızlar. hapşırıktan gözlerimden yaşlar geliyor:2::2::2:... aman kendinize dikkat edin. hamilelikte soğuk algınlığı hiççç çekilmiyor.:50:

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın, bol bol mandalina yemeye çalış. Ben normalde çok grip olurum o yüzden bol meyve yemeye ve kalın giyinmeye çalışıyorum etrafımdaki hasta insanlardan uzak duruyorum

cok gecmis olsun canim ya, sorma soguk alginligini ben bile atamiyorum daha.. bol bolda meyve yiyorum ama illa oldumu oluyor...

yinede dikkat edelim.. acil sifalar canim...

arkadaşlar hamile kalınca abdestsiz yere basmayacam derdim
bırak abdestsiz yere basmayı namazı bile boşladm
biliyorum çok önemli zamanlar ama yapamıorm
halbuki vaktim de çok müsait
Kuran-ı kerim okumak istiyordum bolca
olmuo üstüme bi rehavet çöktü :14::14: :84:

hiçbi şey yapamıorm vicdan azabı duyuyorum
Kuranı Kerimi dinlemekte buldum çareyi
bebeğime de etkisi olur değil mi :26:

arkadaşlar hamile kalınca abdestsiz yere basmayacam derdim
bırak abdestsiz yere basmayı namazı bile boşladm
biliyorum çok önemli zamanlar ama yapamıorm
halbuki vaktim de çok müsait
Kuran-ı kerim okumak istiyordum bolca
olmuo üstüme bi rehavet çöktü :14::14: :84:

hiçbi şey yapamıorm vicdan azabı duyuyorum
Kuranı Kerimi dinlemekte buldum çareyi
bebeğime de etkisi olur değil mi :26:

ah o rehavet hiç yakamızı bırakmıyoki hain şeytan:)
kılarsın da okursunda inşallah dinle tabi etkısı olur inşallah

ah o rehavet hiç yakamızı bırakmıyoki hain şeytan:)
kılarsın da okursunda inşallah dinle tabi etkısı olur inşallah

evet başladım dinlemeye
ne kadar önemli vakitler çok iyi değerlendirmemiz lazımken
bile bile gafil avlanıyoruz :(

Back
X