• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cilt lekelenmesi için ne aldın canım?yüz kremi di mi?

bella b organıc die bir yüz kremi güneş korumalı doktorum mutlaka kullanmamı söylemişti bebek doğduğunda bebek içinde kullanmamı söyledi.ben hemen almamıştım ama almam lazımmış güneşten etkilenio yüzüm çok az kahverengilik oldu alnımda.

ğğğıızz petuşş içinden baska biri cıktı hemen sac baş olayına girdin :D neşelendirmek baska bişi ama bak söyle örnek veriyim hamilelikten dolayı içine kapanmış mutsuz problemli bi gebe seni gorup içini gecirdigi an natingenfores gitti butun neşen işte helede tam bi nazar ettiyse nazar böyle bişi yani illaki kötu gözle bakmanada gerek yok ama gercekten bizim birbirimize nazarımız degmez cunku sanal gormuyoruz birbirimizii. haftasonu buluşak mı bi nazar ediyim sana :D :P

az bi zayıflarsan buluşurum, yoksa sen kesin iç geçirirsin bana:1::1::1::1:
bide sigarada içcezmi boğaza karşı:27::27:
ya walla ist. anneleri buluşalım artık ya...bi süre sonra çok zıplayamıo olcaz..istttttanbullll:46::46:[/QUOTE]

bogaza karsı cigara mı kahvede varmı yanında :( anam nelerdden vazgectik her ne kadar zararlı olsadaa bebiklerin bize sigara konsuunda faydası olsada abii bi kahve yanına da bi sigara karsımada kocam neye degişirim beaa :) ben avrupa yakasına yeni tasındık zeytinburnunda oturuyoruz nereye neyle nasıl gidilir bilmiyom nasıl buluşşcaz nerde nasıl ne zman ay heyecanlandım 5 kilo daha alıp gelcem :D :D

ben 2 li yaptırdım..sonra 3 lü yaptırmadan 4lü yaptırdım 17+2 de...şimdi 22. haftada ayrıntılı ultrason var..
4 lü test down sendromu için kandan yapılan bi test..
detaylı ultrason doppler ultrason cihazı denen bi alet var onla yapılyo, bi nevi bebek için check up..iç organları dış organları damarları herşeyi detaylı olarak bir uzman tarafından inceleniyor

yaw ben 4lüyü yaptırmadım o zaman nolacak şimdi?geçtimi acaba zamanı?ayrıntılıyı da gidince bi sorayım bakalım.ne zaman yapılacak.

canımcım bebek arabasını neye göre seciyosun benim arac koltugum var pusetim var ana kucagım var mesela. gecen de bi bebek magazasına girdim su tutma yeri iki tarafa ayarlanabiliir arabalardan bi tane sordum 500 lira dedi hiçte denemedim nasıl suruluyo die yani alcak olsam bakar pat die bi tane alır gelriim neye dikkat etmek gerek?
puset dediğin ne ola ki? acep bebeport mu? puset bebek arabasınına deniyor zati.
önemli olan yeni doğdu zaman dışarı çıkaracaksan anakucaklı bir bebek ararbası alman, anakucağın varsa da ona uyumlu puset seçmen.
oto koltuğun yeni doğan için mi? 6-8 ay sonra 2. sistem oto koltuğu kullanılıyo.

ya walla ist. anneleri buluşalım artık ya...bi süre sonra çok zıplayamıo olcaz..istttttanbullll:46::46:
ben buluşmaya varım, beni görün de az mutlu olun + 9kg ve bol bol bol sivilce :27:

petuş bi sigara yakarık keşler gibi herkes sadece bi nefes çekip yanındakine verir :27::27::27:

ya walla ist. anneleri buluşalım artık ya...bi süre sonra çok zıplayamıo olcaz..istttttanbullll:46::46:

bogaza karsı cigara mı kahvede varmı yanında :( anam nelerdden vazgectik her ne kadar zararlı olsadaa bebiklerin bize sigara konsuunda faydası olsada abii bi kahve yanına da bi sigara karsımada kocam neye degişirim beaa :) ben avrupa yakasına yeni tasındık zeytinburnunda oturuyoruz nereye neyle nasıl gidilir bilmiyom nasıl buluşşcaz nerde nasıl ne zman ay heyecanlandım 5 kilo daha alıp gelcem :D :D[/QUOTE]

petuşu boşver o 2 kilo aldı gelmesin:-) 5in altında olanları almayalım bence.

bogaza karsı cigara mı kahvede varmı yanında :( anam nelerdden vazgectik her ne kadar zararlı olsadaa bebiklerin bize sigara konsuunda faydası olsada abii bi kahve yanına da bi sigara karsımada kocam neye degişirim beaa :) ben avrupa yakasına yeni tasındık zeytinburnunda oturuyoruz nereye neyle nasıl gidilir bilmiyom nasıl buluşşcaz nerde nasıl ne zman ay heyecanlandım 5 kilo daha alıp gelcem :D :D[/QUOTE]

kocam sigara içmio:))
cnm ben üsküdarda oturyorum..evim heryere yakın..yani beşiktaş eminönü, taksim ,.m. köy, kadıköy bana heryer uyar..
ben bu pzr bi düğüne iştirak edcem..cmt de buyuk ihtimalle olmucak yrn belli olcak ama cmt gün yapma ihtimalimiz var..amma yrn belli olur..olmazsa walla ben bu cmt için ok im...kocam hafta sonu şehir dışında olcek:))):46::46:

yaw ben 4lüyü yaptırmadım o zaman nolacak şimdi?geçtimi acaba zamanı?ayrıntılıyı da gidince bi sorayım bakalım.ne zaman yapılacak.
cnm 2 li yada 3 lü yaptırdıysan yeter zaten..genelde 2 li ok se 3lü 4lü yapmıolarmış toktorlar...
puset dediğin ne ola ki? acep bebeport mu? puset bebek arabasınına deniyor zati.
önemli olan yeni doğdu zaman dışarı çıkaracaksan anakucaklı bir bebek ararbası alman, anakucağın varsa da ona uyumlu puset seçmen.
oto koltuğun yeni doğan için mi? 6-8 ay sonra 2. sistem oto koltuğu kullanılıyo.

ben buluşmaya varım, beni görün de az mutlu olun + 9kg ve bol bol bol sivilce :27:

petuş bi sigara yakarık keşler gibi herkes sadece bi nefes çekip yanındakine verir :27::27::27:
ayy buna çok güldüm ya....düşünebiliyorum o sahneyi...şişko şişko bi sürü gadın cigara çekio..ohhh:52::52:
bogaza karsı cigara mı kahvede varmı yanında :( anam nelerdden vazgectik her ne kadar zararlı olsadaa bebiklerin bize sigara konsuunda faydası olsada abii bi kahve yanına da bi sigara karsımada kocam neye degişirim beaa :) ben avrupa yakasına yeni tasındık zeytinburnunda oturuyoruz nereye neyle nasıl gidilir bilmiyom nasıl buluşşcaz nerde nasıl ne zman ay heyecanlandım 5 kilo daha alıp gelcem :D :D

petuşu boşver o 2 kilo aldı gelmesin:-) 5in altında olanları almayalım bence.[/QUOTE]

yani 2 kilo demeyelim ama 3 de demeyelim, arası bişi işte:)):27:

evet evet cok erken catladım ve 2 aydır kasınıyorum elimi vucudumdan cekemiyorum. cunku 7 kilo aldım oyle sizin gibi 2-3 kilo değil hanfendiler sinir oluyorum size niye kilo almıyosunuz yaaaaaaaaaaa :)

Bildiğim kadarıyla vücut yapısıyla da ilgisi var ben 20 haftayı bitirmek üzereyim sadece bebe yağı kullanıyorum kaşıntı bende de var henüz görülür bir çatlama yok ama olsa da dert etmemek doğurduktan sonra atıcam kendimi güzellik merkezlerine eşimle en başından anlaştık :):) ben de 5 kilo aldım. 7 kilo çok değil aslında kaç haftalıktın? son aylarda dikkat etmek lazım...Doğumda 12,5/14 kiloya kadar normal sayıyorlar. Benim bir arkadaşım 25 kilo almıştı düşünün doğumdan sonra 6 ayda verdi hepsini iyi mi :D emzirmek, sürekli hareketle vericez hepsini merak etmeyin

kızlar tamam kiloları takmak yok, maksat muhabbet ben yanımda tek dal getirir sizi yoldan çıkarırım. menzil'cim zeytinburnu'ndan eminönü otobüsüne bin gel ben araçla alırım seni belirlenen buluşma yerine gideriz.
üsküdar olabilir çengelköy filan :27::28:

hava soğuk ama çınaraltı mis gibidir şimdi, yolda kestane de alırız :52:

bu arada ben de eyüp'de oturuyorum ama aslen karşı çocuğuyum kadıköy benden sorulur :27:

ıhhh çengelköy güzel olur gerçekten...miss gibi minnak simitler...evden herkes bişi kapıp gelse....ohhh
gerçekten yrn a ayarlayalım bu olayı....
nisan 2012 istanbul anneleri çengelköyde buluşuoooooooooooo:))):46::46:

allamm ya dönüp dolaşıp sigara muhabbetine geliyorsunuz..
yolcam şimdi saçımı başımı.. yok sigara yok.. sonra da yok.. bırakın gitsin şu gereksiz pis iğrenç şeyi yaa..:27:
ben de 3-4 gündür rüyamda nasıl zevkli zevkli içiyorum.. sabah uyandığım da gerçekten içmişim gibi vicdan azabı duyuyorum..
MENZİL kuşum işyerim zeytinburnunda benim.. cevizlibağda.. metrobüs durağının orada.. çık gel kuzum.. ciddiyim hemm bak..
PETUŞ bebeğimmm.. annenin papatya inceliği beni mahvetti yaa..gözlerim doldu.. ben o annenin elllerini yanaklarını öperim..

sivilce konusunda yalnız değilsin
aynalarla küsüz bu yüzden
:21::21::21:

mrb kızlar ben şuan 18+6 haftalık hamileyim yaklaşık 1-2 haftadır bebegin hareketlerini his ediyorum ama göbegin çok alt kısmında hareket ediyor sizdeki hareket durumları nasıl ......

ıhhh çengelköy güzel olur gerçekten...miss gibi minnak simitler...evden herkes bişi kapıp gelse....ohhh

Çengelköy niree :) ben beylikdüzünde oturuyorum ya metrobüs falan uyuyor mu oraya?

durun bi kıssllar ya naptınız hemen cumartesi dediniz daha kimsenin hbri yok 3ümüz mü bulusuyos :) bence bu konu için ayrı bi topic acalım :) kalabalık olalım yani bizim zeytinburnunda bide simit&cafemiz var orda da olur oturalım yiyelim içelim cen cen cene calalım. nefrazen bende cok guldum tatlım şişko şişko karılar cigara içiyo daha önce kimse bana şişko karı dememişti :) hep hanım hanım terbiyeli falan derlerdi şişko karı şu an iyi oldu ama D:D:D:D:D:D:D:D:D valla koptum ya. su an cıkmam lazım kızlar hepinizi seviyoruz öpüyoruz

hadi şişko karılar kendinize iyi bakın :D:D:D

durun bi kıssllar ya naptınız hemen cumartesi dediniz daha kimsenin hbri yok 3ümüz mü bulusuyos :) bence bu konu için ayrı bi topic acalım :) kalabalık olalım yani bizim zeytinburnunda bide simit&cafemiz var orda da olur oturalım yiyelim içelim cen cen cene calalım. nefrazen bende cok guldum tatlım şişko şişko karılar cigara içiyo daha önce kimse bana şişko karı dememişti :) hep hanım hanım terbiyeli falan derlerdi şişko karı şu an iyi oldu ama D:D:D:D:D:D:D:D:D valla koptum ya. su an cıkmam lazım kızlar hepinizi seviyoruz öpüyoruz

zeytinburna ahhhh
evlenerek terk ettim orayı ben :))))

allamm ya dönüp dolaşıp sigara muhabbetine geliyorsunuz..
yolcam şimdi saçımı başımı.. yok sigara yok.. sonra da yok.. bırakın gitsin şu gereksiz pis iğrenç şeyi yaa..:27:
ben de 3-4 gündür rüyamda nasıl zevkli zevkli içiyorum.. sabah uyandığım da gerçekten içmişim gibi vicdan azabı duyuyorum..
MENZİL kuşum işyerim zeytinburnunda benim.. cevizlibağda.. metrobüs durağının orada.. çık gel kuzum.. ciddiyim hemm bak..
PETUŞ bebeğimmm.. annenin papatya inceliği beni mahvetti yaa..gözlerim doldu.. ben o annenin elllerini yanaklarını öperim..
yaktık gemileri cnm bu hafta sonu baştan çıkıoruz...
anne eli değmiş çiçekler:43::43:
$anne papatyası.webp
yaaaa ben çalışıyorum emme
:43::43:
kır zincirlerini sende zeynep..çek restini patrona...
Çengelköy niree :) ben beylikdüzünde oturuyorum ya metrobüs falan uyuyor mu oraya?
metrobüsle direk altunizadeye gel cnm...bende seni ordan alırım..ordan gideriz birlikte...

3-5 artık ne çıkarsa cnm:))
şaka bi yana anca organize oluruz daha bugün salı hergün yazarız topice cumaya kadar:52::52:

pazar günü bence herkese daha iyi uyar zira cumartesi çalışanlar var, evet topic açıp kararlaştıralım. ayrıca bu cumartesi hava 11 derece ve güneşli diyo meteoroloji sitesi :27:

çınaraltı denen yerin en güzel yanı denize sıfır olmasını saymazsak tabi, yiyecek olarak yanınızda her istediğinizi götürebiliyo olmanız. içecekleri müesseseden aldığınız sürece sıkıntı yok :56:

Back
X