• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim şişmiyo sanırım
aynaya bakmaya korktuğum için
milyonarca sivilce var da....
:25::25::25:

hmmm...benimde çıkıyordu yüzümde ve dekoltemde ama şimdi geçti sayılır...sebamedle yıkıyorum ve extra bişi sürmüyorum yüzüme...
hormonlar ergenlik çağındaki gibi yağlanmana sebep oluyormuş ondan pudra fondoten daha beter yapar:25:

günaydın bayanlar nasılsınız

eveett.bu soruyu ne zamandır sorayım diyordum sen benden hızlı çıktın..geçmişte konuşuldu mu hisseden var mı bilmiyrm..ben ilk çocuğumu ,oğlumu, tam 4.ayında MUHTEMELEN 17 haftalıkken hissettiğimden bundaki daha sata göre 15+5 veya 16 olmam lazım ..karnımdaki 1 haftadır olan kellebeğin kanat çırpınışı gibi hisleri bebeğin hareketine yormadım.. ama bakıyorum ilk bebeğimde hissediklerimin aynısı..başka ne olabilir..bir de benim bebek sağ tarafta daha çok ve kanat çırpınışları da orda...

ay canım kesin bebişindir o

bende dün akşam 2 tane tık tık hissettim çok şükür
ama çok istemiştim ya
çok mutlu oldum

darısı tüm hissetmeyenlerin başına

hakkatten geçmiyolar yaaaaaa
omuzlarımda
popomda bile varrr
:27::27:

ya benim hep yüzümdeler yaa :1::1:bide sırtımda çıkmaya başladı :50:
ya ben bide alerji olmuşum bacaklarım sinek ısırığı gibi hep kaşınıyo tatlı tatlı bişey dokunmuş belli..bütün gece kaçımaktan uyuyamadım bebişe bi zararı olurmuki bu alerjinin acep??

günaydıııııııııııııın:49:
bende ne şişliknede bi sivilce hala güzzliğimi koruyorum çatlayın anacım:)
bide kız annesi çirkinleşir derler külliyen yalan kızımdada fıstık gibiydim :)
yani bazılarıızın hormanları fazla değişir ondan olur bu gibi durumlar geçici kızlr çillenenler bile var :52::52:

benim işim var kızlar size iyi muhabbetler bi ara açar bakarım kaynattıklarınıza..by by:3::3:

hmmm...benimde çıkıyordu yüzümde ve dekoltemde ama şimdi geçti sayılır...sebamedle yıkıyorum ve extra bişi sürmüyorum yüzüme...
hormonlar ergenlik çağındaki gibi yağlanmana sebep oluyormuş ondan pudra fondoten daha beter yapar:25:

evet bende defne sabunuyla yıkıyorum
bi yol katedemedim yavvv

günaydıııııııııııııın:49:
bende ne şişliknede bi sivilce hala güzzliğimi koruyorum çatlayın anacım:)
bide kız annesi çirkinleşir derler külliyen yalan kızımdada fıstık gibiydim :)
yani bazılarıızın hormanları fazla değişir ondan olur bu gibi durumlar geçici kızlr çillenenler bile var :52::52:

Allah'ın izni ile başta hayırlısı ve sağlıklısı olmak üzere....
Umudumsun ;):72::nazar:

ya benim hep yüzümdeler yaa :1::1:bide sırtımda çıkmaya başladı :50:
ya ben bide alerji olmuşum bacaklarım sinek ısırığı gibi hep kaşınıyo tatlı tatlı bişey dokunmuş belli..bütün gece kaçımaktan uyuyamadım bebişe bi zararı olurmuki bu alerjinin acep??

bilmiyorum ki canım
doktora bir sorsan mı
belki gıdalardandır
ondansa kesebilirsin çünkü

günaydın fıstıklarrr:3::3:
bugün pek tadım yoq..başım ve kasıklarım ağrıyo..sanırım benim göbük fırtlamak istiyo artık,eee hep minik kalcak hali yoqtu ya:18:
bende de şişlik var biraz sankim yüzüm neyin şişti:1:sizde de varmı sabah uyanınca şişlik vs..:26:

bu arada melissssa oğluşun hayırlı olsun bebemmm:16:
pariscim babasının ikizi ve çoqta yakışıklı resmide vardı burda bakk Eki Görüntüle 279588
yerim ben onuuuu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah yaa :nazar::nazar:

çok canlar yakar bu büyüyünce valla :34: :34:

hakkatten geçmiyolar yaaaaaa
omuzlarımda
popomda bile varrr
:27::27:

cilt biraz yağlanıyor sanırsam hamilelikte, ama yediklerin de etkilidir canım ya.. geçen hafta deli gibi çekirdek çittim ben de akşamları, var yaaa anlatamam alnımda isyan çıktı resmen , ergenlikte bile yoktu bu kadar :53: :53: :53:

bende kahvaltı edip gelırım öğleye doğru öpüldünüzzz
bebeişler bugun iyice haraketlenıp sıızı tekmeye boğusunlar:))

Günaydın herkese...nasılsınız? Cinsiyeti öğrenip gözümden kaçanlar varsa tebrik ediyorum hepsini...
Ben bugün sıkıntılı uyandım biraz içim sıkılıyor her yerde de haberler onlardan da çok etkilendim sanırım ara ara uğrarım

herkese günaydın, dün bebişimin cinsiyeti belli oldu sonunda. inşallah bir oğluşum olacak. en son 10 haftalıkken görmüştüm bugün 17 haftalık oldum. kocaman olmuş :-) allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...:32::32:

arkadaşlar ultrasona gerek olmadığı müddetçe girmemek gerekirmiş
çocuk radyasyona maruz kalıyormuş ve anne karnında iken gözü açılıyormuş
bu yüzden doğduğunda da dışarıya kolay adapte oluyor ağlayıp sızlıyormuş kırkı çıkana kadar
ama eskiden kadınlar ultrasona girmedikleri için
bebekleri gözleri kapalı doğarmış kırkı çıkana kadar da açamazmış
uyurmuş anne karnındaki gibi davranırmış dış dünyaya böyle adapte olurmuş
ben 16. haftamdayım 5 kez gittim çok mu ki doğduğunda gözleri böle olurmuş :27: :9::9:

herkese günaydın, dün bebişimin cinsiyeti belli oldu sonunda. inşallah bir oğluşum olacak. en son 10 haftalıkken görmüştüm bugün 17 haftalık oldum. kocaman olmuş :-) allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...:32::32:

Yessim,
tebrikler canim, benimde oglusum olacak - seninle ayni gidiyoruz baksana :-) Ben en son 15 haftalikken görmüstüm, o da rahatsizlandigimdan dolayi... yarin normal kontrolümüz var Allah izin verirse... Insallah büyümüstür findigim...

Burda bir listemiz yok mu kizlar bebislerin cinsiyetlerinin yazdigi??

Back
X