• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bu arada alanyadan dedemiz bizi almaya geliyomuş yola çıkmış ben yavaştan hazırlanayım memleketimize gidioss teyzeleri inş. :46::46:
ama forum açık gidene kadar arada işimden feragat edip size yaziciğimmmmm canlarım:52:

NAPİM GÖZÜMÜN ÖNÜNE BAŞKA Bİ GÖRÜNTÜ GELMİO..11,7 CM VE 177 GR BİŞİ NEYE BENZERKİ:))

evet cnm dr um banada söyledi, ama genetiktende çok bi beklentim yok zaten boy konusunda:1::1::1:
1,65 anne 1,75 baba:)) baba tarafında babamız en uzun sayılır:)) ha 1,90 lık dayılarına vs. çekerse bilmemde...bas bas diiiler kız baba tarafına benzer die...karabiber tanesi gibi bişi beklentim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

luck cim ya biraz önce aynı şey banada oldu otururken biminnak balon pıt die patladı sanki içimde, ama bi kere oldu...
bebeiklerimizmi aceba bunlar hıı??? :44::44:

hıı tabii tabii.. hatta pigme olcek senin kız.. töbe töbee:36: :36:
hade bakem ilk patlayan balonun hayırlı olsun.. affirim minik kızımıza..

bu arada alanyadan dedemiz bizi almaya geliyomuş yola çıkmış ben yavaştan hazırlanayım memleketimize gidioss teyzeleri inş. :46::46:
ama forum açık gidene kadar arada işimden feragat edip size yaziciğimmmmm canlarım:52:

yehuuu.. güle güle git tunicim..
darısı başımıza.. ben 1 hafta daha burdayım..

canımm gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...

aynen benimde kırmızı kabarcıklar bide güzel tatlı kaşınıyoki dimi:1::1: kaşıdıkça kaşıyasım geliyo..hormonlardan dolayıysa içim rahatladı ozaman normellll :36:

ayyyyyyy çok heyecanlıı bende istiyorum bendeeeeee:52:

sanırım gerilme sebebiyle o kaşıntılar. bendede oluyrodu ablama sordum sakın kaşıma çatlarsın dedi. hemen kremlen yağlan.

:))) ii bak damadıma...ben gitmicem mersine bu arada:( iptal ettik herşeyi...bebikimiz eşi aşağıdaymış, dinlenmemiz gerekyomuş, evimizde olcaz:2::2:
hıı tabii tabii.. hatta pigme olcek senin kız.. töbe töbee:36: :36:
hade bakem ilk patlayan balonun hayırlı olsun.. affirim minik kızımıza..

amen ya ben oldum olası kızın minyonu severim zaten..minyon kıssacık etek giyse hiç belli olmaz, uzun boydu azcık kısa etek giyse yuhh dinir, minyon iiyidr:))
ayy minyon ne ya, güzel isim, minyon minyon..
bi daha aynsından olmazsa inanamıcam ama sanırsam belkide başka bişi, hı

yehuuu.. güle güle git tunicim..
darısı başımıza.. ben 1 hafta daha burdayım..

saol bebem sende güle güle git inş. hayırlısıyla:46:..alanyadada foruma girebileceğim için kimsenin şimdiden bayramını kutlamıyorum..

arkadaşlar ultrasona gerek olmadığı müddetçe girmemek gerekirmiş
çocuk radyasyona maruz kalıyormuş ve anne karnında iken gözü açılıyormuş
bu yüzden doğduğunda da dışarıya kolay adapte oluyor ağlayıp sızlıyormuş kırkı çıkana kadar
ama eskiden kadınlar ultrasona girmedikleri için
bebekleri gözleri kapalı doğarmış kırkı çıkana kadar da açamazmış
uyurmuş anne karnındaki gibi davranırmış dış dünyaya böyle adapte olurmuş
ben 16. haftamdayım 5 kez gittim çok mu ki doğduğunda gözleri böle olurmuş :27: :9::9:

Sanmıyorum cnm, Ona bakarsan yanında taşıdığın cep telefonu, kullandığın bilgisayarda aynı etkiyi yapar.
Ama çağımızın alışacağı bişey bence. Rabbim koruyacaktır eminim.

Ben bilgi işlemde çalışıyorum. Yanımda server odası, 30 Bilgisayar, en az 45 Cep telefonu,
10 tane wireless modem var.
Yapabileceğimiz bişey yok bu konuda.
Yani bunca durumda gerçekten radyasyon etkisi varken ultrasona bunu yüklemek mantıksız. Ama insanlar ultrasonun ısrarla ışın yaydığını düşünüyor.

- Ultra Sound - 'tan geliyor ultrason minnik kuşlar...:72:

Doktorlarınıza güvenin

Yurt dışında daha az olmasının sebebi ticari kaygı olmaması bence.
Adamlar rahat, tehlikesiz bir doğumu ebeler yaptırıyor.
Çünkü zaten doğal bir olay ama Türkiye'de her şeyde ticari kaygı olduğu için ....

Son düzenleme:
:))) ii bak damadıma...ben gitmicem mersine bu arada:( iptal ettik herşeyi...bebikimiz eşi aşağıdaymış, dinlenmemiz gerekyomuş, evimizde olcaz:2::2:

amen ya ben oldum olası kızın minyonu severim zaten..minyon kıssacık etek giyse hiç belli olmaz, uzun boydu azcık kısa etek giyse yuhh dinir, minyon iiyidr:))
ayy minyon ne ya, güzel isim, minyon minyon..
bi daha aynsından olmazsa inanamıcam ama sanırsam belkide başka bişi, hı

hadi yaa üzüldüm bebem ama prensesin sağlığı daha önemli tabi şu aşamada bebiş doğduktan sonra gidersiniz bol bolda kalırsınız hem daha güzel olur yawruşum..yazın miinnak bikinileriyle denize sokarsın onu mersinde :46::46:oyyy yerimmm..damadada iyi bakarım sen merak etme bakalım pazartesi toktora gitcez kesin bişi sölicekmi hayırlısı inş.:1:

hadi yaa üzüldüm bebem ama prensesin sağlığı daha önemli tabi şu aşamada bebiş doğduktan sonra gidersiniz bol bolda kalırsınız hem daha güzel olur yawruşum..yazın miinnak bikinileriyle denize sokarsın onu mersinde :46::46:oyyy yerimmm..damadada iyi bakarım sen merak etme bakalım pazartesi toktora gitcez kesin bişi sölicekmi hayırlısı inş.:1:

ayyy o pikini olayı bendede var ya..hep öle düşünyom gülyom..düşünsene bikini olcak ama memişler açıkta
bikininin arkasında bi taraf totonun arasına sıkışmış
elinde pembe bi kova
ayakta hani böle pastıkça corrt coorrt die öten terlikler olurya ondan.
kafada bi fotürrr
baba önce havluyla gidio
o arkada civciv gibi coort corrt die die elinde kovayla gidio
bi cup düşüo yere, dötün bi yanağı açıkta, kalkıo bişi olmadan
allam ya yimek istiom yimekkk:46::46:

selam kızlar benim bebişiminde cinsiyeti netleşti. Paşam olucak.
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
ayaklarım ağrıyordu doktora gitmiştim bu arada da cinsiyeti öğrendim. ama eşim yanımda değildi. biraz buruk oldum.
ayaklarımıda muayene etti. olabilir normal dedi.

ayyy o pikini olayı bendede var ya..hep öle düşünyom gülyom..düşünsene bikini olcak ama memişler açıkta
bikininin arkasında bi taraf totonun arasına sıkışmış
elinde pembe bi kova
ayakta hani böle pastıkça corrt coorrt die öten terlikler olurya ondan.
kafada bi fotürrr
baba önce havluyla gidio
o arkada civciv gibi coort corrt die die elinde kovayla gidio
bi cup düşüo yere, dötün bi yanağı açıkta, kalkıo bişi olmadan
allam ya yimek istiom yimekkk:46::46:

ayyyy evet aynen yaaa tıpkı tarif ettiğin gibi kafamda canlandırdım yimek istedim bende yaa o dötünden ısırırım :1::1: bide o bikinide göbüşleri komacan çıkar memişler açıkta bikininin üstü nerdeyse boynuna gelesi olmuş vaziyette :52::52::52: derisi buruş buruş suyla oynamaktan ağzı burnu kum içinde :52::52::52:

canımm gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...

aynen benimde kırmızı kabarcıklar bide güzel tatlı kaşınıyoki dimi:1::1: kaşıdıkça kaşıyasım geliyo..hormonlardan dolayıysa içim rahatladı ozaman normellll :36:

ayyyyyyy çok heyecanlıı bende istiyorum bendeeeeee:52:

darısı size cnm..

NAPİM GÖZÜMÜN ÖNÜNE BAŞKA Bİ GÖRÜNTÜ GELMİO..11,7 CM VE 177 GR BİŞİ NEYE BENZERKİ:))

evet cnm dr um banada söyledi, ama genetiktende çok bi beklentim yok zaten boy konusunda:1::1::1:
1,65 anne 1,75 baba:)) baba tarafında babamız en uzun sayılır:)) ha 1,90 lık dayılarına vs. çekerse bilmemde...bas bas diiiler kız baba tarafına benzer die...karabiber tanesi gibi bişi beklentim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

luck cim ya biraz önce aynı şey banada oldu otururken biminnak balon pıt die patladı sanki içimde, ama bi kere oldu...
bebeiklerimizmi aceba bunlar hıı??? :44::44:

aynen öyle cnm öyle oluyormuş ya da kalp atışı seyirme kanat çırpışı gibi.Zaten şu sıralar her zaman beklememk gerekiyormuş benim de 1 kere oluyo 3 gün bişi yok.Demin ağladım keyfim yoktu anında bi pıt pıt oldu açtım da ya kalk yemek hazırla dedi ya da ağlama ben burdayım

ayaklarım ağrıyordu doktora gitmiştim bu arada da cinsiyeti öğrendim. ama eşim yanımda değildi. biraz buruk oldum.
amin cnm..gözün aydın hadi inş..2 gün yoğun bi şekilde kız hbri alıoruz, 2 gün sürekli erkek..hadi hayırlısı bakalım:46::46:
ayyyy evet aynen yaaa tıpkı tarif ettiğin gibi kafamda canlandırdım yimek istedim bende yaa o dötünden ısırırım :1::1: bide o bikinide göbüşleri komacan çıkar memişler açıkta bikininin üstü nerdeyse boynuna gelesi olmuş vaziyette :52::52::52: derisi buruş buruş suyla oynamaktan ağzı burnu kum içinde :52::52::52:

tanrımm fantazilere bak yaaa:119::119::119: bu analar yimiş kafayı

kızlar selam.hastalıktı,işti oydu buydu derken epeydir giremedim buraya.sanırım çoğunuz cinsiyeti öğrenmişssinz.bizim dr muz 16.haftadan önce sölemem dedi.neyse sağlıkla gelsin bebişimde gerisi önemli değil.ikili testimiz herşeyimiz gayet iyidi.2 hafta sonra tekrar gidicez herşey yolundadır umarım. sizleri takip etmeye çalışıcammm

kızlar markafonide çok cici şeyler varrr sipariş verdim 3 tane tulum 2si 6 aylık 1i yenidoğan..aşık oldum ama :))) gerçi bedenleri pek kalmamış ama şimdi farkettim ben de bi bakın isterseniz.siparişleri koyayım diğer siteye bakın teyzeleri.

tunihancımm iyi yolculuklar iyi tatiller canımmm :)))))))

kuzumm çok teşekkür ederiz teyzesi :46:

amin cnm..gözün aydın hadi inş..2 gün yoğun bi şekilde kız hbri alıoruz, 2 gün sürekli erkek..hadi hayırlısı bakalım:46::46:

tanrımm fantazilere bak yaaa:119::119::119: bu analar yimiş kafayı

kızım kız anası olmak böle bişeymiş demekkiii şimdiden böle fanteeeeeeziler kuruluyorsa doğduktan sonra düşünemiyorum :52::52:

rüyanaz hayirli olsun canim.. Doktor bize ilk söylediginde 11ci haftadaydim ve esim yanimdaydi, ama ikinci kere doktor söylediginde yani 15ci haftada bende yanlizdim, esim yanimda degildi. Eger bizim findik sürpriz yapmazsa erkek olucak ama bakalim... yarin yine kontrolümüz var kesin belli olur :-)))

Saglicakla gelsin bebislerimiz insallah... :46::46:

Back
X