• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günadın herkeseee :)))))
biz de ilk hareketleri 14 sonu 15 başında hissettik en şiddetlisi de önceki gündü :D
:119::119::119::119::119:
ne yapsınlar hıı..
sizinle birlikte işe mi gidecekler..
lütfen bayanlar lütfen istirham ederim.. biraz anlayış..
ne yane adam evde oturmak dinlenmek yerine temizlik mi yapıcak hıı:50: hadi geçtim bari yemeği mi bi zahmet yapacaklar.. töbe töbee.. daha neler yanee.. :33:

yahuu de gett....
ben ona didim git tatile git bekar arkadaşlarında,evde olup asaaaabileştirme beni die oysa....
hımbıl gibi günlerce play station oynadı...:47::47::47:

günayrın kızlar :)

ben iki hafta buralarda olamayacağım. aslında bayramda gidecektim memlekete ama dün işlerin gidişatına baktım ve karar verdim, benim tatilim gelmiş, bayrama sabrım yok, gittim on gün senelik iznimin beş gününü aldım...
şimdi ver elini kayseri... annemi özledim :( gidiyim biraz şefkat depolayayım... çok ihtiyacım var..
herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum... inş ben de geri döndüğümde bebikimin hareketlerinden bahsederim size... konsantre oluyorum oluyorum tık yok... benim oğlanın kaslarını kuvvetlendirecek bişeyler yiyim kayseride en iyisi... :9: :9: :9: :9:

güle güle canımm iyi tatillerrr
kayınvalidesi gelecek olan senmiydin tatlımm. gelmiyor heralde kayganan:1:

hekese günaydınlarrr....
çalışan qadınlar tatilin keyfini çıkarın bugün..tam gün çalışanlara üzüldüm yazıkk:5:

geçmişi okuyaym derken 1 saat olmuş :52:

birazdan gider kahvaltımı yaparım ama öncelikle;

rüyanaz oğluşun oluyormuş gözün aydın kuşum:54:
hepyek85 çokkk üzüldüm canım yaşadıkların kolay değil ama bebeğin için güçlü olman lazım..Allah sabır versin bebeim sana:5:

kıslar bende dün gece itibariyle bir pıttt hissettim:21:

saremiss senin o müdürün tepe taklak olsun emiii:57:

ne yapsınlar hıı..
sizinle birlikte işe mi gidecekler..
lütfen bayanlar lütfen istirham ederim.. biraz anlayış..
ne yane adam evde oturmak dinlenmek yerine temizlik mi yapıcak hıı:50: hadi geçtim bari yemeği mi bi zahmet yapacaklar.. töbe töbee.. daha neler yanee.. :33:

pehhh...kapıdan girince elinde play station kolu koltuğa pusmuş, üstünde pattaniye, öle masum köppek eniği gibi bi bakış atar, hayddeeee bütün yelkenler foraa:53::53:

yapar yapar benim kocam bidanedir, sadece canı yapmak istesin temizlikte yapar yemekte.... allah başımızdan ekssik etmesin:) ama canı istemezse petuşun dediği gibi bi sahne ile karşılaşırım akşama...

ben iki hafta buralarda olamayacağım. aslında bayramda gidecektim memlekete ama dün işlerin gidişatına baktım ve karar verdim, benim tatilim gelmiş, bayrama sabrım yok, gittim on gün senelik iznimin beş gününü aldım...
şimdi ver elini kayseri... annemi özledim :( gidiyim biraz şefkat depolayayım... çok ihtiyacım var..
herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum... inş ben de geri döndüğümde bebikimin hareketlerinden bahsederim size... konsantre oluyorum oluyorum tık yok... benim oğlanın kaslarını kuvvetlendirecek bişeyler yiyim kayseride en iyisi... :9: :9: :9: :9:

ŞİMDİDEN İİ BAYRAMLAR CNM...İİ BAK ŞEHZADEMİZE:emir_bebek:

İyi yolculuklar iyi tatiller canım dikkat et kendine iyice dinlen :D

:52::52::52::52::52::52::52:,

hemşerimmmmm
benimde annem kayseri ERKİLET li.....kayserinin heryerinde akrabam var.evlendikten sonra hiç gidemedim:5:
ama bekarken heryaz 3 ay kalırdık annemle:1:
:29:

hekese günaydınlarrr....
çalışan qadınlar tatilin keyfini çıkarın bugün..tam gün çalışanlara üzüldüm yazıkk:5:

geçmişi okuyaym derken 1 saat olmuş :52:

birazdan gider kahvaltımı yaparım ama öncelikle;

rüyanaz oğluşun oluyormuş gözün aydın kuşum:54:
hepyek85 çokkk üzüldüm canım yaşadıkların kolay değil ama bebeğin için güçlü olman lazım..Allah sabır versin bebeim sana:5:

kıslar bende dün gece itibariyle bir pıttt hissettim:21:

saremiss senin o müdürün tepe taklak olsun emiii:57:

Aminnn... inş tatlımmm...:47: :47:

Kızlar evde olan varsa birazdan show klüp de esra erol ve minik meleğini gösterecekmiş nasıl tatlı o yaaa yirim yirim:9::nazar::nazar:

:52::52::52::52::52::52::52:,

hemşerimmmmm
benimde annem kayseri ERKİLET li.....kayserinin heryerinde akrabam var.evlendikten sonra hiç gidemedim:5:
ama bekarken heryaz 3 ay kalırdık annemle:1:
:29:

ben erkilette bi okulda üniden mezun olduğumda ücretli öğretmenlik yapmıştım biliyorum oraları... kayseriyi özledim mi bilmiyorum ama annemi çok özledim canım ben yaa....:(( ben pınarbaşılıyım bu arada, çerkezim..

ah ahh... nerdeee... geliyor valla son hız... ondan kaçış yok ki balım... hangi deliğe girsem bulur o :22: :22:

pehhh:19:
bende ne güzel gelmiyo heralde diyicektimm:57:
neyse sen anacının o güzel kollarında hiç bişey düşünme bol bol sevgi şefkat depola gel hayatım:38:

pehhh:19:
Bende ne güzel gelmiyo heralde diyicektimm:57:
Neyse sen anacının o güzel kollarında hiç bişey düşünme bol bol sevgi şefkat depola gel hayatım:38:

8 ay olduydu anamı görmeyeli...bayram bayram diodum bayramdada gidemicem.:50::50::50::50:
Sen gel bayram sonu didim emme kıyamıom onada burda 4 duvar arasında...didim en kötü ben doğurcam zmn gelirsin:)):52::52::52:

ben erkilette bi okulda üniden mezun olduğumda ücretli öğretmenlik yapmıştım biliyorum oraları... kayseriyi özledim mi bilmiyorum ama annemi çok özledim canım ben yaa....:(( ben pınarbaşılıyım bu arada, çerkezim..

hııı...pınarbaşıyı duydum ama gitmedim cnm..olsun güzeldir kayseri=)
insanları sıcak ve içtendir...yimekleride çoook lezzetlidirr..hele ordaki teyzem bir yemek yapar missss gibi olur.:56:
ben de teyzemi özledimmmm:5:

Back
X