canım benim yengemdede astım var 2 yiğenim var yani 2 hamilelik geçirdi yengemde tabi zorlandı biraz problemler o da yaşadı ama hiç bişey olmadı,Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz, sen stres yapma kendine :)))
canım Allah razı olsun yaa valla içimi nasıl rahatlattın anlatamam Allahım nasip ettiyse zaten ne yaşarsak yaşayalım olcak ama böle dengesiz insanlar çıkınca sinirin bozuluyo ister istemez..astımda Allahtan dimi yani bebeğimi verdiyse onun şifasınıda verir inş...çok saolun canım yaa

Geçmiş olsun canım bakma sen onun bunun lafına. Düşün öyle hastanede saçma sapan bir şeyler söylemiş benim en yakın arkadaşlarımdan biri ayy hemen çocuk odası alma benim kuzenimin 8 aylıkken öldü demişti tövbe tövbe demiştim bazı insanlar kıskançlığından diyor, bazıları dengesizliğinden ne olursa olsun denmeyecek laflar ben sinirimi bile bozmadım ayy ağzından yel alsın allah herkese nasip etsin sana ama ben sana söyleyeyim çok olumsuzsun böyle düşünürsen senin çocuğun bile olmaz dedim kesti sesini daha da tık yok :)))))
O yüzden aldırma gül geç, rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah. Yaşadığımız ufak tefek sorunlar elbet olacak can taşıyoruz bunlar olabilecek şeyler rabbim dermansız dert vermesin o yüzden tatlı canını sıkma bebişimizin keyfini çıkar...
canımm çok saol yaa ben anşlamıyorum acaba insanlar fesatlıklarından mı böle anlamadım yaa nazar değdircekTİ zaten ay karnın ne güzel az çıkmış çok şeker duruyo falan deyip durdu şu serum bitsede gitsem diye dkları saydım valla :)) öle yapıcam canım yaa sıkıntılı hamilelik geçiriyorum bu rahatsızlıktan dolayı evet ama hamilelikte riskli zamanıda geçtik herzaman risk vardır ama Allahım nasip ettiyse zaten olacak artık düşünmicem bebeğimden başka hiçbişeyi..öpüyorum saolun valla canım