Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar ben de bugün tetanoz aşımı yaptırdım. Şimdilik ağrım yok bakalım inşallah olmaz. Ben de öğretmenm yani bebekim 5 aylık olunca bırakmak zorundayım. ama ben bakıcı düşünüyorum. güvendiğim temz titiz inançlı bir komşum var çok seviyorum. geçen yıl bir arkadaşn bebeğine baktı çok memnun kalmşlardı. ona baktıracağım ben de. benm annm bakamaz babam ve kardeşim var izmirdeler zaten ben zonguldakta. kayınvalide de istemiyorum aynı evde sürekli yapamam ben![]()
cnm ne yalan sölim kayınvalidemin bakmasını daha çok istiom..
annem şeker hastası bide çok gamsızdır yani, çok rahattır, öle dışarı çıkaramaz felan..
ama yüzde bin aminim kayınvalidem elinden gelenin en iisini yapar, çekirgem benim![]()
maşallah de bi tarafını kaşı..kayınvalidenle sana nazar değecek bak söylemedi deme.. övüp durma şu gadını gari.. kimse kötü düşünmez ama yine de sus otur aşşaaa.. kayınvalide terörü madurları var aramızda.. yazık değil mi onlara.. heveslendiriyon milleti..
annenden bahsetmiyon o kaaar..
cnm güvendiğin biriyse bakıcıda olur tabi maddi imkanın varsa..
ist. da bakıcı ve kreş aynı para aylık 800-1000 falan yani..
benim bakıcak kimsem olmasa bakıcı yerine kreşi tercih ederim gibi gelio ama tanıdığım bi komşum olsa belki böyle düşünmem![]()
son yarım saat bit artık mesai bit ......gel hafta sonu gel ...........
ee iimiş o zmn, ver gitsin bebeyicanım 300 tlye bakıyor o kadar uçuk değil. hatta yarım gün 250ye kapatırım ben onu :))
benim daha 1 saatim var![]()
Bende bebeğimi 3 aylıkken bırakıcam bugün tam 18 hafta olduk Allah olmayanlara nasip etsin inş.
Allah kısmet ederse anne olucam çok heyecanlıyız arkadaşlar şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz ?
canım 300 tlye bakıyor o kadar uçuk değil. hatta yarım gün 250ye kapatırım ben onu :))
ee iimiş o zmn, ver gitsin bebeyi
benim de 1,5![]()
bende beceremedm çizelgeyihayırlı olsun bebişin
bende beceremedm çizelgeyihayırlı olsun bebişin
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/469682-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.htmlBende bebeğimi 3 aylıkken bırakıcam bugün tam 18 hafta olduk Allah olmayanlara nasip etsin inş.
Allah kısmet ederse anne olucam çok heyecanlıyız arkadaşlar şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz ?
evet cnm bende hep öyle düşünyorum..ama o beni sevmese bende onu sevmezdim eminim..birazda kafam rahattır benim, önyargımda yoktur...başıma gelmeden ölemi bölemi, acabamı die sitres etmem kendime:)) bide gelince değiştirir evin şeklini eline sağlık süper olmuş derim, kapıdan çıktığı an haydi bey eski haline dönyoz dirim:)) yani azcıkta numaracıyım...petuş çok şanslısın kayınvaliden konusunda,benmki ben bakarım diyo,bilse gelini bu konuda pek istekli değil.ya çok sahplenmesinden korkuyorum.keşke senin gibi düşünebilsem.
kızlarr göbişler ne oldu bu arada büyüdümüü???
resimler bekliyoruzz
kızlarr göbişler ne oldu bu arada büyüdümüü???
resimler bekliyoruzz
Eve gelir gelmez foruma baktım, bugün aklımı nedense çok kurcalayan konuyu konuşmuşsunuz,tesadüf, bakıcıöğretmenim ben de, biz hem eşimin, hem de kendi ailemden uzağız onlar İstanbul'da. Burda da komşum bile yok tanıştığım. Ben de 4 aylıkken bırakıcam, bakıcı bulabilirsem. Anam, ağlayacak bir omuz bile yok ya, müsait olanınız varsa omzunu rıca edebilir miyim :2:
Eve gelir gelmez foruma baktım, bugün aklımı nedense çok kurcalayan konuyu konuşmuşsunuz,tesadüf, bakıcıöğretmenim ben de, biz hem eşimin, hem de kendi ailemden uzağız onlar İstanbul'da. Burda da komşum bile yok tanıştığım. Ben de 4 aylıkken bırakıcam, bakıcı bulabilirsem. Anam, ağlayacak bir omuz bile yok ya, müsait olanınız varsa omzunu rıca edebilir miyim :2: