• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam canım cinsiyeti 4lü test zamanında mı öğrendin? Ben 11. haftada 2li test yaptırmıştım doktor 3lü test yapmıyorum bayramdan sonra 4lü test yapılacak dedi tabi ben cinsiyeti öğrenebilmek için daha 15 gün kadar beklemek zorunda kalacam. 4 lü testte bebek tam belirgin bir şekilde mi?

evet cnm...12+2 de 2li test yapıldı..dr daha erken bakmıyorum cinsiyete dedi o zmn.
16+2 de 4 lü için gittik..daha 2. dakikada sölimmi cinsiyeti didi söyledi..3 lü benimkide yapmadı
13. haftada gittiğimizde daha belirgindi..artık bebek tek bi ultrason karesine sığmıomuş büyüdüğü için..kafasını ayrı kollarını ayrı görüosun..siyah beyazda hiç bişi anlamadım ama 4 boyutlu ve renkli yapınca toktor nakinayı gayet anlaşılır oldu:))) şimdi ayın 12 sinde detaylı ultrason var, heralde en belirgin orda görülyomuş:) :52:

hayırlısı olsun cnm benim 17. haftamda bebeğimin boyu 18 cm di kızlar

maşallaaaaaaaaah benım kızım 13 cm di :52:

:25::25::25::25:
ama ama benimki niden niden 11,7 ydi...bizim 3 müzünkide kız, 3ümüzde arka arkayayız demi..niden yani niden benimki minnak..:25::25:
2 günüdr üzülyodum eşi aşağıda kalmış, benim yefrum yazık çıkamamış yukarı, zyıf gelio çıkamıo heralde die..yarama tuz bastınız:43::43::43:

:25::25::25::25:
ama ama benimki niden niden 11,7 ydi...bizim 3 müzünkide kız, 3ümüzde arka arkayayız demi..niden yani niden benimki minnak..:25::25:
2 günüdr üzülyodum eşi aşağıda kalmış, benim yefrum yazık çıkamamış yukarı, zyıf gelio çıkamıo heralde die..yarama tuz bastınız:43::43::43:

petuşşşş kılosu ıyı maşallah ben napim he söleeee mınnak kalmış yavrum 132 grm ne ya anammmm yemek yıyom ben:27:

petuşşşş kılosu ıyı maşallah ben napim he söleeee mınnak kalmış yavrum 132 grm ne ya anammmm yemek yıyom ben:27:

burcuay totosuna kadarmı bu boy ölçüsü, fully mi cnm? hani ordan yırtabilirmiyim die zorluyorum şu an:27::27:
amen ya gomplekse girdirdiniz beni yaaa, ben çıkyom ya, düşüncem biraz nerde hata yaptık die..amen yaaa:36::36:
napim ben boy olmadıktan sonra kiloyu..bildiğiniz kısa boylu tıknaz bişi..hıhh:53::53:

Bu gün çok sancım var ya gazdan ya da stresten kayınvalidem gelecek özellikle geç geliyor ki yatıya kalsın diye herhalde ondan sıkıldım zaten gelse de bana bir faydası yok yemekleri çok yağlı midemi bulandırıyor ve çok ve boş konuşuyor

Bu gün çok sancım var ya gazdan ya da stresten kayınvalidem gelecek özellikle geç geliyor ki yatıya kalsın diye herhalde ondan sıkıldım zaten gelse de bana bir faydası yok yemekleri çok yağlı midemi bulandırıyor ve çok ve boş konuşuyor

canım sıkma canını duymayıver konuştuklarını napcan işte :50: o gelmeden biraz bişiler yeki yağlı yemeklerden az yemiş olursun :27:

burcuay totosuna kadarmı bu boy ölçüsü, fully mi cnm? hani ordan yırtabilirmiyim die zorluyorum şu an:27::27:
amen ya gomplekse girdirdiniz beni yaaa, ben çıkyom ya, düşüncem biraz nerde hata yaptık die..amen yaaa:36::36:
napim ben boy olmadıktan sonra kiloyu..bildiğiniz kısa boylu tıknaz bişi..hıhh:53::53:

cnm sanırım başından ayaklarına kadar olan boyu benim eşim tam 6 kilo doğmuş biraz iriymiş yani bende bunu duyunca ürktüm biraz acaba benimkide çok mu kilolu olcak diye bakalım sağlıklı olsunda
kayınvalidem diyoki hastane çıkışları hiç olmadı diyo gitti baban 3-6 aylık zıbınlar aldı onları giydirdik diyo :))
benim eşimin maşşallahı varmış cnm valla bende 3.600 gr doğmuşum sanırım bizim bebiş 4 kilodan aşağı olmaz :)))

ve galiba kızlar ben bugün bebeğimi hissetmeye başladım ama emin olamıyorum yaaaaaaaaaa ikinci bebek anneleri siz nezaman hissettiniz yada artık hisseden varmı :27::27::27:

cnm sanırım başından ayaklarına kadar olan boyu benim eşim tam 6 kilo doğmuş biraz iriymiş yani bende bunu duyunca ürktüm biraz acaba benimkide çok mu kilolu olcak diye bakalım sağlıklı olsunda
kayınvalidem diyoki hastane çıkışları hiç olmadı diyo gitti baban 3-6 aylık zıbınlar aldı onları giydirdik diyo :))
benim eşimin maşşallahı varmış cnm valla bende 3.600 gr doğmuşum sanırım bizim bebiş 4 kilodan aşağı olmaz :)))

maşallahh maşallahhh allah nazardan saklasın canımcımm :52::52:

benimde kaşıntım oluyor kızlar kollarımda dirsekten yukarısı bacaklarımdada dizden yukarısı doktora gittim hamilelikte normal dedi herşeyde normal zaten

Arkadaşlar ben de aynı şekildeyim:5: bacaklarım, kollarım hele ki sırtım nasıl kaşınıyor anlatamam kaşıdıkça da geçmiyor. Acaba belirli bir süresi var mıdır bunun?

Arkadaşlar ben de aynı şekildeyim:5: bacaklarım, kollarım hele ki sırtım nasıl kaşınıyor anlatamam kaşıdıkça da geçmiyor. Acaba belirli bir süresi var mıdır bunun?

bende kaşınıyorum yaaaaaaaaa helede bacaklarımmmmmm:26::26:

Hormonlardan kaşıntı oluyor. 16 haftadan sonra hormonlar azalmaya başlayınca kaşıntı hafiflermiş. Ben kaşımaktan tahriş ettim omuzlarımı, sırtımı

selam hanımlar nasılsınız bakalımmmm
hoşgeldin cnm..sen nasılsın

6 kilomu:53::53::53::nazar::nazar:
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek burda 17.haftada 13cm dioda 1-2 cm oynarda 18 de çook geldi..sanırım topuka kadar 18 dir..normalde topuka kadar 20. haftadan sonra ölçülyomuş ama senin toktor belki erkene almıştır, anca ölçeriz bu yefruyu die:))
allah yardımcın olsun cnm 4 kilo çocukuda çıkarmak yani yürek ister:nazar::nazar:

Canlar hiç üzülmeyin doktora sordum ben. Herkesin aynı olmayabiliyormuş burada doktorunuzun ne dediği çok önemli. O eğer iyi diyorsa tamamdır. Bir çok uzman da kendi bebeğinizi diğer bebişlerle karşılaştırmayın mühim olan doktorunuzun dediği diyor ayrıca ikinizinkinin de maşallahı var söyleyeyim ben size

Back
X