• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben çok kızmıyorum cnm ya..bizde işimizi yaparken bazen karşımızdakini anlamadan mal gibi yapıoruz..dr um çok ii bi kadın işinde ama azcık soğuk, günahını almim:)) cnm zaten belki söylemeyecekti ama 2 hafta sonra detaylı ultrasona gircez başka bi dr yapcak zaten söylerkende detaylı ultrasonda size böle bişi diebilirler korkmayın yanlış düşünmeyin dierek başladı cümleye...o anda dr ne derse desin zaten insan kafasında kurmaya başlıo cnm anında..sonra aradan biraz zmn geçince daha mantıklı, daha makul oluo. karşıısındaki anlamaya çalışyo..bende hafta sonu çok üzülmüştüm ama şimdi öle değilim..inanıyorum bişi olmuyacağına...kendimi inandırdım:)):34::34: ama sen yinede bombalamak istersen kadıköy şifada birgül karakoç:))

sen cok memnunsun kızmamışsında cok o zman bombaya da gerek yok. neyse kesin bişi söylemeside cok iyi oldu yatmadan ılık sutunu iç uyu bu gece yagmurla içerden sana sarılıyodur hadi uyu annecim ben cok iyiyim diee :)

tatlişkolar biz çıkıyoruz:54: yavaş yavaş..
öpüyorum her bi yerinizden.. :54:

güle güle canım mucx..

kızlar babacımız geldi bizimde hasta olmus accık kociişim bende cıkıyorum ilgiye şefkate ihtiyacı var :) nasılda mızmız olur hastayken ya ben bu adama acayip aşıkım iyikide evlenmişim yaa ohk.. hadi iyi akşamlar hepinizee yarın gorusuruzz..

güle güle canım mucx..

kızlar babacımız geldi bizimde hasta olmus accık kociişim bende cıkıyorum ilgiye şefkate ihtiyacı var :) nasılda mızmız olur hastayken ya ben bu adama acayip aşıkım iyikide evlenmişim yaa ohk.. hadi iyi akşamlar hepinizee yarın gorusuruzz..

aman maşallah.. demeeyin böyle bak nazar falan değer:nazar::nazar::nazar::nazar:

hahhha hahhhh kısss anam mothercare ustundemi işyerin ben banka dıe dusunuyordum orda bankamı var aracı kurum var hep katlarda ve o aracı kurumlardan birinde çalıstım ben...çeşit cok az karyola fıyaını indirmişler 180tl ahşap 5 yasına kadar kullanabilir..35 tl ye kadıfe tulumlar vardı cok ceşit yoktu daha buyuk magazaya gitmek lazım her ayın 15 ınde yapıolarmıs vakıt yaklastıkca sınecez yavas yavas magazaya :37:
evet cnm:40:
tatlişkolar biz çıkıyoruz:54: yavaş yavaş..
öpüyorum her bi yerinizden.. :54:
bai bai...:3::3:
tmm artık takma kafanıı ...belkide bizde de var olagan bişey zaman ilerledikçe oturuyor dr 3-4 boyutlu bakınca gordugunu soyluyor işte cok dusunme kafanda bak ben 2 tane kaybettim 1 sene içinde 3.gebeliğim endişe ve korkunun bii pok getirdiği yokkk tasalansam da dusunmemeyi zmana bırakmayı ogrendim korku korkuyu getıryor tabii önlem alınması gereken bişey varsa takip altında tutarak hayatımı zehır etmeden etkilemsine olumsuz anlamda izin vermeden yaşamaya çabalıyorum....daha bir sürü şey cıkacak belki oyle soyle duyacaz belki duymucazz serin olalımmm okeyto:13:
tmm takmıorum...dua ediyorum başka yapıcak bişim yok, belli olmayan şeyler için üzmicem kendimi:24::24:
sen cok memnunsun kızmamışsında cok o zman bombaya da gerek yok. neyse kesin bişi söylemeside cok iyi oldu yatmadan ılık sutunu iç uyu bu gece yagmurla içerden sana sarılıyodur hadi uyu annecim ben cok iyiyim diee :)

memnuniyetten ayaklarımı yerden kesmio ama idare ediyorum yinede...akmasada damlıo yani bebem..aramızda bi tutku oluştu kızsamda ondan vazgeçemiyorum:27::27::27: ayyy hafta sonu çok salaktım ya..bak yine başa sardım ama çok hareketliydi hafta sonu o pıt pıt vurdukça tuvalete koşup koşup ağladım, bide beyime çaktırmamaya çalışyom felan...allam drammm yaaaa...allah korusun bebiklerimizi:nazar:

haydeyen iyiii aksamlar işleri toparlayalım :21:

simayın annesi bak kapı süsün hazır:))

$simay.webp

benim bahsettiğim kapı süsleri böle..yani tüllerin yanına balon yerine böle biş..sonra odasındada asabiliriz, orjinal yapim:)))

$kapı süsü.webp

bide çıkıorus bizde...herkese bai bai:3::3:

herkese merhabalar. öncelikle allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin. benim de sat 23 haziran tahmini doğum tarihi 29 mart ama benim gibi biraz geç doğarsa nisana da sarkabilir. ya da biraz erken gelip bana güzel bir doğum günü hediyesi verebilir (benim doğum tarihim 24 mart). siteyi yeni kullanıyorum da sizlere verdiğiniz cevapların altında çıkan gebelik hesaplayıcıyı nereden eklediğinizi soracaktım. ben de istiyorum:)) cevap verirseniz sevinirim.

bu isim işi cok sıkıntı en son demir rüzgar bide altanı düsünmeye basladık her isme bir kulp takılıyo bi türlü karar veremiyoruzz

bu kızların hepsi uyuyo mu ki acep niye kimsenin sesi cıkmıyo niyee? petuşla ben mi uyumuyorum bi tek

yanlız degilsiniz bnde uyuyamıyorum hiç erken kalkamazdım önceden uyku delisiydim simdi ne gece uyyuabiliyourm ne sabahh

Bugun yine sadece forumu takip edebildim, yazamadım katılamadım hiç :((

yanlız degilsiniz bnde uyuyamıyorum hiç erken kalkamazdım önceden uyku delisiydim simdi ne gece uyyuabiliyourm ne sabahh

aynen... dana gibim yatan ben, hiçbir zaman gece uyandığımı bilmem mışıl mışıl uyurum wc için bile uyanmam yani o derece iken şimdi saat başı uyanıyorum. bi bakıyom 3 bi bakıyom 4 sabaha kadar böyle devam ediyor....

yarın ayrıntılı ultrasonum war ınsallah bı sorun cıkmaz (amın):nazar:

hayırlısı olsun canım ii haberlerini bekliyoruz....

kızlar merhaba.yazıları okuyorum ama bır sey yazamıyorum yogunluktan çalışanlar iyi anlar beni.
kızlar hamilelik nasıl gidiyor sizin.
benım karnım bır bakıyorum cok sert kasılıyor bır bakıyorum yumusak kg aldım tabıkı hareketlerımde yavasladı ama bu karnımın altındakı kasıklarıma dogru olan agrı kafamı karıstıyor.bırde ben anaokul ögr ister istemez zor oluyor eyi- kalk -yeri gelıyor kosma lar bıle dene bılıyor aksama kadar kafam şişiyor.sizlerde sıkıntılar varmı agrı gıbı bel agrısıda olabılır cunku hepimiz hemen hemne aynıyız merak edıyorum görüşmek üzere

cnm bende orayı geçenlerde gördüm
bi arkadaşa ev hediyesi bakarken gördüm..çok pahalı değil yani 50-200 arası fiyatlar.
istediğin gibi orjinal bişi yaptırabilirsin sanırım, bakmak konuşmak gerek..

evet övüncenin aşağı tarafında, minnak bi tükkan, içi bi sürü bebek dolu el yapımı

Kızlar bulduklarımız ekleyelim buraya belki toplu alışveriş yaparız indrim yaparlar.????

nefrazen canım nasılsın? mide yanmaların ne boyutta? azalma yada artma var mı?

çiğ soğan ya dayeşil biber yersem fena ağrıyo, onun dışında özellikle demir hapım çok fena yapıyo tahin pekmez aldım ergün bol bol yemeye çalışıyorum demir hapını düzenli kullanmıyorum. bir yandan içmeyerek iyi yapıyomuşum gibi geliyo bir yandan da huzursuz oluyorum :3::3:

demir hapını ben cok erken sabah 5:30, 6 gibi alıyorum sonra uyuyorum dokunuyo mu bilmiyorumda bi araa mide yanmam tamamen gecmişti şimdi 10 katı bi şiddetle geri geldi kuru ekmek yesem gırtlagım kavruluyo ateş cıkıyo sanki agzımdan gavisconda fayda etmiyo artık maffoldum :(
carsamba dra söylucem gerci onunda yapabilecegi bişi yokki ilaç kullanmak yasak gecermi böyle 4,5 ay bilmiyorum ki :(

mideni üşütüyo olabilir misin?

ben çıtçıtlı body üstüne de mutlaka orta kalınlıkta bi eşofman üstü giyip belini eşofman altımın içine sokuyorum.

sırtından soğuk alırsan yanma yapabilir, malum havalar soğudu...

Günaydınn güzel anneler...

Keyifler nasıl? Benim 15 gündür burnumun akıntısı geçmedi. Sabahları da boğazım acıyor.
Püf :(

Kendinize çok dikkat edin sakın hasta olmayın. Taaammmııı?:emir_bebek:

Back
X