günaydııııııııınnnnnnnn.....
parisss ne zamandı senin kontrol???
5 kasımda canımm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııııııııınnnnnnnn.....
parisss ne zamandı senin kontrol???
günaydın fıstıklarrr
bugün pek tadım yoq..başım ve kasıklarım ağrıyo..sanırım benim göbük fırtlamak istiyo artık,eee hep minik kalcak hali yoqtu ya:18:
bende de şişlik var biraz sankim yüzüm neyin şiştisizde de varmı sabah uyanınca şişlik vs..:26:
bu arada melissssa oğluşun hayırlı olsun bebemmm
pariscim babasının ikizi ve çoqta yakışıklı resmide vardı burda bakk Eki Görüntüle 279588
yerim ben onuuuu![]()
hayırlı olsun :)))))))))))) sağlıklı, uğurlu olsun inşallah...
günaydın fıstıklarrr
bugün pek tadım yoq..başım ve kasıklarım ağrıyo..sanırım benim göbük fırtlamak istiyo artık,eee hep minik kalcak hali yoqtu ya:18:
bende de şişlik var biraz sankim yüzüm neyin şiştisizde de varmı sabah uyanınca şişlik vs..:26:
bu arada melissssa oğluşun hayırlı olsun bebemmm
pariscim babasının ikizi ve çoqta yakışıklı resmide vardı burda bakk Eki Görüntüle 279588
yerim ben onuuuu![]()
Tebriklerrr,
Çok sevidikk, darısı başımıza artıkınn![]()
bayansucum maşallah oğlunaa
güzel olur evde bi tane daha eşimden yirim ikisinide ben![]()
ay yerim ben onun yakıiıklı kuzu maşalahh Allah nazarlardan saklasın şekerim oğluşu
ay evet ne güzel olur benimde oğluşum olursa kocişime benzesinn evde aynından 2 dene oyy ne güzelll![]()
aslında güzel oluyorrr en başında sonra insan bi de bendn olsa evde fena olmas diyorr..gerçi evdekii iki yakışıklınında bana aşık olduğunu biliyorum ama bu seferde kendime benzeyen şöle esmer güzel bi kızz olsa babası onuu yerrrr![]()
sağol tunicim
siz eşimi bilmediğiniz için benzetmeniz imkansız ama bana diolarki sen fesmen doğurmamışsın kopyalamışsın![]()
yaww ben yüzü uyanınca benim gibi şişş olan varmı dieee sordummm kimse cvp vermioo...tek şiş benmiyim aranızda![]()
yaww ben yüzü uyanınca benim gibi şişş olan varmı dieee sordummm kimse cvp vermioo...tek şiş benmiyim aranızda![]()
benim şişmiyo sanırım
aynaya bakmaya korktuğum için
milyonarca sivilce var da....
![]()
ne güzellll olur 2 güzel bayan 2 yakışıklı erkek süper bi tablo
Allah gönlüne göre versin tatlım inşallahh![]()
hadi bakalım ben pazar sen pazartesi dökücez eteğimizdeki taşlarıevettttt
doktor amcamıza randevumuzu aldıkkkkk
pazartesi 9:45te
inşallah cinsiyetimiz belli olur
copy paste yapmışın![]()