• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bide kızlar benim gogusler 75ti şimdi 90 aslında catlamamda normal yani bi yerde. bebişimin rızkı birikiyo içerde :) bide catlayacagımız varsa ne surersek surelim faydasız. bi tanıdık gebelik suresince 45 kilo almıs dogumdan sonra 50 kilo vermiş bi tane catlagı yok hiç bişeyde surmemiş nemlendirici bile surmemiş.

Maşallah bayağı rızklı olacak. Kaçıncı ayındaydın? Haklısın biraz ciltle de ilgilisi var yapısı, vs.

kızlar bir şey diyecm msjma ifade ekleyemiyrm..daha doğrusu msj yazarken bile göremiyrm ifadeleri...

canım bende aynı üye oldugumdan beri bu sorunu yasıyorum kimsede yardımcı olamadı bi sorumluya özel msj attım sitenin explorer'u desteklemedigini mozilladan gimem gerektigini soyledi denedim ama yine olmadı gorunmuyo cıkmıyo ifadeler pc desteklemiyor olabilir dedi ama benim pc laptop hemde yeni bi model nasıl desteklemiyosa artık bende anlamadım ama sinir bozucu bi durum oda olmazsa adminle görüşeyim demişti napcez bilmem. aha bunlarlan yetinmeye calısıyoz :D :) :( :S vs..

Arkadaşlar benim ilk aklıma gelen şey;
belkide iş arkadaşların sana hediye almak adına senin zevkinle bir alışveriş yapmak isteyip böyle bir oyun yaratmışlardır bu yüzdende alışverişi senin yapmanı istemişde olabilirler...

fazla iyimser bi yorum olmuş be yavrucum.. hem öyle bile olsa son derece sinir bozucu bi olay.. ağlatmışlar kızı..
sonuçta hediyeden önce moral de lazım bizlere değil mi.. ben üstlerin bu tutumlarını hiç hazmedemem.. hayatım boyunca da hiç izin vermedim kimsenin üstlük taslamasına.. ruhuma aykırı.. ben de kamuda çalışıyorum ama şeflerim de müdürüm de gayet anlayışlılar.. olmasalardı da saygılı davranmayı öğretirdim onlara bi şekilde.. bu adam tam bir...müş

biraz önce ablamla konuştum, didim sbh içimde minnak bi balon pıt die patladı gibi oldu, aceba kızımız hareketmi etti didim.
ablam didiki evet, kız bebik öle pıt die hareket edermiş, baloncuk gibi , erkek bebikte böle balık gibi kayarak hareket edermiş, ilk hisler bunlarmış:92::92::92::92:

Üzme kuzum kendini :(
Kibarca reddetme şansın yok muydu? Benim de sancım var eşim de sizin gibi kendisi alışveriş ediyor diye?

bilmem... pek bilemedim ne yapacağımı.... omuzlarım kasıldı yemin ederim sinirden...:(

biraz önce ablamla konuştum, didim sbh içimde minnak bi balon pıt die patladı gibi oldu, aceba kızımız hareketmi etti didim.
ablam didiki evet, kız bebik öle pıt die hareket edermiş, baloncuk gibi , erkek bebikte böle balık gibi kayarak hareket edermiş, ilk hisler bunlarmış:92::92::92::92:

hiiiiiiiiiiiiii :)gözünaydın petuuşşş süper bi histir eminim su an kıpırdamasına takmış durumdayım hareket etsin tekmelesin kıpraşsın cok isitoyurm daha cok erken ama istiyorum işte yaa.. cok sevindim adına inşşşallah yine pıtlar hep pıtlar aranızdaki bag güçlenecek daha da ne güüsseell..

nisacım yazdım sana görmedin herhalde..
ben pek anlayamadım da.. :53: son hamileliğinin başında ikiz bebek bekliyordun ama bi tanesini kaybettin..:53: ama öteki seninle öyle mi:53::53: mucizenin ta kendisi yanee.. yanlış mı anlamışım?:53:

canım bende aynı üye oldugumdan beri bu sorunu yasıyorum kimsede yardımcı olamadı bi sorumluya özel msj attım sitenin explorer'u desteklemedigini mozilladan gimem gerektigini soyledi denedim ama yine olmadı gorunmuyo cıkmıyo ifadeler pc desteklemiyor olabilir dedi ama benim pc laptop hemde yeni bi model nasıl desteklemiyosa artık bende anlamadım ama sinir bozucu bi durum oda olmazsa adminle görüşeyim demişti napcez bilmem. aha bunlarlan yetinmeye calısıyoz :D :) :( :S vs..[/Q

evet ya çok kötü..insan bazen bir ifadeyle anlatmak istedğni anlatyorken biz böyle renksiz menksiz yazyrz..ben de tek benim zannedyrdm ..bir de ben daha önce aynı bilgisayrdan eylül annelerndeydim ama farklı bir rumuzda orda yazşrken vardı ifadeler kullandğmı hatrlyrm..sonra şifremi falan unuttum yeni şifre aldım kabul etmedi falan uzun süre giremedim de yeniden hamile oldğmu öğrenince yeni bir mail adresiyle falan yeniden kaydldum ama zor oldu

:53::53: yuh.. yavrucum hazırla bi alışveriş listesi.. tutuştur eline ben de hamileyim bi zahmet
çıkmışken şunları alıp evime kadar bırakıverin de kuzum.. şımarık, züppe, görgüsüz, ayı hatta.. salap şey yaa..

böyle yöneticilerle gidiyor türkiyede işler... bunu söyelen adam şubenin arabasıyla kaynanasını alışverişe yolluyor.. zehir zıkkım olsun ne diyeyim..

kıslar acil çıkmamız lazımm babişimiz geliyomuş hazırlanıp adda gidicezz hepinisi öpüyorum fıstıklar bai baii..
anası ve oglu giderr..

hiiiiiiiiiiiiii :)gözünaydın petuuşşş süper bi histir eminim su an kıpırdamasına takmış durumdayım hareket etsin tekmelesin kıpraşsın cok isitoyurm daha cok erken ama istiyorum işte yaa.. cok sevindim adına inşşşallah yine pıtlar hep pıtlar aranızdaki bag güçlenecek daha da ne güüsseell..

:54::54::54::54::54:

kaşıntılara erken başlayanlar bırazcık fazla çatlıcak galıba
ben kızımda 35. haftada başladım çatlamaya ve kaşınmaya, yanı bıraz erken gıbı kaşıntılarınız tabıkı vucutla alakalı sureklı ıslatınn nemlı tutun bırde bu çatlaklar ilk oluşurken kırmızı kırmızı duruyo o ınsanı mutsuz edıyo bılmeyen için bende çok olmuştu ama rengı değişiyo doğumdan sonra ve az bellı oluyo oyuzden takılmayın
kıloda alıcaz çatlıcazda hamılelık bu öle kola gelmıyo bebekler dunyaya annelık kolay kazanılmıyor moralınızı asla bozmayın kendınızı hep bakımlı tutun ve bebeğinizin keyfını çıkarın ... benden size ufak kardeş tavsıyesi:):46:

canlar çalıştığımdan dola yı forumu çok iyi takip edemiyorum ama hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için de çok saolunn :42::42::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

dün sağ altta carte dor reklamı vardı ya hani.. akışkan çikolatalı..
bende isyan etmiştim hani.. hamileler var burda diye..kk sesimi duydu herhalde..
şimdi de bende orkid var.. hamile sayfasında çok manidar olmuş..:60:

biz gidiyoruz..kendinize iyi bakın,
yarın yarım gün mesai yapaciük.. şenlendim şimdiden..
öpüyorum her yerinizden.. byes:54:

Back
X