• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm sevda(sevda dün akşam öğrendi) ve nefrazen öğrendi cinsiyet kız bebikleri..percem öğrendi yanlış hatırlamıosam erkekti..hatırladığım bunlar:49:

bayanlar selamlar doktordan geldim sizlerle de paylaşmak istedim oğlum oluyor :46::32::21:
:emir_bebek::emir_bebek::55::55::55::55::55::emir_bebek::nazar::nazar::118::116::124::124::119:

cnm sevda(sevda dün akşam öğrendi) ve nefrazen öğrendi cinsiyet kız bebikleri..percem öğrendi yanlış hatırlamıosam erkekti..hatırladığım bunlar:49:

cinsiyetleri öğrenen anneler hayırlı olsun..darısı biz bekleyenlerin başına inşallah sağlık ve hayrıyla gelir bebişlerimiz:)))))))))

bayanlar selamlar doktordan geldim sizlerle de paylaşmak istedim oğlum oluyor :46::32::21:
:emir_bebek::emir_bebek::55::55::55::55::55::emir_bebek::nazar::nazar::118::116::124::124::119:

AYYY cnm, erkek hbr haberi beklom 4 gözle..bu kaa kızı napcez yoksam:))
gözün aydın cnm...allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.
de le le leeee:64::64::64::64: diorum sanada

ultrason çıktısındaki değerleri anlamıyorum
tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum
yardımcı olabilir misiniz?:49::49:

BPD 3.59cm
AC 11.76cm
FL 2.34 cm
EFW 187g

bunlar ne demek?
bi de ultrasonla sat tarihim aynı gidiyordu
sata göre 16. haftadayım ama bu sefer ultrasonda 17haftalık çıktı neden ki:26:

BPD 3.59cm
AC 11.76cm
FL 2.34 cm
EFW 187g

bunlar ne demek?

canı diğer değerleri bilmiyorum ama sata göre 16 ,bebeğe göre 17. haftada olmalısın

Bpd 3.59cm
ac 11.76cm
fl 2.34 cm
efw 187g

bunlar ne demek?
Bi de ultrasonla sat tarihim aynı gidiyordu
sata göre 16. Haftadayım ama bu sefer ultrasonda 17haftalık çıktı neden ki:26:

cnm ben her gittiğimde 1-2 gün öne gelio..en son 6 gün öne gelmişti normal sat tarihinden..dr bunun önde yada geride olmasının bu aylarda bi öneminin olmadığını söyledi..takılacak bi durum değilmiş bu aylarda

kızlar ben de dün akşam rüyamda bebeğimin erkek oldğunu gördüm..diyeceksiniz şimdi bozdu kafayı,işi rüyaya kaldı

BPD 3.59cm
AC 11.76cm
FL 2.34 cm
EFW 187g

bunlar ne demek?

canım öncelikle erkek bebişin hayırlı olsun:)))
BPD= baç ölçümü
AC göbek ölçümü
FL boy ölçümü 7 ile çarpıcaksın 2.34 ü 16 cm civarı bişey çıkıyo galıba
EFW DE grmı benim bildiklerim böle bi hafta önde bebeğin kılosuda boyuda maşallah:nazar::nazar:

gerçi her şeyden önce sağlık ama inşallah...dur bakalım bu sefer rüyam tutacak mı...ilk çocuğumda tutmuştu :dr.yüzde 80 kız demişti ama yüzde yüz değil demişti.ben 1 ay kızım olacak diye yaygara koparmştm..sonra rüyamda erkkek oldğnu görüp yaygarayı kesmiştim..olabilir mi acep diyerekten ve olmuştu..

Son düzenleme:
selamlar kızlar. ben sizlere bi şey sorcaktım. bende polikistik over var. bu ay soğan suyu kürü uyguladım.polikistik over ı iyileştirik hormonları düzene sokuyormuş. kasım ın 2 sinde adet olmam gerekiyordu. bi kaç gündür idrarımda beyaz tortu oluyor. ve baya çok. sistit dede beyaz tortu geliyor. ama sistit daha önceden olmuştum acıması lasım idrar yaparken. bi kaç form da gördüm. beyaz tortu hamilelik belirtisi olabiliyormuş. aranızda hamilelikte idarında beyaz tortu olan yada yaşayan varmı? ilk aylarında? adet olmama daha var.ayın 2 sinde.

Back
X