• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuş et yimiş kızı olcek sende et yiyomuşsun canım seninde kızın olcekk:52:

delüüü
bunu annem sormuştu ne yiyosun die..anne didim fastfood döner, lahmacun..yani bide biz normalde hiç etle alakasız bi aileyiz, sebze yeriz..annem didi oğlanlarda bende böyleydim:)) benimki kız artık siz hesaplayın ne kadar doğru..
ama bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi tuttu:))

delüüü
bunu annem sormuştu ne yiyosun die..anne didim fastfood döner, lahmacun..yani bide biz normalde hiç etle alakasız bi aileyiz, sebze yeriz..annem didi oğlanlarda bende böyleydim:)) benimki kız artık siz hesaplayın ne kadar doğru..
ama bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi tuttu:))

ama bak şindii ben ilk zamanlarda ekşi yiyodumm sonra tatlıya döndüm:26: günde mutlaka tatlı bişi canım istiyo. yimesem olmuyo yane:26:
sbilyananında canı tatlı istemiyomuş ama oğluşu oluyo onunda:26:
pöff aklım karıştı beee:51:

ama bak şindii ben ilk zamanlarda ekşi yiyodumm sonra tatlıya döndüm:26: günde mutlaka tatlı bişi canım istiyo. yimesem olmuyo yane:26:
sbilyananında canı tatlı istemiyomuş ama oğluşu oluyo onunda:26:
pöff aklım karıştı beee:51:

ben hiçç tatlı yemedim diebilirim 4 aydır..ekşi tuzlu..son 2-3 haftadırda favorim acı biber turşusu..hayatta sofraya getirmediğim bişi şimdi nerdeyse 3-4 güne bi elimde acı biber turşusuyla eve gidiom:)) bebik nefret etti benden "yiter ya yinemi acı" diodur ama napimm:26::26:

Son düzenleme:
ben hiçç tatlı yemedim diebilirim 4 aydır..tatlı tuzlu..son 2-3 haftadırda favorim acı biber turşusu..hayatta sofraya getirmediğim bişi şimdi nerdeyse 3-4 güne bi elimde acı biber turşusuyla eve gidiom:)) bebik nefret etti benden "yiter ya yinemi acı" diodur ama napimm:26::26:

:9::9: oyy kuzu yaa olsun annesi doğuncada sever turşuyu falan verirsin eline salatalığı eme eme yer:1: eli ayağı turşu kokarr ohhhhh :1:

petuş et yimiş kızı olcek sende et yiyomuşsun canım seninde kızın olcekk:52:

benim et yeme durumum biraz problemli, rengim koyu olsa afrika'dan evlat edinildiğimi düşüneceğim yamyamlık derecesinde et aşığıyım:27::27::27:

okulda arkadaşlar takılırdı "ıssız adaya düşsek senden korkarız yersin bizi" diye, zayıflar sevinirdi şişmanlara "bizden önce sizi yer" derlerdi. benim cevap hazır; "ben en çok pirzola severim" :27::27::27:

dün de dr'a "kurban yaklaşıyo, karaciğer, böbrek, beyin, uykuluk yiyebilir miyim?" dedim, kadının gözleri pörtledi, ilk defa canbı beyin, böbrek çeken hamile görmüş ::26:

öncesinde de etsiz çiğköfteye bayılıyorum, mideme de dokunmuyo yiyebilir miyim? demiştim :27:

gözünaydın hayırlısı olsun inşallah

pançem seninde gözünaydın sağlıkla kucağına lırsın inş.

teşekkürler :nazar:

bana kız derse evet
bi d benim göbek yaygın dik değil
ama eşim geçende iki yastık altına birine bıçak birine makas koydu bende gittim makasa oturdum erkekmiş
bakalım :))))

benim göbeğimde dik, kenarla yayılırsa göbek kız oluyormuş, birde kalçalar genişliyormul

günaydınlarrr :3:
nefrazen ve pancem kızçeleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın:29:

ben hiçç tatlı yemedim diebilirim 4 aydır..ekşi tuzlu..son 2-3 haftadırda favorim acı biber turşusu..hayatta sofraya getirmediğim bişi şimdi nerdeyse 3-4 güne bi elimde acı biber turşusuyla eve gidiom:)) bebik nefret etti benden "yiter ya yinemi acı" diodur ama napimm:26::26:

petunya bak bu tutmadı ben turşuyu görmeye bile dayanamıyorum. midem almıyor. ki eskiden çoks everdim

:9::9: oyy kuzu yaa olsun annesi doğuncada sever turşuyu falan verirsin eline salatalığı eme eme yer:1: eli ayağı turşu kokarr ohhhhh :1:
kızz yazık ama...o içinde bulundukları sıvı 3 saatte bi değişyomuş ve biz ne yersek onun tadında olyomuş..bizimki her akşam acı her akşam acı, söviodur bana kesin:)) ama napim acı bağırsakları çalıştıryo sanki, yemediğim gün tuvalete gitmiom??
benim et yeme durumum biraz problemli, rengim koyu olsa afrika'dan evlat edinildiğimi düşüneceğim yamyamlık derecesinde et aşığıyım:27::27::27:

okulda arkadaşlar takılırdı "ıssız adaya düşsek senden korkarız yersin bizi" diye, zayıflar sevinirdi şişmanlara "bizden önce sizi yer" derlerdi. benim cevap hazır; "ben en çok pirzola severim" :27::27::27:

dün de dr'a "kurban yaklaşıyo, karaciğer, böbrek, beyin, uykuluk yiyebilir miyim?" dedim, kadının gözleri pörtledi, ilk defa canbı beyin, böbrek çeken hamile görmüş ::26:

öncesinde de etsiz çiğköfteye bayılıyorum, mideme de dokunmuyo yiyebilir miyim? demiştim :27:

teşekkürler :nazar:

canım ben de çiğköfte yedim bi kaç kere etsiz tabi ama cnm çeke çeke yani..zaten 2 kere aş erdim..bi pancar turşusuna bide çiğköfteye..ikiside geceydi yani..ciğer yemeye ne didi toktorun pekü??

benim göbeğimde dik, kenarla yayılırsa göbek kız oluyormuş, birde kalçalar genişliyormul

bence varya gerçekten yediğin içtiğin vs. hepsi farklı ama kız çocukta gerçekten göbik geç belli olyo ve yayılyo..erkekte sivri olyo..yani ben bildim bileli annemler hep böyle tahmin yapar tutmayan yoktur...:51::51:

ciğere dokunmayın skaın kurban bayramında, elınızı nere ye surersenız orda leke oluyor
gerçekten etrafımda çok var arkadaşım dudağına dokunuş hamıleyken kızın dudağındada ciğer gıbı lekesı va:) sırtını kaşımış bı arkdımda onunda bebeğinin sırtında var dıkkat yani:)
yumurtayıa yapın heeee bakalım kaçımızınkı gamzeli olcak haşlayın yanagınıza dokundurun sıcak soğuk fark yapmaz denemesi bedava :52:

kızz yazık ama...o içinde bulundukları sıvı 3 saatte bi değişyomuş ve biz ne yersek onun tadında olyomuş..bizimki her akşam acı her akşam acı, söviodur bana kesin:)) ama napim acı bağırsakları çalıştıryo sanki, yemediğim gün tuvalete gitmiom??

oda sevmiştir bence hem onunda canı istiyoki sende yiyon annesiii:emir_bebek:
he acı çalıştırır bağırsakları diye biliyom bende.

bana kız derse evet
bi d benim göbek yaygın dik değil
ama eşim geçende iki yastık altına birine bıçak birine makas koydu bende gittim makasa oturdum erkekmiş
bakalım :))))

banada yapmışlardı ilk hamişliğimdee...bıçağa oturmuştum..oğlum olck dediler oğlum oldu tam tersi yani....ama haberin olmıcak bu olaydan

Back
X