• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlarrrrrrrr günaydınnnn hepinize nasılsınızz
evettttttt bizde cinsiyetimizi öğrendikkkk:52:
benimde kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrr:52:
Simay'ım geliyor Allahın izniylee:emir_bebek:
17cm 257gr mış benim kızım. şimdilik normal herşey şükür.3 lü test yaptı doktorumuz çarşamba günü alıcaz sonuçları. inşallah ondada bi sorun çıkmazz..
2 hafta sonrada 4 boyutlu ultrasona gireceğiz.

petuşcum sıkma tatlım canını çok çok önemli bişey olsaydı doktor üstünde dururdu şunlara şunlara dikkat et derdi mutlaka:29:

hayırlı olsun tatlıımm gözunaydınn pamuk pamuk prenseslerimiz olucak inşallahh..

petuşcum ben gittiğim zaman sağlık ocağındaki doktor dedi ki istanbul genelinde aşılar yetersiz..
yok tetanoz aşısı dedi.. e ee ne olcek o zaman diyince de dediki.. eczaneden alabilirsiniz.. ama o zaman ben nerden hamilelere yapılan mı değil mi diyee.. güvenmiyorum ben eczanelere yaa.. ticarethane resmen.. sırf aşıyı satmak için al al bak bu en iyisi derler..
bi de benim doktorum dedi ki 24 ve 28. haftalarda aşılan dedi.. şaşırdım ben de her yerde 20. hafta yazıyoo..

petuşcum ben gittiğim zaman sağlık ocağındaki doktor dedi ki istanbul genelinde aşılar yetersiz..
yok tetanoz aşısı dedi.. e ee ne olcek o zaman diyince de dediki.. eczaneden alabilirsiniz.. ama o zaman ben nerden hamilelere yapılan mı değil mi diyee.. güvenmiyorum ben eczanelere yaa.. ticarethane resmen.. sırf aşıyı satmak için al al bak bu en iyisi derler..
bi de benim doktorum dedi ki 24 ve 28. haftalarda aşılan dedi.. şaşırdım ben de her yerde 20. hafta yazıyoo..

cnm ben yrn nişantaşındaki sağlık ocağına gidicem...varsa sende gelirsin buraya..sonuçta birinden birinde vardır bu aşı, olanlar oldu sanırsam, yrn zabah gidcem yazarım sana neticeyi:))

bilmom toktorum bana öle didi...hastanedekilerde difteri mi ne varmış, hamilelere olmaz didi, sadece sağlık ocaklarında olyo didi...haklısın yani biz nerden bilcez...buda tetenoz gel sana yapim diene açarız kolumuzu:(( ya dr umda bana öle bişiler didi sanki cnm ya yani bugünlerde gidersin olmazsa şu hafta olmazsada şu haftada gidersin didi...sanki 3 tane hafta söledi yani şart değil gibi bişi dedi bu haftada gitmeye ama bebem o anda aklım yerinde değildi..he hee dierek dinliodum dr u:((

bana da doktorum 16 hafta dolduktan sonra istediğin zaman yaptır dedi. sağlık ocağı da tam 16 hafta dolduğu gün aradı artık gelebilirsin diye. ben 16+6 da yaptırdım aşımı. çok yakıyo kızlar kolum 2 gündür kırmızı ve kaşınıyor. Ama normalmiş tabi

cnm ben yrn nişantaşındaki sağlık ocağına gidicem...varsa sende gelirsin buraya..sonuçta birinden birinde vardır bu aşı, olanlar oldu sanırsam, yrn zabah gidcem yazarım sana neticeyi:))

bilmom toktorum bana öle didi...hastanedekilerde difteri mi ne varmış, hamilelere olmaz didi, sadece sağlık ocaklarında olyo didi...haklısın yani biz nerden bilcez...buda tetenoz gel sana yapim diene açarız kolumuzu:(( ya dr umda bana öle bişiler didi sanki cnm ya yani bugünlerde gidersin olmazsa şu hafta olmazsada şu haftada gidersin didi...sanki 3 tane hafta söledi yani şart değil gibi bişi dedi bu haftada gitmeye ama bebem o anda aklım yerinde değildi..he hee dierek dinliodum dr u:((

canım şimdi aile hekimliği die bişi cıktı ya her saglık ocagı yapmıyo baglı oldugun mahalle sokak hangi saglık ocagına baglıysa orası yapıyo asıyı. ben 2 tanesini oldum tetanoz asısının 1 tanesinide 20. haftadan sonra olucam

Biz doktordan geldik, çok şükür iyiyiz genel olarak .22 cm 330 gr. mız. Nazar Böbreklerinde açıklık gördü doktorumuz, bu biraz canımızı sıktı, bize de gösterdi o açıklığı , takip edilmesi gerekiyor kapanadabilir falan dedi ama, içini kemiriyor yine de insanın :( Ayrıntılı ultrason istedi doktorumuz bir radyoloji merkezinde yaptırmamızı önerdi, İzmir'deyim ben.. Yaptıran var mı ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız ya da yaptıracaksınız ?

bana da doktorum 16 hafta dolduktan sonra istediğin zaman yaptır dedi. sağlık ocağı da tam 16 hafta dolduğu gün aradı artık gelebilirsin diye. ben 16+6 da yaptırdım aşımı. çok yakıyo kızlar kolum 2 gündür kırmızı ve kaşınıyor. Ama normalmiş tabi

ben ilk 2 asıyı sol koluma yaptırmıstım 1 hafta boyunca kolumun uzerine yatamadım mahvolmustum acıdan agrıdan resmen kolumu esarpla boynuma asmıstım ama o zman gebe degildim korunmayı bırakmıstık asılarımada baslamıstım şimdi gebelikte 3 ve ilk asımı olucam. gebelere vurulan daha farklıymıs agrı yapmıyomuss Allah'tan cunku her gun bi baska yerim agrıyo o kol acısına dayanamam :(

Biz doktordan geldik, çok şükür iyiyiz genel olarak .22 cm 330 gr. mız. Nazar Böbreklerinde açıklık gördü doktorumuz, bu biraz canımızı sıktı, bize de gösterdi o açıklığı , takip edilmesi gerekiyor kapanadabilir falan dedi ama, içini kemiriyor yine de insanın :( Ayrıntılı ultrason istedi doktorumuz bir radyoloji merkezinde yaptırmamızı önerdi, İzmir'deyim ben.. Yaptıran var mı ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız ya da yaptıracaksınız ?

Canım inşallah hemencik kapanıverir o acıklık gecmiş olsun. Maşallah yaa 22 cm 330 gr :) kocaman oldular bebikler yaa daha dun drun verdigi ultrason kagıdında bi nokta vardı vardı işte bu bebeğiniz demiştide eşimle gözgöze gelip gulmustuk :)

cnm benim doktorumda 24.haftadan sonra vurdur aşını dedi.benim randevumda haftayaydı normalde sakın gitme dedi.ben gitmiycem haftaya aşıya..

Bebeğimi özledim yaff daha 2 haftam var görmeye şimdiden dayanamıyorum dünyaya gelince onu bırakıp bide işe gidicem:5:

petuşcum canım sen ayrıntılı ultrasona ne zman giriceksin ben carsamba gunu dra gidicem benden simdi ister mi yada gittigimde hemen ayrıntılıya mı sokar? 1 ay oldu oglumu gormuyorum cok özledim acaba benim bebem kaç gram kaç cm oldu ben 9 kilo aldım :)

canım şimdi aile hekimliği die bişi cıktı ya her saglık ocagı yapmıyo baglı oldugun mahalle sokak hangi saglık ocagına baglıysa orası yapıyo asıyı. ben 2 tanesini oldum tetanoz asısının 1 tanesinide 20. haftadan sonra olucam
ahhaaa biraz önce aradım "alo nişantaşı sağlık ocağımı" didim kadın bana hayır "nişantaşı aile hekimliği" didi..evet cnm dil alışkanlığı sağlık ocağı, aile hekimidir doğrusu..
maşallak kuzuma:nazar::nazar:
ah beee bebem şu anda çok ii anlıorum seni..o dr ne kadar bişi yok desede geçer desede takip edcez desede insanın içi içini kemiryo:((
çok geçmiş olsun..tam gelişim dönemleri ya sanırım böyle şeyleri duycaz ama inş. haftalar ilerledikçe herşey normale dönecek:emir_bebek::emir_bebek:
kızlar biz oğluşumla biraz kestircez çok uykumuz geldi gene geliriz öpüyoruz sizi:16:

çok kıskandımmmm
ben haftalardır geceleri uyyamıodum, artık hiç uyyamıyorum...herkes dio hamilelikten yüzün şişmeye başlamış
oysa uykusuzluktan:(( az kaldı 4,5 ay sonra uyurum artık:):emir_bebek::emir_bebek:

Bu tetenoz kac doz arkadaslar bn 3 dozu gecen sene okulda yaptırmısıtm bu sene yazın yaptımmam lazımmıydı bilimyorum
simdi bnm yaptrmam lazımmı 3 demi bitiyodu 5 de mi blemedim

allahın izni ile hiçbirşey olmaz canım ...

çok kıskandımmmm
ben haftalardır geceleri uyyamıodum, artık hiç uyyamıyorum...herkes dio hamilelikten yüzün şişmeye başlamış
oysa uykusuzluktan:(( az kaldı 4,5 ay sonra uyurum artık:):emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

4,5 ay sonra uyurmusunn :) uyursun canımmm uyursunnn guluummm :) zor uyursun geceleri kocişin mi emzircek yagmuru :) yarım saatte bir aaglıcaklar sutuydu cişiydi gazıydıı ben kocamı boynundan tutup kaldırırım ama yeterrr beeaaaaa kalk die :D

petuşcum canım sen ayrıntılı ultrasona ne zman giriceksin ben carsamba gunu dra gidicem benden simdi ister mi yada gittigimde hemen ayrıntılıya mı sokar? 1 ay oldu oglumu gormuyorum cok özledim acaba benim bebem kaç gram kaç cm oldu ben 9 kilo aldım :)

seni benim toktorun eline vermek lazım..
ben kokudan dr a gitmeye 2 gün kala yemek yiyemiom, kilo almışsın demesin die...dr dan çıkıncada dönercide alıom soluğu:))
9 iimiş:53::53:
cnm ben 26 kasımda gidcem...22. haftada oluyorum o zmn...
dr um 18-24 arası dedi detaylı ultrason için..
pat die o anda yapmaz heralde cnm ya, uzmanlık isteyen bi iş..
ama yapılması için yönlendirir tarih verir zannımca:44:

ya herkes sağlık ocağına kayıt yaptırdı mı ? yada kayıt yaptırmak zorunlumu ? ben yaptırmadım.....

Back
X