yok güzelim bebekle ilgili hiç bi sıkıntısı yok o ağrının sen hiç merak etme bende çok endişelenmiştim ama genelde yakınlarımda kime sorduysam yaşamış ve zaten doktorda normal dedi içimiz genişlediği için oluyomuş o sancı senin için rahat olsun..genelde bide sabahları kalkarken olurya o ağrıı ay çok sinirama istersen sağlık ocağı yakınsa oraya bi sorabilirsin için rahatlar hem..ben her sıkıntımda gidiyom bi kalp sesini dinleyip geliyorum
sen 1 gün sonrasına odaklan bebişi görmeye hç bişi kalmadı şekerli su iç bide çikolata ye üstüne ozaman hareketlenir kuzucuk inş. heyecanla bekliyorum bende merak ettim iyiceama kızçen olcek gibime geliyo bana nedense başından beri hayırlısı olsun inş. bitanem
![]()
sağol tatlım o kadar korktumki ağlayacaktım sabah nerdeyse otobüste
sağlıkocağınada gittim çok kalabalıktı benim hemşiremde orada değildi başka bi hemşire ayaküstü bilgi verdi üşütmüşsünür veya gaz sancısı olabilir ama rahatlamak için istersen git doktoruna dedi. pek yardımcı olamadılar yani tatlım..
ayy öyle odaklandımki anlatamam parmaklarımla çocuk gibi gün sayıyorum

inşallah herşey yolundadırrr
kızmı geçiyo bacım içinden bende oğlana taktım bu aralar deli gibi tatlı yiyorum
heralde psikolojik olarak tatlı yersen oğlun olur diyolarla ondan etkilendim sanırım

ama ömrüm boyunca bu kadar tatlı ve çikolata yani şekerli ne olursa bu kadar yememişimdir