ayy cnm gözün aydın..insan daha toktorun odasından çıkmadan alışyo ama ya, ben en az 3 kere demişimdir daha odadan çııkmadan kızım kızım die..
cnm ya o listeleri koyun buraya..bencede özwellikle kız bebikte liiste şart..o kadar çok seçenek varki onuda alim onuda alim derken benim gibi 14 tane tulumla gelebilirsin eve..bende liste yapcam walla bööle olmaz..maymın gibi herşeye saldırdım![]()
canım ben hala kız olayını zihnime kodlamaya çalışıyorum, küçüklüğümden beri hep ilk çocuğumun erkek olacağını düşünürdüm, ben 2 erkekten sonra doğmuşum başıma aynısının geleceğini düşünüyor, hatta eşim 4 erkek kardeşe sahip olduğu için kızımın olamasından korkuyordum

işin komiği bana o kadar çok kişi kızdı ki zamanında doğum kontrol hapı kullandığım için ben çocuğum olmayacak zannediyordum adet gecikmem de vardı ona rağmen 2-3 denemede oluverdi

şimdiden kızımın bana çekmesinden korkuyorum başa çıkamam anamı ağlatır diye, inş bu konuda da yanılırım hanım hanımcık bir kızçe olur

alışveriş listesine gelince, "bebek odası", "anne ve bebek bakımı" gibi pek çok şeyi farklı sayfalarda listeliyorum
baktığım yatak odaları ortalama 2500 tl
onun döşeği var, nevresimi, uyku seti, yastığı, güvenli uyku yastığı, perdesi, halısı, avizesi, park yatağın içine de şiltesi nevresimi pikesi alt değiştirme minderi o mindere 2-3 tane kılıf.
bebek ilk günlerde emmeyebiliyo hazırda bi süt pompası olması gerekiyo onu içirecek mama kaşığı ayrıca emziği emzik zinciri kılıfı v.s.
ortalama fiyatlarıyla listeliyorum bi de inş yatak odasını önden alacağım, tüm bu hazırlıklarla da en fazla 2 ay uğraşabilirim ondan sonra sokak sokak gezecek enerjim kalmaz baştan savma alırım herşeyi. zıbın konusuna gelince aslında tam sezonu, bizim bebikler inşallah baharda gelecek ve kışa girdiğimiz için bahar sezonu ürünleri indirimli satılıyor.
dr'dan araba sürmek için izni kopardım annemin yanında, akşam da eşimi ikna ettim, bugün öğleden sonra düşecem inş yollara