• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hava atmak istiom sana çook 3 kilo aldım dei:46::46: emme daha çok yolumuz var, her an sana tur bindirebilirim die bişi diemiyom bebem:))

nefrazen hadi gözün aydın..
soru1: o kadar incelemelerinin arasında bebeconfort u denedinmi, ne düşünyosun??
soru2: o haşim işcan daki fiyatlar netten ve diğer yerlerden dahamı uygun gerçekten?

petuşcum sen kendi kendine nazar değdircen bu gidişle.biz asla öyle şeyler yapmayız:-) bir de haşim işcan ne yaw nerde bu? iki gün giremedim yeni yeni şeyler duyuyorum.

evvet bi böle sıkışınca çok pıtlıo..resmen ittirio...yatakta onun olduğu tarafın üstüne doğru yatınca felan..bide akşam eve gidip 2 li koltuğa oturyorum..ayaklarımı koltuğun kenarına kaldıryorum çok hafif..başaımıda yastığa koyup uzanyorum...en çok o zmn pıtlıo..vucut gerilince yani..hatta bu hareketin adıda var..."aşkım gel hadi yağmuru uyandırıp zıplatalımmı" hareketi:)):52:

:1: :1: süpermişş tatlım, bebişi oyuna şimdiden alıştırıosunuz desene :34:

petuşcum sen kendi kendine nazar değdircen bu gidişle.biz asla öyle şeyler yapmayız:-) bir de haşim işcan ne yaw nerde bu? iki gün giremedim yeni yeni şeyler duyuyorum.

tam bak 2 dk dır dosyalara bakarken nazar olayını düşünyodum.
gerçekten nazar die bişi varmı acaba
ben inanıyorum sanki.
diodum herşey çok ii giderekn birden bebğin kalbi felan çıktı
bayramda nazar değdi diodum...
biz birbirimize nazar etmeyiz cnm ya, hepimiz aynı duygulardayız bişi olmaz:)
amma tabi 3 kilo alanda varrrrrr 7 kilo alanda:))):53::53::53:

haşim işcan benim bildiğim şu ibb nin ordaki alt geçit, unkapanında..nefrazencim beni teyid edebilirmisn??

ben inanıyorum sanki.

haşim işcan benim bildiğim şu ibb nin ordaki alt geçit, unkapanında..nefrazencim beni teyid edebilirmisn??

nazar diye bişiy kesin var canım.Kuranda da var çünkü.inan yani nazara.bebeklere de çok değer.onun için hep maşallah,Allah nazardan korusun filan demek lazım.ama nazar boncuğu bi işe yaramaz.süstür sadece.nazardan korumaz yani.bi de ben hani diyordumya bayrama gitmeden önce ben bebeğime bişiy alamıyorum korkuyorum bişiy olursa filan diye.işte artık kıyafet namına hiçbişiy almama gerek kalmadı ablam ve annem aldıklarıyla orta boy bir valizi doldurmuşlar.gittiğimde ona bir de valiz ayarlamışlardı.artık diğer ihtiyaçları alıcam ben de.

ha benim doktorum bebe yağı da kullanmamı da istedi tabi ben bir anda 6 kiloyu alınca doğuma kadar patlarım diye korktu muhtemelen:-)

Anladım cnm bize ne diyecek bakalım perşembe.1 ay oldu gitmeyeli en son -1 kilodaydım dün tartıldım evdekine göre 2 - 2.5 kilo almışım ama bakalım baz olarak doktorun tartısını alacağım

ben inanıyorum sanki.

hadi nann ordan 3 kilo alanda varmıs 7 kilo alanda varmıs! oglum bak bu petuş teyzen bu kadının kızını dogdugunda döv taammı :D canım nazara inan bence iyi olan bişiyi anlatma cok özellkle eşimle bana cok deger nazar hemde cok. bak bi laf var nazar hayvanı kazana insanı mezara koyar die :)

kızlar ben nihayet alacağım bebek arabasına karar verdim.
başlangıçta bebeğimin ve benim konforum için 2000 tl civarı bi parayı gözden çıkarmıştım. son 3 yıldır aynı cep telefonunu kullanıyorum 2-3 ay önce yeni nesil bi tel almaya karar vermiştim ki bebek arabası denen şeyin önemi ve fiyatı hakkında bilgi sahibi oluverdim ve eşime cep telefonu hakkımdan feragat ediyorum bize güzel bi araba al dedim :)

3-4 haftadır incelemediğim kıyaslamadığım yerinde denemediğim ürün kalmadı.
ilk sırada bebikimin rahatı geldiğinden iç kısmıyla ilgilendim, puset ve süspansiyon, şase sonra da hafiflik.
mamas & papas markasının urbo modelinde karar kıldım. anakucağı çıkıp araba koltuğu oluyor. kalan kısmı da benzerlerine göre çok çok hafif. diğer ürünlerin şasesi 8-12 kg civarı bu ise 5 kg. tamamı alüminyum diğer bebek arabaları gibi plastik değil. ingiliz malı. siteden 1 yıl önce satın alan birini bulup mesaj attım hala memnun musunuz dedim. ayrıntılı güzel bir cevap vermiş. çok da memnunmuş.

haşim işcan'a gidip baktık. 6 taksit 1150, peşin 1050 dedi ama annemle gidersem 900'e kapatırım bu işi. eşime concord neo almak istediğim zaman 1800-2000 civarı parayı gözden çıkar demiştim şimdi o da çok mutlu. yarı yarıya hallettim :28:

1 yıl önce işten ayrıldım ve kendimi gezme olayına adadım, düşük tehlikesi atlatınca da eve kapandım yeni yeni çıkıyorum dışarı. inş bebikim doğsun gezdircem onu sabah akşam bu nedenle güzel bir bebek arabası şart. bagaja sokup çıkarabileceğim kadar hafif olsun bana yeter :27::27:

canımcım bebek arabasını neye göre seciyosun benim arac koltugum var pusetim var ana kucagım var mesela. gecen de bi bebek magazasına girdim su tutma yeri iki tarafa ayarlanabiliir arabalardan bi tane sordum 500 lira dedi hiçte denemedim nasıl suruluyo die yani alcak olsam bakar pat die bi tane alır gelriim neye dikkat etmek gerek?

valla ben bebek yağı ve badem yağı kullanmama rağmen tamamen çatladım bi böbeğimde bişi yok oda şimdilik...psikolojim bozuldu ya iyice deforme oldumm:(((

canım ya ben de sendenim o zaman üzülme.ben de 6 kilo almışım ne oluyor anlamıyorum aşırı da yediğimi sanmıyorum ama ne oluyo bize yaw?

bende cok yemiyorum ama druda dinlemiyorum hani az ve sık yeme alışkanlıgım yok. napcez bilmem neyse dogsunda ogluş ben zayıflarım hemde fazla fazla :)

nazar diye bişiy kesin var canım.Kuranda da var çünkü.inan yani nazara.bebeklere de çok değer.onun için hep maşallah,Allah nazardan korusun filan demek lazım.ama nazar boncuğu bi işe yaramaz.süstür sadece.nazardan korumaz yani.bi de ben hani diyordumya bayrama gitmeden önce ben bebeğime bişiy alamıyorum korkuyorum bişiy olursa filan diye.işte artık kıyafet namına hiçbişiy almama gerek kalmadı ablam ve annem aldıklarıyla orta boy bir valizi doldurmuşlar.gittiğimde ona bir de valiz ayarlamışlardı.artık diğer ihtiyaçları alıcam ben de.
bende nazar boncuklu bi koklye almıştım özellikle bayram öncesi..
insanlar çok dedi ne kadar mutlu bi hamilesin, ne kadar yüzün gülüo, hiç kilo almamışsın, çok güzelleşmişsin.
pis kem gözlüler ya...
bende artık her gece yatarken okuyorum ellerimi bebeikimin üstüne süre süre..
ne güzel ya bu anneler ablalar ne güzel dimi, iiki varlar:))
annem de dün bana kardeşim gelirken taaa mersinden bi demet papatya göndermiş..canım annem her sene bu zamnla o papatyaları mutlaka gönderir..çok sevdiği mi bilir...ahh annelik ahhh:31::31:
hadi nann ordan 3 kilo alanda varmıs 7 kilo alanda varmıs! oglum bak bu petuş teyzen bu kadının kızını dogdugunda döv taammı :D canım nazara inan bence iyi olan bişiyi anlatma cok özellkle eşimle bana cok deger nazar hemde cok. bak bi laf var nazar hayvanı kazana insanı mezara koyar die :)

wallaha gelir saçını başını yolarım...hoş benim kızı olayı bana aksettirmeden halleder ya neyseeee
doğru bi lafmış gerçekten yani hee...bende hiç tutamam içimde bişiyi ya..bide insanları neşelendirmeyi çok severim..yani bi sorunum olsa bile onu görmezden gelirim, etrafımdakileri sıkmaktansa eğlendirmeyi isterim hep...:26::26:

valla ben bebek yağı ve badem yağı kullanmama rağmen tamamen çatladım bi böbeğimde bişi yok oda şimdilik...psikolojim bozuldu ya iyice deforme oldumm:(((

arkadasım git ve daha fazla catlamadan lierac al bi tane ben netten sipariş vermiştim bi tup 75 tl indirimdeydi 2 tup 80e almıstık. badem yagınıda bırak gercekten kıllanma yapıyo bana dr kullanma dedi badem yagını

Anladım cnm bize ne diyecek bakalım perşembe.1 ay oldu gitmeyeli en son -1 kilodaydım dün tartıldım evdekine göre 2 - 2.5 kilo almışım ama bakalım baz olarak doktorun tartısını alacağım

yaa bak hiç olmadı şimdi.hemen kilo alman lazım valla biz şişiyoruz.kızlar ya bi de çok alakasız olacak ama bişiy sorcam ben 3lü testte yaptırdım şimdi sırada ne var?ayrıntılı ultrasonla 4lü test aynı şey mi?yaptıran var mı hiç?bilen biri şu cahilliğimi gidersin yaw.

hava atmak istiom sana çook 3 kilo aldım dei:46::46: emme daha çok yolumuz var, her an sana tur bindirebilirim die bişi diemiyom bebem:))

nefrazen hadi gözün aydın..
soru1: o kadar incelemelerinin arasında bebeconfort u denedinmi, ne düşünyosun??
soru2: o haşim işcan daki fiyatlar netten ve diğer yerlerden dahamı uygun gerçekten?

cevap1: bebeconfort 10-13 kg civarında çocuk da 3-4 kg ile doğuyo. 15-20 kg her ay da ekle bi yarım kilo. kol kası yaptırır adama. bi de sanırım siz arabayı satmıştınız, bagaja koyamazsın onca katı indir çıkar indir çıkar...

bu arada hanımlar ayıp oluyo ben 9 kg aldım :43::43::30:
cevap2: netten biraz daha ucuz ve pazarlık payı var.

ve evet seni onaylıyorum haşim işcan tam da bahsettiğin yer, bazıları saraçhane de der adına yanılmıyorsam...

canım bu ikili set mi yani arabaya bağlanan parçası da var mı?ana kucağı galiba adı.senin bu aldığın puset mi tek?
fiyata otokoluğu olan ana kucağı da dahil.

fatih'de şu meşhur alışveriş caddesi var ya hani, işte onun fatih cami tarafına yakın olan ucunda bir alt geçit. çocuklar için tapınak gibi bir yer her tarafında bisikletler asılı :27:

arkadasım git ve daha fazla catlamadan lierac al bi tane ben netten sipariş vermiştim bi tup 75 tl indirimdeydi 2 tup 80e almıstık. badem yagınıda bırak gercekten kıllanma yapıyo bana dr kullanma dedi badem yagını

doktor bana mustela kullan demişti ihmal ettim sanırım yarın alayım bi tane krem ya böyle olmayacak..bugün de cilt lekelenmeleri için krem aldım çok pahalı ya ihmale gelmiyor çok az lekelenmede olmuş yüzümde...

bende nazar boncuklu bi koklye almıştım özellikle bayram öncesi..
insanlar çok dedi ne kadar mutlu bi hamilesin, ne kadar yüzün gülüo, hiç kilo almamışsın, çok güzelleşmişsin.
pis kem gözlüler ya...
bende artık her gece yatarken okuyorum ellerimi bebeikimin üstüne süre süre..
ne güzel ya bu anneler ablalar ne güzel dimi, iiki varlar:))
annem de dün bana kardeşim gelirken taaa mersinden bi demet papatya göndermiş..canım annem her sene bu zamnla o papatyaları mutlaka gönderir..çok sevdiği mi bilir...ahh annelik ahhh:31::31:

ayy çok hoşmuş sen öyle diyince aklıma ne geldi bak.dün bana da müdür yardımcısı çiçek verdi okulda öğretmenler odasında masanın üstüne attım gitti.kesin çöpe gitmiştir.ne değerbilmezim yaw.sen söylemesen hiç hatırlamıcaktım.oku canım en doğrusu da bu zaten bende aynen aklıma heldikçe okuyup dua ediyorum hepimizin bebikleri için canım.kendi kendimize dua etmemizden başkasının bizim için etmesi daha değerlidir:-)

wallaha gelir saçını başını yolarım...hoş benim kızı olayı bana aksettirmeden halleder ya neyseeee
doğru bi lafmış gerçekten yani hee...bende hiç tutamam içimde bişiyi ya..bide insanları neşelendirmeyi çok severim..yani bi sorunum olsa bile onu görmezden gelirim, etrafımdakileri sıkmaktansa eğlendirmeyi isterim hep...:26::26:[/QUOTE]

ğğğıızz petuşş içinden baska biri cıktı hemen sac baş olayına girdin :D neşelendirmek baska bişi ama bak söyle örnek veriyim hamilelikten dolayı içine kapanmış mutsuz problemli bi gebe seni gorup içini gecirdigi an natingenfores gitti butun neşen işte helede tam bi nazar ettiyse nazar böyle bişi yani illaki kötu gözle bakmanada gerek yok ama gercekten bizim birbirimize nazarımız degmez cunku sanal gormuyoruz birbirimizii. haftasonu buluşak mı bi nazar ediyim sana :D :P

yaa bak hiç olmadı şimdi.hemen kilo alman lazım valla biz şişiyoruz.kızlar ya bi de çok alakasız olacak ama bişiy sorcam ben 3lü testte yaptırdım şimdi sırada ne var?ayrıntılı ultrasonla 4lü test aynı şey mi?yaptıran var mı hiç?bilen biri şu cahilliğimi gidersin yaw.

ben 2 li yaptırdım..sonra 3 lü yaptırmadan 4lü yaptırdım 17+2 de...şimdi 22. haftada ayrıntılı ultrason var..
4 lü test down sendromu için kandan yapılan bi test..
detaylı ultrason doppler ultrason cihazı denen bi alet var onla yapılyo, bi nevi bebek için check up..iç organları dış organları damarları herşeyi detaylı olarak bir uzman tarafından inceleniyor

doğru bi lafmış gerçekten yani hee...bende hiç tutamam içimde bişiyi ya..bide insanları neşelendirmeyi çok severim..yani bi sorunum olsa bile onu görmezden gelirim, etrafımdakileri sıkmaktansa eğlendirmeyi isterim hep...:26::26:

ğğğıızz petuşş içinden baska biri cıktı hemen sac baş olayına girdin :D neşelendirmek baska bişi ama bak söyle örnek veriyim hamilelikten dolayı içine kapanmış mutsuz problemli bi gebe seni gorup içini gecirdigi an natingenfores gitti butun neşen işte helede tam bi nazar ettiyse nazar böyle bişi yani illaki kötu gözle bakmanada gerek yok ama gercekten bizim birbirimize nazarımız degmez cunku sanal gormuyoruz birbirimizii. haftasonu buluşak mı bi nazar ediyim sana :D :P[/QUOTE]

az bi zayıflarsan buluşurum, yoksa sen kesin iç geçirirsin bana:1::1::1::1:
bide sigarada içcezmi boğaza karşı:27::27:
ya walla ist. anneleri buluşalım artık ya...bi süre sonra çok zıplayamıo olcaz..istttttanbullll:46::46:

Back
X