• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aaaa benimde doktorum o canım :46: 2.gidişim olacak kısmetse

tunicim yeni imajın gözümden kaçmadı cnm:)) yisinler oğluşunu..
ben sana resim bulmuştum bi ara bunuda kullan ama olurmu:)
$tuni.webp

Son düzenleme:
tunicim yeni imajın gözümden kaçmadı cnm:)) yisinler oğluşunu..
ben sana resim bulmuştum bi ara bunuda kullan ama olurmu:)
Eki Görüntüle 286866 Eki Görüntüle 286866

çooookkk şeker ama dimi yaaa dün kocşimle baktık baktık güldük:1::1:
amanınnnnnn sapıkkk kıza pipisini gösteriyo süper yaaaa bi ara bunuda koyayım şimdikini yeni koydum accık o dursun sonra bu sapık oğluşu koyarım :46::46: çok teşekkür edriz yawruşumm unutmamışsın ben bile unuttuydum :52:

kızlarr tünaydın
kızımın ismini serra koymayı düşünüyorum dedim benim adımda sare uyumlu olur diye düşündüm dedim.sizce nasıl dedim ama kimse cevap vermiyo.zaten son 4 5 mesajıma hiç cevap veren olmadı.kendimi öksüz yetim gibi hissetmeye başladım ben amaaa;(((
ağlarım heee:5:

canim serra amcamin kizinin ismi.severim serra ismini.kendi isminlede uyumluymus.

çooookkk şeker ama dimi yaaa dün kocşimle baktık baktık güldük:1::1:
amanınnnnnn sapıkkk kıza pipisini gösteriyo süper yaaaa bi ara bunuda koyayım şimdikini yeni koydum accık o dursun sonra bu sapık oğluşu koyarım :46::46: çok teşekkür edriz yawruşumm unutmamışsın ben bile unuttuydum :52:

bende çok beğendimde, kız annesi olarak yakıştıramadım kendime:)))
pipisini göstermio tuni ya ordaki şey ne ona bakıo yafrucaklar...ne olduğunu bilmiolar...keşfediolar annesi keşfediolar:27::27:

çok sağol canım.
bebek arabası dediğin gibi uygun var bi kaç sitede,canlı görüp karar vericem inş.ben internetten özelliklerine göre bakıyorum seçmek zor oluyo.meltem mobilyadaki bebek odaları çok güzel ama fiyat baya pahalı geldi bana,çizgili boy denilen odayı beğenmiştim 3000 tl civarında.park yatak nasıl sizce?kullanışlı gözükmüyo ama kullananlar memnun.

evet canlı görüp almak daha iyi bence kraftın tek olumsuz yanı ağırlığı ama zaten o kategoridekilerin hepsi öylee
ben birde concord beğendim ama aksesuarlarıyla 2000tl oluyor fiyat olarak kraft iyi gibi geldi
benm aldığım oda 1500 tl aldığım mağaza bunlardan baya bi stok yapmış ve şimdi kampanyada old için
bende aldım son 5 adetti hatta ben birde y.odasına park yatak alıcam ama eşimin abisi beşik vermiş küçüklerden ilk 6 ay onu kullanıp sonra odaya alıcam park yatak bence kullanışlı gibi geliyor o beşik olmasaydı şimdi alıcaktım odam için biraz ertelemiş olduk

hayırlı olsun canım oğluşun

benim dr um öyle kesinleşmiş bi zararı yok bebek için dedi pc ve telefonun ama genel olarak zaten zararlı şeyler ne kadar az durursan başında okadar iyi

Teşekkür ederim canım. Allah korusun bebeklerimizi, mecburiyetten tel, labtop kullanmak durumunda kalıyorum ama bundan sonra biraz daha sınırlandıracam

gözün aydın cnm..tebrikler...
yani illa zararı vardır ama bilmiyorum çalışyomusun bi çoğumuz çalışyoruz...tam ayaklarımın altında 2 tane bilgisayar kasası var gün boyu pc ile aramda 10 santim var:)) yani bi çok hamile kadın var böyle olan..aa tabiki ne kadar uzak durursan o kadar iidir

Teşekkürler canım, normalde kendi sağlığım için hiç bunlara dikkat etmezken hamile olunca her ayrıntıya kafa yormaya başladım, bundan sonra biraz daha sınırlı kullanmaya çalışacağım

kızlar ben kaçayımda eve ocağa bakayım az emi öptüm hepinizi gelirim yine ismim aşağıda dursun :52:

bende çok beğendimde, kız annesi olarak yakıştıramadım kendime:)))
pipisini göstermio tuni ya ordaki şey ne ona bakıo yafrucaklar...ne olduğunu bilmiolar...keşfediolar annesi keşfediolar:27::27:

aaa kendide bilmiyo haaaaa sıpaya bak sennn beraber keşife çıkmışlar hayırlı işler bol güneşler ozamann:52::52:
o sıpa benimkiyse yanındakide yağmur kim olcekk neden yakıştıramadın istermisin başka kızlara göstersinn damadın :52::52:

aaa kendide bilmiyo haaaaa sıpaya bak sennn beraber keşife çıkmışlar hayırlı işler bol güneşler ozamann:52::52:
o sıpa benimkiyse yanındakide yağmur kim olcekk neden yakıştıramadın istermisin başka kızlara göstersinn damadın :52::52:

ahhaaaa....yefrum demesinler sonra kızın anasına bak, aklı nerelerde die:) ağırdan satmaya çalışyom kızımı ondan ötürü bee yaa:46::46:

selam canım bende mesela 3 mesaj yazıyorsam birine cevap geliyor,ama bu forumun yoğunluğundan kimsenin bilinçli yaptığı bişey değil.
serra ? anlamı ne acaba

öncelikle beğenen herkese teşekkür ederim.eşimin tarafı ne öle ha sare ha serra aynı isim sanki dedilerdi pek canım sıkılmıştı moral oldu yazdıklarınız.anlamıda bolluk bereket getiren demekmiş.Ali imran suresinde bu anlamlarıyla geçiyormuş

öncelikle beğenen herkese teşekkür ederim.eşimin tarafı ne öle ha sare ha serra aynı isim sanki dedilerdi pek canım sıkılmıştı moral oldu yazdıklarınız.anlamıda bolluk bereket getiren demekmiş.Ali imran suresinde bu anlamlarıyla geçiyormuş

zaten onlar her şeye karışmasalar olmaz sanki....
Kızım senin içinden öyle geçtiyse cevabı vermezler zaten ...
:19::19::19:

ben 2li test için konyaya gittiğimde başlamıştım hikmet beye eşimde bende çok memnun kaldık ilk izlenimde..bayada ilgilendi sen başından beri onamı gidiyosun canım?? bu arada kaç haftalıktın??

canım benim yarın 17. hafta bitiyor, en başından beri Hikmet beye gidiyorum biz çok araştırdık herkes çok memnun ondan bide çok bilgili ve hastasına karşı çok ilgili biz çok memnunuz....senin kaç haftalık?

ahhaaaa....yefrum demesinler sonra kızın anasına bak, aklı nerelerde die:) ağırdan satmaya çalışyom kızımı ondan ötürü bee yaa:46::46:

dimi dimi öle derlerse bu sefer ben almam kızını zaten olmazz :1::1:
efferin:46:

canım benim yarın 17. hafta bitiyor, en başından beri Hikmet beye gidiyorum biz çok araştırdık herkes çok memnun ondan bide çok bilgili ve hastasına karşı çok ilgili biz çok memnunuz....senin kaç haftalık?

canım benimde 16. hafta bitmek üzere 18 haftalık olcaz gittiğimizde 3lü test yapıcaz demişti detaylı ultrasonlada bakarmı sormayı unuttum..ama bende çok memnunum devam edicem ona Allah izin verirse

dimi dimi öle derlerse bu sefer ben almam kızını zaten olmazz :1::1:
efferin:46:

canım benimde 16. hafta bitmek üzere 18 haftalık olcaz gittiğimizde 3lü test yapıcaz demişti detaylı ultrasonlada bakarmı sormayı unuttum..ama bende çok memnunum devam edicem ona Allah izin verirse

benim dün kontrolüm vardı, üçlü test için tahlil verdim haftaya çıkcak sonuç, dr. muayene ederken sordum detaylı ultrasonla ne zaman bakılcak diye o da bidahaki ay dedi sonra hadi merakın gitsin dedi biraz gösterdi :)))bu arada Konyada nerde oturuyosun?

benim dün kontrolüm vardı, üçlü test için tahlil verdim haftaya çıkcak sonuç, dr. muayene ederken sordum detaylı ultrasonla ne zaman bakılcak diye o da bidahaki ay dedi sonra hadi merakın gitsin dedi biraz gösterdi :)))bu arada Konyada nerde oturuyosun?

ozaman bende diyim ne zaman bakılcak diye merakımı gidermek için banada baksın :46::46: cinsiyetinide sölerim demişti ama ben memleketimde öğrendim bayramda :1: sen dünmü öğrendin cinsiyetini??
canım ben konyada oturmuyorum yaa seydişehirdeyim konyaya gidip geliyorum burda doktor durumu çok sıkıntılı..

ozaman bende diyim ne zaman bakılcak diye merakımı gidermek için banada baksın :46::46: cinsiyetinide sölerim demişti ama ben memleketimde öğrendim bayramda :1: sen dünmü öğrendin cinsiyetini??
canım ben konyada oturmuyorum yaa seydişehirdeyim konyaya gidip geliyorum burda doktor durumu çok sıkıntılı..

ben 14. haftada öğrenmiştim cinsiyetini,bu arada Selçuk Üni.de çalışıyorum yolun düşerse yada vaktin olursa beklerim çay içmeye :))))

Back
X