• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
dimiii:14:

bu arada yukarda meme tabiri biraz kabamı ne olmuş:17:
kusura bakmayın göğüs diye düzeltiyorum orayı:30:

okumasada olur yane nasıl olsa ev araba var diyo he:53:
valla çok hassas bi konu bacım.. şimdiden düşünüyo insan bunlarıdaa

yok bebem rahat ol...çıtırken gögüs de, bebik olunca meme olyo sanki zaten kendisi:52::52:

biz biraz yokluğu öğretmeyi düşünüyoruz çünkü çocuk varlık içinde büyüdükçe sorumluluk sahibi olamıyor. herşeyin istediği gibi olamayacağını yeri geldiğinde bazı şeylere sahip olamayacağını bilmeli.
kesinlikle hayatta herşey biz insanlar için ne olacağı belli değil varlığıda yokluğuda bilmelii..

yok bebem rahat ol...çıtırken gögüs de, bebik olunca meme olyo sanki zaten kendisi:52::52:

hehe valla tatlım ya meme daha bi anaç geldi o an bana.. meme kulağa ne hoş geliyomuş meğerse bebemizin mama kaynağı şifa kaynağı.:nazar:

"Başbakanlık genelge yayınladı... Tüm geçit törenleri iptal "

geçen yılda iptal di dimi başka bi nedenden ötürü????

insanlar isim bulamıo artık bebiklerine heralde..mevcut isimleride beğenmiolar..tek harf değiştiryolar sanırsam..
ceylan..yeni versionu ceylin..
özge...yeni versiyonu özce..

"Başbakanlık genelge yayınladı... Tüm geçit törenleri iptal "

geçen yılda iptal di dimi başka bi nedenden ötürü????

hatırlamıyorum.. ama ankarada iptal edilmediydi sanki servisler bi türlü hareket edememişlerdi, ha bi de deli gibi yağmur yağıyordu, ne ıslanmıştım yaa....

:104: :104: :104: :104: :104: ay bu da çok tatlıymış yaaa :52:

hatırlamıyorum.. ama ankarada iptal edilmediydi sanki servisler bi türlü hareket edememişlerdi, ha bi de deli gibi yağmur yağıyordu, ne ıslanmıştım yaa....

:104: :104: :104: :104: :104: ay bu da çok tatlıymış yaaa :52:

hava çok soğuktuda başbakan töremi katılamalıydı..amen ya takıldım yine..
çok datlu şebelekler vaaa:76:

evet evet acayip bi şey bu meme mevzuu.. anne olunca göğüs birden memeye dönüşüyor ve bu meme biraz da kamusal bi meme oluyor.. üstüne her yerde her zaman konuşulabiliyor..

bide heryerde herkesin yanında açılabiliyo...kimse ona bi sex objesi gibide bakmıo:))
iett otobüsünde kadın çıkarıp emzirebilyoooo :53:

evetttt....
beklenen gün kapıda heyecan doruklara tırmandı:52:
geriye kaldı cumartesinin geçmesi,pazar günü bebeimisle randevumuz varrr:32:
babamızla bu defa cinsiyetini öğrenip hemmen hastanenin karşısındaki kartopu bebek mağzasına dalarıs heralde:24:
saten çoğunuz birazdan çıkarsınız kızlar..hepinize iyi tatiller:3::3:
pazartesiii bebeişimle ilgili çook çarpıcı açıklamalarla tekrar aranızda olucamm..:29::29:

evetttt....
babamızla bu defa cinsiyetini öğrenip hemmen hastanenin karşısındaki kartopu bebek mağzasına dalarıs heralde:24:
pazartesiii bebeişimle ilgili çook çarpıcı açıklamalarla tekrar aranızda olucamm..:29::29:

beklüüükkkkkkk hayırlı haberlerini.....
iş yerimin yanında nişantaşında bi mağaza açıldı micky mouse die...minnacık bi mağza hergün fitrinne bakyom çook güzel şeyler var ama kesin çok pahaldırı die giremedim hiç
beyime anlattım gaza geldi ne kadar pahalı olabilirki alırım ben kızıma die...
bizde onu beklicez gelince bebkimize bişiler alcaz yine:)):1::1:

beklüüükkkkkkk hayırlı haberlerini.....
iş yerimin yanında nişantaşında bi mağaza açıldı micky mouse die...minnacık bi mağza hergün fitrinne bakyom çook güzel şeyler var ama kesin çok pahaldırı die giremedim hiç
beyime anlattım gaza geldi ne kadar pahalı olabilirki alırım ben kızıma die...
bizde onu beklicez gelince bebkimize bişiler alcaz yine:)):1::1:

ayyy ne kdr pahalı olursa olsunn,bişeyi çok beğendiysem 12 taksit yapar yine alırım onu eşimde benim kibi olduğu içindir herhal kredi kartımız bi türlü sıfırlanmaz:27::27:

evetttt....

hayırlı haberlerle gel inşallahhh

ayyy ne kdr pahalı olursa olsunn,bişeyi çok beğendiysem 12 taksit yapar yine alırım onu eşimde benim kibi olduğu içindir herhal kredi kartımız bi türlü sıfırlanmaz:27::27:

amen ya...ben balık burcuyum duygusal alışverişe doymam hiç...babamız koç mantık adamı, beni frenlesin die onsuz heçç bişi alamam...:17:

ya dünki aynı yerde bi pıt oldu yine...kızlar kızım çok minnak güçsüz tepikler atıo sanırım, ben burdayım dio:9::9::9:

hayırlı haberlerle gel inşallahhh

sağol bebeim inşallahhh:29:

amen ya...ben balık burcuyum duygusal alışverişe doymam hiç...babamız koç mantık adamı, beni frenlesin die onsuz heçç bişi alamam...:17:

ya dünki aynı yerde bi pıt oldu yine...kızlar kızım çok minnak güçsüz tepikler atıo sanırım, ben burdayım dio:9::9::9:

:1::1::1:
8. ve 9. aylarda bu minnak tekmelerini çok arayacaksın şekerim:54::54::54::54:

hadi ben kaçtım artık byeeee:3:

Back
X