• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın, bol bol mandalina yemeye çalış. Ben normalde çok grip olurum o yüzden bol meyve yemeye ve kalın giyinmeye çalışıyorum etrafımdaki hasta insanlardan uzak duruyorum

cok gecmis olsun canim ya, sorma soguk alginligini ben bile atamiyorum daha.. bol bolda meyve yiyorum ama illa oldumu oluyor...

yinede dikkat edelim.. acil sifalar canim...

geçmiş olsunn ...

sağolun kızlar. havalar birden soğudu. ilaç da kullanamayınca geçmeyi bilmiyor. meyve suyu, nane limon bir de parol ile idare etmeye çalışıyorum.

sağolun kızlar. havalar birden soğudu. ilaç da kullanamayınca geçmeyi bilmiyor. meyve suyu, nane limon bir de parol ile idare etmeye çalışıyorum.

geçmiş olsun. dikkat et kendine.

kızlar iyi pazarlar. ben cuma doktora gittim. doktorum cinsiyet için erken dedi. ama erkek gibi görünüyor dedi. ama 2 hafta sonra netleşir dedi.

selam bayanar;
şimdi doktordan geldim, KIZIMIZ olacakmış, ben de rus takvmi ve b hcg tuttu, çin takvimi tutmadı. Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin:16:

selam bayanar;
şimdi doktordan geldim, KIZIMIZ olacakmış, ben de rus takvmi ve b hcg tuttu, çin takvimi tutmadı. Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin:16:

canım gözün aydınn.
bir prensese daha olcak inşallah.
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle.

selam bayanar;

Gözün aydınnnn :nazar:

slm kızlar. hapşırıktan gözlerimden yaşlar geliyor:2::2::2:... aman kendinize dikkat edin. hamilelikte soğuk algınlığı hiççç çekilmiyor.:50:

cnm çok geçmiş olsun inşallah geçer çok zor oluyor
:nazar:

merhabalar kimsecikler yok burda sanırım kızlar benimde göbüşüm hiç büyümedi görenler hamile olduğumu anlamıyor hiç ama bence bu durum gayet iyi cunkı nede olsa büyücek göbüşler ne kadar az kilo alırsak o kadar iyi :)

Ben de göbüşleri görünce korktum benimki de hiç büyümedi. Sanırım bizimki iç karınla ilgili ya iç karın geniş olunca geç büyüyomuş diye duydum. Ama ben de sorun mu var acaba diye düşünmedim değil...

kızlar benimde dümdüz bir göbeğim var nasılsam öyle devam ediyor 16. haftam bitmek üzere dün misafirliğe gittik akrabamıza bizden 1 hafta büyük bebişi ve göbeği kocaman olmuş ama doktor uyarmış fazla kilo alırsan 7. aydan sonra çok zorlanırsın diye aman kilolara dikkat :20:
kız beni görünce şok oldu aaa senin bebek nerde dedi baktı durdu dedim içerde bir yerlerde ama kendini belli etmiyor :1: hiç endişe etmeyin göbişimiz yok diye nasılsa çıkıcak ki ilerki aylarda çıkınca taşıması daha zormuş

selam bayanar;

cnm hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün :nazar::emir_bebek::nazar:

ay benim bebişim çok utangaç göstermiyor kendini gerçi göstersinde istemiyorum ama :) herhalde 6-7 ayda gösterir :1::1::1:

cnm hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün :nazar::emir_bebek::nazar:

ay benim bebişim çok utangaç göstermiyor kendini gerçi göstersinde istemiyorum ama :) herhalde 6-7 ayda gösterir :1::1::1:

sağol canım, hepimizin yavrusunu...
istemiyorsan bilemiyorum ama ben çok heyecanlıydım, çok merak ediyordum, hayırlısı olsun senin için de:nazar:

selam bayanar;

ayyy darısı başıma inş.bende böyle kızımız olacakmış demeyi istiyorum.Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım.ben hiç anlamadım şu cinden rustan bakalım ALLAH ne vericek :49:

Var öyle forumlar ama fiyatlar çok değişiyor ben çözemedim yaa:(
:72:

umarım sende cok memnun kalırsın gamze hanımdan. muayene ucreti ssk için 27 tl. cok sempatik samimi bi doktor kendimi hiç kasmadım şimdiye kadar onun yanında. hatta soracaklarımı bi liste halinde yazar okur okur sorarım oda bıkmadan cevaplar :)

missaltın canım kusura bakma sana alıntı yapıp cevap yazmısım nefrazene yazacaktım aslında su an kimsecikler yok topicte ben tekim. 2 gundur giremedim söyle bir gecmişi okudum. hasta olan annişlere gecmiş olsun ve cinsiyet öğrenen annişlerede hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. tuniş sende su vesveselerinden kurtul sabahları uyanınca bir namaz abdesti al en azından manevi bakımdan rahatlamana yardımcı olur. vesvesenin anlamı gereksiz yere insanların kafasını bulandırmak için seytanın boş şeyler fısıldamasıdır. ayetel kursi oku canım senide bebeginide korur güzel düşün güzel olsun. hepinisi sefiyorus oğlumla :)

Günaydın,

Güzeller anneler; çok acı zamanlar geçiriyoruz ülke olarak.
Depreme çok üzüldüm ağlaya ağlaya geldim sabah :(

Biz umutlarımızı bağlayıp güzel meleklerimizi beklerken. Orada kaç melek kaç melekten ayrı kaldı :(
Bol bol dua edelim onlar için, şehitlerimiz için.

Ve her daim halimize sağlığımıza birlikteliklerimize şükredelim.
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah.
Hepimize sevdiklerini bağışlasın rabbim.

Bir daha böyle haftalar yaşamamak dileğiyle.
Yine de umut dolu haftalar diliyorum....
:72::14:

günaydın kızlarrr

petuuuuuuuu nerdesin dün rüyamda bile seni gördüm meraktan çatlıcimmm. cinsiyet belli oldumu acabaa????

ve bu sabah ilk yaptığım şey faysbukumu bile açmdan kk ye girmek oldu senin yazdığını okumak için ama girmemişsin hiççççç:52:

ve bizde evimizi taşıdık nihayett. daha yeni evimde henüz yatamadım ama o mahallede bilem uyanmak süperdi:1::emir_bebek:

Günaydın,

Güzeller anneler; çok acı zamanlar geçiriyoruz ülke olarak.
Depreme çok üzüldüm ağlaya ağlaya geldim sabah :(

Biz umutlarımızı bağlayıp güzel meleklerimizi beklerken. Orada kaç melek kaç melekten ayrı kaldı :(
Bol bol dua edelim onlar için, şehitlerimiz için.

Ve her daim halimize sağlığımıza birlikteliklerimize şükredelim.
Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah.
Hepimize sevdiklerini bağışlasın rabbim.

Bir daha böyle haftalar yaşamamak dileğiyle.
Yine de umut dolu haftalar diliyorum....
:72::14:

evet canım dün bende düşündüm aynı şeyleri ne kadar kötü şeyler yaşıyoruz son zamanlarda Allah yardımcımız olsun
dün acaba enkaz altında kaç kişi yardım gelmesini bekledi. yatağa girerken aklım hep oradaydı..biz sıcacık yatarken onlar o yığınların altında yaşam savaşı veriyodu.. Allahım yardım etsin oradaki herkesee:14:

enemmmmm ilk feysi açsaydım görecekmişim demekkii petuşş:1:

gözün aydın tatlım.yerim ben onuuuuuuuu:emir_bebek:

selam bayanar;
canım hayırlı olsun...sağlıkla kucağına almak nasip olur inş..
günaydın kızlarrr

petuuuuuuuu nerdesin dün rüyamda bile seni gördüm meraktan çatlıcimmm. cinsiyet belli oldumu acabaa????

ve bu sabah ilk yaptığım şey faysbukumu bile açmdan kk ye girmek oldu senin yazdığını okumak için ama girmemişsin hiççççç:52:

ve bizde evimizi taşıdık nihayett. daha yeni evimde henüz yatamadım ama o mahallede bilem uyanmak süperdi:1::emir_bebek:

yaaa paris teyzesi...durr günaydınımı ona özel yapcam..azz sonra:)))

Back
X