• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yea cnm sen orjinalinden yanasında yefruma ilerde hep zorluk çıkcak..
esad dicek, çoğunluk t ile biter biliyo, esat dicek..yefrum bide açıklama yapmak zorunda kalcak:))
amma girdim sizin ailenin içine demi....yani kur2an da geçsin diosanız enes var, tertemiz sölemesi:)) yakup var çok beğenirim kardeşimin ismi, çok akıllıdr, tavsiye ederim:))

onun dışında mete, ediz, dağhan, çağan, aras, çağıl, ege vs. var
hıı ne desrsin??:)):27::27:

benimde sahabelerden musab bin umeyr asıgı bir kocam var :D enes ismine bayılırım en yakın arkidişimin kocasının adı şişko uyuz şimdi ogullarına adımı verdiler dicek şımarcak tipsiz adam :D neyse daha uzun bi zmaan var ben son kararı yine paylasırım sizinle

bu kızların hepsi uyuyo mu ki acep niye kimsenin sesi cıkmıyo niyee? petuşla ben mi uyumuyorum bi tek

ayy ccnm bende resmen takıntı gibidir..söylemek duymak yazmak kolay olmalı..anlamda tabi önemlide önceliğim bunlardır..
yani 2 isimli müşteriyi aramak kadar zor bişi yoktur ekranlarda:)) insanımıza ismini kodlatmak deveye hendek atlatmakla eş değerdir..kodlatmadan anlayabilmek hak getire..
kız bebike 2 isim mesela çok zor...ilerde bide kızlık soyadını kullanmak isterse al sana 4 tane isim:))

o yüzden zeynep çok güzel :108::108::108:

o yüzden zeynep çok güzel :108::108::108:

evet cnm:) annen-baban temiz iş çıkarmış:))

benim ismim unisex-miş(ben daha hiç erkek versiyonunu duymadım bi kaç tane bayanına denk geldim, ama niyeyese erkek ismi die çok tepki alıyorum)
çok severim ismimi ama 1000 kişiye giden bi mailde "solmaz bey" dedilermi kriz geçirdiğim çok olmuştur...sonu z mi s mi die çok sorarlar vs. o nedenle gerçekten anlamlı ve hayatı kolaylaştırcak isimler koymak gerek bebiklerimize:)):31::31:

evet cnm:) annen-baban temiz iş çıkarmış:))

benim ismim unisex-miş(ben daha hiç erkek versiyonunu duymadım bi kaç tane bayanına denk geldim, ama niyeyese erkek ismi die çok tepki alıyorum)
çok severim ismimi ama 1000 kişiye giden bi mailde "solmaz bey" dedilermi kriz geçirdiğim çok olmuştur...sonu z mi s mi die çok sorarlar vs. o nedenle gerçekten anlamlı ve hayatı kolaylaştırcak isimler koymak gerek bebiklerimize:)):31::31:

evet
isim olarak kız annelerine önerim BAHAR var
çokk seviyorum ben bu ismi ablamın ismi :1::1:

offf... bi çalıştım bi çalıştım..
haftanın ilk günü yoğunluğu malum.. nassınız diye sorsam saçma olcek:1:

kadiscim 1 kişi güncelleyebilio sanırım listeyi ya:((

ayy bide bişi daha dicem kızlar...ben yrn sağlık ocağına gidicem
dr um dedeiki özelde yapmıolarmış bu tetenoz aşısını; özeldeki teteonoz aşılarında difterimi ne bişi bişi var dedi, hamilelere yapılamaz dedi..
hamilelere yapılan tetenoz aşısınıda devlet bi tek sağlık ocaklarına veriomuş.
ilk dozunda bugünlerde yapılması gerekyomuş, dr um onların seni araması gerekirdi ama aramamışlar sen git didi
bende yrn iş yerime yakın olana gidcem, hem kaydımı aldırcam oraya hemde aşıyı sorcam, sizinde bilginize canlarım..

varmıymıs aşı orda sordunmu telefonda ...su an hiç biyerde yok dendi bana bu ayın sonunda gelmesini beklıyorlarmıs van'a gitmiş aşılar ama zeynep kamılı aradım ben doguma 20 gun kalaya kadar 2sınıde yaptırlabilirsin dedi aşı yoksa yapacak bişey yokdedi tavsiyemiz bu haftalarda ama yoksa da 37.haftaya kadar yaptırma zamanı varmıs

petuşcum kalsiyum birikmesi ve cökmesi aynı sey nette gayet acıklayıcı yazıyo ama bence sen o kadar kafana takma cunku bebik daha cok minnak kesinlikle iyileşir gecer o inşallah daha da kesinlik kazanınca ayrıntılıda tedavi edilir zaten ayrıntılıda bebekte cıkan problem anne karnında tedavi yontemiyle iyileştiriliyo. birikme (kireclenme) yazıyo nette. ama kalpte kireclenme olur mu ki yaa :S onun kalbini seviyimmm ben

varmıymıs aşı orda sordunmu telefonda ...su an hiç biyerde yok dendi bana bu ayın sonunda gelmesini beklıyorlarmıs van'a gitmiş aşılar ama zeynep kamılı aradım ben doguma 20 gun kalaya kadar 2sınıde yaptırlabilirsin dedi aşı yoksa yapacak bişey yokdedi tavsiyemiz bu haftalarda ama yoksa da 37.haftaya kadar yaptırma zamanı varmıs

sormadım cnm..
yrn zabah erkenden gidcem varsa yaparlar, yoksa napcazki
yaaa olmasak nolurki????
yoksada kaydımı yaptırmış olurum, belki ii bi toktora denk gelirim şu kafamdaki neden niçinli sorularımı sorarım

offf... bi çalıştım bi çalıştım..
haftanın ilk günü yoğunluğu malum.. nassınız diye sorsam saçma olcek:1:
sanki biss çalışmadık...hıhhh:19::19::19:
petuşcum kalsiyum birikmesi ve cökmesi aynı sey nette gayet acıklayıcı yazıyo ama bence sen o kadar kafana takma cunku bebik daha cok minnak kesinlikle iyileşir gecer o inşallah daha da kesinlik kazanınca ayrıntılıda tedavi edilir zaten ayrıntılıda bebekte cıkan problem anne karnında tedavi yontemiyle iyileştiriliyo. birikme (kireclenme) yazıyo nette. ama kalpte kireclenme olur mu ki yaa :S onun kalbini seviyimmm ben

ya ben öle detaylı açıklayıcı bişi bulamadım ya..hangi sietede yazıo cnm..
dr uma maıl atmış yazdığı cvp kısa ve öz: "Bu durum sizin yediğiniz, içtiğinizle ilgili bir durum değil. Tamamen kalbin gelişmsel sürecinde ortaya çıkıp, sonra kendiliğinden kaybolur. Bu durum için sizin yapabileceğiniz bir şey yok"...tatmin oldummu ehhh..
ya bence bu tam gelişme evreleri ya, yani şimdi böle 2 hafta sonra değişcek, 5 hafta sonra değişcek..
yefrumun organları yerli yerinde bile değil belki, haftalar geçtikçe herşey yoluna gircek..
dr umda net konuşmuş kaybolacak die..
hayılrısı artık..daha rahatım şu anda...gerçekten iiki varsınız..
hatta düşünyorum aceba size fazla alıştım normal arkadaşlarımı ihmalmi ediyorum?? 1 ay olmuş dostalrla buluşmayalı biraz önce takıldı aklıma..ama hiç yoklularını hissetmemişim..hıı ne dersiniz:44:

sormadım cnm..
yrn zabah erkenden gidcem varsa yaparlar, yoksa napcazki
yaaa olmasak nolurki????
yoksada kaydımı yaptırmış olurum, belki ii bi toktora denk gelirim şu kafamdaki neden niçinli sorularımı sorarım

cnm yalnız ıkametgahın nerdeyse ordakı hekımlıge gitmen gerekıyor dıe blyrm bende işime yakın olan beşiktasta kalmak istedim eskiden beşiktaşta oturuyordum ben hamıle kalınca bunlar benı aramıslar ama tasındıgımı duyunca zırzoplar :37:benı boşa almışlar :27: sonra mecbur eşimin baglı oldgu hekımlıge kayıt yaptırdım...hemsire de ordan takip edıyo benı guya :37:aradım bugun aşı yok dediler hiç biyerde bu ay sonu gelmesini beklyorlarmıs olmamız gerek cnm bebegin saglıgı için mi yoksa bizim icin mi acaba? her turlu enfeksıyona karsı bir durum galiba..

bu arada morhercare her ayın 15 ınde %50 indirim yapmıs ama belli urunlerde bii bakın belki işinize yarar bişeyler bulursnz

cnm yalnız ıkametgahın nerdeyse ordakı hekımlıge gitmen gerekıyor dıe blyrm bende işime yakın olan beşiktasta kalmak istedim eskiden beşiktaşta oturuyordum ben hamıle kalınca bunlar benı aramıslar ama tasındıgımı duyunca zırzoplar :37:benı boşa almışlar :27: sonra mecbur eşimin baglı oldgu hekımlıge kayıt yaptırdım...hemsire de ordan takip edıyo benı guya :37:aradım bugun aşı yok dediler hiç biyerde bu ay sonu gelmesini beklyorlarmıs olmamız gerek cnm bebegin saglıgı için mi yoksa bizim icin mi acaba? her turlu enfeksıyona karsı bir durum galiba..

bu arada morhercare her ayın 15 ınde %50 indirim yapmıs ama belli urunlerde bii bakın belki işinize yarar bişeyler bulursnz

cnmben aradım size gelmek istiyorum ama nakil olarak didim, ne yapmam gerkyo dedim..kimlik fotokopinle gel dediler..bakalım yrn sbh gidcem hbr verrim sana sonucu..ona göre uygun olursa sende gidersin cnm

bide mothercare bizim iş yerinin giriş katında...çok tehlikeli bi bilgi verdin:))

sanki biss çalışmadık...hıhhh:19::19::19:

ya ben öle detaylı açıklayıcı bişi bulamadım ya..hangi sietede yazıo cnm..
dr uma maıl atmış yazdığı cvp kısa ve öz: "Bu durum sizin yediğiniz, içtiğinizle ilgili bir durum değil. Tamamen kalbin gelişmsel sürecinde ortaya çıkıp, sonra kendiliğinden kaybolur. Bu durum için sizin yapabileceğiniz bir şey yok"...tatmin oldummu ehhh..
ya bence bu tam gelişme evreleri ya, yani şimdi böle 2 hafta sonra değişcek, 5 hafta sonra değişcek..
yefrumun organları yerli yerinde bile değil belki, haftalar geçtikçe herşey yoluna gircek..
dr umda net konuşmuş kaybolacak die..
hayılrısı artık..daha rahatım şu anda...gerçekten iiki varsınız..
hatta düşünyorum aceba size fazla alıştım normal arkadaşlarımı ihmalmi ediyorum?? 1 ay olmuş dostalrla buluşmayalı biraz önce takıldı aklıma..ama hiç yoklularını hissetmemişim..hıı ne dersiniz:44:

ben senin doktora uyuz oldum şimdi petuş sık hırtlagını bırak ya. evet kesin konusmus kendiliğinden kaybolacak demiş yani garanti iyileşecek kısa zmanda diyo. şimdi bu kadın hastalıkları ve dogum alanında uzman biri yani bunu okumus gebelik psikolojisini mi bilmiyo bizim duygusallıgımızdan hislerimizden mi hbri yok madem önemsiz ve kesin gececek bişi nie söyleyipte seni husursuz ediyo ve uykusuz gunler gecirmene neden oluyo. hafta sonu ilk defa seni kulupte gördum moralinin cok bozuk oldugunu biliyodum ama inanki seninle konusmayaa cesaret edemedim bu konuda hatta bogazıma bi yumruk oturdu içimden gelmedi sanki yazmak ben bile o kadar etkilendim uzuldum peki sen? drun adını versene bomba atıcam bulundugu mekana!!!!!

bende cok alıştım burda size bazen yazmıyorum bazen giremiyorum gecmişi okuyup cıktıgımda oluyo kimi zaman ama o bile yetiyoo. biz buraya yeni tasındık benim arkadaslarımda uzakta kaldı bi sizler varsınız işte. hepinisi sefiyorumm..

bide mothercare bizim iş yerinin giriş katında...çok tehlikeli bi bilgi verdin:))

hahhha hahhhh kısss anam mothercare ustundemi işyerin ben banka dıe dusunuyordum orda bankamı var aracı kurum var hep katlarda ve o aracı kurumlardan birinde çalıstım ben...çeşit cok az karyola fıyaını indirmişler 180tl ahşap 5 yasına kadar kullanabilir..35 tl ye kadıfe tulumlar vardı cok ceşit yoktu daha buyuk magazaya gitmek lazım her ayın 15 ınde yapıolarmıs vakıt yaklastıkca sınecez yavas yavas magazaya :37:

ben senin doktora uyuz oldum şimdi petuş sık hırtlagını bırak ya. evet kesin konusmus kendiliğinden kaybolacak demiş yani garanti iyileşecek kısa zmanda diyo. şimdi bu kadın hastalıkları ve dogum alanında uzman biri yani bunu okumus gebelik psikolojisini mi bilmiyo bizim duygusallıgımızdan hislerimizden mi hbri yok madem önemsiz ve kesin gececek bişi nie söyleyipte seni husursuz ediyo ve uykusuz gunler gecirmene neden oluyo. hafta sonu ilk defa seni kulupte gördum moralinin cok bozuk oldugunu biliyodum ama inanki seninle konusmayaa cesaret edemedim bu konuda hatta bogazıma bi yumruk oturdu içimden gelmedi sanki yazmak ben bile o kadar etkilendim uzuldum peki sen? drun adını versene bomba atıcam bulundugu mekana!!!!!

bende cok alıştım burda size bazen yazmıyorum bazen giremiyorum gecmişi okuyup cıktıgımda oluyo kimi zaman ama o bile yetiyoo. biz buraya yeni tasındık benim arkadaslarımda uzakta kaldı bi sizler varsınız işte. hepinisi sefiyorumm..

ben çok kızmıyorum cnm ya..bizde işimizi yaparken bazen karşımızdakini anlamadan mal gibi yapıoruz..dr um çok ii bi kadın işinde ama azcık soğuk, günahını almim:)) cnm zaten belki söylemeyecekti ama 2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez başka bi dr yapcak zaten söylerkende detaylı ultrasonda size böle bişi diebilirler korkmayın yanlış düşünmeyin dierek başladı cümleye...o anda dr ne derse desin zaten insan kafasında kurmaya başlıo cnm anında..sonra aradan biraz zmn geçince daha mantıklı, daha makul oluo. karşıısındaki anlamaya çalışyo..bende hafta sonu çok üzülmüştüm ama şimdi öle değilim..inanıyorum bişi olmuyacağına...kendimi inandırdım:)):34::34: ama sen yinede bombalamak istersen kadıköy şifada birgül karakoç:))

tmm artık takma kafanıı ...belkide bizde de var olagan bişey zaman ilerledikçe oturuyor dr 3-4 boyutlu bakınca gordugunu soyluyor işte cok dusunme kafanda bak ben 2 tane kaybettim 1 sene içinde 3.gebeliğim endişe ve korkunun bii pok getirdiği yokkk tasalansam da dusunmemeyi zmana bırakmayı ogrendim korku korkuyu getıryor tabii önlem alınması gereken bişey varsa takip altında tutarak hayatımı zehır etmeden etkilemsine olumsuz anlamda izin vermeden yaşamaya çabalıyorum....daha bir sürü şey cıkacak belki oyle soyle duyacaz belki duymucazz serin olalımmm okeyto:13:

Son düzenleme:
Back
X