• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
acebaa 4 boyutlu ultrason cihazıda detaylı görevini görebiliyomuki acep??

onu bilmom cnm ya..benim dr zaten normalde 4 boyutlu kullanıo ama bu bakacağı başka bi aletmi, yoksa aynı aletin farklı bi özelliğimi hiç bilmom bebem...ben 3 hafta sonra gircem cnm, sen nede olsa o zmn 18. haftada falan olcan, anlatırım sana neymiş ne değilmiş..

belli olsun kuzim seninki sanada bulcam avatar ben:))

evet cnm ya, sonucu merakla bekliyoruz bakalım, nasıl olmuş yefrular, yapabilmişmiyiz:))

ivet ivet bu avatar konusunda danışmanım seni belledim gayrı :46::46:
yağmurmu koyucan kuzunun adını karar verildimi??
ay çok güzel isimmmmmm bence:46:

herkeslere selamm...geçmişi okuyamadım..ama petu kızın olacakmış onu gördüm son sayfadan...hayırlı ve sağlıklı pamuk gibi bi kızın olsun inşallah...rabbim kız evlat nasip etsin inşallah bana da...
ben bugünden itibaren 2 hafta yokum..annemlerin yanına gidiyorum memleketime....bayramdan sonra görüşürüz inşallah..şimdi de çıkmam gerek çok işim var..ütüle eşya topla ıvır zıvır bi sürü iş...kuzey uyurken torarlanayım...inşallah herkesler bıraktığım gibi hatta daha iyi olur döndüğümde...kendinize ve allahın size gönderdiği emanetlerinize çook iyi bakın....şimdilik hoşçakalın...

canım hayırlı yolculuklar ama çok fazla özletme kendini..ne güzel memleketlere gidilmeye başlandı bende perşembe gidiyorum kısmetse :46:çoook dikkat et kendine emi öpüyorum çok kadar :16::16:

onu bilmom cnm ya..benim dr zaten normalde 4 boyutlu kullanıo ama bu bakacağı başka bi aletmi, yoksa aynı aletin farklı bi özelliğimi hiç bilmom bebem...ben 3 hafta sonra gircem cnm, sen nede olsa o zmn 18. haftada falan olcan, anlatırım sana neymiş ne değilmiş..

tmm kuzum sen kıdemlisin bizi bildilendirirsin ama bak facete yazmışlar 4 boyutlu ultrasonda 20 haftalıkken tırnağından damağınakadar hepsi belli oluyo en detaylı bilgiler veriliyomuş..dimekki senin dediğin gibi bencede 4 boyutluda detaylı kısmısına geçiriyolar toktorlar cihazı :1:

herkeslere selamm...geçmişi okuyamadım..ama petu kızın olacakmış onu gördüm son sayfadan...hayırlı ve sağlıklı pamuk gibi bi kızın olsun inşallah...rabbim kız evlat nasip etsin inşallah bana da...
ben bugünden itibaren 2 hafta yokum..annemlerin yanına gidiyorum memleketime....bayramdan sonra görüşürüz inşallah..şimdi de çıkmam gerek çok işim var..ütüle eşya topla ıvır zıvır bi sürü iş...kuzey uyurken torarlanayım...inşallah herkesler bıraktığım gibi hatta daha iyi olur döndüğümde...kendinize ve allahın size gönderdiği emanetlerinize çook iyi bakın....şimdilik hoşçakalın...
çok saol cnm..şimdidden sevdiklerinle, ailenle huzurlu mutlu bi bayram geçirmen dileğiyle..ii bak kendinede bebikede
ivet ivet bu avatar konusunda danışmanım seni belledim gayrı :46::46:
yağmurmu koyucan kuzunun adını karar verildimi??
ay çok güzel isimmmmmm bence:46:

canın sağolsun tunim yaparım sanada en güzelinden bi avatar:))
cnm ya ilk ben didim...kız olursa damla olsunmu didim , damla değilde yağmur olsun didi..allam nedir bu benim kocamdaki ego yaf illa kendi dediği olcak, goç burcu işte, huysuz, inatçı:) sonra didi damla deyince kokoş bi kız aklıma gelyo didi, ordan fettetti kaleyi, yağmur daha saf, daha nazlı didi...düşünelim didim..sen bilirsin, nede olsa sen hastanedeyken çıkcak yağmurun kimliği didi:))) pes ettim...kafamada yattı şimdi...evde yağmur aşağı yağmur yukarı 2 günde yıkadı beynimi:44::44::44:

çok saol cnm..şimdidden sevdiklerinle, ailenle huzurlu mutlu bi bayram geçirmen dileğiyle..ii bak kendinede bebikede

cnm ya ilk ben didim...kız olursa damla olsunmu didim , damla değilde yağmur olsun didi..allam nedir bu benim kocamdaki ego yaf illa kendi dediği olcak, goç burcu işte, huysuz, inatçı:) sonra didi damla deyince kokoş bi kız aklıma gelyo didi, ordan fettetti kaleyi, yağmur daha saf, daha nazlı didi...düşünelim didim..sen bilirsin, nede olsa sen hastanedeyken çıkcak yağmurun kimliği didi:))) pes ettim...kafamada yattı şimdi...evde yağmur aşağı yağmur yukarı 2 günde yıkadı beynimi:44::44::44:

şimdi açıkçası eşine katılıyorum yağmur damladan çok çok daha güzell bencede:1::1: çok duru bi isim çok hoşuma gider benim bence pes etmeklede iyi etmişsin :1: annemde sabah telde erkek ismi bulmuş onu sölüyo bana turaç ve bertan..nasıllar sence?? cinsiyet kesin belli olmayınca bende fazla isim konusnda düşünmüyom :1: benim herifte kız olcak bak gör dedikçe kafam karışiiii..
bu arada ben bendeki saçma menekşe yazısını değiştiremedim yaa petuş yağmur yazsını nerden yazın yewrum??:27:

şimdi açıkçası eşine katılıyorum yağmur damladan çok çok daha güzell bencede:1::1: çok duru bi isim çok hoşuma gider benim bence pes etmeklede iyi etmişsin :1: annemde sabah telde erkek ismi bulmuş onu sölüyo bana turaç ve bertan..nasıllar sence?? cinsiyet kesin belli olmayınca bende fazla isim konusnda düşünmüyom :1: benim herifte kız olcak bak gör dedikçe kafam karışiiii..
bu arada ben bendeki saçma menekşe yazısını değiştiremedim yaa petuş yağmur yazsını nerden yazın yewrum??:27:

diğer seçenekleri alim:)))
seninkini erkek die düşünyorum ama ben kendiminkini bile tutturamadığım için, 6. his 0 yani bende güven olmaz:))
cnm kontrol paneli-profil bilgilerimi güncelle diosun..menekşe yazan yazı var ya onun yanındaki tik i kaldır alttaki boşluğa ne yazmak istiosan onu yaz, sonra değişiklikleri kaydet de..bi dene bakim olcakmı

canım hayırlı yolculuklar ama çok fazla özletme kendini..ne güzel memleketlere gidilmeye başlandı bende perşembe gidiyorum kısmetse :46:çoook dikkat et kendine emi öpüyorum çok kadar :16::16:

tmm kuzum sen kıdemlisin bizi bildilendirirsin ama bak facete yazmışlar 4 boyutlu ultrasonda 20 haftalıkken tırnağından damağınakadar hepsi belli oluyo en detaylı bilgiler veriliyomuş..dimekki senin dediğin gibi bencede 4 boyutluda detaylı kısmısına geçiriyolar toktorlar cihazı :1:

saol canım sana da hayırlı yollculuklar o zaman şimdiden..annelerimizin sıcacık kucaklarına atalım kendimizi..her ne kadar anne olsak da hala onların yavrularıyız..

hepimiz inşallah hayatım...kızının ismi de çok güzelmiş...yağmur kadar bereketli ve dupduru olsun..evinize bolluk bereket getirsin...

saol canım sana da hayırlı yollculuklar o zaman şimdiden..annelerimizin sıcacık kucaklarına atalım kendimizi..her ne kadar anne olsak da hala onların yavrularıyız..

hepimiz inşallah hayatım...kızının ismi de çok güzelmiş...yağmur kadar bereketli ve dupduru olsun..evinize bolluk bereket getirsin...

ayyy amin cnm inş...çok saol bu güzel duaların için..cemi cümlemizin inşallah:))

evet canım diğeri erkek gibiydi.(petuş)detaylı ultrasondan bahsederken internetim geldi gitti.o renkli galiba di mi?bana demişlerdiki renklide bebeğin yüzü filan doğduktan sonra da tamemen aynıymış.çok belli oluyormuş onda.

Son düzenleme:
usg ne zaman isteniyo canım? bu dörtlü tarama testi falan mı?

kusura bakma cnm elektrikler kesildi çıkmak zorunda kaldım detaylı usg de bebeğin tüm organları incelenyor.dörtlü tarama testi ayrı onnu cumartesi yaptırdım 110 tl idi.perşembe sonucunu alıcam inş.

evet canım diğeri erkek gibiydi.detaylı ultrasondan bahsederken internetim geldi gitti.o renkli galiba di mi?bana demişlerdiki renklide bebeğin yüzü filan doğduktan sonra da tamemen aynıymış.çok belli oluyormuş onda.

sanırım renkli cnm...bende öyle duydum ne çıkcaksa onu göryomuşsun resmen:)) bütün damarları, organları, elleri kolları parmakları vs. hepsi görülyomuş ve toktor muayene ediomuş...herşey ok mi die bakıomuş...

cnm ben bundan 2 ay kadar önce bi tandığımın tavsiyesi ile nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım detaylı usg için 500 tl e..sonra kendi dr uma danıştım dedi daha önce özel dr a yönlendiriyorduk bizde onlardaki altten yoktu ama şu anda var, gitmene gerek yok, burda yaparız dedi..henüz o prof u iptal etmedim...benim kendi dr um 3 hafta sonra yapacak eğer kafamda bi soru işareti vs. olursa die diğerini bekletiyorum..ama kendi dr umun yaptığından tatmin olursam onu iptal ettircem..kendi dr um kadıköy şifada kaç para ama sormadım..

yimeyin biziiiiiii...kızım ve ben, günün anlam ve önemine uygun olsun istedim:)):9::9:

canım senin dr.benimkinden de pahalıymış.malesef benim dr.um kendisi yapmıyormuş.yönlendirdiği dr.adı recep has dr.umda çok güvenirim kendisine dedi internetten de araştırdım hakkında çok iyi şeyler yazılmış sanırım onu tercih edicem yine.Bu fiyatın içinde cd ve resimlerinide veriyorlarmış

Bayanlar biz yemeğimizi koyup geldik.Ultrasondan konu açılmış.doktorumuz 20. haftada organlarının falan çok ayrıntılı şekilde inceleyeneceği 4 boyutlu ultrason muayenesi için randevu verdi bize de.yoğun oluyor şimdiden alalım dedi.bebekte herhangi bir sorun var mı diye yapılıyormuş çok ayrıntılıymış nereden baksanız yarım saat sürüyormuş ve cd veriyorlar sonrasında.Fakat bunu kendi doktorumuz değil radyoloji uzmanı mı ne yapıyormuş.17 kasım saat 1.30 için o bölümden randevu verdi kendisi için de 2.30 a randevu almamızı söyledi ardından da ben rutin muayene yapacağım dedi...dört gözle 17 kasımı bekliyoruz uzuuun uzun doya doya göreceğiz meleğimi...

sevdaaaaa:52::52::52:
hadi kısım seni bekliom işim gücüm var anlat bakiim ne dedi daktır:26:

ya allaam yaa.. hiç bitmeyece bu heyecan.. cinsiyetini merak ediyorum.. haftalarca 16. haftamızı bekledik.. ondan sonra da 4 boyutluda ağzı burnu totosunu falan görmek için sabırsızlanacas..
ay yaa kalbim dayanamayacak benim.. olsun bitsin alalım meleklerimizi elimize..

canım senin dr.benimkinden de pahalıymış.malesef benim dr.um kendisi yapmıyormuş.yönlendirdiği dr.adı recep has dr.umda çok güvenirim kendisine dedi internetten de araştırdım hakkında çok iyi şeyler yazılmış sanırım onu tercih edicem yine.Bu fiyatın içinde cd ve resimlerinide veriyorlarmış

cnm nişantaşında 3-4 prof varmış sadece bu işi yapan, hepsine çook ii diolar..ben şimdilik kendi dr uma kendi hastanemde yaptirim diorum ama aklımda kalırsa bişi bu prof. ada gelirim , her ihtimale karşı ondanda aldım 2 ay önce randevu...benim özel sigortam var...faturayı gönderince ödediğin 500 ün 400 ünü iade ediyomuş sigorta şirketi, maliyeti 100 olyo..

Back
X