• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kizlar 16+5 oldum hala bebisin tikiii yokkkkkkkkkkkkk niyeeeeee? offfff zaten amca kiziminda bebegi 18 haftalikken su kaybindan cennete gitti.Iicimmmm daraliyorrrr.:14:

herkese günaydın, dün bebişimin cinsiyeti belli oldu sonunda. inşallah bir oğluşum olacak. en son 10 haftalıkken görmüştüm bugün 17 haftalık oldum. kocaman olmuş :-) allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...:32::32:
GÖZÜN AYDIN CNM
arkadaşlar ultrasona gerek olmadığı müddetçe girmemek gerekirmiş
çocuk radyasyona maruz kalıyormuş ve anne karnında iken gözü açılıyormuş
bu yüzden doğduğunda da dışarıya kolay adapte oluyor ağlayıp sızlıyormuş kırkı çıkana kadar
ama eskiden kadınlar ultrasona girmedikleri için
bebekleri gözleri kapalı doğarmış kırkı çıkana kadar da açamazmış
uyurmuş anne karnındaki gibi davranırmış dış dünyaya böyle adapte olurmuş
ben 16. haftamdayım 5 kez gittim çok mu ki doğduğunda gözleri böle olurmuş :27: :9::9:
bu nassı bi bilgi böölee...benimkinin 17. haftası bitti, 4 kez girdik, kısmen fena değil:))
kizlar 16+5 oldum hala bebisin tikiii yokkkkkkkkkkkkk niyeeeeee? offfff zaten amca kiziminda bebegi 18 haftalikken su kaybindan cennete gitti.Iicimmmm daraliyorrrr.:14:

:50::50::50::50:
ben ilk defa demin bişi hisseetim sanki böle içimde minnak bi baloncuk pıt etti gibi oldu ama aynısından bi daha olmazsa kızım tekmeledi diememkiii, bilmom yani nassı bişi..17. hafta bitti ama dr daha çok erken 20 den sonra didi..:30:

Yessim,
tebrikler canim, benimde oglusum olacak - seninle ayni gidiyoruz baksana :-) Ben en son 15 haftalikken görmüstüm, o da rahatsizlandigimdan dolayi... yarin normal kontrolümüz var Allah izin verirse... Insallah büyümüstür findigim...

Burda bir listemiz yok mu kizlar bebislerin cinsiyetlerinin yazdigi??

Teşekkür ederim HaticeCan... Evet seninle aynı gidiyoruz. Bende dün gittim herşey normal.. 17cm olmuş. gebelik haftama göre herşey normalmış. şimdi doktorum renkli dopler çekileceksin dedi. 20-22 haftalarda çekilmemiz gerekiyormuş. devlet hastanesi bulamadım özelde Dr. fehmi yazıcıoğlunu önerdi. bakalım onda herşeyini görüyormuşsun 1saat falan sürüyormuş.

Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin ...:emir_bebek:

Bende de bu kaşıntılar oluyor özellikle omuzlarımda ve sırtımda kaşınıyor, kabarıyor, kırmızı kabarcıklar oluştu. Doktora sordum hormonlardan dolayı dedi yani yapılacak birşey yok gibisinden konuştu.

benimde kaşıntım oluyor kızlar kollarımda dirsekten yukarısı bacaklarımdada dizden yukarısı doktora gittim hamilelikte normal dedi herşeyde normal zaten

arkadaşlar ultrasona gerek olmadığı müddetçe girmemek gerekirmiş
çocuk radyasyona maruz kalıyormuş ve anne karnında iken gözü açılıyormuş
bu yüzden doğduğunda da dışarıya kolay adapte oluyor ağlayıp sızlıyormuş kırkı çıkana kadar
ama eskiden kadınlar ultrasona girmedikleri için
bebekleri gözleri kapalı doğarmış kırkı çıkana kadar da açamazmış
uyurmuş anne karnındaki gibi davranırmış dış dünyaya böyle adapte olurmuş
ben 16. haftamdayım 5 kez gittim çok mu ki doğduğunda gözleri böle olurmuş :27: :9::9:

valla canım ben bunu üstüne basa basa doktora sordum
hayır kesinlikle öyle birşey yok dedi
ses dalgalarıyla görüntü elde ediyorus dedi
5 dk boyunca kapı aralığından sırtına vuran ışık sana zarar verir mi dedi
bu da aynı mantık dedi
:30::30::30::30:

bebişlerimizin hareketlerini 20. haftadan sonra net bir şekilde hissederiz. Şuan kasları da o kadar güçlü değil. hem merak etmeyin 20 haftadan sonra da geceleri uyutmuyormuş kıpır kıpır oluyormuş. benim arkadaşım 21.haftada gece bebişi kıpır kıpırmış bir türlü rahat vermiyormuş...:1:

Bende de bu kaşıntılar oluyor özellikle omuzlarımda ve sırtımda kaşınıyor, kabarıyor, kırmızı kabarcıklar oluştu. Doktora sordum hormonlardan dolayı dedi yani yapılacak birşey yok gibisinden konuştu.

evet hele sırt kaşınntısı beni dün öldürdü
kedi gibi kapılara sürtüne sürtüne bi hal oldum
:51::51:

Teşekkür ederim HaticeCan... Evet seninle aynı gidiyoruz. Bende dün gittim herşey normal.. 17cm olmuş. gebelik haftama göre herşey normalmış. şimdi doktorum renkli dopler çekileceksin dedi. 20-22 haftalarda çekilmemiz gerekiyormuş. devlet hastanesi bulamadım özelde Dr. fehmi yazıcıoğlunu önerdi. bakalım onda herşeyini görüyormuşsun 1saat falan sürüyormuş.

Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin ...:emir_bebek:

17 CM Mİ:26::26::26: MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
BEN 16+2 DE GİTTİM O ZMN ULTRASONA GÖRE 17+0 DIK, VE BOYU 11,7 İDİ
TANRIMMMM BENİM KIZIM HOBBİT GİBİMİ OLCEK YOKSAM:43::43::43:

valla canım ben bunu üstüne basa basa doktora sordum
hayır kesinlikle öyle birşey yok dedi
ses dalgalarıyla görüntü elde ediyorus dedi
5 dk boyunca kapı aralığından sırtına vuran ışık sana zarar verir mi dedi
bu da aynı mantık dedi
:30::30::30::30:

ben de zararsız diye biliyordum
ama hakkaten eskiden bebekler doğardı
kırk gün uyurdu gözünü açamazdı yavrucak şimdi öyle mi
zararlı değildir tabii inşallah değildir
ama mutlaka etkisi vardır bence
yurtdışnda hamilelik boyunca iki üç kez gitme sınırı varmış
bizde istersen her hafta git karışan yok:50:

17 CM Mİ:26::26::26: MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
BEN 16+2 DE GİTTİM O ZMN ULTRASONA GÖRE 17+0 DIK, VE BOYU 11,7 İDİ
TANRIMMMM BENİM KIZIM HOBBİT GİBİMİ OLCEK YOKSAM:43::43::43:
canım olur mu hiç öyle düşünme doktorum zaten dedi bu aylarda ortalama aynı boyda oluyo bebekler bu hafta geride olsa bi sonraki hafta geçiyo bile. genetik faktörler son 3 ay devreye giriyormuş boyda falan...

valla internette kağan kocatepenin bu konuda videosu var tamamen zararsız olduğunu söylüyor

GÖZÜN AYDIN CNM

bu nassı bi bilgi böölee...benimkinin 17. haftası bitti, 4 kez girdik, kısmen fena değil:))

:50::50::50::50:
ben ilk defa demin bişi hisseetim sanki böle içimde minnak bi baloncuk pıt etti gibi oldu ama aynısından bi daha olmazsa kızım tekmeledi diememkiii, bilmom yani nassı bişi..17. hafta bitti ama dr daha çok erken 20 den sonra didi..:30:

kızlar dün bebeğim şoka soktu beni karnımda resmen balon patlaması gibi bişi oldu ondan önce çok hafif hafif hissediyordum seğirme gibi kalp atışı gibi.Çok fazla hamile var yakınımda onların da tarifine göre bebişin hareketi bu.Ama dün karnımı bi açtım sağ taraf göbeğimin 3 parmak falan altı resmen şişti ve indi şok oldum.Meleğim yer değiştirmiş onun görüntüsüymüş o ama resmen şok oldum kaldım öyle çok heyecanlıydı:nazar:

herkese günaydın, dün bebişimin cinsiyeti belli oldu sonunda. inşallah bir oğluşum olacak. en son 10 haftalıkken görmüştüm bugün 17 haftalık oldum. kocaman olmuş :-) allah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...:32::32:

canımm gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...

aynen benimde kırmızı kabarcıklar bide güzel tatlı kaşınıyoki dimi:1::1: kaşıdıkça kaşıyasım geliyo..hormonlardan dolayıysa içim rahatladı ozaman normellll :36:

kızlar dün bebeğim şoka soktu beni karnımda resmen balon patlaması gibi bişi oldu ondan önce çok hafif hafif hissediyordum seğirme gibi kalp atışı gibi.Çok fazla hamile var yakınımda onların da tarifine göre bebişin hareketi bu.Ama dün karnımı bi açtım sağ taraf göbeğimin 3 parmak falan altı resmen şişti ve indi şok oldum.Meleğim yer değiştirmiş onun görüntüsüymüş o ama resmen şok oldum kaldım öyle çok heyecanlıydı:nazar:

ayyyyyyy çok heyecanlıı bende istiyorum bendeeeeee:52:

ahhh canım alemsin yaaaaa
:9::9::9:

ay canım alemsin kahkaha attım resmen allahta seni güldürsün:1::1::1::1::1:
NAPİM GÖZÜMÜN ÖNÜNE BAŞKA Bİ GÖRÜNTÜ GELMİO..11,7 CM VE 177 GR BİŞİ NEYE BENZERKİ:))
canım olur mu hiç öyle düşünme doktorum zaten dedi bu aylarda ortalama aynı boyda oluyo bebekler bu hafta geride olsa bi sonraki hafta geçiyo bile. genetik faktörler son 3 ay devreye giriyormuş boyda falan...

valla internette kağan kocatepenin bu konuda videosu var tamamen zararsız olduğunu söylüyor
evet cnm dr um banada söyledi, ama genetiktende çok bi beklentim yok zaten boy konusunda:1::1::1:
1,65 anne 1,75 baba:)) baba tarafında babamız en uzun sayılır:)) ha 1,90 lık dayılarına vs. çekerse bilmemde...bas bas diiiler kız baba tarafına benzer die...karabiber tanesi gibi bişi beklentim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
luck cim ya biraz önce aynı şey banada oldu otururken biminnak balon pıt die patladı sanki içimde, ama bi kere oldu...
bebeiklerimizmi aceba bunlar hıı??? :44::44:

evt hele ben ilk zamanlarda her hafta gidiyodum :37::37:

NAPİM GÖZÜMÜN ÖNÜNE BAŞKA Bİ GÖRÜNTÜ GELMİO..11,7 CM VE 177 GR BİŞİ NEYE BENZERKİ:))

evet cnm dr um banada söyledi, ama genetiktende çok bi beklentim yok zaten boy konusunda:1::1::1:
1,65 anne 1,75 baba:)) baba tarafında babamız en uzun sayılır:)) ha 1,90 lık dayılarına vs. çekerse bilmemde...bas bas diiiler kız baba tarafına benzer die...karabiber tanesi gibi bişi beklentim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

luck cim ya biraz önce aynı şey banada oldu otururken biminnak balon pıt die patladı sanki içimde, ama bi kere oldu...
bebeiklerimizmi aceba bunlar hıı??? :44::44:

minnaklar hareketleniyomu şekerler yaaaa ayyy nekadan helecanlıııı nekadan gözell bişi yaaaa:36::36:
daha bizim 1 ay var sanırsam :49:

Back
X