sevdaaaaa
hadi kısım seni bekliom işim gücüm var anlat bakiim ne dedi daktır:26:
evet sevda acele ett.. mesai bitiyo..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdaaaaa
hadi kısım seni bekliom işim gücüm var anlat bakiim ne dedi daktır:26:
benimde 20. haftaya denk gelyo cnm, 12 kasımda gidcez bize...çok güzel bişimiş detaylı usg ya hep öle diolar..benim dr umda hastaneden bi dr söledi, onunla birlikte yapıcaz didiBayanlar biz yemeğimizi koyup geldik.Ultrasondan konu açılmış.doktorumuz 20. haftada organlarının falan çok ayrıntılı şekilde inceleyeneceği 4 boyutlu ultrason muayenesi için randevu verdi bize de.yoğun oluyor şimdiden alalım dedi.bebekte herhangi bir sorun var mı diye yapılıyormuş çok ayrıntılıymış nereden baksanız yarım saat sürüyormuş ve cd veriyorlar sonrasında.Fakat bunu kendi doktorumuz değil radyoloji uzmanı mı ne yapıyormuş.17 kasım saat 1.30 için o bölümden randevu verdi kendisi için de 2.30 a randevu almamızı söyledi ardından da ben rutin muayene yapacağım dedi...dört gözle 17 kasımı bekliyoruz uzuuun uzun doya doya göreceğiz meleğimi...
ya allaam yaa.. hiç bitmeyece bu heyecan.. cinsiyetini merak ediyorum.. haftalarca 16. haftamızı bekledik.. ondan sonra da 4 boyutluda ağzı burnu totosunu falan görmek için sabırsızlanacas..
ay yaa kalbim dayanamayacak benim.. olsun bitsin alalım meleklerimizi elimize..
cnm nişantaşında 3-4 prof varmış sadece bu işi yapan, hepsine çook ii diolar..ben şimdilik kendi dr uma kendi hastanemde yaptirim diorum ama aklımda kalırsa bişi bu prof. ada gelirim , her ihtimale karşı ondanda aldım 2 ay önce randevu...benim özel sigortam var...faturayı gönderince ödediğin 500 ün 400 ünü iade ediyomuş sigorta şirketi, maliyeti 100 olyo..
kızlar milupaya üye olmuşmuydunuz? ben üye olmuştum bana hamileyim seti geldi.içinde çeşitli bilgilendirici cd ve broşürler ve küçük hediyeler var bebek bezi filan.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim gelıyorum hemen azıcık durun![]()
aa bende dün akşam üye olmuştum:)))kızlar milupaya üye olmuşmuydunuz? Ben üye olmuştum bana hamileyim seti geldi.içinde çeşitli bilgilendirici cd ve broşürler ve küçük hediyeler var bebek bezi filan.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldim gelıyorum hemen azıcık durun:d
benimde 20. haftaya denk gelyo cnm, 12 kasımda gidcez bize...çok güzel bişimiş detaylı usg ya hep öle diolar..benim dr umda hastaneden bi dr söledi, onunla birlikte yapıcaz didi
bu süreçte zaten biz ya meraktan çatlıcaz, yada çıldırcizzz![]()
geldim geldim :))
eveeeeet bir PRENSES daha gelıyorrr:)) önce göstermedi dr vurdu dötüne bi açtı bacaklarını nonoşunu ben bıle gördum yanı o derece:)) mınık kızım 132 grm herşey yolunda
erkek osla fena olamzdı ammaaa kızımı düşününce çok ıyı olucak ıkı kız kardeşin arasdı 2 yaş olcak çok ıyı anlaşırlar :
bi patık bıde kadife tulum aldım onlarıda kızımı uyuttuktan sonra eklıcem merak eden soran butun arkadaşlarnımı opuyorum suratımda acayıp bı gulumsemeyle dolaştım bugun mukemmel bı duyfu petulun dediği gibi ayrı bı evreye gırdım dunyam değişti
![]()
benimde 20. haftaya denk gelyo cnm, 12 kasımda gidcez bize...çok güzel bişimiş detaylı usg ya hep öle diolar..benim dr umda hastaneden bi dr söledi, onunla birlikte yapıcaz didi
bu süreçte zaten biz ya meraktan çatlıcaz, yada çıldırcizzz![]()
eveeeeet bir PRENSES daha gelıyorrr:)) önce göstermedi dr vurdu dötüne bi açtı bacaklarını nonoşunu ben bıle gördum yanı o derece:)) mınık kızım 132 grm herşey yolunda
erkek osla fena olamzdı ammaaa kızımı düşününce çok ıyı olucak ıkı kız kardeşin arasdı 2 yaş olcak çok ıyı anlaşırlar :
bi patık bıde kadife tulum aldım onlarıda kızımı uyuttuktan sonra eklıcem merak eden soran butun arkadaşlarnımı opuyorum suratımda acayıp bı gulumsemeyle dolaştım bugun mukemmel bı duyfu petulun dediği gibi ayrı bı evreye gırdım dunyam değişti
![]()
![]()
![]()
DE LE LEEEE
evet evet ablamla ben gibi..bi dönem çook kavga edcekler ama sonra züper anlaşcaklar, hep birbirlerine para alıp vercekler:)) küçük olanın dötünün borcu hiç bitmicek, ablası heep desteklicek...sonra küçük olanda ablasnın çocuğu olunca yeğenini paraya boğacak:)))
cnm hayırlı olsun...gözün aydın..
132 gr hıı..benim kız fazlamı beslenio neee 177 gr dı:26::26::26:
aman ya..almıcam izin filan vazgeçtim..stres yaptım yani..gerenk yok didim..cuma akşamı tek başıma çıkarım yola..beyim takılır annemlerde bensiz 2 gün:))
inş. öğrenirsin canım ya, çok meraklı bi süreç.
dr abşladı muayaneye 3 dk geçti, dioki cinsiyeti öğrenmek istermisniz..allam didim içimden buna hayır dien kaç tane aile vardır..ne dion gadın sen didim merak etmemiyiz heçç
aaa bende bu hafta sonu lcw a gittim...2 gömlek,1 kot, bi normal pantul, 2 bady, 1 elbise, 1 hırka aldım...270 gayme bayıldım toplamda..ama bu bana yeter die düşünyom doğurana kadar..evde 1-2 bol elbisem daha var..bide ist. olan ve kozyataığına yakın olan , yolu düşenler bilginize..kozyağında demstore die bi mağaza var, mothercare in outlet ürünlerini satıo..ben gittim 7 tane alttan çıtçıtlı atlet 32 liraydı aldım
![]()