• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya bu konuda bende kararsızım...nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım 2,5 ay önce detaylı ultrason için 500 tl...
sonra kendi gittiğim hastanede yapıolarmış die vazgeçtim bu hocaya gitmekten ama iptal ettirmedim randevumu..
ama bu adamı çok met ediolar
kendi hastanemdede 280 e yapıolar..kendi dr um gelmicek aynı hastanede başka bi kadın doğum dr u yapacak
dr um atıl beye gitmeme gerek olmadığını söyledi, o zmn bende ok gitmim demiştim.
ama şimdi bu kalpte kalsiyum birikmesi falan tırsdırdı beni..
acaba hazır atıl beyde randevum varken onada gitsemmi...kendi hastaneme güvensemmi..kadıköy şifa hastanesine gidiyorum
siz olasnız ne yapardınız??

canım bence gereksiz stres yapıyosun, hem sen niye doktoruna mail atıp cvp yazmasını bekliyceksin ki, ara sor bi an önce içini rahatlat, kendine de dert etme ciddi bişey olsa mutlaka dr.un bi önlem alırdı yada bu kadar rahat davranmazdı ...

günaydın kızlar,
sonunda bizde öğrendik cinsiyetimizi...kızım olacakmış :)))
üçlü testimizide yaptırdık bu hafta öğrenicez sonucumuzu...

ayy mistim maşallah :nazar:
kız annesi olması gereken ağırbaşlı vakur ve çok çok sıcakkanlı birisin
minik kızın da sana benzer inşallahh:16::16:

üçlü testin de temiz çıkar inşallah
ikili test temizse üçlü hayli hayli temizdir derler genelde

valla tatlım aklımda soru işareti kalmasın vede 500 ü verebilirim diyosan git
yukarda bahsettim eyüp ekici var buradada bende ona gitmeyi çok istiyorum kimisi gerek yok normal bi hastaneye git o kadar para verme desede içimden o adama gitmek geliyor ama. çok pahalı ya. bütçemiz pek uygun değil şuan ona..
şimdi araştırıyorum bi kaç yer çoğu yerdede 4 boyutlu ultrason yok.
lina kadın sağlığı merkezi var orayı aradım oradada yerler dolmuş önümüzdeki ay alabiliriz diyolar ancaa:53:
bir an önce bi yer bulmam lazım yani vakit kaybetmeden randevular doluyo ama sen almışsın bile randevunu akıllı kadının hali başka anam
eğer verebiliyosan 500 tl git bacım derim ben
ya kenara ayrılmış bi paramız yok ama kastırıp sıktırıp verriz illaki
ama kafam dahada karışırmı die korkuorum..
dr un kaybolacagını da soylemişti sankı bence bu durumun neye sebep oldugunu acıklasın bii bakalım bu içtigin ilaçlar belki fazla geldi yaptı ne biliim ama derdi
herhalde onu goren kadın ilaçları keserdi...bence ondan bir acıklama bekle ne olacak da kaybolcak ?? kalp doktoruna mı sormak lazım acaba ? kadın dr ları bu konuda yeterli bilgiye sahipler mı..bekle biii cvp versin kadında olmadı atıl bey e gidersin...sen su gittigin dr u arastırdın mı iyice nette orda burda detaylı ultrsanoda kendi hastanende değilde baska bir dr amı gitmen dogru olur acaba?
cnm ilaçlarla alakası yok, olsa sölerdi, ki kaldıki dr dün işe başlamadı heralde, o vitaminleri bi bana vermio bütün hastalarına verio
heralde onlarla alakalı olsa yıllardır bunu test etmiş olurdu??
yani dr umuda hastanemi netten arkadaşlardan çok araştırdım memnun olmayan yok, bi yamuğu olmamış kimseye:)
ayrıntılıyı aynı hastanede tanju bey die bi adam yapacak...adama çok ii diolar
ben ilk ona gitmeyi düşünmüştüm hatta ama randevu bulmak çok zor..bi cvp gelsin bakem ne dicek..güvenmek istiorum..
Günaydın herkese...........
Kızlar ya bu detaylı ultrasonda hangi haftalarda bakılıyo, yani belli bi süresi var mı? benim geçenlerde kontrolum vardı dr.um hiç bişey söylemedi, bidahaki kontrolüm aralıkta, ben hiç bi yer araştırmadım, hiç bi yerden randevu almadım...

18-24 arasıymış cnm..dr um bu hafta muayenede öle dedi

ayy mistim maşallah :nazar:
kız annesi olması gereken ağırbaşlı vakur ve çok çok sıcakkanlı birisin
minik kızın da sana benzer inşallahh:16::16:

üçlü testin de temiz çıkar inşallah
ikili test temizse üçlü hayli hayli temizdir derler genelde

çok saol cnm arkadaşım iyi dileklerin için..seninde bebeklerin güzel haberlerini bekliyorum...özledim seninle crafty ile sohbet etmeyi :14:

ben bu kadar abartılcak bi durum olduğunu sanmıyorum
çünkü gebeliğinizde bir prob yok Alaah a şükür emin ol gelecek diğer doktorda
bu konuda uzmandır ve doktorum onu görüşünü alıyordur eğer o ters birşeyler görürse
prof olana git derim ama devlet hastanesini kimseye tavsiye etmem ayrıntılı usg için
moraliniz bozulur ben yattım doktorum gönderdiği için çok rahattım ama insanlara bir
davranışları var anlatamam benmle birlikte bir kadın daha vardı düşük tehlikesi olan
bana hemn tekerlikli sandelye getirdiler yürütmediler ilgi alaka ama ben odaya giderken diğer kadın nefes nefese
eşinin kolunda geliyordu çok üzüldüm bi hor davranıyorlar anlatamam
soru sorduğunuzdada yanıt alabileceğinizi sanmıyorum
inş. cnm..ne olduğunu bilesem rahat edcemde, ne olduğunu bilmeyince insan kuruo kafasında
cnm şimdi okuyabildim yazdıklarını...geçmiş olsun cnm..sen içini ferah tut...hiçbirşey çıkmayacak Allah'ın izniyle..stres yapıp kendinide bebeğinide üzme cnm..

çok saol cnm

çok saol cnm arkadaşım iyi dileklerin için..seninde bebeklerin güzel haberlerini bekliyorum...özledim seninle crafty ile sohbet etmeyi :14:

inşallah yarın güzel haberler verebilirim mistim buluşmamız bu akşam inşallah :)
ben de çok özledim ama crafty'nin yeni aşkı doğdu, onu yakalayabilir miyiz bilmem :1:

selamlar herkese.ne güzel kızlar artıyo git gide,cinsiyet öğrenen herkese hayırlı olsun.ben de kız olcak diye çok umutlandım ama doktor erkek dedi.kıza dönme ihtimali var mı acaba:)pipisi burda dedi ama ne bileyim emin olamadım.

ya kenara ayrılmış bi paramız yok ama kastırıp sıktırıp verriz illaki
ama kafam dahada karışırmı die korkuorum..

cnm ilaçlarla alakası yok, olsa sölerdi, ki kaldıki dr dün işe başlamadı heralde, o vitaminleri bi bana vermio bütün hastalarına verio
heralde onlarla alakalı olsa yıllardır bunu test etmiş olurdu??
yani dr umuda hastanemi netten arkadaşlardan çok araştırdım memnun olmayan yok, bi yamuğu olmamış kimseye:)
ayrıntılıyı aynı hastanede tanju bey die bi adam yapacak...adama çok ii diolar
ben ilk ona gitmeyi düşünmüştüm hatta ama randevu bulmak çok zor..bi cvp gelsin bakem ne dicek..güvenmek istiorum..

18-24 arasıymış cnm..dr um bu hafta muayenede öle dedi

cnm benım yanlıs anlama benı bazı ilaçlar vardır senın bunyende farklı seyler yaratır sen daha iyii biliyorsun tabii...tavsiye istersen kurcalama fazla derim doktoruna cok guvenmem de onemli ve guzel bişey ne kadar dusundukce oyle mı boyle mı dıe paylaştıkca kafası karısıyo ınsanın en iyisi sen doktorunun sana gostereceği yolu izle bekle bakalaım gerekirse telden ara ....

ya bu konuda bende kararsızım...nişantaşında atıl yüksel die bi profdan randevu almıştım 2,5 ay önce detaylı ultrason için 500 tl...
sonra kendi gittiğim hastanede yapıolarmış die vazgeçtim bu hocaya gitmekten ama iptal ettirmedim randevumu..
ama bu adamı çok met ediolar
kendi hastanemdede 280 e yapıolar..kendi dr um gelmicek aynı hastanede başka bi kadın doğum dr u yapacak
dr um atıl beye gitmeme gerek olmadığını söyledi, o zmn bende ok gitmim demiştim.
ama şimdi bu kalpte kalsiyum birikmesi falan tırsdırdı beni..
acaba hazır atıl beyde randevum varken onada gitsemmi...kendi hastaneme güvensemmi..kadıköy şifa hastanesine gidiyorum
siz olasnız ne yapardınız??

canım içini ferah tut önemli bişey olsa kend doktorun uyarırdı,doktoruna güven bence.başka doktorlrla kafanı karıştırma.ama içim başka türlü rahat etmez diyosan sen bilirsin.rabbim korur meleklerimizi...

Arkadaşlar benim göbiş aldı başını gidiyor yaff herkes diyor bu ne şimdiden 62 ile hamile kaldım şuan 70 oldum:18:maşallh iştahım çok açık sizde durumlar nasıl? ya bide bugün işe giderken otobüste kustum sadece otobüste oluyor ya üfff :110: 18+3 olduk hissedemiyorum bebeğimi acele mi ediyorum

cnm benım yanlıs anlama benı bazı ilaçlar vardır senın bunyende farklı seyler yaratır sen daha iyii biliyorsun tabii...tavsiye istersen kurcalama fazla derim doktoruna cok guvenmem de onemli ve guzel bişey ne kadar dusundukce oyle mı boyle mı dıe paylaştıkca kafası karısıyo ınsanın en iyisi sen doktorunun sana gostereceği yolu izle bekle bakalaım gerekirse telden ara ....
yok cnmcım ya ndeen yanlış anlim..
burda yazoyoruz, çiziyoruz, birbirimize destek oluyoruz ne güzel..keşke konunun uzmanları olsakda bi kalemde rahatlatabilesek birbirimizi..
evet ya sahii nie forumda hiç nisan 2012 annesi olacak kadın doğum toktoru yok, toktor yok hııı:44::44::44:
bir sorsak o cevaplasa ne güzel olur demii:9::9:
canım içini ferah tut önemli bişey olsa kend doktorun uyarırdı,doktoruna güven bence.başka doktorlrla kafanı karıştırma.ama içim başka türlü rahat etmez diyosan sen bilirsin.rabbim korur meleklerimizi...
saol cnm, amin inş..dua ediyorum
Arkadaşlar benim göbiş aldı başını gidiyor yaff herkes diyor bu ne şimdiden 62 ile hamile kaldım şuan 70 oldum:18:maşallh iştahım çok açık sizde durumlar nasıl? ya bide bugün işe giderken otobüste kustum sadece otobüste oluyor ya üfff :110: 18+3 olduk hissedemiyorum bebeğimi acele mi ediyorum

8 kilo alınmış..benim toktor olsa kesin diyet verirdi sana:1::1:
ben 20. haftadayım 3 kilo almışım bebikde 319 gr, suyuyla elan bence çocğu onun yani:))
...ama 73 le hamile kaldım şu anda 76 ım.. mevcut kilona göre kilo toplamda alman gereken kilo 7 ile 18 arasında değişyomuş..
ben kilolu old. için dr max. 9-12 arası dimişti..şimdilikte ii gidiomuşum:46::46:

yok cnmcım ya ndeen yanlış anlim..
burda yazoyoruz, çiziyoruz, birbirimize destek oluyoruz ne güzel..keşke konunun uzmanları olsakda bi kalemde rahatlatabilesek birbirimizi..
evet ya sahii nie forumda hiç nisan 2012 annesi olacak kadın doğum toktoru yok, toktor yok hııı:44::44::44:
bir sorsak o cevaplasa ne güzel olur demii:9::9:

saol cnm, amin inş..dua ediyorum

8 kilo alınmış..benim toktor olsa kesin diyet verirdi sana:1::1:
ben 20. haftadayım 3 kilo almışım bebikde 319 gr, suyuyla elan bence çocğu onun yani:))
...ama 73 le hamile kaldım şu anda 76 ım.. mevcut kilona göre kilo toplamda alman gereken kilo 7 ile 18 arasında değişyomuş..
ben kilolu old. için dr max. 9-12 arası dimişti..şimdilikte ii gidiomuşum:46::46:

var var aslında bahceci grup adı altında ordan gebelik secıyorsun sorunu soruyorsun ama sorumluluk almak istemedikleri için yuvarlak cvp veriyorlar bii bak istersen ana sayfa yap bak oralarda bii yerde

kızlarr günaydın anca gelebildik kötü bir haftasonunun ardından iyi bir haftaya başlarım inş...
oğluşumu çok yordum bu haftasonu sürekli öksürdüm nefes darlığı astımım mahvetti erkekimle beni annesi ağlayıp durdu ama şimdi iyiyiz Allaha şükür..5 gün boyunca akşamları serumla ilaç yicez iyi olcaz inş. teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin bizden..sağlık ocağına gittim bugün kalp sesini dinletti hemşire içim rahatladı..sizler nasılsınız bakalım??

cnm 7/24 arayabilirsin, hiç rahatsızlık duymam, keşke arasaydın hatta çok ihtiyacım vardı hafta sonu konuşmaya sizlerden biriyle:((
yağmur 319 gr olmuş teyzesi, maşallah, çok ii dedi dr umuz..plesenta yukarı çıkmamış aynı yerdeymiş ama şimdilik bi tehlikesi yokmuş, çıkmasını beklicez, yapcak bişi yok..onun dışında yağmurun kalbinde "kalsiyum birikmesi" varmış..dr 100 bebekten 10 unda olur, haftalar ilerledikçe geçme ihtimali çok yksek dedi..bende mal gibi hiç sormadım neden olur, nasıl geçer, geçmezse nolur die..her dr a gittiğimde hipnotize olmuş gibi oluyorum, mala bağlayıp geliyorum resmen..eve geldim aaa bu ne demek..nete baktım kalsiyum çökmesi die bişi var aynı şey sanırım ama ondada detaylı bişi çıkmadı...dr dedi sakın korkmayın bu önemli bişi değil hatta ii bişi aslında bunu farketmemiz şimdi biz sürekli bakcaz, yani kalbinde gözden kaçabilecek hiç bişi olmucak dedi..2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez, sonrada 2 hafta sonra yeniden kontrole...

hafta sonu çok üzülüp ağladım ama şimdi daha makulum...:34:

petuşummm canım benim kendi derdimden yeni görüyorum bebeğim kalsiyum birikmesi neymiş yaa ilk defa duydum Allahım yarabbim.. ama doktor önemli bişey olsaydı daha detaylı açıklama yapardı kuzum sıkma sen canını geçer demiş hem demekki görülen geçici bi durum..nasıl bi haftasonuymuş arkadaş bu böle yaa :50::50: yalnız 319 gram haa maşalah güzelliğe yaa yirim ben onu Allahım nazarlardan saklasın bebişlerimizi bize bağışlasın inş. :nazar::nazar:

kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize nasılsınızz
evettttttt bizde cinsiyetimizi öğrendikkkk:52:
benimde kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrr:52:
Simay'ım geliyor Allahın izniylee:emir_bebek:
17cm 257gr mış benim kızım. şimdilik normal herşey şükür.3 lü test yaptı doktorumuz çarşamba günü alıcaz sonuçları. inşallah ondada bi sorun çıkmazz..
2 hafta sonrada 4 boyutlu ultrasona gireceğiz.

petuşcum sıkma tatlım canını çok çok önemli bişey olsaydı doktor üstünde dururdu şunlara şunlara dikkat et derdi mutlaka:29:

oleyyyyy ben ne didim ne didim sana yaww valla benim 6. hislere bişeyler oldu bu hamileliktee:52:
gözün aydın bebeğim yaaa bi güzellik daha geliyor maşalah kuzuya nasıl sevindim anlatamam :46::46:

günaydın kızlar,
sonunda bizde öğrendik cinsiyetimizi...kızım olacakmış :)))
üçlü testimizide yaptırdık bu hafta öğrenicez sonucumuzu...

oyyyy ne güzel kızlar prensesler çoğaldı kuşum gözün aydınnn Allahım sağlıkla eline vermeyi nasip etsin inş. yirim o prensesi ben yaa:46:

kızlar sizce nasıl bebek şekeri

Eki Görüntüle 287935

bunun mavili olanını yaptırdı bi arkadaşım şuan dolabımda asılı çok beğendim çok süper resminide takmışlar ortaya benb çok beğendim :1:

petuşcum canını sıkma, dr ne güzel erkenden farketmiş, hem arkadaşlara katılıyorum önemli bişi olsa üstünde durur ne yapman ya da yapmaman gerektiğini anlatırdı. bebeğinin eşinin altta olması gibi bişi bu zamanla geçer inş...

kızlar bu arada cinsiyet öğrenen herkesi tebrik ediyorum, 4 hafta önce ben de kız olacağını öğrendim ama hala içime tam sinmedi çarşamba randevum var artık netleşir herhalde

ben de 62 ile kaldım ama iştahım o denli açık ki sürekli tıkınıyorum dayanamıyorum canım her gördüğüm şeyi çekiyo şimdi 69 kiloyum :56::56:

perşembe günü havuza başlamayı düşünüyorum spor iyi gelir inş...

kızlarr günaydın anca gelebildik kötü bir haftasonunun ardından iyi bir haftaya başlarım inş...
oğluşumu çok yordum bu haftasonu sürekli öksürdüm nefes darlığı astımım mahvetti erkekimle beni annesi ağlayıp durdu ama şimdi iyiyiz Allaha şükür..5 gün boyunca akşamları serumla ilaç yicez iyi olcaz inş. teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin bizden..sağlık ocağına gittim bugün kalp sesini dinletti hemşire içim rahatladı..sizler nasılsınız bakalım??

petuşummm canım benim kendi derdimden yeni görüyorum bebeğim kalsiyum birikmesi neymiş yaa ilk defa duydum Allahım yarabbim.. ama doktor önemli bişey olsaydı daha detaylı açıklama yapardı kuzum sıkma sen canını geçer demiş hem demekki görülen geçici bi durum..nasıl bi haftasonuymuş arkadaş bu böle yaa :50::50: yalnız 319 gram haa maşalah güzelliğe yaa yirim ben onu Allahım nazarlardan saklasın bebişlerimizi bize bağışlasın inş. :nazar::nazar:

oleyyyyy ben ne didim ne didim sana yaww valla benim 6. hislere bişeyler oldu bu hamileliktee:52:
gözün aydın bebeğim yaaa bi güzellik daha geliyor maşalah kuzuya nasıl sevindim anlatamam :46::46:

sağol bitanemmmmmm valla tuniş teyzesi en başından bildi kızımıı:29:.. bundan sonra bişi olunca ilk soracağım kişi sensin bu böylemi veya şöylemi olur diye:1: hazır bide6 tane numara yazsana bacım sana sayısal oyniim:9:

tekrar çok çok geçmiş olsun tatlım. bebeğin turp gibi inşallah sen kafana takıpta iyice kendini strese sokma hayatım. Allaha emanet yavrularımız hiç bişi olmaz onlara

sağol bitanemmmmmm valla tuniş teyzesi en başından bildi kızımıı:29:.. bundan sonra bişi olunca ilk soracağım kişi sensin bu böylemi veya şöylemi olur diye:1: hazır bide6 tane numara yazsana bacım sana sayısal oyniim:9:

tekrar çok çok geçmiş olsun tatlım. bebeğin turp gibi inşallah sen kafana takıpta iyice kendini strese sokma hayatım. Allaha emanet yavrularımız hiç bişi olmaz onlara

valla yaa bende kendimden korkmaya başladım ne hissettiysem hep çıktı..şekerim tamam ben o 6 rakamın üstüne bi yoğunlaşayım iycee söliyim sana hiç değilse kafadan 4 tanesi tutar :52::52::52:
kuzumm haftaya çok güzel haberlerle başladık ve bana desteğiniz oldu çok saolun kendimi çok iyi hissediyorum ama genede dualara ihtiyacımız var..Allajhım bize bağışlasın kuzularımızı inş:nazar::nazar::emir_bebek:

nefrazencim çok saol cnm...

tunicim sende çok saol cnm...hafta sonu face de gördüm senin yazdıklarınıda hiç senle ilgilenmek istemedim datlım ya kendi derdimden sana verecek tesellim yoktu:27:

emme açıldım şimdi azcık, hayırlısı inş. bebem, dularımız seninle, seninkide bizimle..:nazar::nazar: allah nazardan korusun bebişlerimizi

valla yaa bende kendimden korkmaya başladım ne hissettiysem hep çıktı..şekerim tamam ben o 6 rakamın üstüne bi yoğunlaşayım iycee söliyim sana hiç değilse kafadan 4 tanesi tutar :52::52::52:
kuzumm haftaya çok güzel haberlerle başladık ve bana desteğiniz oldu çok saolun kendimi çok iyi hissediyorum ama genede dualara ihtiyacımız var..Allajhım bize bağışlasın kuzularımızı inş:nazar::nazar::emir_bebek:

Amin tatlım dualarımız seninle hiiç sıkma o güzel canını:38:

rakamlarıda bekliyorum bi ara:1:

nefrazencim çok saol cnm...

tunicim sende çok saol cnm...hafta sonu face de gördüm senin yazdıklarınıda hiç senle ilgilenmek istemedim datlım ya kendi derdimden sana verecek tesellim yoktu:27:

emme açıldım şimdi azcık, hayırlısı inş. bebem, dularımız seninle, seninkide bizimle..:nazar::nazar: allah nazardan korusun bebişlerimizi

kuzummm ben eminim Allahım bebişlerimizi koruyoo hamilelikte muhakkak sıkıntılar yaşıcaz 4 4lük sanmıyorum geçeceğini ilk bebeğimiz hemde.. dualarımız hep birbirimizle hamilelerin duası kabul olurmuş :) birbirimize böle destek oldukça daha rahat geçicek hamileliğimiz inş. canım benim :nazar::emir_bebek:

Back
X