• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın fıstıklarrr:3::3:
bugün pek tadım yoq..başım ve kasıklarım ağrıyo..sanırım benim göbük fırtlamak istiyo artık,eee hep minik kalcak hali yoqtu ya:18:
bende de şişlik var biraz sankim yüzüm neyin şişti:1:sizde de varmı sabah uyanınca şişlik vs..:26:

bu arada melissssa oğluşun hayırlı olsun bebemmm:16:
pariscim babasının ikizi ve çoqta yakışıklı resmide vardı burda bakk $Fotoğraf1064.webp
yerim ben onuuuu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınnnnnnnn annişlerrrr sonunda gelebildim internetim düzeldi :36::36:
nasılsınız görüşmeyelii özledim iyisinizdir inş. cinsiyeti belli olan varmı?? melisacım hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydınn:36:

bugün pek tadım yoq..başım ve kasıklarım ağrıyo..sanırım benim göbük fırtlamak istiyo artık,eee hep minik kalcak hali yoqtu ya:18:
bende de şişlik var biraz sankim yüzüm neyin şişti:1:sizde de varmı sabah uyanınca şişlik vs..:26:

pariscim babasının ikizi ve çoqta yakışıklı resmide vardı burda bakk Eki Görüntüle 279588

ayy teşekkür ederim bebemmm ;)

pariscim babasının ikizi ve çoqta yakışıklı resmide vardı burda bakk Eki Görüntüle 279588

ay yerim ben onun yakıiıklı kuzu maşalahh Allah nazarlardan saklasın şekerim oğluşu :1::1:
ay evet ne güzel olur benimde oğluşum olursa kocişime benzesinn evde aynından 2 dene oyy ne güzelll:52:

bayansucum maşallah oğlunaa:nazar:

güzel olur evde bi tane daha eşimden yirim ikisinide ben:69:

aslında güzel oluyorrr en başında sonra insan bi de bendn olsa evde fena olmas diyorr..gerçi evdekii iki yakışıklınında bana aşık olduğunu biliyorum ama bu seferde kendime benzeyen şöle esmer güzel bi kızz olsa babası onuu yerrrr:1::1:

ay yerim ben onun yakıiıklı kuzu maşalahh Allah nazarlardan saklasın şekerim oğluşu :1::1:
ay evet ne güzel olur benimde oğluşum olursa kocişime benzesinn evde aynından 2 dene oyy ne güzelll:52:

:1:
sağol tunicim:54:
siz eşimi bilmediğiniz için benzetmeniz imkansız ama bana diolarki sen fesmen doğurmamışsın kopyalamışsın:9:

aslında güzel oluyorrr en başında sonra insan bi de bendn olsa evde fena olmas diyorr..gerçi evdekii iki yakışıklınında bana aşık olduğunu biliyorum ama bu seferde kendime benzeyen şöle esmer güzel bi kızz olsa babası onuu yerrrr:1::1:

ne güzellll olur 2 güzel bayan 2 yakışıklı erkek süper bi tablo
Allah gönlüne göre versin tatlım inşallahh:29:

yaww ben yüzü uyanınca benim gibi şişş olan varmı dieee sordummm kimse cvp vermioo...tek şiş benmiyim aranızda:30:

yaww ben yüzü uyanınca benim gibi şişş olan varmı dieee sordummm kimse cvp vermioo...tek şiş benmiyim aranızda:30:

benim dudaklar şişer :52: çok seksi olur sabahları bildiğin gibi değil:52:
yüzüm şişmiyo..ama bu sivilceler beni öldürecek yaa çıkıyolar çıktıkları gibi geçmek bilmiyolarr :50:

ne güzellll olur 2 güzel bayan 2 yakışıklı erkek süper bi tablo
Allah gönlüne göre versin tatlım inşallahh:29:

örgütleniriz ondan sonraa...oğlumda babası gibi kıskanç olursa kız kardeşinin çekeceği var..hatta babada kıskanç iki bela başında=))ama annesinden tam destek görürse bişi diyemezlerr gibi geliyo bana:1:

evettttt
doktor amcamıza randevumuzu aldıkkkkk
pazartesi 9:45te

:24::24::24:
inşallah cinsiyetimiz belli olur
hadi bakalım ben pazar sen pazartesi dökücez eteğimizdeki taşları :29:
copy paste yapmışın :52::52:

hehehe:1:
eşim bunun photoshop'ta espirisini bilem yaptı..kendi resmine copy oğlumunkne paste fln..çok gülmüştük:1:

Back
X