• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşbulduk canım :)

bende içmiyorum kolayıda arada içiyorum ama unutmuş bünyem acayip gaz hemen

birde şimdi çok fazla hereket etmediğim için daha fazla dikkat etmem gerekiyor

dün bebek arabalarına baktık azcık çünkü dr kısa kısa dedi e-bebekte kampanya var 250tl alışverişe

50 tl indirim çeki veriyorlar ve biz eşimle kraft pr twiste karar verdik hafta içi almaya gidecez

inş. bebek odamızı da aldık şimdi içi çok boş yavaş yavaş yapabilecekmişiz alışverişleri

zaten banada pek kalmayacak gibi görnüyor teyzeleri ananesi her geldiğinde birşeyler

getiriyorlar bende yattığım yerden onlarla oyalanıyorum

slm mavilimm bişey sorcam o bebek araasına bende bakmıştım,mağazada da intenetteki fiyat mı ?birde bebek odasını ne marka aldın?ya araştırmadan karar veremiyorum,sizlerden fikir alayım.ben de 17 haftalık hamileyim,bi oğluşum olcak inşallah.

Merhaba bayanlar, bugün dörtlü testimi yaptırdım kan tahlillerimin sonucu 7-10 güne çıkarmış. Nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim 11 haftalıkken kız bebeğe benziyor demişlerdi, bugün kesin erkek olduğunu öğrendik. Rus takvimi, çin takvimi ve free hcg 31 doğru çıktı bana bunlar pek inandırıcı gelmiyordu...
Şimdi şu tahlil sonuçlarıyla doktora gideceğim günü dört gözle bekliyorum.
Bana çevremdekiler sürekli telde az konuş, bilgisayarla çok meşgul olma, tv den uzak dur gibi telkinlerden bulunuyorlar, sizler bunlardan sakınıyor musunuz? Ben şimdi bunu da kafama taktım, ailem başka şehirde olduğu için mecburen telde çok konuşuyorum

slm mavilimm bişey sorcam o bebek araasına bende bakmıştım,mağazada da intenetteki fiyat mı ?birde bebek odasını ne marka aldın?ya araştırmadan karar veremiyorum,sizlerden fikir alayım.ben de 17 haftalık hamileyim,bi oğluşum olcak inşallah.

mağazada 969 tl bide yanında 150 tl lik hediye çeki var canım

nette en uygun site tek toptan ordada 765 tl siyahı mavisi 699

tl civarında kargo sana ait olunca biz e-bebek tan almaya

karar verdik hediye çeki ilede başka şeyler alırız nasıl olsa alınacak

mobilyada meltem mobilya internet sitesinden bakabilirisin

üzerindeki yapıştırmlar çıkabiliyor kulaplar değişiyor biraz büyüdüğünde

farklı tasarlayabilirisn yada sevdiği cizgi kahramanların stckelrlarını yapıştırabilirsin

yatak büyüdüğünde 80*180 oluyor tek kişilik yatak baya götürür

evt cnm haklısın ayaklanmaya başladıgı zaman camları söküp yerine mika gib olan camlardan koydurabilirim
gömme dolap olayıda cok iyi olur yer kaplamaz
olabilir canım

bende senn gibi düşünüyorum cnm. o yüzden bebeğin odasına gömme dolap yaptırdım sürgülü kapı. kapılarına ayna koydurmadım çocuk bu belli mi olur yanında olmadığın bi anda bişey atar kırilir biyerine gelir allah korusun.

ben henuz yaptırmadım ama sürgülü istiyorum bende.. ne kadar mal oldu ayıptır sorması :)))

Merhaba bayanlar, bugün dörtlü testimi yaptırdım kan tahlillerimin sonucu 7-10 güne çıkarmış. Nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim 11 haftalıkken kız bebeğe benziyor demişlerdi, bugün kesin erkek olduğunu öğrendik. Rus takvimi, çin takvimi ve free hcg 31 doğru çıktı bana bunlar pek inandırıcı gelmiyordu...
Bana çevremdekiler sürekli telde az konuş, bilgisayarla çok meşgul olma, tv den uzak dur gibi telkinlerden bulunuyorlar, sizler bunlardan sakınıyor musunuz? Ben şimdi bunu da kafama taktım, ailem başka şehirde olduğu için mecburen telde çok konuşuyorum

gözün aydın cnm..tebrikler...
yani illa zararı vardır ama bilmiyorum çalışyomusun bi çoğumuz çalışyoruz...tam ayaklarımın altında 2 tane bilgisayar kasası var gün boyu pc ile aramda 10 santim var:)) yani bi çok hamile kadın var böyle olan..aa tabiki ne kadar uzak durursan o kadar iidir

hayırlı olsun canım oğluşun

benim dr um öyle kesinleşmiş bi zararı yok bebek için dedi pc ve telefonun ama genel olarak zaten zararlı şeyler ne kadar az durursan başında okadar iyi

gardolabın orjinal hali 3 kapılı ben bu şekilde 2 kapılı olarak birebir aynısın yaptırıyorum
üst taç ksımı ortalancak siparişini verdik yapılıyor
beşikte ıkeadan alıcaz
bide cibinlik alcaz beşiğe gardolabın tülüyle cibinliğe mavi mavi kelebelekler takıcam falan
Eki Görüntüle 286715 Eki Görüntüle 286716

çok güzel güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah....bende beyaz ya da krem düşünüyorum belki 2. kız olur onuda düşünmek lazım di mi :)))))

kızlarr tünaydın
kızımın ismini serra koymayı düşünüyorum dedim benim adımda sare uyumlu olur diye düşündüm dedim.sizce nasıl dedim ama kimse cevap vermiyo.zaten son 4 5 mesajıma hiç cevap veren olmadı.kendimi öksüz yetim gibi hissetmeye başladım ben amaaa;(((
ağlarım heee:5:

zaten burda tüm gün yazışan herkes bilgisayar başında hemen hemen
bir yemek için kalkıyoruz
tvdende sakınmıyorumda
telefonda az konuşup teli uzakk tutuyorum ben
:44::44::44:

kızlarr tünaydın
kızımın ismini serra koymayı düşünüyorum dedim benim adımda sare uyumlu olur diye düşündüm dedim.sizce nasıl dedim ama kimse cevap vermiyo.zaten son 4 5 mesajıma hiç cevap veren olmadı.kendimi öksüz yetim gibi hissetmeye başladım ben amaaa;(((

:))) yefrum ben o msj ı okudumda atlamışım, yoksa atlamam biliosun:))
eski bankamın genel mdürünün adıdır serra..tam bi yönetici, hep derdim hatta geçenlerdede yazmıştım annesi/babası serra ismini koyarken belrlemiş zaten yönetici olacağını die..
bence çok güzel bi isim..sevdiğim saygı dudugum bi insanın ismimin olmasıda etkili tabi bunda:27::27::27:

kızlarr tünaydın

çok güzel canım bence sera ismi bi arkadaımın kızının adıda berra :1: aklıma o geldi

canım kendini yalnız hissetme arada kaynamıştır mesajın yoksa görseler mutlaka cevaplandırırdı arkadaşlarrr:nazar:

günaydınnn biz geldikkkkk kuzular nasılsınız cumanız mübarek olsun..geçmişi okuduk odalar alınmış hepsi çok güzel güle güle günlerde yatsın bebişler:46::46: bizimde babamız evde bugün ondan geç geldik arada bi gene kaçamak yaparız :1: bu arada benimde 2 hafta sonra randevum var ayın 25inde konyadaki toktoruma 3lü test yapıcam demişti detaylı ultrasonlada bakar inş. 18 haftalık olcez çünkiii:46:

Konyada hangi dr.a gidiyosun ? bende Konyadayım doktorum Hikmet KARABACAK

kızlarr tünaydın

bir tanıdığımız ismini nil serra koydu
güzel bence ...

kızlarr tünaydın

ben cvp yazacaktım fakat gece yazdığın için şimdi görmezsin karambole gider diye vazgeçtim.

öncelikle kızımın adını nisan koymak istiyorum ama şimdiden babası dalga geçmeye başladdı, nissan citroen diye :41::20::41:

çok yakın arkadaşım geçen ay doğum yaptıve serra koydu kızının adını, çok güzel bir isim bence.

işin komik kısmı ben de sare koymayı düşünüyorum cici kızımın adını "elif sare" yada "sare nil"...

kızlarr tünaydın

ayyy serra ve sare ismini çoook severim çok uyumlu canım bence serra isminde vzgeçme süper:1:

mağazada 969 tl bide yanında 150 tl lik hediye çeki var canım

nette en uygun site tek toptan ordada 765 tl siyahı mavisi 699

tl civarında kargo sana ait olunca biz e-bebek tan almaya

karar verdik hediye çeki ilede başka şeyler alırız nasıl olsa alınacak

mobilyada meltem mobilya internet sitesinden bakabilirisin

üzerindeki yapıştırmlar çıkabiliyor kulaplar değişiyor biraz büyüdüğünde

farklı tasarlayabilirisn yada sevdiği cizgi kahramanların stckelrlarını yapıştırabilirsin

yatak büyüdüğünde 80*180 oluyor tek kişilik yatak baya götürür

çok sağol canım.
bebek arabası dediğin gibi uygun var bi kaç sitede,canlı görüp karar vericem inş.ben internetten özelliklerine göre bakıyorum seçmek zor oluyo.meltem mobilyadaki bebek odaları çok güzel ama fiyat baya pahalı geldi bana,çizgili boy denilen odayı beğenmiştim 3000 tl civarında.park yatak nasıl sizce?kullanışlı gözükmüyo ama kullananlar memnun.

kızlarr tünaydın

selam canım bende mesela 3 mesaj yazıyorsam birine cevap geliyor,ama bu forumun yoğunluğundan kimsenin bilinçli yaptığı bişey değil.
serra ? anlamı ne acaba

kızlarr tünaydın

uzun zamandır takip edyorum forumu ama yorum yazmamıştım sen ağlarım deyince dayanamadım
:) bence kızının adı süper.senin isminle çok uyumlu anlamıda güzel.bence değiştirme fikrini.

Konyada hangi dr.a gidiyosun ? bende Konyadayım doktorum Hikmet KARABACAK

ben 2li test için konyaya gittiğimde başlamıştım hikmet beye eşimde bende çok memnun kaldık ilk izlenimde..bayada ilgilendi sen başından beri onamı gidiyosun canım?? bu arada kaç haftalıktın??

Back
X