• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy sbilyanacım gel bi öpem seni:29:
gönlümden çok çok kız geçiyo:16:ama dünde halam aradı seni oğlun olacak diyo:53:
böyle denilince ben eycene heyecanlanıyom yafff:52:

mujuxx mujuxxxx :29::48: kızçaa geliyorr kızçaaaa...

pek sevgili petuş ve sbilyana.. göbikleriniizi gördüm ve tebrik ediyorum.. maşallah yani..
size sorum bu göbeği böyle nasıl büyüttünüz.. kıskanıyorum haberiniz olsun..
ayrıca belinizi göbeğe doğru itme hareketiyle normalden biraz daha fazla büyük gösterdiğinizi dolayısıyla hile yaptığınızı düşünüyorum.. ayıp çok ayıp.. hile değil de gerçekse bu çok çok çok ayıp.. olan var olmayan var.. bence göbikleri gösterme topiği çok saçma.. :19:kapatalım gitsin..:27:
önce bi güleyim :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:68:Teşekkür ederiz tatlım... öyle özellikle yaptımığım bişi yok açıkcası çok yiyiyorum ama öyle böyle değil maşallahım var 56 kilodan 61 kiloya ulaşmanın mutluluğu içersindeyim :)))))
Hile filan yok kendi kendime o resme çekeceğimde kendimi ve bebişimi size göstereğim die 88kat oldum :88:

günaydın kızlar ne güzel konu u böyle. bende hemen isteklerimi sıralayayım
biz eşimlekonuştuk erkekolursa ona benzesin esmer çünkü eşim. esmer erkek güzel oluyor. ama kız olunca ben beyaz tenli kızı daha çok seviyorum. bende beyazım :)) o yüzden kız olursada bana benzesin. sarı bukleli saçları olsun. karakterini bile konuştuk eşimle. eşim diyor huyu sana benzesin. sen çok sakinsin akıllısın mantıklısın. ama bir huyunuz benzemesin. ne diyorum. senin kadar alıngan ve güçsüz olmasın. benim gibi bazen vurdumduymaz olabilmeyi bilsin. haklısınd iyorum
biz kocişle hiç konuşmadık böyle şeyleri, hiçte aklımıza gelmedi açıkcası kime benzer die konuşmak. yada ikimizde içten içe yaşıyoruz kime benzeyecek heyecanını :)Nisan ayında doğacağını ve anası ile aynı burcta olacağını öğrendiğinde senden bi tane daha mı olacak evin içinde die zaten ilk tepkisini vermiştiAccık burcun özelliklerini taşıyorumda :52:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
boşuna heveslenmeyın kız anaları bbalarına benzıcek :)
benım kızımın 31. haftada 4 boyutlu bı resmını almıştık eşim dediki bu hep sen olmaz böle bişey gerçekten çok benzettık yanaklar tombiş felan amaaaa
bi doğdu hep baba halada baba yanı bana benzeyen suratında bitane çizgi yok dıyorum kızım ben taşıamsam karnımd adıcemkı benden değil bu çocuk ahahah okadan yanı inşallah bu kız bana benzer yaaa
eşim sarışın mavi gözlu kızımda bembeyaz kumral ve ela gözlu ama surat kafa aynı baba:) bıtek bacakları elleri bana benzıyı :52:

Bence o biraz genlerin baskınlığı ile alakalı... benim çok yakın arkadaşımın kızı var 2 yaşında şimdi.. sanki anasının burnundan düşmüş... Bu kadar benzeyemez ya, olamaz yani.. kocam bile bizimki bu kadar çok sana benzerse ben çok sinir olurum diyo, bi parçası da bana benzesin canım diyoo :1::1:

ben bu konularda gelenekçiyim biraz.. kundak yaparım büyük ihtimalle.. hem piyasa da bile modern kundaklar satılıyor artık.. sonra bebeğin başı yamuk yumuk olmasın diye de yatırırken bi şeyler yapıyorlardı yaa.. o çok önemli bence..
bana ne yaptıysa annem gelsin bebikime de yapsın.. no problem.. doktorların da herşeyin doğrusunu bildiğini düşünmüyorum ben..:33:
evet evet haklısın, benimde anam bakacak bende istiyorum aynısından diyeceğim kafa yusyuvarlak olsun, bacaklar sutun :1::1:

evet evet tuzlama işini teri kokmasın diye yaparlar... bizimkinin tuzlamasını babası yapacakmış.. içine lavanta papatya yağı felan da koyacakmış.. benimkinin de bilmediği yok..
ağza bal sürme olayına gelince bebekler için bal sakıncalı bildiğim kadarıyla.. alerjik bişeylere sebep olabiliyormuş ve ciddiymiş diye duydum.. ama zaten o bal sürme mevzu da abartacak kadar değildir.. bişey olmaz yane.. ben seviyorum böyle ritüelleri yaa.. hele bi de 40'ını doldurduğu zaman 40 banyosu yapılır eve misafir gelir ikramlar falan.. ohhh ay gelsin artık o zamanlar.. doğumdan bile korkmuyorum artık..:53:

hee o kırk banyosunda kovaya su doludrulur, içine 40 tane çakıl taşı atılır, murt(yaban mersini) dalı, çam dalı..daha bişi bişi daha eklenir.. o suyla hem anne hem beb bayo yapar..

eee ben ist da nerde bulcam murt dalını, nerde bulcam çam dalını:))) evde kova bile yok:))

Ben bu tarz adetleri hep duyarım sağdan soldan ama tam olarak nasıl, ne zaman yapılır bilmiyorum. nette var mıdır accık araştırayım...

HEE BİDE UNUTMADAN YAVAŞ YAZIN YAAAAAAEEEE:88::88::88:

aa hayırlı olsun cnm...gözün aydın hadi..

bide ben ilk bulantılar zamanında her öğün etli bişiler yedim..döner kebap, hiç sebze yemek istedim.
her akşamda 1 limon:)

enemmmm bu etli şeylerde uyuyo petuuu gızz.öğlenleri hep o tazr şiler yemiştim ilk haftalarda bulantı zamanlarımda
sebze benimde canım hiç yemek istemiyoduu:52:

bendede kıllanma yok:81: dediğin gibi bende en son bıyıkımı ne zaman aldım hatırlamıyorum. çıkmadı hiç:32:
bunlar kızçe için işaret olabülüü:129:

kızımdada kıllanma durmuştu bu kızımdada ses seda yok tuylerden
eveeet senınde kızın olcakkkk inşşallah onu ıstıyosun çunkı

ben ilk hamilemiyim değilmiyim die düşündüğüm günlerde erkek gördüm rüyamda, sonrasında hep kız gördüm..
kıllanma olmadı bende, aksine azaldı, bıyıklarımı en son ramazan bayramında almıştım, daha ses seda yok..
göbem nereye bakıo bilemedim, bence karşıya bakıo
başkaa nelere bakmıştık ya??

ben,im aklımda yanlış kalmış demekki canım. bende hamileliliğimin ilk zamanları erkerk gördüm aynen bende en son ramazanda kaşlarımı aldırmıştım. kıllanma azaldı bendede. çin takviminde bende erkek çıkıyor. bulantım neredeyse hiç olmadı. seninle aynı belirtilerimiz sanırım benim kide kızz

kızlar bebeiklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben 16+1 deyim ufak seyirmeler oluyo ama bebek hareketi mi anlayamadım :44:

petuş haklısın sanırım..
bana da cazip geldi aslında ama dediğin gibi benimki bebekten ayrı kalamaz o kesin alır götürür yani.. hade götürmedi diyelim bakalım ben ayrı kalabilecek miyim kocişimden..
hem ne kadar anne baba evi olsa da ben kendi evimden hamile çıkıp yine kendi evime bebikli dönmek istiyorum..
bebeğimin gördüğü ilk ev kendi evi olsun istiyorum. anneanneye dedeye gider geliriz nasıl olsa..
doktorum hastanem zaten iyi.. ee ne düşünüyorum ki o zaman..
çok sağol tatlım.. :54:
mucuk cnm...ilk 21 gün bebşkte çok önemliymiş..uyku düzeni ilk 21 günde sağlanırmış..gündüz uyurken aman bebek uyyo yapmayın didi bi kere tv de izlemiştim, ses olsunki gündüz olduğunu bilsin didi..gecede ışıkları kapatıp yatınki gece olduğunu bilisn..o nedenle bebikin yaşayıcağı yere alışsın cnm..babuşuda hasret bırakma..kıyamam onlara benim eşim hayatta ayırmaz yani..gece wc ye giderken bile törenle gönderyo , yani annemlere falan düşünemiom..onlar gelsinler ayakımıza:)):7:
enemmmm bu etli şeylerde uyuyo petuuu gızz.öğlenleri hep o tazr şiler yemiştim ilk haftalarda bulantı zamanlarımda
dın dırı dın dırı dınnn:emir_bebek::emir_bebek:

:81:hayırlısı inşallahh istiyorum kız ama Rabbimin gücüne gitmesin. sağlıklısı olsun
ama halam kafamı karıştırdı bi kaç kişi erkek olacak diyodu ama takmıyodum
halamın hisleri kuvvetlidir oğlun olacak diyince şaşurdum acabamı oldum:26:

sağolun kızlar hepimize hayırlı uğurlu gelir inşallah bebiklerimiz:nazar::nazar::nazar:
gözün aydın tatlım hayırlısı olsun....

ben ilk hamilemiyim değilmiyim die düşündüğüm günlerde erkek gördüm rüyamda, sonrasında hep kız gördüm..
kıllanma olmadı bende, aksine azaldı, bıyıklarımı en son ramazan bayramında almıştım, daha ses seda yok..
göbem nereye bakıo bilemedim, bence karşıya bakıo
başkaa nelere bakmıştık ya??

benim kıllanma olaylarım normalde ki gibi... azalma bekledim açıkcası bende ama pek bi değişiklik olmadı:15::15:
göbeğim kıllandı ama biraz....nereye bakıyo onu hiç anlamadım zaten...
canım hep tuzlu şeyler istiyo.. tatlıyı hiç aramıyorum... bazen kan şekerim düşüyoo ozaman tatlıya başvuruyorum..
kızlarda kalçalar genişler derler, bende genişleme olmadı erkek ya :33:
birde son yeni bir şey öğrendim. erkek çocuk annenin enerjisini alırmış. hep bi halsizlik olurmuş..

ivettt.. bende de kıl tüy yok gibi.. esmer ve de kıllıyımdır şahsen.. ama 2 aydır falan ne bıyık ne bacak ne koltuk altı.. ki ben 3-4 güne bir yaparım epilasyonumu.. batık sorunum vardı.. birini alırdım 3 gün sonra diğerleri uzardı.. kızçeye mi delalet ediyor yane:46::46:

kızlar bebeiklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben 16+1 deyim ufak seyirmeler oluyo ama bebek hareketi mi anlayamadım :44:

evet bende öyle ufak ufak hissediyorum. çok süper bir şey.. maşallah deyin ama :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm nette 16-22 arası hissedilebilirmiş yazıo ama...ben toktora gittiğimde dr daha çok erken didi 20. haftalarda hissedersin en erken didi..ilk bebik olduğu için daha geç hissedermişiz..bide hani babalar el atıoda hissettim vs. dio ya, dr didi önce anneler hisseder:))

gözün aydın tatlım hayırlısı olsun....

benim kıllanma olaylarım normalde ki gibi... azalma bekledim açıkcası bende ama pek bi değişiklik olmadı:15::15:
göbeğim kıllandı ama biraz....nereye bakıyo onu hiç anlamadım zaten...
canım hep tuzlu şeyler istiyo.. tatlıyı hiç aramıyorum... bazen kan şekerim düşüyoo ozaman tatlıya başvuruyorum..
kızlarda kalçalar genişler derler, bende genişleme olmadı erkek ya :33:
birde son yeni bir şey öğrendim. erkek çocuk annenin enerjisini alırmış. hep bi halsizlik olurmuş..

genel anlamda hiç halsizliğim olmadı arada vuruyor oda normal yani. demekki benimki kız. herşey kızı gösteriyor. erkek derse şok olurum. eşimde uçar sevinçten. erkeği sırf eşim istiyor diye istiyorum yoksa kız gibisi yok

bende cinsiyetini öğrenir öğrenmez odasını herşeyini hazırlamayı planlıyorum
sona çok birşey kalmasın aceleye gelmesin diye ilk bebeğimiz herşeyim tam
olmasını istiyorum ve herşeyini seçerek beğenerek eşimle birlikte almak istiyorum
eğer bebeğimiz süpriz yapıp erken gelemk isterse diye 7.ayda hazır olsun herşeyi.
gerisi teferruat artık zevkle yaparım ama ihtiyaçları hazır olur.
malesef ben araba kullanamıyorum bu dönemde eşimde istemiyor
o yüzden izin günlerini bekliyoruz gerçi daha keyifli oluyor ama
şimdi bi avm ye gidip rahat rahat gezmekte var.
geçen öyle bir tanıdıkla karşılaştık kadının doğuma 20gün kalmış
banyo şeyleri alıyordu sonra eşim bana diyor ben seni asla böyle
bırakmam 20gün kala çarşılarda olmaz diyor bende boşuan stres yapmak istiyorum

ben düşük tehlikesi yüzünden eve kapanmıştım en yakın arkadaşımı görmeyeli 2 ay oldu, sıyırmak üzereyim. tehlike geçti bu sefer eşimle annem araba sürmeme taktım her yere ya annem gelip götürüyo ya da hafta sonu eşimle gidiyorum.

özgür ruhluyumdur daraldım bu refakatçi sendromundan, inş ilk fırsatta arkadaşımla eminönü'ne gidip bebek şekeri malzemesi, nevresim filan bakcam.

ayrıca AVMler beni özlemiştir :27:

ben etçil yaşam formunda yaratıldığım için en başından beri hep kırmızı et yiyorum. alakası vr mıdır cidden?

ben düşük tehlikesi yüzünden eve kapanmıştım en yakın arkadaşımı görmeyeli 2 ay oldu, sıyırmak üzereyim. tehlike geçti bu sefer eşimle annem araba sürmeme taktım her yere ya annem gelip götürüyo ya da hafta sonu eşimle gidiyorum.

özgür ruhluyumdur daraldım bu refakatçi sendromundan, inş ilk fırsatta arkadaşımla eminönü'ne gidip bebek şekeri malzemesi, nevresim filan bakcam.

ayrıca AVMler beni özlemiştir :27:

ben etçil yaşam formunda yaratıldığım için en başından beri hep kırmızı et yiyorum. alakası vr mıdır cidden?

petuş et yimiş kızı olcek sende et yiyomuşsun canım seninde kızın olcekk:52:

evet bende öyle ufak ufak hissediyorum. çok süper bir şey.. maşallah deyin ama :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah canımm:nazar::nazar:

cnm nette 16-22 arası hissedilebilirmiş yazıo ama...ben toktora gittiğimde dr daha çok erken didi 20. haftalarda hissedersin en erken didi..ilk bebik olduğu için daha geç hissedermişiz..bide hani babalar el atıoda hissettim vs. dio ya, dr didi önce anneler hisseder:))

benim babası daha elleyemedi hiç 4-5 ayda bir görüşüyoruz güneydoğuda eşim:5:

kızlar bu arada ben size söylemeyi unuttum, kendi dr'um geçen çarşamba cinsiyete bakmaya bile yeltenmeyip 20. haftaya sallamıştı beni. ben de menzil sağolsun dün onun tavsiye ettiği dr'a gittim veeee petuş senin yaşadığın şey benim de başıma geldi aylardır erkek erkek diye dolanıyorum dr caart diye "kız" dedi. defalarca sordum inanamadım :3::65::101:

benim çin ve rus takvimleri, aşağı bakan göbek deliği, artan kıllanma, göbeğin çıkış şekli... hepsi ama hepsi erkek diyodu sadece daha önce de bahsettiğim kırmızı lahana suyu testi kız sonuç vermişti ama bitek o doğru çıktı. zati en bilimseli de oydu :27::27:

bugün alışverişe vuracağım kendimi, sabah beri de liste hazırlıyorum bebek doğana kadar alınacaklar diye...

gözünaydın hayırlısı olsun inşallah

günaydın güzel anneler benimde prensesim olacakmış yeni öğrendim:81:

pançem seninde gözünaydın sağlıkla kucağına lırsın inş.

Back
X