• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
teyzeleri bn bebişimn hareketlerini hissetmeye basladım bugun özellkle denedm cikolata yiyip gercekten bi kıpırtı gibi cok güzel erken hissederim die düsünüyodum bnde zaten bn masallh vucudumu cok dinlerim oncedende kist cıkardı bn doktra bnm sagda kist var die giderdim nerden biliyosun derdi bakardı gercektende olurdu :)

nisacım yazdım sana görmedin herhalde..
ben pek anlayamadım da.. :53: son hamileliğinin başında ikiz bebek bekliyordun ama bi tanesini kaybettin..:53: ama öteki seninle öyle mi:53::53: mucizenin ta kendisi yanee.. yanlış mı anlamışım?:53:

KUSURA BAKMA görmemişim canım..evet doğru anlamışsın canım..yani herşey hastahanede yattığım süreçte ve hamileliğimin başlarında oldu 1.5 aylık falandı

herkese bai bai, kapatyoz tükkanı :3:

petuşçum gitmeden yetişeyim sana ..bugün prensesin hareketlerini hissettiğini okudum..ne güzel :))))))))))Allah zıplamalarını görmeyi nasip etsin canım inşallah..ablanın söyledikleri bana da uydu canım..oğlum ilk başta kelebeğin kanatları gibiydi okşuyrdu sanki karnımı, sonraları balık gibi kayıyrdu..şimdi bu da kelebeğin kanat çırpınşlrı gibi dur bakalım yarın belli olacak...

kızlar sizdede akıntı oluyor mu bayağa akıntım oluyo benim beyaz renkli kanamam mı var diye koşuyorum bakıyorum akıntı

evet canım bazen aynı durumu ben de yaŞıyrm..genelde akıntı oluyr zaten ama bazen gerçekten kanama olyrmş gibi his veriyr

arkadaşlar boğazımın ağrısından duramıyorum çok fena grip oluyorum :( siz gripken naptınız nasıl atlattınız banada taktik verin

canım ben daha topiğe kayıt olmadğm günlerde ..işte muhtamelen 2 aylık falaNken yakalandm gribe boğaz ağrsyla başlamştkii ben en ufak boğaz ağrsndan sonra ağır grip geçiririm ..dr.a gittim ilaç verdi ama kullanmadm..rapor aldm işe gidemedim zaten..dinlendim..evde kız kardeşim vardı oğlumla ve evle o ilgilendi..mandalina meyve ,ıhlamura elma dilimleyip çay yaptm onu içtm.......işin kötüsü benim bugün de deli gibi boğazım ağrıyr..sonu ötekiler gibi grip olrsa....ama bukadar sık arayla grip olmam diye seviniyrdm bir de..

teyzeleri bn bebişimn hareketlerini hissetmeye basladım bugun özellkle denedm cikolata yiyip gercekten bi kıpırtı gibi cok güzel erken hissederim die düsünüyodum bnde zaten bn masallh vucudumu cok dinlerim oncedende kist cıkardı bn doktra bnm sagda kist var die giderdim nerden biliyosun derdi bakardı gercektende olurdu :)

tebrik ediyorum seni canım:))))))))) ne güzel bir duygu:))))))) Allah nice hareketlerini göstersin inşallah..

arkadaşlar boğazımın ağrısından duramıyorum çok fena grip oluyorum :( siz gripken naptınız nasıl atlattınız banada taktik verin

geçmiş olsun canım ben de 2 kez hafif atlattım inşş tekrarlamaz.... bol bol meyve ye, sıcak su-bal-limon iç bi de ılık ballı süt iyi geliyor, bol bolda dinlen tabi.

Merhaba kızLar..
Ailemize yeni bir üyenin katıLacağını öğrenir öğrenmez bu topiğe daldım.. Heyecanım vardı, çok da çaba harcamamış, bir iki ay beklemiştik. Herşey güzeLdi.. Öğrendiğimin 3. günü eniştem öLdü.. Kimseye söyLememiştik.. Elim, istem dışı karnımda, tabut başLarındaydım :( Bir süre sonra eşimin aiLesine haber vermeye karar verdik. Onlara gideceğimiz gün, eLtimin babasını kanserden kaybettik.. Sevdiğimiz biriydi, gençti, çok çekmişti.. Daha bir yandık.. MoraL oLsun diye söyLedik.. İyi ki sürpriz oLsun, çok sevinsinler gibi bekLentilerim oLmamış. KaLdı ki ben de üzgündüm.. Üst üste geLen sıkıntıLar da işin içine girince mide buLantıLarım, kusmaLarım yüzünden bir hafta hastanede yattım.. Hiç geçmedi günLer.. Tam herşey yoLuna girdi dedik,artık büyüyen karnımın, çevrenin iLgisinin tadını çıkaraLım dedik.. 20 yıLLIk candostumun eşini taLihsiz bir kaza sonucu kaybettik.. 8 yıL birbirLerini bekLemişler, iki ay önce de güLe oynaya düğünLerini yapmıştık.. Bebek arabası onLardandı.. Yoğun bakım günLeri, cenaze,son yoLcuLUk, gidişinden beri bir türLü geçmeyen bir hafta.. İçiniz karardı, biliyorum ama burası benim rahatLama yerim.. Bebeğin tadını çıkarabiLeceğim bir yer.. Ama onca şeyin üstüne, bebekLe yaLnız kaLamadım.. OnunLa iletişime geçmedim.. Sadece karnım büyüyor.. tarama testLeri vs. yapıLmıştı.. 20 gün sonra, bir arayım da sonucu aLayım dedim.. Şaştım kendime.. Hiç umudumun kaLmadığı bir dönemdeyim sanki.. Dostum orada yarım kaLan mutLuLuğuna ağLarken, ben burada sevinemiyorum.. Bebeği hissetmiyorum biLe.. Sadece bu ortama güveniyorum. Sizin duyguLarınız, heyecanLarınız beLki bende de coşku uyandırır diyorum.. Tabi bir de işin maddi boyutu var, yerine göre eşimin de benim de hiç paramızın kaLmadığı zamanLar çok.. Ve bu da söndürüyor içimdeki gıdımcık coşkuyu.. Ne oda takımLarına, ne bebek kıyafetLerine bakabiLiyoruz.. HamiLeLik kıyafetLeri içinse şükrediyorum, iyi ki zayıflığımı kamufle etmek için herşeyi bol almışım diyorum..SürekLi üzgün oLmak.. Migren atakLarımda ise bugün 5. gün, haLa geçmedi.. Şu berbat mide buLantıLarı gibi bu migrenin buLantıLarı da tadını çıkarmama izin vermiyor.. BiriLerinin güdüLemesi lazım sanırım beni.. Arkadaşımı son bir kez görmek istedim, beni o buz gibi morga aLmadıLar.. Sen hamiLesin dediLer.. Benden mi bahsediyorsunuz diyorum, ağLarken.. Umarım toparLanırım, umarım bebeğin biLincine varır, artık onunLa iletişime geçerim.. 14+1 im.. Cinsiyete dair bir şey de yok.. Çevremdekilerin hamiLeLik süreçLerini adeta coşkuyLa yaşarken, şimdi ben niye böyLeyim diyorum.. HormonLarı anLadım, vara yoğa ağLatırLar da; bebekLe anneyi de birbirine bağLarlar.. İşte böyLe derin bir keder içindeyim, gücüm yetene kadar.:43:

sağol canım ya içimi rahatlattın bende acaba birtek bana mı oluyor diye düşünüyodum:43:demekki bi sıkıntı yok:55:

CANım ben yarın dr.a soracağım yine de bu durumu..daha önce hamileliğimin başında henüz hangi dr.a devam edeceğime karar veremediğim dönemde gittiğim dr.dan birine bahsetmştm bu durmdm ve fitil krem ve hap vermişti mantardr diye bende kullanmadm sadece ara sıra kremi kullanmştm...şimdi artk dr.ma karar verdim ve hep ona devam edeceğim..ilk 9 haftalık hamileyken gitmştm ona..ve yarın da ona gideceğim..soracağım ona

Masallah canim erken hissetmissin bebisinin hareketlerini.bende hissedecegim zamani sabirsizlikla bekliyorum

Merhaba kızLar..
Ailemize yeni bir üyenin katıLacağını öğrenir öğrenmez bu topiğe daldım.. Heyecanım vardı, çok da çaba harcamamış, bir iki ay beklemiştik. Herşey güzeLdi.. Öğrendiğimin 3. günü eniştem öLdü.. Kimseye söyLememiştik.. Elim, istem dışı karnımda, tabut başLarındaydım :( Bir süre sonra eşimin aiLesine haber vermeye karar verdik. Onlara gideceğimiz gün, eLtimin babasını kanserden kaybettik.. Sevdiğimiz biriydi, gençti, çok çekmişti.. Daha bir yandık.. MoraL oLsun diye söyLedik.. İyi ki sürpriz oLsun, çok sevinsinler gibi bekLentilerim oLmamış. KaLdı ki ben de üzgündüm.. Üst üste geLen sıkıntıLar da işin içine girince mide buLantıLarım, kusmaLarım yüzünden bir hafta hastanede yattım.. Hiç geçmedi günLer.. Tam herşey yoLuna girdi dedik,artık büyüyen karnımın, çevrenin iLgisinin tadını çıkaraLım dedik.. 20 yıLLIk candostumun eşini taLihsiz bir kaza sonucu kaybettik.. 8 yıL birbirLerini bekLemişler, iki ay önce de güLe oynaya düğünLerini yapmıştık.. Bebek arabası onLardandı.. Yoğun bakım günLeri, cenaze,son yoLcuLUk, gidişinden beri bir türLü geçmeyen bir hafta.. İçiniz karardı, biliyorum ama burası benim rahatLama yerim.. Bebeğin tadını çıkarabiLeceğim bir yer.. Ama onca şeyin üstüne, bebekLe yaLnız kaLamadım.. OnunLa iletişime geçmedim.. Sadece karnım büyüyor.. tarama testLeri vs. yapıLmıştı.. 20 gün sonra, bir arayım da sonucu aLayım dedim.. Şaştım kendime.. Hiç umudumun kaLmadığı bir dönemdeyim sanki.. Dostum orada yarım kaLan mutLuLuğuna ağLarken, ben burada sevinemiyorum.. Bebeği hissetmiyorum biLe.. Sadece bu ortama güveniyorum. Sizin duyguLarınız, heyecanLarınız beLki bende de coşku uyandırır diyorum.. Tabi bir de işin maddi boyutu var, yerine göre eşimin de benim de hiç paramızın kaLmadığı zamanLar çok.. Ve bu da söndürüyor içimdeki gıdımcık coşkuyu.. Ne oda takımLarına, ne bebek kıyafetLerine bakabiLiyoruz.. HamiLeLik kıyafetLeri içinse şükrediyorum, iyi ki zayıflığımı kamufle etmek için herşeyi bol almışım diyorum..SürekLi üzgün oLmak.. Migren atakLarımda ise bugün 5. gün, haLa geçmedi.. Şu berbat mide buLantıLarı gibi bu migrenin buLantıLarı da tadını çıkarmama izin vermiyor.. BiriLerinin güdüLemesi lazım sanırım beni.. Arkadaşımı son bir kez görmek istedim, beni o buz gibi morga aLmadıLar.. Sen hamiLesin dediLer.. Benden mi bahsediyorsunuz diyorum, ağLarken.. Umarım toparLanırım, umarım bebeğin biLincine varır, artık onunLa iletişime geçerim.. 14+1 im.. Cinsiyete dair bir şey de yok.. Çevremdekilerin hamiLeLik süreçLerini adeta coşkuyLa yaşarken, şimdi ben niye böyLeyim diyorum.. HormonLarı anLadım, vara yoğa ağLatırLar da; bebekLe anneyi de birbirine bağLarlar.. İşte böyLe derin bir keder içindeyim, gücüm yetene kadar.:43:

başınsağolsun birçok acıyı aynı zamanlarda yaşamışsın zordur eminim başınız sağolsun:(
ama inşallah bunlar sondur deyıp bebeğine odaklan ne para pul ned euzerıne alıcagın bı kıyafet mutlu etmıyo aslında bızı onun o mis kokusunu hayal ederek yaşamak mutlue dıyo ınsanı gerisi teferruat
daha guzel gunlere dıyım canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gıder...

bazen insanın yaşadığı acılar karşısında başkalarının söyledikleri hafif gelir ama yine de sabırlı olmaALIsın..ölüm insanoğlunun elini kolunu bağlayan,çaresiz bırakan,sözün bittiği yer...ama Allah tan geride kalanlara sağlık dilemekten başka bir şey yapamıyoruz... ölüm acısını yaşayan yalnız sen değilsin ve son da olmayacaksın...belki topiğimizdeki anne olmayı bekleyen arkadaşlarımızın içinde bile annesini babasını KIYMET verdiğini (ALLAH evlet acısı hiç kimseye yaşatmasın) kaybeden vardır...ama doğmak da hayatın içinde ve sen şimdi bu yola doğru ilerliyrsun hepimiz gibi...tabiki hepimizin sosyo-ekonomik durumu birbirimzden farklı--ama birimiz bebeğinin çırpınışını hissetse ötekimiz kendi hissetmişcesine mutlu oluyr..birimiz bir cinsiyet haberi verse sanki kendimiz öğrenmişcesine tek yürek oluyoruz....giysi miysi bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almaktan ve onun saadet dolu ömür yolculuğuna tanık olmaktan daha değerli değil......önemli olan ve sahip olduğumuz tek gerçek bu.....gerisi yan branş...inan burda canında can taşıyan herkes aynı görüşte....ve burası da zaten böyle güzel o yüzden senin de dediğin gibi gel paylaş acın hafifler...

benimde karnımda ufak ufak minik kırmızı noktalar var
ama kabarık değil mandalina dokusu gibi
derim mi açılıyor bilmiyorum
pazartesi bende göstericem doktora

Aynı noktalar bende de var ve ara ara kaşınıyorlar. Doktora sorduğunda yazarmısın ne dediğini?

kızlar sizdede akıntı oluyor mu bayağa akıntım oluyo benim beyaz renkli kanamam mı var diye koşuyorum bakıyorum akıntı
Bende de çok oluyor özellikle çok hareket ettiğim zamanlarda, temizlik falan yaptığımda çok fazla geliyor.
Günlük ped kullanıyorum ben artık.
Günde 2 tane ancak yetiyor.

Back
X