• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
8 ay olduydu anamı görmeyeli...bayram bayram diodum bayramdada gidemicem.:50::50::50::50:
Sen gel bayram sonu didim emme kıyamıom onada burda 4 duvar arasında...didim en kötü ben doğurcam zmn gelirsin:)):52::52::52:

ahh bitanem yaa

bide gidicem diye kendinide adapte etmiştinn. zor gelir şimdi ama takma kafana sağlık olsun..

orada konu komşu olsa gider gelirdi 1 hafta bile kalsa size yeterdi ama haklısın hiç bilmediği bi yer gelipte napıcak sende çalışıyon bütün dışarı çıkıp tek başınada gezemez. kayınvalide aynı şehirde olsaydı onla görüşürlerdi ama oda uzakta
.bencede en iyisi doğum zamanı :))

ahh bitanem yaa

bide gidicem diye kendinide adapte etmiştinn. zor gelir şimdi ama takma kafana sağlık olsun..

orada konu komşu olsa gider gelirdi 1 hafta bile kalsa size yeterdi ama haklısın hiç bilmediği bi yer gelipte napıcak sende çalışıyon bütün dışarı çıkıp tek başınada gezemez. kayınvalide aynı şehirde olsaydı onla görüşürlerdi ama oda uzakta
.bencede en iyisi doğum zamanı :))

aynen bebem ya...ne kötü böyle şeylere alışmak..bizim çocuklarda alışcaz zaar 1 sene anneyi görmese oralı olmucaklar dimekki.oofffff:50::50::50:
şunun şurasında doğuma ne kaldı hem dimii:21::21:
keteyi bilmemde bi mantı olaydı eyiydi:24::24:

biz de bugün oğluşumla annannesi ile bebiş görmeye gideceğiz :))) Bu gideceğimiz kişiyi haziranda görmüştüm en son kocaman göbüşlü bi hamileydi darısı sana demişti şimdi bebişi görmeye hamile olarak gidiyorum vay beeeeee :D

aynen bebem ya...ne kötü böyle şeylere alışmak..bizim çocuklarda alışcaz zaar 1 sene anneyi görmese oralı olmucaklar dimekki.oofffff:50::50::50:

babama derdimdi eskiden;bi sevgilim olsa naparsın baba?
o da bana derdiki napıyım tatlım göz görmeyince gönül katlanıyorr:27:
demekki insan görmediği zaman katlanabiliyor herşeye...ama ben açlığa katlanamıom gidip kahvaltı yapcem artık..kete diyonus mantı diyonus beni yoldan çıkarıyonussss:56::56:
walla bu aldığım kilolar sizin yüzünüsden:27::27:

biz de bugün oğluşumla annannesi ile bebiş görmeye gideceğiz :))) Bu gideceğimiz kişiyi haziranda görmüştüm en son kocaman göbüşlü bi hamileydi darısı sana demişti şimdi bebişi görmeye hamile olarak gidiyorum vay beeeeee :D

görceniz beben 40 ı çıktımı? bizim oralarda bi inanış vardırda kırkı çıkmamış bebeğe hamile kadın bakmaz die:44::44:
olayın nedenini kökünü vs. bilmomda öle derler
bende adet yerini bulsun die sorim istediydim

oyyy valla oralı olmazlarsa üzülürüm he bide şimdi biz küçücükken minicikken pıtırcıkken bırakıp işe gitcez ya annelere kayınvalidelere. bizden uzaklaşırlarmı acaba. annaneye babanneye alışırlar:14: bizim kucumuza gelmezlerse annannenin peşinden ağlarsa:14:bende ağlarım

oyyhhh he valla olaydı bi tabak mantı eyi olardı ama Allahtan marketlerde var gayseri mantısı öğlen alakta yapak erken çıkıyok nası olsa:27:

görceniz beben 40 ı çıktımı? bizim oralarda bi inanış vardırda kırkı çıkmamış bebeğe hamile kadın bakmaz die:44::44:
olayın nedenini kökünü vs. bilmomda öle derler
bende adet yerini bulsun die sorim istediydim

evet canım temmuzda doğdu bebiş bildiğim kadarı ile..Zaten öyle olmasa annem kesin götürmezdi bilir de öyle şeyleri :D

Son düzenleme:
alışyon insan işte...11 yıl olmuş:(
her yıl 1 ay uzatyom arayı, şimdi 1 sene gitmesem aklıma gelmediğini düşünyom çoğu zmn:(
oysa ilk yıllar her ay gitsem doymuodum..

paris ya ben bide neyi düşünyom bilyonmu biz öle çalışan anneler olunca bebiklei çok görmicez ya çokmu şımartırız aceba..
bi arkadaşım vardı, gece hiç uyutmuodu bebik, çok kızyodu, işe geliodu ağlıodu gece kızdım bebikimie die, akşama elinde her gün bi hediyeyle gidiodu
biliyorum yanlış ama diodu dayanamıyorum, vicdanımı rahatlattığımı düşünyoru diodu:(:44:

alışyon insan işte...11 yıl olmuş:(
her yıl 1 ay uzatyom arayı, şimdi 1 sene gitmesem aklıma gelmediğini düşünyom çoğu zmn:(
oysa ilk yıllar her ay gitsem doymuodum..

paris ya ben bide neyi düşünyom bilyonmu biz öle çalışan anneler olunca bebiklei çok görmicez ya çokmu şımartırız aceba..
bi arkadaşım vardı, gece hiç uyutmuodu bebik, çok kızyodu, işe geliodu ağlıodu gece kızdım bebikimie die, akşama elinde her gün bi hediyeyle gidiodu
biliyorum yanlış ama diodu dayanamıyorum, vicdanımı rahatlattığımı düşünyoru diodu:(:44:

canım olabilir ya belki bizde aynısını yaparız. çünkü şimdiden düşünüyorum 3,5 aylıkken bırakıp gidicem daha kokusuna doyamadan o daha annesine alışamadan
bi benim mememden emmesi var bide sağıp biberona koyup oradan içirmek var:14:düşününce bile insanın vicdanı nasıl rahatsız oluyor ya:14:
birde bütün gün görmeyeceğiz akşama gidicez bi kaç saat vakit anca geçiricez:14: heralde her istediğini yapar herşeyine evet deriz.. zaten hasretlik var onu üzüp ağlatmamak için şımartabiliriz. aradaki dengeyi nasıl kurucaz hiç bilmiyorum:50:

siz ikili test yapmadınızmı orada değerden zaten anlaşılıyormş

Yaptırdık canım Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde erkeğe benzetti, kendi doktorum da arkasını döndüğü için göremedi kıza benziyor dedi iki arada bir derede kaldım bu Pazartesi Dörtlü teste gideceğiz o zaman öğreniriz inşallah 17+2 deyim çünkü :S

canım olabilir ya belki bizde aynısını yaparız. çünkü şimdiden düşünüyorum 3,5 aylıkken bırakıp gidicem daha kokusuna doyamadan o daha annesine alışamadan
bi benim mememden emmesi var bide sağıp biberona koyup oradan içirmek var:14:düşününce bile insanın vicdanı nasıl rahatsız oluyor ya:14:
birde bütün gün görmeyeceğiz akşama gidicez bi kaç saat vakit anca geçiricez:14: heralde her istediğini yapar herşeyine evet deriz.. zaten hasretlik var onu üzüp ağlatmamak için şımartabiliriz. aradaki dengeyi nasıl kurucaz hiç bilmiyorum:50:

evet şimdiden düşünmesi bile insanın içini kavuruyo
:53::53::53:

benim yöneticim var, kadın hayatımda tandığım en akıllı kadınlardan biri, hacettepe mezunu...44 yaşında, bi oğlu var 7 yaşında..
dioki zeki ama çok çalışmayı sevmio..ama napim dio, disipline etmek istemiyorum, bu yaştan sonra 2. bi çocuk yapmıcam nede olsa dio, ist. 2 ev yapmış kadın çalılıp çabalayıp arabası var vs..dioki evi olcak arabası olcak ben bu kadar kimin için çalıştım dio...4 aylıktı bırakıp işe başladığımda onun için katlandım dio, çok da başarılı olmasına gerek yok dio..

ilk dinleyince şok oldum ama düşününce bu duyguya kapılmamak mümkün değil...bu aklı başında ayakları yere sağlam basan bi kadın bile böle düşünyo yani...kitap mı okumak gerek aceba kendini geliştirmek için..ama çok duygusal bi konu bu bilemedim...:16:

benim yöneticim var, kadın hayatımda tandığım en akıllı kadınlardan biri, hacettepe mezunu...44 yaşında, bi oğlu var 7 yaşında..
dioki zeki ama çok çalışmayı sevmio..ama napim dio, disipline etmek istemiyorum, bu yaştan sonra 2. bi çocuk yapmıcam nede olsa dio, ist. 2 ev yapmış kadın çalılıp çabalayıp arabası var vs..dioki evi olcak arabası olcak ben bu kadar kimin için çalıştım dio...4 aylıktı bırakıp işe başladığımda onun için katlandım dio, çok da başarılı olmasına gerek yok dio..

ilk dinleyince şok oldum ama düşününce bu duyguya kapılmamak mümkün değil...bu aklı başında ayakları yere sağlam basan bi kadın bile böle düşünyo yani...kitap mı okumak gerek aceba kendini geliştirmek için..ama çok duygusal bi konu bu bilemedim...:16:

çok da başarılı olmasına gerek yok olayına ben katılamadım
ya o mala cana bişey olursa napıcak o çocuk ...
Anna baba parasına güvenip çok ta başarılı olmasına gerek kalmayan kişiler için ancak üzülürüm yani..
Yanlış düşünüyor...

Biz her koşulda ayakları üstünde durabilen sağlam evlatlar yetiştirelim de....
bizim annelik görevimiz bu
onları bir yere kadar hayata hazırlamak....

sen ona de ki
benim bir arkadaşım var
sizin için aaaaaaaa deli mi o kadan dedi de
:1::1::1:

evet şimdiden düşünmesi bile insanın içini kavuruyo
:53::53::53:
dimiii:14:

bu arada yukarda meme tabiri biraz kabamı ne olmuş:17:
kusura bakmayın göğüs diye düzeltiyorum orayı:30:

okumasada olur yane nasıl olsa ev araba var diyo he:53:
valla çok hassas bi konu bacım.. şimdiden düşünüyo insan bunlarıdaa

yefrum bende öle düşünyom da ama kendimede çok güvenim yok yani bende bu duyguya kapılırmıyım çok kestiremiom:))
yani 3 aylıkken bırakcaz bebeleri, doğurdu bıraktı başıma dicek anneler, yani nassı bi piskolojiye gireceğimiz kestiremiorum..
ben kendim çalışarak okudum üniversitede, babam yollamadı ben kendim zorla okudum vs. erkek gibi kadınımdır şu andada, her işimi kendim gördüm vs.
2 erkek kardeşim var allam bu kadar beceriksiz iş bilmez olamazlar yani
her gün kızar kavga ederim, 20 lira istesin yıkarım dünyayı eşek kadar oldun hala paramı istion falan die
bi felsefe basarım, ben senin yaşındayken derim falan..
teli kapatırım yrm saat sonra arayıp taam nereye yollim parayı derim, içimde kalmıştır hep ben yapamadım sen yap olurum
offf ben nie takıldıysam bu konuya zabah zabah, bu muhterem yrm günde...

dimiii:14:

bu arada yukarda meme tabiri biraz kabamı ne olmuş:17:
kusura bakmayın göğüs diye düzeltiyorum orayı:30:

okumasada olur yane nasıl olsa ev araba var diyo he:53:
valla çok hassas bi konu bacım.. şimdiden düşünüyo insan bunlarıdaa

biz biraz yokluğu öğretmeyi düşünüyoruz çünkü çocuk varlık içinde büyüdükçe sorumluluk sahibi olamıyor. herşeyin istediği gibi olamayacağını yeri geldiğinde bazı şeylere sahip olamayacağını bilmeli.

Back
X