• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
o zamannnn sıkı durun.... benim kocişim bebek bezi almış...prima premium care.. bez bölümünde krem varmış aloe veralı:1::1: yaneee.. bebek bezi almış.. tam delü bu adam tamm.
süper baba:))))) alkış ona :46::46::46::46:
iyi iyi zaten bebek bezi depolayın diyorlar en çok o lazımmışş kıyafetler hediye geliyorda
hediye bez getiren yok :)

bunu yapmayın bence bebiklerim..çünkü ben bi kaç yerde okumuştum her bez her bebike gelmiomuş, alerji yapıomuş, elinizde patlama ihtimali var:))
ablam prima ile başlamıştı ama bebikte pişik yaptı bezi değiştirdi geldi..molfix ile devam etti

merhaba güzel anne adayları.ben de inş. nisan da prensesimi kucağıma alıcam:119:geçen hafta tsh düşüklüğü nedeni ile endokrin dr.gidicek arkadaşımız vardı sonucunu yazabilir mi.yanlış hatırlamıyorsam tsh değeri 0.04 dü.

sanırsam o ben oluyorum canım benim sonucum 0.04 tü..
cmtesi günü gittim kan verdim sonuçlar çarşamba günü çıkacak
tsh düşüklüğünde bebekte herhangi bir durum olmuyormuş sağlıkla ilgili.. ama erken doğum riski oluyormuş bebeğin suyu falan azalabiliyormuş gebeliğin ilerleyen dönemlerinde
tedavi edilmesi gereken bi durummuş:14:çok moralim bozuldu ya. ilaçmı verecek ne yapacak hiç bilmiyorum.:14:

sendedemi öyle bi durum var canım..

forumlarda okumuştum canbebe nin yeni doğan bezi iyiymiş

benimde eşim her markete gittiğmizde alıyım diyo ama aldırmıyorum daha erken

kaç kilo olacağı beli değil diyorum büyülerden alalım diyo illa kullanılır

şimdi onları koyacak yerim yok

bende dün baktım bebek bezlerine en küçüğü 3-6 kilo gördüm markette şimdiden almaya başlıcam bireaz büyüklerindende alırım nasılsa o kiloya gelicek eşine alma deme bırak alsın...

Hayırlı olsun petuş kızın olucakmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş bende yarın öğrenicem bakalım cinsiyetini ilk işim sizinle paylaşmak olucak sizler öğrendikçe bende artık sabırsızlanmaya başladım :)

Aaa bende yarın öğrenicem nasipse hadi bakalım ne kuş mu çıkacak civciv mi:52:

sanırsam o ben oluyorum canım benim sonucum 0.04 tü..
cmtesi günü gittim kan verdim sonuçlar çarşamba günü çıkacak
tsh düşüklüğünde bebekte herhangi bir durum olmuyormuş sağlıkla ilgili.. ama erken doğum riski oluyormuş bebeğin suyu falan azalabiliyormuş gebeliğin ilerleyen dönemlerinde
tedavi edilmesi gereken bi durummuş:14:çok moralim bozuldu ya. ilaçmı verecek ne yapacak hiç bilmiyorum.:14:

sendedemi öyle bi durum var canım..

evet canım tsh değerlerimiz aynı sennle benimde 0.04 değerim t3 ve t4 de normal sınırlar içinde dr.um endokrine göndermedi bebek veya senin için bir sıkıntı yok sadece her ay değerleri kontrol edicez dedi.Sen dr.gidince acaba bende mi gitsem diye düşündüm panik yaptım baya sonuçların çıkınca paylaşırsan sevinirim inş.ilaç kullanmana da gerek kalmaz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

evet canım tsh değerlerimiz aynı sennle benimde 0.04 değerim t3 ve t4 de normal sınırlar içinde dr.um endokrine göndermedi bebek veya senin için bir sıkıntı yok sadece her ay değerleri kontrol edicez dedi.Sen dr.gidince acaba bende mi gitsem diye düşündüm panik yaptım baya sonuçların çıkınca paylaşırsan sevinirim inş.ilaç kullanmana da gerek kalmaz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

inşallah canım ya sağlıkla alalım kucağımıza bir an önce. bakalım sonuçlar nasıl çıkacak benimde.
ilaçta vermez umarım hiç kullanmak istemiyorum.bakalım hayırlısıı

arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum istanbul da olanlar detaylı usg için hangi dr.a gidicekler ve fiyatları hakkında bilgi verebilirler mi.Benim dr.um nişantaşında bir prof.a yönlendirdi ücretide 300 tl:105:.biraz fazla geldi ücreti sizler araştırdınız mı hiç...

arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum istanbul da olanlar detaylı usg için hangi dr.a gidicekler ve fiyatları hakkında bilgi verebilirler mi.Benim dr.um nişantaşında bir prof.a yönlendirdi ücretide 300 tl:105:.biraz fazla geldi ücreti sizler araştırdınız mı hiç...

usg ne zaman isteniyo canım? bu dörtlü tarama testi falan mı?

süper baba:))))) alkış ona :46::46::46::46:

bunu yapmayın bence bebiklerim..çünkü ben bi kaç yerde okumuştum her bez her bebike gelmiomuş, alerji yapıomuş, elinizde patlama ihtimali var:))
ablam prima ile başlamıştı ama bebikte pişik yaptı bezi değiştirdi geldi..molfix ile devam etti

petuşşş avatarını yesinler yawrummm :46::46:

detaylı usg dediğin galiba.geçen de bana hastanemde 200 tl demişlerdi. (pendik bölge) onu sağlık sigortası da karşılamıyormuş neden acaba?

cnm ben bundan 2 ay kadar önce bi tandığımın tavsiyesi ile nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım detaylı usg için 500 tl e..sonra kendi dr uma danıştım dedi daha önce özel dr a yönlendiriyorduk bizde onlardaki altten yoktu ama şu anda var, gitmene gerek yok, burda yaparız dedi..henüz o prof u iptal etmedim...benim kendi dr um 3 hafta sonra yapacak eğer kafamda bi soru işareti vs. olursa die diğerini bekletiyorum..ama kendi dr umun yaptığından tatmin olursam onu iptal ettircem..kendi dr um kadıköy şifada kaç para ama sormadım..

petuşşş avatarını yesinler yawrummm :46::46:

yimeyin biziiiiiii...kızım ve ben, günün anlam ve önemine uygun olsun istedim:)):9::9:

usg ne zaman isteniyo canım? bu dörtlü tarama testi falan mı?

bi simi var cnm tam aklıma gelmedi şimdi ama değişik bi ultrason aleti varmış...bebekin iç organlarına, damarlarına, kemiklerine, uzuvlarına vs. bakıolarmış..yani bi nevi bebeğe check-up:)) ama sanırım belli bi dönemde yapılyomuş sanırsam 18-22. haftalar arası...yani bebeikin kepçe kulaksa bile bunda anlaşılıyormuş:)))

cnm ben bundan 2 ay kadar önce bi tandığımın tavsiyesi ile nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım detaylı usg için 500 tl e..sonra kendi dr uma danıştım dedi daha önce özel dr a yönlendiriyorduk bizde onlardaki altten yoktu ama şu anda var, gitmene gerek yok, burda yaparız dedi..henüz o prof u iptal etmedim...benim kendi dr um 3 hafta sonra yapacak eğer kafamda bi soru işareti vs. olursa die diğerini bekletiyorum..ama kendi dr umun yaptığından tatmin olursam onu iptal ettircem..kendi dr um kadıköy şifada kaç para ama sormadım..

yimeyin biziiiiiii...kızım ve ben, günün anlam ve önemine uygun olsun istedim:)):9::9:

züpper olmuş nazarlar değmesin maş.:nazar::nazar: yesin teyzesi onu:46:

bi simi var cnm tam aklıma gelmedi şimdi ama değişik bi ultrason aleti varmış...bebekin iç organlarına, damarlarına, kemiklerine, uzuvlarına vs. bakıolarmış..yani bi nevi bebeğe check-up:)) ama sanırım belli bi dönemde yapılyomuş sanırsam 18-22. haftalar arası...yani bebeikin kepçe kulaksa bile bunda anlaşılıyormuş:)))

Sağol canım o zaman bana daha var..bizimkiniin kepçe kulaklı.tavşan dişli olma ihtimali var zaten babamız öyle çünkü :)

acebaa 4 boyutlu ultrason cihazıda detaylı görevini görebiliyomuki acep??

züpper olmuş nazarlar değmesin maş.:nazar::nazar: yesin teyzesi onu:46:
belli olsun kuzim seninki sanada bulcam avatar ben:))
Sağol canım o zaman bana daha var..bizimkiniin kepçe kulaklı.tavşan dişli olma ihtimali var zaten babamız öyle çünkü :)

evet cnm ya, sonucu merakla bekliyoruz bakalım, nasıl olmuş yefrular, yapabilmişmiyiz:))

herkeslere selamm...geçmişi okuyamadım..ama petu kızın olacakmış onu gördüm son sayfadan...hayırlı ve sağlıklı pamuk gibi bi kızın olsun inşallah...rabbim kız evlat nasip etsin inşallah bana da...
ben bugünden itibaren 2 hafta yokum..annemlerin yanına gidiyorum memleketime....bayramdan sonra görüşürüz inşallah..şimdi de çıkmam gerek çok işim var..ütüle eşya topla ıvır zıvır bi sürü iş...kuzey uyurken torarlanayım...inşallah herkesler bıraktığım gibi hatta daha iyi olur döndüğümde...kendinize ve allahın size gönderdiği emanetlerinize çook iyi bakın....şimdilik hoşçakalın...

belli olsun kuzim seninki sanada bulcam avatar ben:))

evet cnm ya, sonucu merakla bekliyoruz bakalım, nasıl olmuş yefrular, yapabilmişmiyiz:))

ivet ivet bu avatar konusunda danışmanım seni belledim gayrı :46::46:
yağmurmu koyucan kuzunun adını karar verildimi??
ay çok güzel isimmmmmm bence:46:

Back
X